bu arada herkeseeee günaydınnnnnn
sütsüz olarak istediğin zaman içebilirsin dediğin kahveden canım
hem gençlikte hem de kg az olmalı yapan arkadaşlar 65 i geçmiyor benim bildiğim,,,ben isviçre' deyken katılanlardan jillian yapan kg lu varmı dikkat etmedim.....senin benim yapmam zor geçen bir arkadaş yuvarlandım demişti biz yuvarlansak yerden kalkamayız
günaydın canım, ben dün 3,5 tan beri bişey yemedim sabah 700 gram fazla geldim vücud bi şekilde ödem yapıyor demekki
domates salatalık mevsimi değil canım herşeyi mevsimine göre yiyoruz
o zaman meyve yeme canım,,, bende süt ve peyniraltı suyu içince gaz yapıyordu içmeyi kestim
günaydın
8 den akşama kadar 10 sat dayanılmaz acıkırsın bu sefer beyne kıtlık sinyali gider yediğini depoya yağ olarak atar,,,öğlen 1-1.5 gibi bişeyler ye akşamda 6.5-7 gibi yersin birini hafif birini normmal yersin
hap olarakmı alıyorsun
işyerinde FACEBOOK u kapatmışlar Eki Görüntüle 995065
sağlıklı yaşıyoruz uda takip edemeyeceğim....internetten araştırayım farklı yerlerden girebilirmiyim :44:
teşekkür ediyorum,canım,Gül bacımşekersiz ve sütsüz içicem
Allah kavuştursun iş nedeniylemi gitti.? Benim eşim de sık sık çıkar şehir dışına..
OĞLum çok düşkün babasına bayağı zorlanıyorum onu oyalayacağım diye o zaman..
evet canım iş nedeniyle gitti.sporumu rahat yapıcam sadece ona seviniyorum
Jillian 2/5 dün bitti. 15. gün.
Ben ölçülerimi akşam almıştım. Bu sabah tekrar aldım. Ama bütün ölçüleri almadım.
Bel 68 / 65
Göğüs 87 / 85
Bacak 49 / 48
Kalça 87
Kol aynıydı galiba kol ölçüm 24'tü tam hatırlamıyorum
Göbeğim değişken oluyor, onun için ölçmedim. :)
ahhh ahh o ölçüleri en son lisede görmüşümdür heralde
afiyet olsun canım
hazırlıklarında kolay gelsin
topikçe düğüne geliriz
evet hatce hanım şekersiz türk kahvesini gönül rahatlığıyla içebilirsiniz istediğiniz zaman:126:
haklısın ben oturduğumda bile hemen kalkamıyorum...ahh keşke şu an bulunduğun kiloda olabilsem..Çok iyisin.
Ben de inşallah hafifleyeceğim inanıyorum. jillian yapmasam da nefes nefese kalmadan yürüyeceğim...
O kadar kızıyorum ki kendime ne yapmışım böyle içine etmişim bedenimin sağlığımın hatta ruhumun
kapsül olarak alıyorum
meyve sadece kayısı yiyeyim
meyveyi biraz kaçırayım hemen bozuyor miktarını
Çok kullanan oluyor diyemi.??
ÖZeldemi çalışıyorsun devlettemi..??
Ben haftada 3 gün bir taze gıda firmasının muhasebe işlerine bakıyorum..
sen bana bile yetişirsin ben 5 aydır aynı kg da ileri geri devam ediyorum, benimle başlayanlar 25 kg yu geçtiler
bende 79 kg yu görünce kendime çok kızdım aynada heryrimi tombul tombul görünce yuh dedim ye ye nereye kadar işim icabı her hafta 5 yıldızlı otellerde kalıyorduk dışarda bakan averdiğimiz yemeklerin menüsünüde biz seçiyorduk yemede dur tatlılar öncelikli oluyordu 4 günde 3 kg alıp geliyordum, sonraki haftaya kadar az yeyip 1,5 veriyordum 3 almış geliyordum hep üstüne katlaya katlaya 79 olunca dur dedim frene bastım yuh sana 3. hamileliğinin sonundaki kg ya ulaşmana az kalmış o zaman içinde bebek vardı şimdi yağ dolu fıçı gibisin diye kendime kızdım ve o günden sonra zararlı hiç bir şey yemedim (3. çocuğumda 61 dim 81 e çıktım emzirmeyi kestikten sonra 60 a indim) ....
