Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ferritinin çok düşük
B12 benimki kadar ama karatayda 800 olması lazımmış
D vitamini yaptırmadınmı

kolestrol yüksek onu kafaya takmayın diyor hoca ama sen yeni olduğun için o kolestrol katı yağlardan trans yağlardan olmuş olabilir...sıvı yağı bol bol iç yağ yağı yakarmış

günaydın canım

günaydın canım

günaydın canım

incecik halinle bile 6 cm incelmişsin en önemli yerin ölçüsü yok kavun küçülmüyormu

Oda sanki biraz azaldı gibi, emin değilim, hatta 2 gündür bağırsaklarımda sorun var yinede aşırı şiş değil.

ablacım
doktorda herşeyin normal diyor bunlar bir nebzede olsa zayıflamama engel değilmi:26:
d vitamini sağ.ocağında yapılmıyormuş işten izin alıp hastaneye gitmem çok zor.üstelik doktorum d.v.t 3 iğnesini 3-5 ayda bir kır iç zararı olmaz dior

bana özeldenmi atarsın mesaj,ferritin ve b12 için ne kullanayım sence:18:

benim de 60ların üzerindeyken belim çok ağrıyordu, doğumdan mı bişey kaldı diyordum hep, meğer fazla kiloların baskısıymış..
diyetisyenler kilo verince şu kadar yağ gitti vücudunuzdan diye vücutyağına benzer sarı iğrenç birşey gösteriyorlar.. çok etkili oluyor.. ben de giden her kiloyu vücudumdan şu kadar margarin azaldı diye değerlendirince mutlu oluyorum 250 gr bile 1 paket margarine denk..

günaydın sabah 2yumurtadan omlet peynir ceviz yedim zeytin kalmamış biraz önce de süt içtim oğleye tavuk ve salata varmış

günaydın canım

afiyet olsun

canım tavuk kesin serbest gezen değildir bence yeme dışardan başka şey yeme imkanın varsa onu ye

benim kızımada hergün birileri aynı şeyi söylüyormuş öğretmenler arkadaşları yeni tanıştığı kişiler bile yüzün çok güzel biraz kg versen ne iyi olur diyorlarmış gelip bana anlatıyor bi kaç gün karatay yapıyor devamı gelmiyor

D vitamini eksik olmayan kişi yok denecek kadar az gemi kaptanları güneşli ülkede yaşayanlar bile düşük çıkıyor sen tahlil yaptırana kadar her ay o iğneyi kır kullan bi zararı olmaz ben 7 aydır kullanıyorum

benim bütün değerlerim eksikti ona rağmen 12 kg ya yakın verdim sonra takılma başladı karataylada değerlerim yükseldi seninde yükselir kg da verirsin başlarda güzel gidiyor kg lar

vücuttan gideni görmediğimiz için az gitmiş gibi geliyor bize ama margarin hesabı yapınca ooo diyoruz

çok geçmiş olsun

squat'i nasıl yapıyorsunuz? nasıl başlamak gerek? günde 1 kere mi yapılıyor ve tabi sanırım spor sonrası olması iyi olur değil mi, vücut ısınmışken..
Evt mesela yürüdükten sonra yapılması daha sağlıklıdır,günde 1 kez yapılması yeterli,elinize ağırlık alıp yapılırsa daha da iyi olabilir.Su şişeleri alabilirsiniz mesela....Youtube a yazarsanız hareketin yapılışını görürsünüz bir de ellerini havada tutarak yapılan var bn şahsen yapamıyorum ama tüm vücudu çalıştırıyormuş:) belirli bi düzene uymak isterseniz Google a "squat challenge" yazarsanız sayıları görebilirsiniz bnm ki biraz ağır ... Sevgilerr

d vitamini iğnesinden başka bişi kullanmıyorum o halde:26:

ferritin karatayla yükseliyor B12 de karatayla yükseliyor ama hoca 800 dediği için herkes B12 iğnsei kullanıyor ayda bir bende bu ay başlayacağım eczaneye B12 iğnesi deyince veriyorlar dodeks galiba eskiden olmuştum

Kilolu olup yapan çok var, topikte var Jillian'ın. Googleda da var.

Jillian yapan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum..
Acaip zor merakımdan deneyeyim dedim ruhumu teslim ediyodum az daha..
herşey gençlikte diye boşuna demiyorlar
Ben de ilk gün çok zorlandım, yavaş yavaş alıştım.

işyerinde FACEBOOK u kapatmışlar Eki Görüntüle 995065

sağlıklı yaşıyoruz uda takip edemeyeceğim....internetten araştırayım farklı yerlerden girebilirmiyim :44:
Telden de giremiyor musun?

Squatı işyerinde de yaparım diyordum ama ağırlkı yok burada, ağırlık olmazsa daha az sonuçmu alırım selensu.

Squatı işyerinde de yaparım diyordum ama ağırlkı yok burada, ağırlık olmazsa daha az sonuçmu alırım selensu.
Bn de artık ağırlık kullanmadan yapıyorum sayılar çoğaldıkça ruhunu teslim ediyorsun😃 sadece duruş çok önemli ağırlık birazcıkta dengeyi oturtmak için,bn hep şöyle düşünüyorum ne yaparsak yapalım yapmayandan 1-0 öndeyiz😘 Spor yapanlar bilirler ki göbek için bacak hareketleri çok önemlidir alt karı. Kası en zor çalışan yer çünkü ve bu tarz hareketler de bunu çalıştırır

gene sık sık olduğu gibi mideyi üşütmüşüm ondan kötüyüm her an istifar edecek gibiyim tam iyileşmeden gene üşütüyorum

ferritin karatayla yükseliyor B12 de karatayla yükseliyor ama hoca 800 dediği için herkes B12 iğnsei kullanıyor ayda bir bende bu ay başlayacağım eczaneye B12 iğnesi deyince veriyorlar dodeks galiba eskiden olmuştum

tamm ablacım b12 iğnesi yaptıracağım bende hap olarakmı kullansam die tereddüt etmiştim ama iğne daha ii
evet ismi dodex ampül

Canlarimmmmm canlarim benimmmmm,herbirinize yuregimden simsicacik merhabalar diliyorum.Hepinizin iyilik haberlerinizle kalbim isiniyor binlerce sukurler olsun.Sevgili hatce 33 hanimcigim canlarim kahve konusunda cevaplandirmislar ben de sekersiz olmak kaydiyla ayni sekilde tuketiyorum.Rabbim dugun hazirliklarinda yardimciniz olsun.Sevgili Gulcugum,dun gecen hafta ki verdigim kilo hakkinda sormustun hemen yanitladim bilmiyorum gordun mu canim?Sevgili teosoncugum,siz kendinize en buyuk armagani sigarayi birakarak vermissiniz,simdi de Karatay tarzi beslenerek tamamen detox yapmis olacaksiniz, tebrik ediyorum sizi.Sevgili yenacigim,maasallah piril piril bir enerjiniz var,rabbim evlatlariniza bagislasin.Hepinize cok guzel bir gun devami diliyorum.

Evet, göbek için büyük kasları da çalıştırmak gerekiyormuş, 1 taşla 2 kuş vuruyoruz.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…