kabız oluyorum sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce 1 yemek kaşıyı içiyorum canan hocadan duymuştum işede yarıyor
HERKESE GÜNAYDINNN
sabahki menüm
zeytinyağı içinde 1 havuç 10 zeytin,peynir,1çaybardağı ceviz ve badem ,1 tane yerli muz(köy yumurtam kalmamıştı) 2tane günkurusu
Günaydın,güzel bir gün diliyorum herkese...
Bende 2 gündür sorun var, deneyeyim.
canım benim bende sana çok sevindim konuşuyorduk aramızda ne güzel tesadüf yine herşeyimiz benziyor :)) 2 ay farkla geldi benim meleğim daha çok küçük ne yapmamız yasak ne yesek ne yemesek bana biraz bilgi verir misin çok cahilim bu konularda öpüyorum senii
gül ablacım 2 ay sonra oldu senin taktiklerini uyguladım bakalım cinsiyeti ne olacak merak ediyorum ;
kedicim hoşbulduk karataya hiç uyamadım ki nerde ne yediğimiz belli değildi vala Allah bidaha yaşatmasın kötü günleri şimdi tek düşündüğüm şey bebeğim başka hiçbirşey umrumda değil
canan abla çok teşekkürler iyi dileklerin için kabullendik biraz geçte olsa herşeyi olduğu gibi belkde çektiğim sıkıntıların mükafatıdır bebeğim :)
prenscim hoşbulduk tekrar aranızdayım bende senin gibi çok kilo almadan devam etmek istiyorum zaten yeterince kilom var sen neler yiyosun neler yapıyosun bana özelden de mesaj atabilirsin valla buaralar herkese soruyorum yanlış bişey yapmaktan çok korkuyorum zaten 2 hafta haberim yokken yapmadığım hata kalmamış taşınırken ağır şeyler kaldırmaktan tut gereksiz ilaç kullanımı yeme içme zaten sallamıştım Allahtan bi problem yok dedi dr içim rahatladı
teşekkür ederim canım senden ne var ne yok
cevap yazan bütün yeni arkadaşlara da çok teşekkür ederim zamanla tanıycaz birbirimizi bugün çok uzun yazdım yediklerimi yarın yyazarım artk hepinizi öpüyorum görüşürüzz
Günaydın,güzel bir gün diliyorum herkese...
En az 16 defa çiğnenmemiş bir lokma hemen hemen hiç çiğnenmemiş gibidir.Her lokma çiğnenerek kimus haline gelsin. Yenilen lokmanın ağızda kimus (boza kıvamı) haline gelmesi, aldığımız besinin mahiyetine göre en az 16 ve 45 arası çiğneme ile mümkün olabiliyor.
Çiğneme, sadece hazma hazırlık veya hazmı kolaylaştırmak da değildir. Aynı zamanda vücudun sağlığına katkı yapmaktır. Akapunkturcuların iyi bildiği gibi her diş kökünde en az iki akapunktur noktası vardır. Çiğneme sırasında dişlere yapılan baskı diş tarafından olduğu gibi o noktalara yansıtılır. Bu noktaların her biri vücudun bir organını doğrudan uyarır. Nitekim insanda acı yükseldiği zaman insan dilerini şiddetle sıkar. Böylece o akapunktur noktalarına çok yüksek oranlı bir baskı uygulayarak vücudun dayanma gücünü arttırır.
M. Ali Bulut
Bende öyle diyordum içimden ama çiğnemek yararlı, onun için dikkat etmeye çalışıyorum.Kedicik 16 kez mi çiğnemek,benim midem bulanır sanırım..ben o kadar çiğneyemem
Herkese mutlu sabahlarrrr. Kahvaltı 07:50 bi yumurta+peynir+3 siyah zeytin+2 açık çay+2 ceviz+1 gün kurusu
gunaydinn ; kahvaltin kaarataya gore cok az olmus / 2 yumurta fix birde sebzeyesillik eklemek gerek
Eşim öylesine hızlı yemek yer ki lokmayı alır ağzına iki çevirir çiğneyip çiğnemediğinden emin değilim) ve yutar..
İYi yapıyorsun o zaman kabızlık çok zor..
günaydın canım, ben dün 3,5 tan beri bişey yemedim sabah 700 gram fazla geldim vücud bi şekilde ödem yapıyor demekkigunaydinn tartida fazla cikiyorum 2 gundur.. acaba spor yapmamamin etkisi varmi... bilemedim birazda canim sikildi ..aslinda incelmisim zor kapanan gomlegim kapandi filan farki fark ediyorum aama insan tartidada degisiklik gormek istiyor
domates salatalık mevsimi değil canım herşeyi mevsimine göre yiyoruzYiyemiyorum sabah İnan belki domates salatalık alıp onu demeyeyim bir de acıkmıyorum daha önce de böyle beslenince:) peki sebze yerine bi kivi ya da bi elma yesem olur mu?
