GÜL ABLA
tahlil sonuçlarım
ferritin :13.9
b12 :323
demir :58
demir bağlama :216
glukoz :98
hemoglobin(hb a1c) :5.6
hdl :41
ldl :215
trigliserit :240
veee kolesterol maşallahım var :307
kapsülü yemek saatlerine denk getir aralarda alam belki leptini bozar yemek tadına bile bakmak bozuyorsa oda bozabilir
günaydın canım
günaydın canım
günaydın canım
incecik halinle bile 6 cm incelmişsinen önemli yerin ölçüsü yok kavun küçülmüyormu
ferritinin çok düşük
B12 benimki kadar ama karatayda 800 olması lazımmış
D vitamini yaptırmadınmı
kolestrol yüksek onu kafaya takmayın diyor hoca ama sen yeni olduğun için o kolestrol katı yağlardan trans yağlardan olmuş olabilir...sıvı yağı bol bol iç yağ yağı yakarmış
sen bana bile yetişirsin ben 5 aydır aynı kg da ileri geri devam ediyorum, benimle başlayanlar 25 kg yu geçtiler
bende 79 kg yu görünce kendime çok kızdım aynada heryrimi tombul tombul görünce yuh dedim ye ye nereye kadar işim icabı her hafta 5 yıldızlı otellerde kalıyorduk dışarda bakan averdiğimiz yemeklerin menüsünüde biz seçiyorduk yemede dur tatlılar öncelikli oluyordu 4 günde 3 kg alıp geliyordum, sonraki haftaya kadar az yeyip 1,5 veriyordum 3 almış geliyordum hep üstüne katlaya katlaya 79 olunca dur dedim frene bastım yuh sana 3. hamileliğinin sonundaki kg ya ulaşmana az kalmış o zaman içinde bebek vardı şimdi yağ dolu fıçı gibisin diye kendime kızdım ve o günden sonra zararlı hiç bir şey yemedim (3. çocuğumda 61 dim 81 e çıktım emzirmeyi kestikten sonra 60 a indim) ....
seninde bunu yapacağına eminim zararlı şeyleri bir çırpıda kesip bi daha elini uzatmayacaksın,,,,hamamllıktan kurtulmak için mücadele vereceksin taşı taşı nereye kadar benim 12 kg da bile dizlerimde çok farketti
günaydın sabah 2yumurtadan omlet peynir ceviz yedim zeytin kalmamış biraz önce de süt içtim oğleye tavuk ve salata varmış
benim kızımada hergün birileri aynı şeyi söylüyormuş öğretmenler arkadaşları yeni tanıştığı kişiler bile yüzün çok güzel biraz kg versen ne iyi olur diyorlarmış gelip bana anlatıyor bi kaç gün karatay yapıyor devamı gelmiyorÇok haklısın..Yıllarca hem yük taşı hem de insanların tuhaf bakışları, görünüşe verilen prim,alışverişte büyük bedenimiz yok hanfendi karşılamaları...bir de en sinir olduğum kilolusun ama yüzün güzel ..
Çok sağol desteğin,desteğiniz için..
ablacım
doktorda herşeyin normal diyor bunlar bir nebzede olsa zayıflamama engel değilmi:26:
d vitamini sağ.ocağında yapılmıyormuş işten izin alıp hastaneye gitmem çok zor.üstelik doktorum d.v.t 3 iğnesini 3-5 ayda bir kır iç zararı olmaz dior
bana özeldenmi atarsın mesaj,ferritin ve b12 için ne kullanayım sence:18:
benim de 60ların üzerindeyken belim çok ağrıyordu, doğumdan mı bişey kaldı diyordum hep, meğer fazla kiloların baskısıymış..
diyetisyenler kilo verince şu kadar yağ gitti vücudunuzdan diye vücutyağına benzer sarı iğrenç birşey gösteriyorlar.. çok etkili oluyor.. ben de giden her kiloyu vücudumdan şu kadar margarin azaldı diye değerlendirince mutlu oluyorum 250 gr bile 1 paket margarine denk..
