Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

HERKESE GÜNAYDINNN

sabahki menüm

zeytinyağı içinde 1 havuç 10 zeytin,peynir,1çaybardağı ceviz ve badem ,1 tane yerli muz(köy yumurtam kalmamıştı) 2tane günkurusu

nasılsınız arkadaşlar ben biraz bugün süzgünüm eşimi birkaç günlüğüne şehir dışına yolladım

geceden başlayan yağmur var havada kasvet ama bu kış daha 2.yağmurumuz 15 gün yağsın şööölleee razıyım

Kaaina;başından beri karataya uygun besleniyorum..arada tabiki bozuluyor ama canım çok çok isterse yiyorum..
Zaten beslenme tarzım çok yakındı,öyle ne yiyorum ne içiyorum diye bakarken bu sayfayı buldum tesadüfen ben de...
Canım ben ;et,yoğurt ,peynir,ceviz çok tükettim..canım istiyordu da aslında..ekmek ,makarna ve pilav yiyemedim hep bana dokundu şişirdi..Kilomu da 3 aydan sonra hızlıca aldım,şuan kilo alımımda durdu..bebek kilo alıyor maşallah..
Yeşillik,sebze ,meyve,yer fıstığı,badem,fındık,süt,tereyağ v.s. Karatayda ne varsa yedim kısaca..

Doğuma 1 ay kala; ısırgan,rezene,kimyon ve anason çayına başlıcam..Maranki den dinlemiştim,sütün kalitesini artırmak ve vücüdu temizlemek gerekiyormuş..Doğumdan sonrada süt vermeye devam ettiğim sürece de içicem..
Balık yiyemedim bir tek,onu da hap olarak alıyorum..
Aklına takılan olursa sorabilirsin canım..

Günaydın,güzel bir gün diliyorum herkese...

Günaydın,size de..

Kedicik 16 kez mi çiğnemek,benim midem bulanır sanırım..ben o kadar çiğneyemem

Günaydın;

Dün;
Sabah ;1 yumurta ,zeytin ,peynir,çay
2 parça bitter,türk kahvesi

Öğlen;Erişteli yeşil mercimek çorbası,kıymalı patates fırında(patatesi çok azdı ,3-4 küp) ve 2 kaşık kadar domatesli makarna (kediden kıskandım ama çok azdı,itiraf ediyorum tadı saman gibi geldi..sadece tereyağın tadını aldım..aylar sonra yediğim için sanırım)

Arada;1 kayısı,1 incir ve 2 erik kurusu

Akşam;Tarhana çorbası,Kıymalı bamya ve çok az bulgur pilavı,salata ve yoğurt

Jillian 2/5 dün bitti. 15. gün.

Ben ölçülerimi akşam almıştım. Bu sabah tekrar aldım. Ama bütün ölçüleri almadım.
Bel 68 / 65
Göğüs 87 / 85
Bacak 49 / 48
Kalça 87
Kol aynıydı galiba kol ölçüm 24'tü tam hatırlamıyorum

Göbeğim değişken oluyor, onun için ölçmedim. :)

Son düzenleme:
Herkese mutlu sabahlarrrr. Kahvaltı 07:50 bi yumurta+peynir+3 siyah zeytin+2 açık çay+2 ceviz+1 gün kurusu

gunaydinn ; kahvaltin kaarataya gore cok az olmus / 2 yumurta fix birde sebzeyesillik eklemek gerek

bende kalan eksikleri yazayım zeytin en az 10 tane olmalı, kuruyemişte ince belli çay bardağı kadar olacak

Eşim öylesine hızlı yemek yer ki lokmayı alır ağzına iki çevirir çiğneyip çiğnemediğinden emin değilim ) ve yutar..

