Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

2 senede tekrarlıyor dediler ama şeytan kulağına kurşun bu kadar koşturmaya 3 senedir tekrarlamadı

kızım 70 kg ama üstü ile altı orantısız üstü benden küçük altı benden 10 cm büyük

Offf, ellerine sağlık, harika görünüyor. En son iştahla pazı sarması yemeyi beklerken, aşırı tuzdan dolayı yiyememiştim, içimde kaldı. Birde akşamdan hazırlamıştım, sabah kahvaltıda yerim diye.

ben leslie yaparken beni izliyor kendisi yapmıyordu ...ben yüüryuüşe gidiyorum o oturuyor onun totosu büyümeyecekte benimkimi büyüyecek

ilk defa karalahana yaptım kızda yaprak istedi lahanada vardı 2 tencere sardım dün misafirime yolluk verdim tupperware lerle buzluğa koydum 2 günde biz yeriz bi daha sarana kadar 1 sene geçer

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt

KAHVALTI 11:00
Kabak çekirdeği, kavrulmuş fındık vardı dayanamadım yedim hemde balların üzerine attım tadı fındık ezmesi gibi oldu.
1 mandalina, 1 küçük muz
BAL
3 haşlanmış genç tavuk yumurtası
Zeytin 9 ad. siyah
Beyaz peynir
Maydanoz, dereotu, turp (zeytinyağı)
Siyah çay (limonlu)

Türk Kahvesi

AKŞAM YEMEĞİ 17:18
Fırında levrek (çok lezzetliydi ama bitirene kadar midem bulandı, ağır geldi, nedense balığı fazla yiyemiyorum, çevremde 1 kg balığı tek başına yiyen kişiler var) Bitirdim çünkü vücudumun ihtiyacı var
1 tatlı kaşığı kadar tahin yedim
Kırmızı lahana, dereotu, havuç salatası

Jillian 2/6 yaptım, şu an suratım kıpkırmızı hala geçmedi.

Siyah çay (limonlu)
Karbonatlı Su
SU

[video=youtube_share;FPo7XnLp-5I]http://youtu.be/FPo7XnLp-5I[/video]

Son düzenleme:
ilk defa karalahana yaptım kızda yaprak istedi lahanada vardı 2 tencere sardım dün misafirime yolluk verdim tupperware lerle buzluğa koydum 2 günde biz yeriz bi daha sarana kadar 1 sene geçer
Bizde hep karalahanadan yapılır. Annemde hazırlayıp dolaba atar.

Jillian'ın 16. günü ile birlikte yukarı tekme ve 55 squatta yaptım.

Evet ca nim aynen sana katılıyorum kesinlikle birdaha sona birakicam

Bu sigarayı hiç sevmiyorum ama annemde babamda içiyor. Bıraktıramıyorum, çok kötü kokuyor. Beni de etkiliyor.

Etkilemez olurmu demekki evin icinde iciyorlar umarım sağlıklı bir hayata geçer onlarda bir hastalık çıkmadan

Bizde hep karalahanadan yapılır. Annemde hazırlayıp dolaba atar.

Gül abla ellerine saglik canım istedi sen bu tempoda Sarma yapabiliyosun masallah nazar degmesin

Sende yedinmi bir kg hepsini bitirdim demissin

Biraz dinlenecek vakit bulunca batiyor bana hemen bir is cikariyorum....cocuklarda bogazli akillarina geleni istiyorlar yapamayinca icim rahat etmiyor sirtimda belimde agrisa yapiyorum

Sende yedinmi bir kg hepsini bitirdim demissin
Yok 1 kg değil, önceden tanıdığım kişiler 1 kg balık yediklerini söylüyordu. Ben bugün 1 tane levrek yedim. Boyutu ne kadar biliyor musun, zorla balık yemek için bitirdim. Ama hatırladıkça kötü oluyorum.

Haftasonu bu kabı aldım çok sevdim, bununla işyerime yemek götürüyorum evden. Ölçüleri, 8.6x13.5 cm boyu, uzunluğuda 5.5 cm. Çok büyük değil, iyi oluyor. Annemden istediğim bulgur pilavı hala duruyordu, hazırladım yarın bulgur pilavı ve yoğurt var. Gördüğünüz gibi 2 kaşık değil bayağı çok var.

Galiba balığın boyutu 19 cm kadardı, buğulama yapmıştı annem, yanındakileri yiyemedim, birazını döktüm artık. Birde kılçığı çoktu, iğne gibiydi, balıktan da yenilmeyen parçalar kalmıştır.

Gül abla ve kedicim sizden baska kimse yok gibi bu gece ben dişleri fircalayip yatar hayirli geceler tatlı rüyalar

uyaninca karbonatli su

10.20 kk kahvaltisi+yesil cay

14.00 turk kahvesi biraz sonrasindada 2 bardak kefir

18.20 haslanmis tavuk gogsu yanina turuncu biber+ yesil cay

1 surahi tarcinli limonlu su

Tibet+300 ip+50 squat +plank

bende bu squatla planka taktim

fit blog diye bir blog var orda okudum linkini yayinlamak yasak sanirim

plates yapmam lazim cok uykum var ama deniycem

papatya buhari sinuzite birebir .. kaynatip sicak sicak soluyorsun birde 4 saatte bir muhakkak tuzlu su cek burnuna. evde serum fizyolojik yapiyorum ben cocuklar hastalandiginda bizde kullaniyoruz zaman zaman. 1 su bardagi kaynamis sogumus suya 1 cay kasigi slime tuz kasigin ucuyla azcik karbonat karistir. mumkunse siringayla cek her 2 burnuna 5er ml.. 4 saatte bir olmasi onemli. cok gecmis olsun

Gec gelecekler madem bence sabah kahvaltini yap oglende onlarla beraber yersin karataya uygun bir şekilde sakin kaçamak yapma:)) yok eger sende gec uyaniyorsan dedigin gibi kefir ic biz artik pasta börek yemiyoruz kendini tut

muhtemelen kefirle gecistirip onlarla sofraya oturucam. cok saol canim

giden cmlerin hayirli olsun canim jilliandada azimlisin darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…