Evt mesela yürüdükten sonra yapılması daha sağlıklıdır,günde 1 kez yapılması yeterli,elinize ağırlık alıp yapılırsa daha da iyi olabilir.Su şişeleri alabilirsiniz mesela....Youtube a yazarsanız hareketin yapılışını görürsünüz bir de ellerini havada tutarak yapılan var bn şahsen yapamıyorum ama tüm vücudu çalıştırıyormuş:) belirli bi düzene uymak isterseniz Google a "squat challenge" yazarsanız sayıları görebilirsiniz bnm ki biraz ağır ... Sevgilerrçok geçmiş olsun
squat'i nasıl yapıyorsunuz? nasıl başlamak gerek? günde 1 kere mi yapılıyor ve tabi sanırım spor sonrası olması iyi olur değil mi, vücut ısınmışken..
benim kızımada hergün birileri aynı şeyi söylüyormuş öğretmenler arkadaşları yeni tanıştığı kişiler bile yüzün çok güzel biraz kg versen ne iyi olur diyorlarmış gelip bana anlatıyor bi kaç gün karatay yapıyor devamı gelmiyor
D vitamini eksik olmayan kişi yok denecek kadar az gemi kaptanları güneşli ülkede yaşayanlar bile düşük çıkıyor sen tahlil yaptırana kadar her ay o iğneyi kır kullan bi zararı olmaz ben 7 aydır kullanıyorum
benim bütün değerlerim eksikti ona rağmen 12 kg ya yakın verdim sonra takılma başladı karataylada değerlerim yükseldi seninde yükselir kg da verirsin başlarda güzel gidiyor kg lar
ablacım
doktorda herşeyin normal diyor bunlar bir nebzede olsa zayıflamama engel değilmi:26:
d vitamini sağ.ocağında yapılmıyormuş işten izin alıp hastaneye gitmem çok zor.üstelik doktorum d.v.t 3 iğnesini 3-5 ayda bir kır iç zararı olmaz dior
bana özeldenmi atarsın mesaj,ferritin ve b12 için ne kullanayım sence:18:
Kilolu olup yapan çok var, topikte var Jillian'ın. Googleda da var.hem gençlikte hem de kg az olmalı yapan arkadaşlar 65 i geçmiyor benim bildiğim,,,ben isviçre' deyken katılanlardan jillian yapan kg lu varmı dikkat etmedim.....senin benim yapmam zor geçen bir arkadaş yuvarlandım demişti biz yuvarlansak yerden kalkamayız
Ben de ilk gün çok zorlandım, yavaş yavaş alıştım.Jillian yapan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum..
Acaip zor merakımdan deneyeyim dedim ruhumu teslim ediyodum az daha..
herşey gençlikte diye boşuna demiyorlar
Telden de giremiyor musun?işyerinde FACEBOOK u kapatmışlar Eki Görüntüle 995065
sağlıklı yaşıyoruz uda takip edemeyeceğim....internetten araştırayım farklı yerlerden girebilirmiyim :44:
Yakında sende görürsün bu ölçüleri.Allah kavuştursun iş nedeniylemi gitti.? Benim eşim de sık sık çıkar şehir dışına..
OĞLum çok düşkün babasına bayağı zorlanıyorum onu oyalayacağım diye o zaman..
evet canım iş nedeniyle gitti.sporumu rahat yapıcam sadece ona seviniyorum
ahhh ahh o ölçüleri en son lisede görmüşümdür heralde
Ben de kendi programımda yapıyordum, belki görmüşsündür, ama tam squat değil yarım yapıyordum. Beklediğim sonuç olmamıştı. Birde hep aynı sayı yaptım, hiç arttırmadım. Şimdi ayrı olarak squat programı var onu uygulayacağım, belki daha iyi yararını görürüm.çok geçmiş olsun
squat'i nasıl yapıyorsunuz? nasıl başlamak gerek? günde 1 kere mi yapılıyor ve tabi sanırım spor sonrası olması iyi olur değil mi, vücut ısınmışken..
verdiğiniz bilgi için sağolun, benim de içim rahatladı, o zaman buzdolabında kalsa da sorun olmayacak, rahatlıkla istediğimiz zaman içebileceğiz mayayı aldıktan sonra..
ben bu işin uzmanı değilim, konunun uzmanı ne derse onu yaparım elbette.. kefirin faydalarını biliyorum o nedenle de çok seviyorum, çok uzun zamandır da kendim mayalayarak kullanıyorum..
ancak bilirsiniz, kefir der demez ikinci soru helal mi haram mı oluyor hemen..ben de kendi çapımda internet üzerinden araştırdğım, ve bu konuda uzman olduğunu bildiğim arkadaşlarıma danıştım, dinen bile fikir ayrılığı var bu konuda.. kimisi o derece alkolden bişey olmaz diyor, kimisi hayır haram diyor, kimisi şüpheli, içmemek gerek diyor.. ben bu tür ikilemlerde kaldığım zaman tedbirli davranmaya çalışıyorum.. uzman olduğunu söylediğim arkadaşım, kefiri mayayı içinden aldıktan sonra 12 saat içerisinde tüket dedi, ben de bu bilgiyi paylaştım..kendim de böyle yapıyordum.. belki de "mış miş"li cümleler kullanmak gerekiyordu haklısınız..
