2 senede tekrarlıyor dediler ama şeytan kulağına kurşun bu kadar koşturmaya 3 senedir tekrarlamadıOfff yaa kıyamam ne zor ve yorucu zamanlar geçirmişsin...Allah sağlık versin,güç versin sana..
Topuk dikeninden ben de çok muzdaribim..İşe yaradımı lazer tekrarlamıyor değilmi.?
canım kızın kaç kilo.??
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
peynir
11 zeytin
yeşillik
2 gün kurusu
2 kahve
Akşam,
Pırasa mücver
biraz yoğurt
turşu
leslie 2 mıle
Bu arada ev halkına mantı açtım ve bir adet bile tatmadım.
Offf, ellerine sağlık, harika görünüyor. En son iştahla pazı sarması yemeyi beklerken, aşırı tuzdan dolayı yiyememiştim, içimde kaldı.dünki menüm
sabah..10.00 KKK, tek yumurtalı ve yarım muz
akşam15.30 misafirim gidecekti ona eşlik etmek için erken yedim
................. yeşil mercimek çorbası, pazı yemeği, 6 tane kıymalı karalahana ve yaprak sarması, salata yoğurt
Eki Görüntüle 996384
Oda Jillian yapsın, bizden genç. Ama bizden üşengeçler. Ne güzel annesi Karatay yapıyor, sağlıklı besleniyor, ne kadar şanslı kıymetini bilsin.
Dün kardeşim çiğ köfte istedi, bademcikleri şişmişti lavaşlarını yiyemedi, oda benden zayıf. Lavaşları koydum cam kaba dolaba kaldırdım, yemeyi düşünüyorum.
Offf, ellerine sağlık, harika görünüyor. En son iştahla pazı sarması yemeyi beklerken, aşırı tuzdan dolayı yiyememiştim, içimde kaldı.Birde akşamdan hazırlamıştım, sabah kahvaltıda yerim diye.
Bizde hep karalahanadan yapılır. Annemde hazırlayıp dolaba atar.ilk defa karalahana yaptım kızda yaprak istedi lahanada vardı 2 tencere sardım dün misafirime yolluk verdim tupperware lerle buzluğa koydum 2 günde biz yeriz bi daha sarana kadar 1 sene geçer
Yoga ile ilgili bir sayfada okumuştum. Fitness tarzı hareketleri önce yapmak gerekiyor, tibette bir yoga, amacı bu hareketlerden daha farklı, zarar verebilir diyordu. Yoga hareketlerini sonra bırakmak en iyisi, hem esneme gibi olur. Rahatlatır.
Bu sigarayı hiç sevmiyorum ama annemde babamda içiyor. Bıraktıramıyorum, çok kötü kokuyor.Beni de etkiliyor.
Bizde hep karalahanadan yapılır. Annemde hazırlayıp dolaba atar.
dünki menüm
sabah..10.00 KKK, tek yumurtalı ve yarım muz
akşam15.30 misafirim gidecekti ona eşlik etmek için erken yedim
................. yeşil mercimek çorbası, pazı yemeği, 6 tane kıymalı karalahana ve yaprak sarması, salata yoğurt
Eki Görüntüle 996384
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt
KAHVALTI 11:00
Kabak çekirdeği, kavrulmuş fındık vardı dayanamadım yedim hemde balların üzerine attım tadı fındık ezmesi gibi oldu.
1 mandalina, 1 küçük muz
BAL
3 haşlanmış genç tavuk yumurtası
Zeytin 9 ad. siyah
Beyaz peynir
Maydanoz, dereotu, turp (zeytinyağı)
Siyah çay (limonlu)
Türk Kahvesi
AKŞAM YEMEĞİ 17:18
Fırında levrek (çok lezzetliydi ama bitirene kadar midem bulandı, ağır geldi, nedense balığı fazla yiyemiyorum, çevremde 1 kg balığı tek başına yiyen kişiler var) Bitirdim çünkü vücudumun ihtiyacı var
1 tatlı kaşığı kadar tahin yedim
Kırmızı lahana, dereotu, havuç salatası
Jillian 2/6 yaptım, şu an suratım kıpkırmızı hala geçmedi.
