tamm ablacım b12 iğnesi yaptıracağım bende hap olarakmı kullansam die tereddüt etmiştim ama iğne daha ii
evet ismi dodex ampül
Kalça, bacak, göbek hangisini sıkı tutacağız şaşırıyoruz vallahi, birine odaklanırken diğerini kaçırıyorum, alışacağım inşallah.
seni görmesem var ya...şaşırıyormuş
Hava yağışlı iki gündür yürüyemedim..kendimi hantal hissediyorum,ye otur
Yemeğimi yedim
gene sık sık olduğu gibi mideyi üşütmüşüm ondan kötüyüm her an istifar edecek gibiyim tam iyileşmeden gene üşütüyorum
Canlarimmmmm canlarim benimmmmm,herbirinize yuregimden simsicacik merhabalar diliyorum.Hepinizin iyilik haberlerinizle kalbim isiniyor binlerce sukurler olsun.Sevgili hatce 33 hanimcigim canlarim kahve konusunda cevaplandirmislar ben de sekersiz olmak kaydiyla ayni sekilde tuketiyorum.Rabbim dugun hazirliklarinda yardimciniz olsun.Sevgili Gulcugum,dun gecen hafta ki verdigim kilo hakkinda sormustun hemen yanitladim bilmiyorum gordun mu canim?Sevgili teosoncugum,siz kendinize en buyuk armagani sigarayi birakarak vermissiniz,simdi de Karatay tarzi beslenerek tamamen detox yapmis olacaksiniz, tebrik ediyorum sizi.Sevgili yenacigim,maasallah piril piril bir enerjiniz var,rabbim evlatlariniza bagislasin.Hepinize cok guzel bir gun devami diliyorum.
Yemeğimi yedim
afiyetler olsun yarasın bebişeiyisiniz inşallah dün pek yoktunuz sanki
Sevgili dostlarim,verdigimiz kilolarin diz eklemlerimize yaptigimiz en buyuk iylik oldugunu ben kendimde de bire bir yasadim.Ozellikle kizimi ziyarete giderken iki otobus degistirerek gidiyorum,kilo vermeden once inip binmek bir macera idi,cok sukur onyedi kilo verince cok rahatladim,eklelerimden onyedi kiloluk yuk azaldi dedim,megerse oyle degilmis cok daha iyiymis,cunku verilen her kilo eklemlerde on kilo verilmis etkisi yaparmis,bbu baglaamda bende eklemlerimden onyedi degil,yuzyetmis kiloluk bir yuk indirmisim.Insaallah bundan sonra Karatay beslenme tarziyla ,yillardir kendime yaptigim zararlari telafi etmeye calisirim.
geçmiş olsun canım soğuk şeyler yeyip içme
teşekkür ederim gül abla kötü durumdayım elektirikli battaniyeyi açtım şimdi yatacam sobayıda yaktım yarım limon yedim biraz su içtim inşallah faydası olur bugün fazla su içemedim öylen yemeyi yiyemiyecem
Evt mesela yürüdükten sonra yapılması daha sağlıklıdır,günde 1 kez yapılması yeterli,elinize ağırlık alıp yapılırsa daha da iyi olabilir.Su şişeleri alabilirsiniz mesela....Youtube a yazarsanız hareketin yapılışını görürsünüz bir de ellerini havada tutarak yapılan var bn şahsen yapamıyorum ama tüm vücudu çalıştırıyormuş:) belirli bi düzene uymak isterseniz Google a "squat challenge" yazarsanız sayıları görebilirsiniz bnm ki biraz ağır ... Sevgilerr
Bunu uygulamaya başladım dün akşam, selensu82'nin önerisiyle 50 ile başladım. Bu programla devam edeceğim.
