tempo=gul_0663 valla ne yalan söyleyim hayatım boyunca böyle bir temponun içinde hiç olmadım siz hep böyleymişsiniz demekki
Maşallah yine sohbetler edilmiş ne güzel ben sabah dr'daydim anca eve gel bebeği doyur evi topla derken gelemedim...
Dr'la insülin değerimi görüştük o bana diyetisyen önerdi esimde illa git dedi ama ben her ay takip edip azalma olmazsa gideyim dedim.bi çok dr'a göre çok yüksek değilmiş insülin değerim ama dikkat etmeliymisim..zaten dikkat ediyorum. .oncesini bilmediğim için karsilastirma yapamadim.bu aydan sonra yapacağım artik..
Dün yediklerim;
Sabah kkk soğanlı yumurta eşliğinde, meyvesiz
Öğlen bol yeşil salata (keten tohumu eklenmiş) yoğurt (baharatlı)
Akşam patlican yemeği, salata, kirmizi mercimek çorbası., turp
Sonra yememem gereken bi yiyecek yedim..hiiic yazmayim ne olduğunuleptin falan gitti gece...
birde sabah arti cikmama sebep oldu...
Su 2 lt falandi.karbonatli suyu unutmusum.
Spor jillian 2/5
Yürüyüş 1 saat
Bu arada olculerimi yazamadım kaç gündür gelemedim
Göğüs :1 cm
Kol:1 cm
Bel :2 cm
Göbek 1 cm
Kalça: 1 cm incelmis..toplam 6 cm (7 günlük jillian 1 sonucum)
İlk yaptigimda 1. Levelde 10 cm incelmistim..
Mydenizz; geçmiş olsun canım.İnşallah insülin değerin denge de olurda gerek kalmaz...
Çok değişiklik var canım..Anlatsam bitmez,azdı ama beni ne kadar etkliyormuş meğer..İnşallah içmem canım..zaten beni gören şaşırdı sen nasıl içiyorsun hiç içene benzemiyorsun derlerdi..
Ya var ya abla okurken yüreğim kabardi aaaa dedim ..O zaman bu günler iyi günlerin desene ablam..kiyamam her işe tek başına yetişmek kolay mi! Evin erkeginin yapacağı işlerde sana kalmış, cok zor Allah bundan sonrası için kolaylik versin..sıkıntı keder vermesin...evet canım hep böyleyim,,,,3 sene önce bi ev taşıma maceram var başka bir kadının yapması imkansız....4 sene önceki 2 haftada 3 ev taşıdığımı anlatırsam şoka girersiz
3 sene önce çarşamba günü lojman yazım çıktı anahtarı aldım, akşam gidip boyaları aldım boyacıyı ayarladım sabah 7 de boyacıyı lojmana götürdüm sen alçılarını yapana kadar ben öğlen gelirim renkleri ayarlarız dedim öğlen gittim işimde çok 3 tane bakan ve heyeti var izin almam imkansız 10 gün doluyum pazartesi sabahta 4 te istanbula gitmem lazım, cumartesi pazar taşındım taşındım yoksa 2 hafta sonraya kalacak taşınmam evdede babamla hanımı misafirlerdi 5 gün sonra gideceklerdi onlar gitmeden taşınıp çocukları onlara bırakmam lazım...boyaları ayarladım hengi odaya ne renge boyayacağını tekrar işe geldim hem iş yapıyorum hem parkeleri traşlayacak usta arıyorum birini buldum yalvar yakar gece 9 a ayarladım iş çıkışı gittim boyanın eksik kalanlarını yaptırdım parkeci geldi elektrik açılmamış adam gidecek hemen karşı komşuya rica ettim elektrik kullanabilirmiyiz usta giderse başka vaktim yok diye allah razı olsun kabul etti o iş bitene kadar 12 oldu eve gittim 2 ye kadar koli yaptım babamlar yapabildiklerini yapmışlar,,sabah tekrar erkenden eve boyacıyı götürdüm işe işten öğlen eve, işe eve derken akşam 8 de boyacının işi bitti kendi evime gittim gece 4 e kadar kalan kolileri yaptık sabah 8 de üvey anne ile kızım lojmana götürdüm evi temizlesinler diye ben eve geri geldim kamyoncular geldi eşyaları taşıdılar o zamana kadar evin temizliği bitmiş kamyoncularla