seninde bunu yapacağına eminim zararlı şeyleri bir çırpıda kesip bi daha elini uzatmayacaksın,,,,hamamllıktan kurtulmak için mücadele vereceksin taşı taşı nereye kadar benim 12 kg da bile dizlerimde çok farketti
yemektan 4-5 saat sonra sütlü kahve içilebiliniyor ama değilmi.?
filitre kahve oluyor işyerin de..Bazen çok sert olduğundan sade içmek istemiyorum..
Herkese merhabalar,hayırlı haftalar..
Yoğun bir hafta sonu geçirdim, kayınvalidemlerdeydim maalesef biraz karatayın dışına çıkmak zorunda kaldımAma bu hafta telafi edeceğim inş.:18:
Bu sabah doktora gittim kontrole.Doktor çok güzel gittiğimi söyledi.Tam 20 ay olmuş tedaviye başlayalı.İlk 18 ay sabah 2 akşam 2 ilaç içiyordum,son 2 ay sabah 1 akşam 1 e düşürdük ve bugünnn doktor günde 1 tane içebilirsin dedi.O kadar mutluyum ki anlatamam:118::118:
Hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.Bu arada dediğim değerlerin de çok önemi yokmuş, eğer yüksek olsaymış sıkıntılıymış ama benim ki düşüktü.hatta dr çok mu su içiyorsun diye sordu direkt,sanırım böbreklerdeki azot la ilgili bir değermiş.
Cnm bn 50 ile başladım bügün 10. günümdü,ingilizce öğretmeni olduğumdan açıkcası spor beslenme gibi şeylerde yabancıları araştırıyorum,tr de hiç sonuç alan bir resim bulamadığımdan (belki çıplaklığa bakış açımızdan dolayı) Googlea squat challenge results yaZdım görsellerde kırmızı taytlı bir bayan vardı 1. Ve 30. Gününü gösteren değişim inanılmaz! Eğer ilgili isen bak bayan bi blogger galiba anlatmış, fakat evt bu sayılar çok fazla İnan sonuna doğru öyle bir nefes alıp veriyorum ki:) işe yarıyor kesinlikle 2 gün önce bi kot aldım ve arkadaşım waaow kalçan değişmiş dedi:) bn de aynaya bakınca böle görüyorum
Bluebottle izninle bir konuya mudahele etmek istiyoruz. Topikte sizler bazi gida kimyasi ile ilgili konularda deneyimleriniz ve bazen duyduklarınız bazen de okuduklarınızla yorumlar yapıyorsunuz. Bazı konularda eğitimim ve mesleğim konusunda yanlış bilgiler olduğunu görüyorum çoğunda müdahele etmek istemiyorum ukalalık etmemek adına. Lutfen yanlıs anlamayın.
Bir gıda içerisinde alkol sentezlenebikmesi için iki unsur gerekli bir uygun bakteri iki şeker. Kefir yaparken de sütte süt şekeri olan laktoz var kefir kültürü var bakteri olarak. Ancak sütte çok az miktarda şeker yani laktoz vardır ve bu laktoz en çok laktik asit ve biraz da alkol sentezinde kullanılır ve alkol çok çok eser miktardadır. Ve laktoz tamamen tüketilince alkol üretecek şeker kalmaz. Kefirde zaten mayayı çıkarıp alıyoruz bakteri uzaklaşıyor. Durdukça keskinleşmesinin nedeni asitliğin yükselmesi pH ın düşmesi. Yani teknik olarak hazır kefirde ve ev yapımı kefirde mayayı uzaklaştırmasan bile ki uzaklaştırıyorsun alkolun üremeye devam ermesi ve çoğalması mümkün değildir. Üzümden şarap üretirken bile şeker bitince alkol üretimi durur ki üzümde ne kadar şeker var hepiniz biliyorsunuz sanırım. Alkol sadece kefirde değil ekmek mayalanırken, peynir olgunlaşırken bile oluşur. Umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?