AMİN....senin başaramayacağın bişey yok insülin direncini kırmayıda başarırsın
demek karatay dışına çıktım cezanıda çekeceksin....
Maşallah yine sohbetler edilmiş ne güzel ben sabah dr'daydim anca eve gel bebeği doyur evi topla derken gelemedim...
Dr'la insülin değerimi görüştük o bana diyetisyen önerdi esimde illa git dedi ama ben her ay takip edip azalma olmazsa gideyim dedim.bi çok dr'a göre çok yüksek değilmiş insülin değerim ama dikkat etmeliymisim..zaten dikkat ediyorum. .oncesini bilmediğim için karsilastirma yapamadim.bu aydan sonra yapacağım artik..
Dün yediklerim;
Sabah kkk soğanlı yumurta eşliğinde, meyvesiz
Öğlen bol yeşil salata (keten tohumu eklenmiş) yoğurt (baharatlı)
Akşam patlican yemeği, salata, kirmizi mercimek çorbası., turp
Sonra yememem gereken bi yiyecek yedim..hiiic yazmayim ne olduğunuleptin falan gitti gece...
birde sabah arti cikmama sebep oldu...
Su 2 lt falandi.karbonatli suyu unutmusum.
Spor jillian 2/5
Yürüyüş 1 saat
Bu arada olculerimi yazamadım kaç gündür gelemedim
Göğüs :1 cm
Kol:1 cm
Bel :2 cm
Göbek 1 cm
Kalça: 1 cm incelmis..toplam 6 cm (7 günlük jillian 1 sonucum)
İlk yaptigimda 1. Levelde 10 cm incelmistim..
evet canım hep böyleyim,,,,3 sene önce bi ev taşıma maceram var başka bir kadının yapması imkansız....4 sene önceki 2 haftada 3 ev taşıdığımı anlatırsam şoka girersiz
3 sene önce çarşamba günü lojman yazım çıktı anahtarı aldım, akşam gidip boyaları aldım boyacıyı ayarladım sabah 7 de boyacıyı lojmana götürdüm sen alçılarını yapana kadar ben öğlen gelirim renkleri ayarlarız dedim öğlen gittim işimde çok 3 tane bakan ve heyeti var izin almam imkansız 10 gün doluyum pazartesi sabahta 4 te istanbula gitmem lazım, cumartesi pazar taşındım taşındım yoksa 2 hafta sonraya kalacak taşınmam evdede babamla hanımı misafirlerdi 5 gün sonra gideceklerdi onlar gitmeden taşınıp çocukları onlara bırakmam lazım...boyaları ayarladım hengi odaya ne renge boyayacağını tekrar işe geldim hem iş yapıyorum hem parkeleri traşlayacak usta arıyorum birini buldum yalvar yakar gece 9 a ayarladım iş çıkışı gittim boyanın eksik kalanlarını yaptırdım parkeci geldi elektrik açılmamış adam gidecek hemen karşı komşuya rica ettim elektrik kullanabilirmiyiz usta giderse başka vaktim yok diye allah razı olsun kabul etti o iş bitene kadar 12 oldu eve gittim 2 ye kadar koli yaptım babamlar yapabildiklerini yapmışlar,,sabah tekrar erkenden eve boyacıyı götürdüm işe işten öğlen eve, işe eve derken akşam 8 de boyacının işi bitti kendi evime gittim gece 4 e kadar kalan kolileri yaptık sabah 8 de üvey anne ile kızım lojmana götürdüm evi temizlesinler diye ben eve geri geldim kamyoncular geldi eşyaları taşıdılar o zamana kadar evin temizliği bitmiş kamyoncularla cebelleşe cebelleşe eşyalar taşındı adamlara yemek ısmarlamak için bi yerler buldum geldim ev 4. kat in çık in çık canım çıktı gece 2 ye kadar büyük eşyaları yerleştirdik pazar günü 6 ya kadar yerleştirme yaptık evde yatacak yer yok benim sabah istanbula gitmem lazım herkesi kardeşimin evine götürdüm anahtarı bendeydi onları bıraktım alışverişe gittim 5 gün orada kalacaklar kızların okuluda