Siyah çay (limonlu)
Karbonatlı Su
SU
Evet ca nim aynen sana katılıyorum kesinlikle birdaha sona birakicam
Etkilemez olurmu demekki evin icinde iciyorlar umarım sağlıklı bir hayata geçer onlarda bir hastalık çıkmadan
Gül abla ellerine saglik canım istedi sen bu tempoda Sarma yapabiliyosun masallah nazar degmesin
Yok 1 kg değil, önceden tanıdığım kişiler 1 kg balık yediklerini söylüyordu. Ben bugün 1 tane levrek yedim. Boyutu ne kadar biliyor musun, zorla balık yemek için bitirdim. Ama hatırladıkça kötü oluyorum.Sende yedinmi bir kg hepsini bitirdim demissin
Ne kadar boyutuYok 1 kg değil, önceden tanıdığım kişiler 1 kg balık yediklerini söylüyordu. Ben bugün 1 tane levrek yedim. Boyutu ne kadar biliyor musun, zorla balık yemek için bitirdim. Ama hatırladıkça kötü oluyorum.
Galiba balığın boyutu 19 cm kadardı, buğulama yapmıştı annem, yanındakileri yiyemedim, birazını döktüm artık.Ne kadar boyutu
İyi geceler.Gül abla ve kedicim sizden baska kimse yok gibi bu gece ben dişleri fircalayip yatar hayirli geceler tatlı rüyalar
Iyi geceler canimGül abla ve kedicim sizden baska kimse yok gibi bu gece ben dişleri fircalayip yatar hayirli geceler tatlı rüyalar
çok fena sinüzit oldum bitkisel kullanabileceğim şeyler yokmu burun spreyi bile yasakmış tuzlu su yaptım içindeki ilacı döküp:/
bi sorum daha var koşu bandında yavaş yavaş yarım saat yürüyebilirim dimi? ilk 3 ay korkumdan ayağa kalkmak istemiyorum ne takıntılı biri oldum ben yaa:2:
Gec gelecekler madem bence sabah kahvaltini yap oglende onlarla beraber yersin karataya uygun bir şekilde sakin kaçamak yapma:)) yok eger sende gec uyaniyorsan dedigin gibi kefir ic biz artik pasta börek yemiyoruz kendini tut
Maşallah yine sohbetler edilmiş ne güzel ben sabah dr'daydim anca eve gel bebeği doyur evi topla derken gelemedim...
Dr'la insülin değerimi görüştük o bana diyetisyen önerdi esimde illa git dedi ama ben her ay takip edip azalma olmazsa gideyim dedim.bi çok dr'a göre çok yüksek değilmiş insülin değerim ama dikkat etmeliymisim..zaten dikkat ediyorum. .oncesini bilmediğim için karsilastirma yapamadim.bu aydan sonra yapacağım artik..
Dün yediklerim;
Sabah kkk soğanlı yumurta eşliğinde, meyvesiz
Öğlen bol yeşil salata (keten tohumu eklenmiş) yoğurt (baharatlı)
Akşam patlican yemeği, salata, kirmizi mercimek çorbası., turp
Sonra yememem gereken bi yiyecek yedim..hiiic yazmayim ne olduğunuleptin falan gitti gece...
birde sabah arti cikmama sebep oldu...
Su 2 lt falandi.karbonatli suyu unutmusum.
Spor jillian 2/5
Yürüyüş 1 saat
Bu arada olculerimi yazamadım kaç gündür gelemedim
Göğüs :1 cm
Kol:1 cm
Bel :2 cm
Göbek 1 cm
Kalça: 1 cm incelmis..toplam 6 cm (7 günlük jillian 1 sonucum)
İlk yaptigimda 1. Levelde 10 cm incelmistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?