cebelleşe cebelleşe eşyalar taşındı adamlara yemek ısmarlamak için bi yerler buldum geldim ev 4. kat in çık in çık canım çıktı gece 2 ye kadar büyük eşyaları yerleştirdik pazar günü 6 ya kadar yerleştirme yaptık evde yatacak yer yok benim sabah istanbula gitmem lazım herkesi kardeşimin evine götürdüm anahtarı bendeydi onları bıraktım alışverişe gittim 5 gün orada kalacaklar kızların okuluda orada akşam yemeği aldım derken gece 10 oldu lojman geri geldim arkadaaş avizeleri taktırdım valiz hazırladım yattım gece 2 oldu 2 saat sonra kalktım uçağa yetişmem lazım zabah 8 de bakan karşılamaya gideceğim 5 gün onlarla devamlı iş görüşmeleri var canım çıkmış vaziyette geldim...10 gün işe işten eve gece 2 lere kadar ev yerleştirmeye çalış sabah uykusuz yorgun kalk yine iş yine gece 2 mahvoldum, babamlar beni bekliyorlar ne nereye konacak ben gidene kadar dinlenmiş oluyorlar ben gidince hadi şunları yapalım diye başlıyorlar benim halimden anlayan yokki ...o kadar koşturma sonucu topuk dikenim azdı artık yürümede zorlanıyorum dermanım yok bi an önce babamlar gitsede kalan işleri bırakıp dinlensem demeye başladım....onlar gidene kadar ben topallamaya başladım aylarca topuk dikenim yüzünden yürümede zorlandım ne izin alabildim ne doktora gidebildim topallaya topallaya bakan karşılmalara gittim...4 ay sonra topuk dkenimi lazerle kırdırdım da rahatladım.....ah ah bu ablanız neler çekti neler hem işte hem evde hem eşte ....
hayatım diyetisyen bizler varız bize gel parada almayız senden.....karataycılardan iyi diyetisyen olurmu canım.....benim 3 sene önce 55 miş eski tahlillerde buldum ...karataya başladıktan bir ay sonra 7.7 olmuş 3 ay sonrada 5.2 olmuş sen sporda yapıyorsun çabuk düşer meraklanma...insülin ü düşürmek için hiç kaçamak yapmamak lazımmış her kaçamakta başa dönermiş ben kaçamaksız uyguladığım için hemen düştü.....
incelmelerde olmuş
tamm ablacım b12 iğnesi yaptıracağım bende hap olarakmı kullansam die tereddüt etmiştim ama iğne daha ii
evet ismi dodex ampül
Kilolu olup yapan çok var, topikte var Jillian'ın. Googleda da var.
Ben de ilk gün çok zorlandım, yavaş yavaş alıştım.
Telden de giremiyor musun?
inşallah görürüm kedicim şimdilik hayal gibi
bende bugün jilliana başlıyorum squat da yapcem(tugba özay videosundan yapmıştım ben 3-4 ay ondada squat vardı ama 50 yi bulmuyordu sanırım ve yanlış hatırlamıyorsam hareketi yaparken kalçaları sıkmamız lazım diyordu (haftada 3 jillian 3 günde yürüyüş)
Teoson Jillian için kolaylıklar dilerim. .benim ferritin sizden de düşük. .dr f.rrozinc (noktali yere e gelecek) verdi diğer ilaçtan daha etkiliymis bakalım göreceğiz 1 ay sonra..gece yatmadan içiyorum sonrasinda açlık hissi oluyor uykuda anlamıyorum
daha önce bende topikte yazmistim bu margarin olayi beni de çok motive ediyor..sanırım gürkan kubilay'dan duymuştum bu benzetmeyi ilk duyduğumdan beri aklimdan çıkmazbenim de 60ların üzerindeyken belim çok ağrıyordu, doğumdan mı bişey kaldı diyordum hep, meğer fazla kiloların baskısıymış..
diyetisyenler kilo verince şu kadar yağ gitti vücudunuzdan diye vücutyağına benzer sarı iğrenç birşey gösteriyorlar.. çok etkili oluyor.. ben de giden her kiloyu vücudumdan şu kadar margarin azaldı diye değerlendirince mutlu oluyorum 250 gr bile 1 paket margarine denk..