orada akşam yemeği aldım derken gece 10 oldu lojman geri geldim arkadaaş avizeleri taktırdım valiz hazırladım yattım gece 2 oldu 2 saat sonra kalktım uçağa yetişmem lazım zabah 8 de bakan karşılamaya gideceğim 5 gün onlarla devamlı iş görüşmeleri var canım çıkmış vaziyette geldim...10 gün işe işten eve gece 2 lere kadar ev yerleştirmeye çalış sabah uykusuz yorgun kalk yine iş yine gece 2 mahvoldum, babamlar beni bekliyorlar ne nereye konacak ben gidene kadar dinlenmiş oluyorlar ben gidince hadi şunları yapalım diye başlıyorlar benim halimden anlayan yokki ...o kadar koşturma sonucu topuk dikenim azdı artık yürümede zorlanıyorum dermanım yok bi an önce babamlar gitsede kalan işleri bırakıp dinlensem demeye başladım....onlar gidene kadar ben topallamaya başladım aylarca topuk dikenim yüzünden yürümede zorlandım ne izin alabildim ne doktora gidebildim topallaya topallaya bakan karşılmalara gittim...4 ay sonra topuk dkenimi lazerle kırdırdım da rahatladım.....ah ah bu ablanız neler çekti neler hem işte hem evde hem eşte ....
15 gün önce bu incelme de yoktu elinde cicimm..sanki bana 90 cm beli varda beğenmiyor hıh
Bende gul abla benim yazimi okumadi diye seviniyordum . Bu sefer hak ettim dayagi
Bu kadar isin hepsini bir arada yapmak ne kadar zor ben senin yerin de olsam hepsini yarim birakirdim.
Beni ilk gördüğünde azim gelmedi ki şimdi gelsin, sen yine de oku belki işe yarar. :)))benden de hıh kızımın bacağı kadar beli var daha ne ister bilemem,,, kızıma akşam kedinin ölçülerini okutacağım görsün de belki azim gelir
Yakında sende görürsün bu ölçüleri.
Ben de kendi programımda yapıyordum, belki görmüşsündür, ama tam squat değil yarım yapıyordum. Beklediğim sonuç olmamıştı. Birde hep aynı sayı yaptım, hiç arttırmadım. Şimdi ayrı olarak squat programı var onu uygulayacağım, belki daha iyi yararını görürüm.
Bunu uygulamaya başladım dün akşam, selensu82'nin önerisiyle 50 ile başladım. Bu programla devam edeceğim.
Eki Görüntüle 995211
Jillian 2/5 dün bitti. 15. gün.
Ben ölçülerimi akşam almıştım. Bu sabah tekrar aldım. Ama bütün ölçüleri almadım.
Bel 68 / 65
Göğüs 87 / 85
Bacak 49 / 48
Kalça 87
Kol aynıydı galiba kol ölçüm 24'tü tam hatırlamıyorum
Göbeğim değişken oluyor, onun için ölçmedim. :)
bugun giremedim disardaydim ama musait bi vakitte gecmisi okuycam ins. Simdi bir maruzatim var yarin kahvaltiya misafir davet ettim ama benim kankeytolar 11bucuk 12den asagi gelmezler sofraya yarimdan once oturulmaz. napayim simdi o saate kadar kefir filanmi iceyim yoksa Sabah cok erken kahvaltimi edeyim. karatay filan yapmazlar Allah ne verdiyse yenicek yanianada tatli pasta yapicam simdi ama ben zaten yemiyorum .. acil dusuncelerinize ihtiyacim var
Yaa sen bu olculerle hala spor ve diyet mi yapiyorsun . Biz olelim o zaman benim olculerimin hepsi seninkinden 15 cm fazla
Ben az once tibet (9), jillian 1 ve 50 squat yaptim hareketlerin hepsini yaptım sadece bazılarını birkaç sayı eksikle kollarim bacaklarim biraz titredi boynum biraz ağrıdı:)))) ilk gun olacak bukadar sanirim , bakalım yarın kollarim nasıl hamlayacAk..şuan iyiyim (haftada 3 gün yapcem bakem 3 günde yürüyüş yarin ya nasip yürüyüş:)))