hazır kefir ise zaten karatayın mantığına aykırı, hazır bir ürün,üzerinde son kullanma tarihi olan herşey katkı içerir diyor canan karatay.. hazır yoğurttan farkı yok bana göre..zira tadı bile farklı..kefirin verdikleri raf ömründe çok ciddi ekşimesi gerekir içilemeyecek kadar ekşi olması gerekir, çünkü 2 gün sonra hakikaten çok keskin oluyor evdeki, ama hazır kefir öyle olmuyor..hazır kefirin içilmemesi gerektiğini alkol konusunda dememiştim, bu nedenle demiştim..
Bunu uygulamaya başladım dün akşam, selensu82'nin önerisiyle 50 ile başladım. Bu programla devam edeceğim.
Bn de artık ağırlık kullanmadan yapıyorum sayılar çoğaldıkça ruhunu teslim ediyorsun😃 sadece duruş çok önemli ağırlık birazcıkta dengeyi oturtmak için,bn hep şöyle düşünüyorum ne yaparsak yapalım yapmayandan 1-0 öndeyiz😘 Spor yapanlar bilirler ki göbek için bacak hareketleri çok önemlidir alt karı. Kası en zor çalışan yer çünkü ve bu tarz hareketler de bunu çalıştırırSquatı işyerinde de yaparım diyordum ama ağırlkı yok burada, ağırlık olmazsa daha az sonuçmu alırım selensu.
ferritin karatayla yükseliyor B12 de karatayla yükseliyor ama hoca 800 dediği için herkes B12 iğnsei kullanıyor ayda bir bende bu ay başlayacağım eczaneye B12 iğnesi deyince veriyorlar dodeks galiba eskiden olmuştum
Kilolu olup yapan çok var, topikte var Jillian'ın. Googleda da var.
Ben de ilk gün çok zorlandım, yavaş yavaş alıştım.
Telden de giremiyor musun?
Yakında sende görürsün bu ölçüleri.
Ben de kendi programımda yapıyordum, belki görmüşsündür, ama tam squat değil yarım yapıyordum. Beklediğim sonuç olmamıştı. Birde hep aynı sayı yaptım, hiç arttırmadım. Şimdi ayrı olarak squat programı var onu uygulayacağım, belki daha iyi yararını görürüm.
Bunu uygulamaya başladım dün akşam, selensu82'nin önerisiyle 50 ile başladım. Bu programla devam edeceğim.
Eki Görüntüle 995211
inşallah görürüm kedicim şimdilik hayal gibi
bende bugün jilliana başlıyorum squat da yapcem(tugba özay videosundan yapmıştım ben 3-4 ay ondada squat vardı ama 50 yi bulmuyordu sanırım ve yanlış hatırlamıyorsam hareketi yaparken kalçaları sıkmamız lazım diyordu (haftada 3 jillian 3 günde yürüyüş)
Bn de artık ağırlık kullanmadan yapıyorum sayılar çoğaldıkça ruhunu teslim ediyorsun�� sadece duruş çok önemli ağırlık birazcıkta dengeyi oturtmak için,bn hep şöyle düşünüyorum ne yaparsak yapalım yapmayandan 1-0 öndeyiz�� Spor yapanlar bilirler ki göbek için bacak hareketleri çok önemlidir alt karı. Kası en zor çalışan yer çünkü ve bu tarz hareketler de bunu çalıştırır
tamm ablacım b12 iğnesi yaptıracağım bende hap olarakmı kullansam die tereddüt etmiştim ama iğne daha ii
evet ismi dodex ampül
Kalça, bacak, göbek hangisini sıkı tutacağız şaşırıyoruz vallahi, birine odaklanırken diğerini kaçırıyorum, alışacağım inşallah.Kilolu olup yapan çok var, topikte var Jillian'ın. Googleda da var.
Ben de ilk gün çok zorlandım, yavaş yavaş alıştım.
Telden de giremiyor musun?
inşallah görürüm kedicim şimdilik hayal gibi
bende bugün jilliana başlıyorum squat da yapcem(tugba özay videosundan yapmıştım ben 3-4 ay ondada squat vardı ama 50 yi bulmuyordu sanırım ve yanlış hatırlamıyorsam hareketi yaparken kalçaları sıkmamız lazım diyordu (haftada 3 jillian 3 günde yürüyüş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?