Çok haklısın..Yıllarca hem yük taşı hem de insanların tuhaf bakışları, görünüşe verilen prim,alışverişte büyük bedenimiz yok hanfendi karşılamaları...bir de en sinir olduğum kilolusun ama yüzün güzel ..
Çok sağol desteğin,desteğiniz için..
Biz sabah yoğurdumuza ekliyoruz zaten.Mutfağımızdaki doğal ağrı kesiciler
Kas, eklem ağrıları için: Zencefil Danimarkalı araştırmacılar tarafından, kas ağrılarından şikayet edenlere yemeklerine zencefil eklemelerini önererek bir araştırma yapılmış. Sonuçlarına göre bu insanlarda kas, eklem ağrıları, şişlikler ve tutulmalarda iki ay içinde %63′e varan iyileşmeler gözlemlenmiş. Zencefil içindeki etkili bileşenlerin ağrıyı tetikleyen hormonların salgılanmasını azalttığı görülmüş. Bu çalışmadan sonra önerilen doz; günde 1 çay kaşığı
Maşallah yine sohbetler edilmiş ne güzel ben sabah dr'daydim anca eve gel bebeği doyur evi topla derken gelemedim...
Dr'la insülin değerimi görüştük o bana diyetisyen önerdi esimde illa git dedi ama ben her ay takip edip azalma olmazsa gideyim dedim.bi çok dr'a göre çok yüksek değilmiş insülin değerim ama dikkat etmeliymisim..zaten dikkat ediyorum. .oncesini bilmediğim için karsilastirma yapamadim.bu aydan sonra yapacağım artik..
Dün yediklerim;
Sabah kkk soğanlı yumurta eşliğinde, meyvesiz
Öğlen bol yeşil salata (keten tohumu eklenmiş) yoğurt (baharatlı)
Akşam patlican yemeği, salata, kirmizi mercimek çorbası., turp
Sonra yememem gereken bi yiyecek yedim..hiiic yazmayim ne olduğunuleptin falan gitti gece...
birde sabah arti cikmama sebep oldu...
Su 2 lt falandi.karbonatli suyu unutmusum.
Spor jillian 2/5
Yürüyüş 1 saat
Bu arada olculerimi yazamadım kaç gündür gelemedim
Göğüs :1 cm
Kol:1 cm
Bel :2 cm
Göbek 1 cm
Kalça: 1 cm incelmis..toplam 6 cm (7 günlük jillian 1 sonucum)
İlk yaptigimda 1. Levelde 10 cm incelmistim..
Biz sabah yoğurdumuza ekliyoruz zaten.Bu sabah sadece yoğurt yedim, birşey katmadım.
Geçmiş olsun.Maşallah yine iyi incelmişsin.
Bende tam senin sonucunu yazdigin sayfayi ariyordum.sagol canim senin sonucunda süper. .senin gibi aleni yazamadım rakamlariaccik daha gitsin öyle
çok fena sinüzit oldum bitkisel kullanabileceğim şeyler yokmu burun spreyi bile yasakmış tuzlu su yaptım içindeki ilacı döküp:/
bi sorum daha var koşu bandında yavaş yavaş yarım saat yürüyebilirim dimi? ilk 3 ay korkumdan ayağa kalkmak istemiyorum ne takıntılı biri oldum ben yaa:2:
AMİN....senin başaramayacağın bişey yok insülin direncini kırmayıda başarırsınYa var ya abla okurken yüreğim kabardi aaaa dedim ..O zaman bu günler iyi günlerin desene ablam..kiyamam her işe tek başına yetişmek kolay mi! Evin erkeginin yapacağı işlerde sana kalmış, cok zor Allah bundan sonrası için kolaylik versin..sıkıntı keder vermesin...
