Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim gecmis olsun. Umarim bir an once insulin seviyen duzene girer
Bu arada super incelmissin tebrikler ben de 15 gunde 7 cm inceldim ama duzenli yapmadim jiliani
Keten tohumunu cekilmis olarak mi tuketiyorsun yoksa tane olarak mi bende esime aldirdim galiba tokluk hissi veriyormus

Bu kadar isin hepsini bir arada yapmak ne kadar zor ben senin yerin de olsam hepsini yarim birakirdim.

Bende gul abla benim yazimi okumadi diye seviniyordum . Bu sefer hak ettim dayagi
yakalandın

Bu kadar isin hepsini bir arada yapmak ne kadar zor ben senin yerin de olsam hepsini yarim birakirdim.

benden başka ne işte ne evde yapacak olmayınca hepside tarihli olunca bırakmak ne mümkün ....taşındım ama canımda çıktı,,,millet taşınmadan 15 gün alıyor taşınınca ya rapor ya 15 gün daha izin alıyır ben 1 saat bile izin almadan hallettim hepsini ...noldu madalyamı taktılar izin almadım diye kuru bir teşekkür....heyetleri hallettim mükafatı üstlerim aldı kimi daire başkanı oldu kimi genel müdür yardımcısı banada topuk dikeni kaldı

benden de hıh kızımın bacağı kadar beli var daha ne ister bilemem,,, kızıma akşam kedinin ölçülerini okutacağım görsün de belki azim gelir
Beni ilk gördüğünde azim gelmedi ki şimdi gelsin, sen yine de oku belki işe yarar. :)))

Tebrik ediyorum seni 😘. Bn de menümü yaZayım : Öğlen 12:20 pazı kavurma üstü yumurta +1 kase yoğurt. Akşam 16:30 bi kase meyve salatası +3 adet etli lahana sarması ( bu olmamalıydı ama yemeğim yoktu). Gün boyu iki sade kahve+2 açık çay+şu an da bir fincan yeşil çay içiyorum 2,5 lt su içtim herhalde. Spor: birazdan kalkıp 3,5 km yürüyeceğim:) +110 squat.

Yaa sen bu olculerle hala spor ve diyet mi yapiyorsun . Biz olelim o zaman benim olculerimin hepsi seninkinden 15 cm fazla

bugun giremedim disardaydim ama musait bi vakitte gecmisi okuycam ins. Simdi bir maruzatim var yarin kahvaltiya misafir davet ettim ama benim kankeytolar 11bucuk 12den asagi gelmezler sofraya yarimdan once oturulmaz. napayim simdi o saate kadar kefir filanmi iceyim yoksa Sabah cok erken kahvaltimi edeyim. karatay filan yapmazlar Allah ne verdiyse yenicek yanianada tatli pasta yapicam simdi ama ben zaten yemiyorum .. acil dusuncelerinize ihtiyacim var

Gec gelecekler madem bence sabah kahvaltini yap oglende onlarla beraber yersin karataya uygun bir şekilde sakin kaçamak yapma:)) yok eger sende gec uyaniyorsan dedigin gibi kefir ic biz artik pasta börek yemiyoruz kendini tut

Ben az once tibet (9), jillian 1 ve 50 squat yaptim hareketlerin hepsini yaptım sadece bazılarını birkaç sayı eksikle kollarim bacaklarim biraz titredi boynum biraz ağrıdı:)))) ilk gun olacak bukadar sanirim , bakalım yarın kollarim nasıl hamlayacAk..şuan iyiyim (haftada 3 gün yapcem bakem 3 günde yürüyüş yarin ya nasip yürüyüş:)))

Yaa sen bu olculerle hala spor ve diyet mi yapiyorsun . Biz olelim o zaman benim olculerimin hepsi seninkinden 15 cm fazla
Sağlıklı besleniyorum, bu yaşa kadar herşeyi yedim çok kilo almadım, ama bu yaştan sonra artık kilo alabilirim. Gerçi önceden yediklerim hep göbeğe gitmiş. Ondan kurtulmaya çalışıyorum bende. Spor zayıf, kilolu herkes için gerekli.

Maşallah, tibet'i en sona bırakman gerekiyor, nasıl yaptın, sen yine yapmışsın Jillian'ı ben 1 defa deneyip pes etmiştim, sonra tekrar başlamaya karar verdim, 10 dk sonra bıraktım yapmayacağım diye, fmgenc motive etti, baştan başladım ve bitti. 3. günden sonra ağrılar geçiyor. Benim bacaklarda değilde kollarda, boynumda çok ağrı olmuştu ama benim 6. günde geçti. 2. levelda bacaklarım daha çok ağrıyor.

Son düzenleme:

Offf yaa kıyamam ne zor ve yorucu zamanlar geçirmişsin...Allah sağlık versin,güç versin sana..
Topuk dikeninden ben de çok muzdaribim..İşe yaradımı lazer tekrarlamıyor değilmi.?

Geçmiş olsun canım...Umarım normal seviyeye gelir insülin değerlerin..

İnsanlar çok acımasız maalesef...ben de hep duyarım olumsuz sözler...O olumsuz sözler beni hep yemeye daha fazla itti maalesef.;( Sizin yakınınzda bayağı bi dengesizmiş..
Zayıf halinle karşılaştığın da saçlarını savurarak o şişman dediğin kadınım ben işte deseydin )

benden de hıh kızımın bacağı kadar beli var daha ne ister bilemem,,, kızıma akşam kedinin ölçülerini okutacağım görsün de belki azim gelir

canım kızın kaç kilo.??

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
peynir
11 zeytin
yeşillik
2 gün kurusu

2 kahve

Akşam,
Pırasa mücver
biraz yoğurt
turşu

leslie 2 mıle

Bu arada ev halkına mantı açtım ve bir adet bile tatmadım .

Tibeti normalde sabah yapıyordum ama olmadı. en basta tibeti yapinca bide karnim aç idi midem bulandı 1kase yoğurt içine cevizle yedim sonrada jillian ve squat yaptim valla inat ettim .bide burundan nefes alip agizdan verdim sürekli ,arada birde derin nefes aldim hala sigaranın etkisinden kurtulamadım tabi... bu kilolar gideceeek başka yolu yoookk

şimdi okudum kalçanı kendisininkiyle kıyasladı 87-97-107-117 oooooo 30 cm fark var diye koltuğa vuruyor kafasını taslara vursa ne fayda.....
Oda Jillian yapsın, bizden genç. Ama bizden üşengeçler. Ne güzel annesi Karatay yapıyor, sağlıklı besleniyor, ne kadar şanslı kıymetini bilsin.
Dün kardeşim çiğ köfte istedi, bademcikleri şişmişti lavaşlarını yiyemedi, oda benden zayıf. Lavaşları koydum cam kaba dolaba kaldırdım, yemeyi düşünüyorum.

dünki menüm

sabah..10.00 KKK, tek yumurtalı ve yarım muz

akşam15.30 misafirim gidecekti ona eşlik etmek için erken yedim
................. yeşil mercimek çorbası, pazı yemeği, 6 tane kıymalı karalahana ve yaprak sarması, salata yoğurt

Yoga ile ilgili bir sayfada okumuştum. Fitness tarzı hareketleri önce yapmak gerekiyor, tibette bir yoga, amacı bu hareketlerden daha farklı, zarar verebilir diyordu. Yoga hareketlerini sonra bırakmak en iyisi, hem esneme gibi olur. Rahatlatır.

Bu sigarayı hiç sevmiyorum ama annemde babamda içiyor. Bıraktıramıyorum, çok kötü kokuyor. Beni de etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…