Eki Görüntüle 995211
bende 120 kg dan kurtuldum,,,,
ben 27 yaşındayken rahmetli annem kanser hastanede yatıyordu, kız kardeşimle nöbetleşe bakıyorduk,,,evden çık çocuğu kreşe bırak 13.00 e kadar çalış hastaneye koştur, oradan çık gece görümceden çocuğu al eve git yemekle- çocukla- uğraş pestilin çıkmış vaziyette yat sabah aynı tempoya devam böyle haftalarca sürüyordu,,o zamanlar sol dizimdeki ağrılar yavaş yavaş başlamıştı 58-60 kg arasında olmama ragmen dizler taşımıyordu....bu kg ları nasıl taşısın
sende çok iyi verdin canım
teşekkür ederim gül abla kötü durumdayım elektirikli battaniyeyi açtım şimdi yatacam sobayıda yaktım yarım limon yedim biraz su içtim inşallah faydası olur bugün fazla su içemedim öylen yemeyi yiyemiyecem
Mutfağımızdaki doğal ağrı kesiciler
Kas, eklem ağrıları için: Zencefil Danimarkalı araştırmacılar tarafından, kas ağrılarından şikayet edenlere yemeklerine zencefil eklemelerini önererek bir araştırma yapılmış. Sonuçlarına göre bu insanlarda kas, eklem ağrıları, şişlikler ve tutulmalarda iki ay içinde %63′e varan iyileşmeler gözlemlenmiş. Zencefil içindeki etkili bileşenlerin ağrıyı tetikleyen hormonların salgılanmasını azalttığı görülmüş. Bu çalışmadan sonra önerilen doz; günde 1 çay kaşığı
Teoson;teşekkür ederim canım iyiyim..dün biraz keyfim yoktu..bir kaç mesaj atabildim..
Bu arada sigarayı bıraktığınızı okudum tebrik ederim..Ben de hamile olduğumu öğrenince bıraktım hiç içmedim..Günde 4-5 tane içiyordum.beslenmeme o kadar dikkat ederdim ama sigaraya gelince nasıl bırakamadım anlamıyorum..şimdi kendime çok kızıyorum..Çok şükür kurtuldum..Bırakınca yine allahtan çok kilo almadım :)))
Geçmiş olsun,zencefil çok iyi fikir..
Sağol gül ablacım..ben hamileyken tüketemedim..İlk 1,5 ay gribim geçmemişti..o kadar kötü bir ay geçirdiğimi hatırlamıyorum..
Maşallah yine sohbetler edilmiş ne güzel ben sabah dr'daydim anca eve gel bebeği doyur evi topla derken gelemedim...
Dr'la insülin değerimi görüştük o bana diyetisyen önerdi esimde illa git dedi ama ben her ay takip edip azalma olmazsa gideyim dedim.bi çok dr'a göre çok yüksek değilmiş insülin değerim ama dikkat etmeliymisim..zaten dikkat ediyorum. .oncesini bilmediğim için karsilastirma yapamadim.bu aydan sonra yapacağım artik..
Dün yediklerim;
Sabah kkk soğanlı yumurta eşliğinde, meyvesiz
Öğlen bol yeşil salata (keten tohumu eklenmiş) yoğurt (baharatlı)
Akşam patlican yemeği, salata, kirmizi mercimek çorbası., turp
Sonra yememem gereken bi yiyecek yedim..hiiic yazmayim ne olduğunuleptin falan gitti gece...
birde sabah arti cikmama sebep oldu...
Su 2 lt falandi.karbonatli suyu unutmusum.
Spor jillian 2/5
Yürüyüş 1 saat
Bu arada olculerimi yazamadım kaç gündür gelemedim
Göğüs :1 cm
Kol:1 cm
Bel :2 cm
Göbek 1 cm
Kalça: 1 cm incelmis..toplam 6 cm (7 günlük jillian 1 sonucum)
İlk yaptigimda 1. Levelde 10 cm incelmistim..
çok fazla içmiyormuşsunuz ama yinede çok zararlı nefes alışverişiniz bile çok değişmiştir die tahmin ediyorum inşallah doğumdan sonrada içmezsiniz.
Yemeğimi yedim
çok sağolun kedinin mesajındaki fotoyu aldım, yürüyüşlerden sonra yapıyordum squat ama 30 tane falan, ve öyle sistemli düzenli değil..
Dizler ayak parmak uçlarını geçmesin, bacaklar 90 derece, youtubedan örnek videolara bakarsan yanlış olmasın. Yaparken kambur durulmayacak.
Dizler ayak parmak uçlarını geçmesin, bacaklar 90 derece, youtubedan örnek videolara bakarsan yanlış olmasın. Yaparken kambur durulmayacak.
ok kedicim sağol:))
tempo=gul_0663 valla ne yalan söyleyim hayatım boyunca böyle bir temponun içinde hiç olmadım siz hep böyleymişsiniz demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?