Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sevgili dostlarim,verdigimiz kilolarin diz eklemlerimize yaptigimiz en buyuk iylik oldugunu ben kendimde de bire bir yasadim.Ozellikle kizimi ziyarete giderken iki otobus degistirerek gidiyorum,kilo vermeden once inip binmek bir macera idi,cok sukur onyedi kilo verince cok rahatladim,eklelerimden onyedi kiloluk yuk azaldi dedim,megerse oyle degilmis cok daha iyiymis,cunku verilen her kilo eklemlerde on kilo verilmis etkisi yaparmis,bbu baglaamda bende eklemlerimden onyedi degil,yuzyetmis kiloluk bir yuk indirmisim.Insaallah bundan sonra Karatay beslenme tarziyla ,yillardir kendime yaptigim zararlari telafi etmeye calisirim.

Kalça, bacak, göbek hangisini sıkı tutacağız şaşırıyoruz vallahi, birine odaklanırken diğerini kaçırıyorum, alışacağım inşallah. [/QUOTE]

sen sadece göbeği tutda ben hepsini tutayım:90:

merhabalar canan ablacım bizler iiyiz şükür sizde iyisiniz inşallah siz geldiniz topiğin havası değişti yine
sigarayı bırakmam gerçektende çok ii oldu az değil 20 yıl içtim ben onu herşeye karatayla başladım zaten hayata bakış açımı değiştirdi

bende 120 kg dan kurtuldum,,,,
ben 27 yaşındayken rahmetli annem kanser hastanede yatıyordu, kız kardeşimle nöbetleşe bakıyorduk,,,evden çık çocuğu kreşe bırak 13.00 e kadar çalış hastaneye koştur, oradan çık gece görümceden çocuğu al eve git yemekle- çocukla- uğraş pestilin çıkmış vaziyette yat sabah aynı tempoya devam böyle haftalarca sürüyordu,,o zamanlar sol dizimdeki ağrılar yavaş yavaş başlamıştı 58-60 kg arasında olmama ragmen dizler taşımıyordu....bu kg ları nasıl taşısın

sende çok iyi verdin canım

Mutfağımızdaki doğal ağrı kesiciler

Kas, eklem ağrıları için: Zencefil Danimarkalı araştırmacılar tarafından, kas ağrılarından şikayet edenlere yemeklerine zencefil eklemelerini önererek bir araştırma yapılmış. Sonuçlarına göre bu insanlarda kas, eklem ağrıları, şişlikler ve tutulmalarda iki ay içinde %63′e varan iyileşmeler gözlemlenmiş. Zencefil içindeki etkili bileşenlerin ağrıyı tetikleyen hormonların salgılanmasını azalttığı görülmüş. Bu çalışmadan sonra önerilen doz; günde 1 çay kaşığı

Bunu uygulamaya başladım dün akşam, selensu82'nin önerisiyle 50 ile başladım. Bu programla devam edeceğim.
Eki Görüntüle 995211

çok sağolun kedinin mesajındaki fotoyu aldım, yürüyüşlerden sonra yapıyordum squat ama 30 tane falan, ve öyle sistemli düzenli değil..

Teoson;teşekkür ederim canım iyiyim..dün biraz keyfim yoktu..bir kaç mesaj atabildim..

Bu arada sigarayı bıraktığınızı okudum tebrik ederim.. Ben de hamile olduğumu öğrenince bıraktım hiç içmedim..Günde 4-5 tane içiyordum.beslenmeme o kadar dikkat ederdim ama sigaraya gelince nasıl bırakamadım anlamıyorum..şimdi kendime çok kızıyorum..Çok şükür kurtuldum..Bırakınca yine allahtan çok kilo almadım :)))

tempo=gul_0663 valla ne yalan söyleyim hayatım boyunca böyle bir temponun içinde hiç olmadım siz hep böyleymişsiniz demekki

Geçmiş olsun,zencefil çok iyi fikir..

Sağol gül ablacım..ben hamileyken tüketemedim..İlk 1,5 ay gribim geçmemişti..o kadar kötü bir ay geçirdiğimi hatırlamıyorum..

çok fazla içmiyormuşsunuz ama yinede çok zararlı nefes alışverişiniz bile çok değişmiştir die tahmin ediyorum inşallah doğumdan sonrada içmezsiniz.

Maşallah yine sohbetler edilmiş ne güzel ben sabah dr'daydim anca eve gel bebeği doyur evi topla derken gelemedim...
Dr'la insülin değerimi görüştük o bana diyetisyen önerdi esimde illa git dedi ama ben her ay takip edip azalma olmazsa gideyim dedim.bi çok dr'a göre çok yüksek değilmiş insülin değerim ama dikkat etmeliymisim..zaten dikkat ediyorum. .oncesini bilmediğim için karsilastirma yapamadim.bu aydan sonra yapacağım artik..

Dün yediklerim;

Sabah kkk soğanlı yumurta eşliğinde, meyvesiz

Öğlen bol yeşil salata (keten tohumu eklenmiş) yoğurt (baharatlı)

Akşam patlican yemeği, salata, kirmizi mercimek çorbası., turp

Sonra yememem gereken bi yiyecek yedim..hiiic yazmayim ne olduğunu leptin falan gitti gece...
birde sabah arti cikmama sebep oldu...