İYi yapıyorsun o zaman kabızlık çok zor..

benim eşimde öyle, bende bazen çiğnediğinden şüphe duyuyorum

günaydın canım arkadaşlarım,kızlar,Gül hanım,Canan hanım,kedicik,diğer arkadaşlarım,acil cevab bekliyorum,lütfen,hiç zamanım yok,o yüzden size zahmet beni bilgilendirirseniz sevinirim.ben öğünler arasında türk kahvesi içmek istiyorum,içsem karataya uyarmı,aralarda acıkınca içmek istıyorum,kilo yaparmı veya kilo vermemi durdururmu,bilemiyorum.hem burda bula bildiğim kahve kuru kahveci mehm.t ef.ndi (noktaların yerine e harfı) kahvesidi.bu kahveden içe bilirmiyim?öpüyorum hepinizi,sevgi ve saygılarımla hoşca kalın

Son düzenleme:
gunaydinn tartida fazla cikiyorum 2 gundur.. acaba spor yapmamamin etkisi varmi... bilemedim birazda canim sikildi ..aslinda incelmisim zor kapanan gomlegim kapandi filan farki fark ediyorum aama insan tartidada degisiklik gormek istiyor
günaydın canım, ben dün 3,5 tan beri bişey yemedim sabah 700 gram fazla geldim vücud bi şekilde ödem yapıyor demekki
domates salatalık mevsimi değil canım herşeyi mevsimine göre yiyoruz
gül abla galiba meyveler beni rahatsız ediyor sadece kayısı yediğim zaman daha dinçtim.
o zaman meyve yeme canım,,, bende süt ve peyniraltı suyu içince gaz yapıyordu içmeyi kestim
Günaydın,güzel bir gün diliyorum herkese...
günaydın
gül abla sabah 7,5 - 8 gibi kahvaltımı yapınca öğleden sonra 2 2,5 gibi acıkıyorum öğleni yemeyip akşama kadar dayansam sıkıntı olurmu
öğleni 1,5 gibi yyiyorum
8 den akşama kadar 10 sat dayanılmaz acıkırsın bu sefer beyne kıtlık sinyali gider yediğini depoya yağ olarak atar,,,öğlen 1-1.5 gibi bişeyler ye akşamda 6.5-7 gibi yersin birini hafif birini normmal yersin
gül abla bitkisel destek almak leptini bozarmı peki ben gastrit için bitkisel destek kullanıyorum

hap olarakmı alıyorsun

sütsüz olarak istediğin zaman içebilirsin dediğin kahveden canım

Allah kavuştursun iş nedeniylemi gitti.? Benim eşim de sık sık çıkar şehir dışına..
OĞLum çok düşkün babasına bayağı zorlanıyorum onu oyalayacağım diye o zaman..

benim eşimde öyle, bende bazen çiğnediğinden şüphe duyuyorum

bazen özel günler de güzel masa hazırladığım da defalarca tembihlerim sakın erken kalkma masadan sohbet ederek yiyelim derim...O zaman da yer sonra da bizim lokmalarımızı sayar ne zaman kalkacağız sofradan diye )

günaydın canım
HERKESE GÜNAYDINNN

sabahki menüm

zeytinyağı içinde 1 havuç 10 zeytin,peynir,1çaybardağı ceviz ve badem ,1 tane yerli muz(köy yumurtam kalmamıştı) 2tane günkurusu
günaydın canım
günaydın canım

incecik halinle bile 6 cm incelmişsin en önemli yerin ölçüsü yok kavun küçülmüyormu

evet hatce hanım şekersiz türk kahvesini gönül rahatlığıyla içebilirsiniz istediğiniz zaman:126:

Jillian yapan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum..
Acaip zor merakımdan deneyeyim dedim ruhumu teslim ediyodum az daha..
herşey gençlikte diye boşuna demiyorlar

Jillian yapan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum..
Acaip zor merakımdan deneyeyim dedim ruhumu teslim ediyodum az daha..
herşey gençlikte diye boşuna demiyorlar

hem gençlikte hem de kg az olmalı yapan arkadaşlar 65 i geçmiyor benim bildiğim,,,ben isviçre' deyken katılanlardan jillian yapan kg lu varmı dikkat etmedim.....senin benim yapmam zor geçen bir arkadaş yuvarlandım demişti biz yuvarlansak yerden kalkamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…