. Belki vücudun su tutmuş olabilir ya da az su içiyor olabilir misin? Ama evt bn haftanın 5 günü spor yapıp 2 gün yapmıyorum bn de o gün karnımda falan şişkinlik hissediyorum
o zaman meyve yeme canım,,, bende süt ve peyniraltı suyu içince gaz yapıyordu içmeyi kestimgül abla galiba meyveler beni rahatsız ediyor sadece kayısı yediğim zaman daha dinçtim.
günaydınGünaydın,güzel bir gün diliyorum herkese...
8 den akşama kadar 10 sat dayanılmaz acıkırsın bu sefer beyne kıtlık sinyali gider yediğini depoya yağ olarak atar,,,öğlen 1-1.5 gibi bişeyler ye akşamda 6.5-7 gibi yersin birini hafif birini normmal yersingül abla sabah 7,5 - 8 gibi kahvaltımı yapınca öğleden sonra 2 2,5 gibi acıkıyorum öğleni yemeyip akşama kadar dayansam sıkıntı olurmu
öğleni 1,5 gibi yyiyorum
gül abla bitkisel destek almak leptini bozarmı peki ben gastrit için bitkisel destek kullanıyorum
günaydın canım arkadaşlarım,kızlar,Gül hanım,Canan hanım,kedicik,diğer arkadaşlarım,acil cevab bekliyorum,lütfen,hiç zamanım yok,o yüzden size zahmet beni bilgilendirirseniz sevinirim.ben öğünler arasında türk kahvesi içmek istiyorum,içsem karataya uyarmı,aralarda acıkınca içmek istıyorum,kilo yaparmı veya kilo vermemi durdururmu,bilemiyorum.hem burda bula bildiğim kahve kuru kahveci mehm.t ef.ndi (noktaların yerine e harfı) kahvesidi.bu kahveden içe bilirmiyim?öpüyorum hepinizi,sevgi ve saygılarımla hoşca kalın
nasılsınız arkadaşlar ben biraz bugün süzgünüm eşimi birkaç günlüğüne şehir dışına yolladım
geceden başlayan yağmur var havada kasvet ama bu kış daha 2.yağmurumuz 15 gün yağsın şööölleee razıyım
benim eşimde öyle, bende bazen çiğnediğinden şüphe duyuyorum
günaydın canımGünaydın.
günaydın canımHERKESE GÜNAYDINNN
sabahki menüm
zeytinyağı içinde 1 havuç 10 zeytin,peynir,1çaybardağı ceviz ve badem ,1 tane yerli muz(köy yumurtam kalmamıştı) 2tane günkurusu
günaydın canımGünaydın;
Dün;
Sabah ;1 yumurta ,zeytin ,peynir,çay
2 parça bitter,türk kahvesi
Öğlen;Erişteli yeşil mercimek çorbası,kıymalı patates fırında(patatesi çok azdı ,3-4 küp) ve 2 kaşık kadar domatesli makarna (kediden kıskandım ama çok azdı,itiraf ediyorum tadı saman gibi geldi..sadece tereyağın tadını aldım..aylar sonra yediğim için sanırım)
Arada;1 kayısı,1 incir ve 2 erik kurusu
Akşam;Tarhana çorbası,Kıymalı bamya ve çok az bulgur pilavı,salata ve yoğurt
Jillian 2/5 dün bitti. 15. gün.
Ben ölçülerimi akşam almıştım. Bu sabah tekrar aldım. Ama bütün ölçüleri almadım.
Bel 68 / 65
Göğüs 87 / 85
Bacak 49 / 48
Kalça 87
Kol aynıydı galiba kol ölçüm 24'tü tam hatırlamıyorum
Göbeğim değişken oluyor, onun için ölçmedim. :)
günaydın canım arkadaşlarım,kızlar,Gül hanım,Canan hanım,kedicik,diğer arkadaşlarım,acil cevab bekliyorum,lütfen,hiç zamanım yok,o yüzden size zahmet beni bilgilendirirseniz sevinirim.ben öğünler arasında türk kahvesi içmek istiyorum,içsem karataya uyarmı,aralarda acıkınca içmek istıyorum,kilo yaparmı veya kilo vermemi durdururmu,bilemiyorum.hem burda bula bildiğim kahve kuru kahveci mehm.t ef.ndi (noktaların yerine e harfı) kahvesidi.bu kahveden içe bilirmiyim?öpüyorum hepinizi,sevgi ve saygılarımla hoşca kalın
Jillian yapan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum..
Acaip zor merakımdan deneyeyim dedim ruhumu teslim ediyodum az daha..
herşey gençlikte diye boşuna demiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?