Cokk tatlisin... diyecektim zaten dr'a benim diyetisyenim var diye
Adamcagizda bi şey bilmiyor sanıp anlatiyor arada lafa girip eklemeler yapinca sustu, ee siz zaten biliyormussunuz dedi .zaten Zayıflamak için değilde dengeli beslenme için yonlendiriyormus benim zaten pek kilo sorunum yokmuş öyle dedi(benim adam gıcık oldu seni mi incelemiş hemen diyor)
Ablacim eminim karatay'a ilk başladığımda ölçtürsem benimde seninki kadar yüksek çıkardı ama 3.5 aydır karatay yaptigim için sınıra cekebildigimi düşünüyorum
Kacamagim yok denecek kadar az.sporumu zaten biliyorsun..ben bu tempoda devammm
Incelme olmuş çok sevindim bende, daha fazlasini beklemiyordum
Merhaba arkadaslar.Dun ev gormeye arkadasa gittik malesef karatay disina ciktim. Ne siz sorun ne ben soyleyim yediklerimi
Bir gun topige gelmedim sayfalar cogalmis yazdiklarinizi okuyup bitiremedim .
Sabah klasik kkk yaptim
Oglen tavuk pirzola bol salata ve haslanmis karnibahar yedim.
Pek süper sayılmaz ama, hiç yoktan iyidir. 15. günde daha, inşallah sadece bel ve göbekten incelir.
15 gün önce bu incelme de yoktu elinde cicimm..sanki bana 90 cm beli varda beğenmiyor hıh
evet canım hep böyleyim,,,,3 sene önce bi ev taşıma maceram var başka bir kadının yapması imkansız....4 sene önceki 2 haftada 3 ev taşıdığımı anlatırsam şoka girersiz
3 sene önce çarşamba günü lojman yazım çıktı anahtarı aldım, akşam gidip boyaları aldım boyacıyı ayarladım sabah 7 de boyacıyı lojmana götürdüm sen alçılarını yapana kadar ben öğlen gelirim renkleri ayarlarız dedim öğlen gittim işimde çok 3 tane bakan ve heyeti var izin almam imkansız 10 gün doluyum pazartesi sabahta 4 te istanbula gitmem lazım, cumartesi pazar taşındım taşındım yoksa 2 hafta sonraya kalacak taşınmam evdede babamla hanımı misafirlerdi 5 gün sonra gideceklerdi onlar gitmeden taşınıp çocukları onlara bırakmam lazım...boyaları ayarladım hengi odaya ne renge boyayacağını tekrar işe geldim hem iş yapıyorum hem parkeleri traşlayacak usta arıyorum birini buldum yalvar yakar gece 9 a ayarladım iş çıkışı gittim boyanın eksik kalanlarını yaptırdım parkeci geldi elektrik açılmamış adam gidecek hemen karşı komşuya rica ettim elektrik kullanabilirmiyiz usta giderse başka vaktim yok diye allah razı olsun kabul etti o iş bitene kadar 12 oldu eve gittim 2 ye kadar koli yaptım babamlar yapabildiklerini yapmışlar,,sabah tekrar erkenden eve boyacıyı götürdüm işe işten öğlen eve, işe eve derken akşam 8 de boyacının işi bitti kendi evime gittim gece 4 e kadar kalan kolileri yaptık sabah 8 de üvey anne ile kızım lojmana götürdüm evi temizlesinler diye ben eve geri geldim kamyoncular geldi eşyaları taşıdılar o zamana kadar evin temizliği bitmiş kamyoncularla cebelleşe cebelleşe eşyalar taşındı adamlara yemek ısmarlamak için bi yerler buldum geldim ev 4. kat in çık in çık canım çıktı gece 2 ye kadar büyük eşyaları yerleştirdik pazar günü 6 ya kadar yerleştirme yaptık evde yatacak yer yok benim sabah istanbula gitmem lazım herkesi kardeşimin evine götürdüm anahtarı bendeydi onları bıraktım alışverişe gittim 5 gün orada kalacaklar kızların okuluda orada akşam yemeği aldım derken gece 10 oldu lojman geri geldim arkadaaş avizeleri taktırdım valiz hazırladım yattım gece 2 oldu 2 saat sonra kalktım uçağa yetişmem lazım zabah 8 de bakan karşılamaya gideceğim 5 gün onlarla devamlı iş görüşmeleri var canım çıkmış vaziyette geldim...10 gün işe işten eve gece 2 lere kadar ev yerleştirmeye çalış sabah uykusuz yorgun kalk yine iş yine gece 2 mahvoldum, babamlar beni bekliyorlar ne nereye konacak ben gidene kadar dinlenmiş oluyorlar ben gidince hadi şunları yapalım diye başlıyorlar benim halimden anlayan yokki ...o kadar koşturma sonucu topuk dikenim azdı artık yürümede zorlanıyorum dermanım yok bi an önce babamlar gitsede kalan işleri bırakıp dinlensem demeye başladım....onlar gidene kadar ben topallamaya başladım aylarca topuk dikenim yüzünden yürümede zorlandım ne izin alabildim ne doktora gidebildim topallaya topallaya bakan karşılmalara gittim...4 ay sonra topuk dkenimi lazerle kırdırdım da rahatladım.....ah ah bu ablanız neler çekti neler hem işte hem evde hem eşte ....