Su 2 lt falandi.karbonatli suyu unutmusum.
Spor jillian 2/5
Yürüyüş 1 saat

Bu arada olculerimi yazamadım kaç gündür gelemedim

Göğüs :1 cm
Kol:1 cm
Bel :2 cm
Göbek 1 cm
Kalça: 1 cm incelmis..toplam 6 cm (7 günlük jillian 1 sonucum)

İlk yaptigimda 1. Levelde 10 cm incelmistim..

Mydenizz; geçmiş olsun canım.İnşallah insülin değerin denge de olurda gerek kalmaz...

çok fazla içmiyormuşsunuz ama yinede çok zararlı nefes alışverişiniz bile çok değişmiştir die tahmin ediyorum inşallah doğumdan sonrada içmezsiniz.

Çok değişiklik var canım..Anlatsam bitmez,azdı ama beni ne kadar etkliyormuş meğer..İnşallah içmem canım..zaten beni gören şaşırdı sen nasıl içiyorsun hiç içene benzemiyorsun derlerdi..

tempo=gul_0663 valla ne yalan söyleyim hayatım boyunca böyle bir temponun içinde hiç olmadım siz hep böyleymişsiniz demekki

evet canım hep böyleyim,,,,3 sene önce bi ev taşıma maceram var başka bir kadının yapması imkansız....4 sene önceki 2 haftada 3 ev taşıdığımı anlatırsam şoka girersiz

3 sene önce çarşamba günü lojman yazım çıktı anahtarı aldım, akşam gidip boyaları aldım boyacıyı ayarladım sabah 7 de boyacıyı lojmana götürdüm sen alçılarını yapana kadar ben öğlen gelirim renkleri ayarlarız dedim öğlen gittim işimde çok 3 tane bakan ve heyeti var izin almam imkansız 10 gün doluyum pazartesi sabahta 4 te istanbula gitmem lazım, cumartesi pazar taşındım taşındım yoksa 2 hafta sonraya kalacak taşınmam evdede babamla hanımı misafirlerdi 5 gün sonra gideceklerdi onlar gitmeden taşınıp çocukları onlara bırakmam lazım...boyaları ayarladım hengi odaya ne renge boyayacağını tekrar işe geldim hem iş yapıyorum hem parkeleri traşlayacak usta arıyorum birini buldum yalvar yakar gece 9 a ayarladım iş çıkışı gittim boyanın eksik kalanlarını yaptırdım parkeci geldi elektrik açılmamış adam gidecek hemen karşı komşuya rica ettim elektrik kullanabilirmiyiz usta giderse başka vaktim yok diye allah razı olsun kabul etti o iş bitene kadar 12 oldu eve gittim 2 ye kadar koli yaptım babamlar yapabildiklerini yapmışlar,,sabah tekrar erkenden eve boyacıyı götürdüm işe işten öğlen eve, işe eve derken akşam 8 de boyacının işi bitti kendi evime gittim gece 4 e kadar kalan kolileri yaptık sabah 8 de üvey anne ile kızım lojmana götürdüm evi temizlesinler diye ben eve geri geldim kamyoncular geldi eşyaları taşıdılar o zamana kadar evin temizliği bitmiş kamyoncularla cebelleşe cebelleşe eşyalar taşındı adamlara yemek ısmarlamak için bi yerler buldum geldim ev 4. kat in çık in çık canım çıktı gece 2 ye kadar büyük eşyaları yerleştirdik pazar günü 6 ya kadar yerleştirme yaptık evde yatacak yer yok benim sabah istanbula gitmem lazım herkesi kardeşimin evine götürdüm anahtarı bendeydi onları bıraktım alışverişe gittim 5 gün orada kalacaklar kızların okuluda orada akşam yemeği aldım derken gece 10 oldu lojman geri geldim arkadaaş avizeleri taktırdım valiz hazırladım yattım gece 2 oldu 2 saat sonra kalktım uçağa yetişmem lazım zabah 8 de bakan karşılamaya gideceğim 5 gün onlarla devamlı iş görüşmeleri var canım çıkmış vaziyette geldim...10 gün işe işten eve gece 2 lere kadar ev yerleştirmeye çalış sabah uykusuz yorgun kalk yine iş yine gece 2 mahvoldum, babamlar beni bekliyorlar ne nereye konacak ben gidene kadar dinlenmiş oluyorlar ben gidince hadi şunları yapalım diye başlıyorlar benim halimden anlayan yokki ...o kadar koşturma sonucu topuk dikenim azdı artık yürümede zorlanıyorum dermanım yok bi an önce babamlar gitsede kalan işleri bırakıp dinlensem demeye başladım....onlar gidene kadar ben topallamaya başladım aylarca topuk dikenim yüzünden yürümede zorlandım ne izin alabildim ne doktora gidebildim topallaya topallaya bakan karşılmalara gittim...4 ay sonra topuk dkenimi lazerle kırdırdım da rahatladım.....ah ah bu ablanız neler çekti neler hem işte hem evde hem eşte ....
normal insanlar gibi hareket edince sıkılıyorum hep aktif olmam lazım,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…