sorma sorma :) 20sny suruoda ondan yaptim :)))
hadi ben yatar saat 2 burda gece uzun 5dk uyuyim nasil olsa gozumun gectigi en guzel anda bir aglama sesine uyanicam .
herkese hayirli geceler diliyorumm
Kardiyo içeriyormu ama, kardiyo olmadan yağ yakamayız. Jillian yapacağın için kardiyo sorunu olmaz ama.bende bakimde olmazsa yarın yapim jilliandan sonra... benimde iç yağlarımın yanması lazımbaşka türlü gitmicek yoksa
:) giremeyincede aklimiz burada kaliyor iyi yaptin firsat bulmuskeniyi geceler herkese... bi kaçgünlük aradan sonra jillian ripped i yaptım.. özlemişim sporugerçi pazar sabahı yürüyüş yaptım her ne kadar jillian yapamasamda iyi geldi...
spordan sonra midem kazınır gibi oldu yarım bardak süt içtimbirazdan da yatarım.. topik canlanmış ne güzel ama ben giremiyorum bi türlü.. tam oturuyorum telden okuyayım diye evde, eşim int. dizi açıyor mecbur bırakıyorum teli elimden elimi sürdürmüyor tele.. şimdi de uyuyup kalmış ben spor yaparken o uyurken gireyim dedim..
Sanada iyi geceler canimsorma sorma :) 20sny suruoda ondan yaptim :)))
hadi ben yatar saat 2 burda gece uzun 5dk uyuyim nasil olsa gozumun gectigi en guzel anda bir aglama sesine uyanicam .
herkese hayirli geceler diliyorumm
İyi geceler, bende yatayım.Citirlarim bende yatiyorum hepinize hayirli geceler allah rahatlik versin
Herkese mutlu sabahlarrrr. Kahvaltı 07:50 bi yumurta+peynir+3 siyah zeytin+2 açık çay+2 ceviz+1 gün kurusu
Yiyemiyorum sabah İnan belki domates salatalık alıp onu demeyeyim bir de acıkmıyorum daha önce de böyle beslenince:) peki sebze yerine bi kivi ya da bi elma yesem olur mu?gunaydinn ; kahvaltin kaarataya gore cok az olmus / 2 yumurta fix birde sebzeyesillik eklemek gerek
. Belki vücudun su tutmuş olabilir ya da az su içiyor olabilir misin? Ama evt bn haftanın 5 günü spor yapıp 2 gün yapmıyorum bn de o gün karnımda falan şişkinlik hissediyorumgunaydinn tartida fazla cikiyorum 2 gundur.. acaba spor yapmamamin etkisi varmi... bilemedim birazda canim sikildi ..aslinda incelmisim zor kapanan gomlegim kapandi filan farki fark ediyorum aama insan tartidada degisiklik gormek istiyor
En az 16 defa çiğnenmemiş bir lokma hemen hemen hiç çiğnenmemiş gibidir.Her lokma çiğnenerek kimus haline gelsin. Yenilen lokmanın ağızda kimus (boza kıvamı) haline gelmesi, aldığımız besinin mahiyetine göre en az 16 ve 45 arası çiğneme ile mümkün olabiliyor.
Çiğneme, sadece hazma hazırlık veya hazmı kolaylaştırmak da değildir. Aynı zamanda vücudun sağlığına katkı yapmaktır. Akapunkturcuların iyi bildiği gibi her diş kökünde en az iki akapunktur noktası vardır. Çiğneme sırasında dişlere yapılan baskı diş tarafından olduğu gibi o noktalara yansıtılır. Bu noktaların her biri vücudun bir organını doğrudan uyarır. Nitekim insanda acı yükseldiği zaman insan dilerini şiddetle sıkar. Böylece o akapunktur noktalarına çok yüksek oranlı bir baskı uygulayarak vücudun dayanma gücünü arttırır.
M. Ali Bulut
kabız oluyorum sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce 1 yemek kaşıyı içiyorum canan hocadan duymuştum işede yarıyor
karatay yapan kişi enerjik canlı kanlı olur sen bişeyleri yanlış yapıyorsun işlenmiş gıdalar yıyorsundur belkide dikkat et bakalım yediklerine
Eşim öylesine hızlı yemek yer ki lokmayı alır ağzına iki çevirir çiğneyip çiğnemediğinden emin değilim) ve yutar..
İYi yapıyorsun o zaman kabızlık çok zor..
Eşim öylesine hızlı yemek yer ki lokmayı alır ağzına iki çevirir çiğneyip çiğnemediğinden emin değilim) ve yutar..
İYi yapıyorsun o zaman kabızlık çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?