normal insanlar gibi hareket edince sıkılıyorum hep aktif olmam lazım,,,,
Ya var ya abla okurken yüreğim kabardi aaaa dedim ..O zaman bu günler iyi günlerin desene ablam..kiyamam her işe tek başına yetişmek kolay mi! Evin erkeginin yapacağı işlerde sana kalmış, cok zor Allah bundan sonrası için kolaylik versin..sıkıntı keder vermesin...
Cokk tatlisin... diyecektim zaten dr'a benim diyetisyenim var diye
Adamcagizda bi şey bilmiyor sanıp anlatiyor arada lafa girip eklemeler yapinca sustu, ee siz zaten biliyormussunuz dedi .zaten Zayıflamak için değilde dengeli beslenme için yonlendiriyormus benim zaten pek kilo sorunum yokmuş öyle dedi(benim adam gıcık oldu seni mi incelemiş hemen diyor)
Ablacim eminim karatay'a ilk başladığımda ölçtürsem benimde seninki kadar yüksek çıkardı ama 3.5 aydır karatay yaptigim için sınıra cekebildigimi düşünüyorum
Kacamagim yok denecek kadar az.sporumu zaten biliyorsun..ben bu tempoda devammm
Incelme olmuş çok sevindim bende, daha fazlasini beklemiyordum
tamm ablacım b12 iğnesi yaptıracağım bende hap olarakmı kullansam die tereddüt etmiştim ama iğne daha ii
evet ismi dodex ampül
Teoson Jillian için kolaylıklar dilerim. .benim ferritin sizden de düşük. .dr f.rrozinc (noktali yere e gelecek) verdi diğer ilaçtan daha etkiliymis bakalım göreceğiz 1 ay sonra..gece yatmadan içiyorum sonrasinda açlık hissi oluyor uykuda anlamıyorum
herhalde ilk başlarda çok zorlanırım ama yavaş yavaş alışırım inşallah senin kullandığın ilaç yeni içinde hem demir hem çinko var faydasını görürsün inşallah
Bakalım 30 gün sonunda ne olacak, sonra ripped, sixpack, killer abs. Hepsi Jillian.
abla harbiden okurken yoruldum ALLAH sana güç kuvvet versin
eşini benim eşime çok benzettim
herhalde ilk başlarda çok zorlanırım ama yavaş yavaş alışırım inşallah senin kullandığın ilaç yeni içinde hem demir hem çinko var faydasını görürsün inşallah
Aa evet yeni olduğunu dr söyledi, saglikci misiniz ilacı nerden biliyorsunuz? Benim cinko da düşüktü o yüzden bunu verdi..inşallah faydasi olur hiç aksatmiyorum.dr bu kadar düşük demirle ve sınırda insülinle tatli krizleri kaçınılmaz dedi.bende karatay yaptigimdan bu yana krizlerin azaldigini söyledim
Jjillian kadar zoruna bende rastlamadim..ilk günler zorlamayın kendinizi..zamanla alisiyor vücut. Hadi bakalim yorumunuzu spor sonrasi merakla bekliyorum:)
Ohooo sen fena açıldın..tamam 30 gün sonunda değisime bakalım da ripped düşünmüyordun noldu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?