Beni ilk gördüğünde azim gelmedi ki şimdi gelsin, sen yine de oku belki işe yarar. :)))
evet canım hep böyleyim,,,,3 sene önce bi ev taşıma maceram var başka bir kadının yapması imkansız....4 sene önceki 2 haftada 3 ev taşıdığımı anlatırsam şoka girersiz
3 sene önce çarşamba günü lojman yazım çıktı anahtarı aldım, akşam gidip boyaları aldım boyacıyı ayarladım sabah 7 de boyacıyı lojmana götürdüm sen alçılarını yapana kadar ben öğlen gelirim renkleri ayarlarız dedim öğlen gittim işimde çok 3 tane bakan ve heyeti var izin almam imkansız 10 gün doluyum pazartesi sabahta 4 te istanbula gitmem lazım, cumartesi pazar taşındım taşındım yoksa 2 hafta sonraya kalacak taşınmam evdede babamla hanımı misafirlerdi 5 gün sonra gideceklerdi onlar gitmeden taşınıp çocukları onlara bırakmam lazım...boyaları ayarladım hengi odaya ne renge boyayacağını tekrar işe geldim hem iş yapıyorum hem parkeleri traşlayacak usta arıyorum birini buldum yalvar yakar gece 9 a ayarladım iş çıkışı gittim boyanın eksik kalanlarını yaptırdım parkeci geldi elektrik açılmamış adam gidecek hemen karşı komşuya rica ettim elektrik kullanabilirmiyiz usta giderse başka vaktim yok diye allah razı olsun kabul etti o iş bitene kadar 12 oldu eve gittim 2 ye kadar koli yaptım babamlar yapabildiklerini yapmışlar,,sabah tekrar erkenden eve boyacıyı götürdüm işe işten öğlen eve, işe eve derken akşam 8 de boyacının işi bitti kendi evime gittim gece 4 e kadar kalan kolileri yaptık sabah 8 de üvey anne ile kızım lojmana götürdüm evi temizlesinler diye ben eve geri geldim kamyoncular geldi eşyaları taşıdılar o zamana kadar evin temizliği bitmiş kamyoncularla cebelleşe cebelleşe eşyalar taşındı adamlara yemek ısmarlamak için bi yerler buldum geldim ev 4. kat in çık in çık canım çıktı gece 2 ye kadar büyük eşyaları yerleştirdik pazar günü 6 ya kadar yerleştirme yaptık evde yatacak yer yok benim sabah istanbula gitmem lazım herkesi kardeşimin evine götürdüm anahtarı bendeydi onları bıraktım alışverişe gittim 5 gün orada kalacaklar kızların okuluda orada akşam yemeği aldım derken gece 10 oldu lojman geri geldim arkadaaş avizeleri taktırdım valiz hazırladım yattım gece 2 oldu 2 saat sonra kalktım uçağa yetişmem lazım zabah 8 de bakan karşılamaya gideceğim 5 gün onlarla devamlı iş görüşmeleri var canım çıkmış vaziyette geldim...10 gün işe işten eve gece 2 lere kadar ev yerleştirmeye çalış sabah uykusuz yorgun kalk yine iş yine gece 2 mahvoldum, babamlar beni bekliyorlar ne nereye konacak ben gidene kadar dinlenmiş oluyorlar ben gidince hadi şunları yapalım diye başlıyorlar benim halimden anlayan yokki ...o kadar koşturma sonucu topuk dikenim azdı artık yürümede zorlanıyorum dermanım yok bi an önce babamlar gitsede kalan işleri bırakıp dinlensem demeye başladım....onlar gidene kadar ben topallamaya başladım aylarca topuk dikenim yüzünden yürümede zorlandım ne izin alabildim ne doktora gidebildim topallaya topallaya bakan karşılmalara gittim...4 ay sonra topuk dkenimi lazerle kırdırdım da rahatladım.....ah ah bu ablanız neler çekti neler hem işte hem evde hem eşte ....
Ablacim eminim karatay'a ilk başladığımda ölçtürsem benimde seninki kadar yüksek çıkardı ama 3.5 aydır karatay yaptigim için sınıra cekebildigimi düşünüyorum
Kacamagim yok denecek kadar az.sporumu zaten biliyorsun..ben bu tempoda devammm
Incelme olmuş çok sevindim bende, daha fazlasini beklemiyordum
Canim ilk bebegimin dogumundan 6 ay gecmisti sekerinde etkisiyle çok kilo alip verme cabasina girmemiştim.insanlar taniyamiyordu .beni görünce kocaman kadinlara dönmüşsun ,sen artik kilo veremezsin böyle kalirsin falan filan..esimin kuzeninin düğününe gittik orada bebegin bakimi için bi odaya gectim.bi akrabayla tanistirdilar beni tepkisi şuydu; 'aaa siz o kişimisiniz 'dedi.evet dedim noldu neden bu kadar şaşırdiniz Dedim???
'Sizden için çok güzel diye bahsetmislerdi 'demez mi((
Ne yani kilo alinca güzelligim kalmamis mi diye bozdum bende bunu ama sinir olmustum tüm düğün zehir olmuştu. O gün karar vermistim zayiflamaya..1 yil sonra aynı kisi beni gördüğünde 58 kiloydum ,yine tanimadi(22 kilo vermistim)
Maalesef insanlar çok acimasiz çokkk..daha bunun gibi bi cok şey yaşadım
Ama şunu öğrendim, bedenimize ne verirsek karşılığını alıyoruz. Diyet yapip kendimize bakarsak yaşlanma sürecini uzatip sağlıklı olabiliriz.sen de yapacaksin bunu inan..
Ve malesef neredeyse tüm bayanlarin kaderi ömür boyu diyet yapmak..insallah seninde 5-10 kiloyla savasacagin günler gelecek:)
benden de hıh kızımın bacağı kadar beli var daha ne ister bilemem,,, kızıma akşam kedinin ölçülerini okutacağım görsün de belki azim gelir
Sağlıklı besleniyorum, bu yaşa kadar herşeyi yedim çok kilo almadım, ama bu yaştan sonra artık kilo alabilirim. Gerçi önceden yediklerim hep göbeğe gitmiş. Ondan kurtulmaya çalışıyorum bende. Spor zayıf, kilolu herkes için gerekli.
Maşallah, tibet'i en sona bırakman gerekiyor, nasıl yaptın, sen yine yapmışsın Jillian'ı ben 1 defa deneyip pes etmiştim, sonra tekrar başlamaya karar verdim, 10 dk sonra bıraktım yapmayacağım diye, fmgenc motive etti, baştan başladım ve bitti. 3. günden sonra ağrılar geçiyor. Benim bacaklarda değilde kollarda, boynumda çok ağrı olmuştu ama benim 6. günde geçti. 2. levelda bacaklarım daha çok ağrıyor.
şimdi okudum kalçanı kendisininkiyle kıyasladı 87-97-107-117 oooooo 30 cm fark var diye koltuğa vuruyor kafasını taslara vursa ne fayda.....
Yoga ile ilgili bir sayfada okumuştum. Fitness tarzı hareketleri önce yapmak gerekiyor, tibette bir yoga, amacı bu hareketlerden daha farklı, zarar verebilir diyordu. Yoga hareketlerini sonra bırakmak en iyisi, hem esneme gibi olur. Rahatlatır.Tibeti normalde sabah yapıyordum ama olmadı. en basta tibeti yapinca bide karnim aç idi midem bulandı 1kase yoğurt içine cevizle yedim sonrada jillian ve squat yaptim valla inat ettim .bide burundan nefes alip agizdan verdim sürekli ,arada birde derin nefes aldim hala sigaranın etkisinden kurtulamadım tabi... bu kilolar gideceeek başka yolu yoookk
Bu sigarayı hiç sevmiyorum ama annemde babamda içiyor. Bıraktıramıyorum, çok kötü kokuyor.Tibeti normalde sabah yapıyordum ama olmadı. en basta tibeti yapinca bide karnim aç idi midem bulandı 1kase yoğurt içine cevizle yedim sonrada jillian ve squat yaptim valla inat ettim .bide burundan nefes alip agizdan verdim sürekli ,arada birde derin nefes aldim hala sigaranın etkisinden kurtulamadım tabi... bu kilolar gideceeek başka yolu yoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?