Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gul ablacim yemegin cok guzel gorunuyordu ellerine saglik birde tasinma macerani okurken yoruldum ; Allah guc kuvvet versin sana/ benimde azcik oturcak vaktim olsa sasiririm ben niye oturuyorumki simdi diye illa bi is cikar yapacak..pofff

afiyet olsun canım menülerin güzel.....
gul ablacim yemegin cok guzel gorunuyordu ellerine saglik birde tasinma macerani okurken yoruldum ; Allah guc kuvvet versin sana/ benimde azcik oturcak vaktim olsa sasiririm ben niye oturuyorumki simdi diye illa bi is cikar yapacak..pofff

AMİN...çocuklar küçükken iş hiç bitmiyor büyüyünce de dertleri sorunları da büyüyor o zaman hiç bitmiyor...

Plank hareketi çok iyi, ben çok araştırmıştım. Bel ve karın kaslarını kuvvetlendiriyor, sakatlanmaları önlüyor. Programa eklenmesi gereken bir hareket, Jillian'a geçtikten sonra yapamadım ama.

midem rahatsız fazla bişey yiyemedim

1 tabak yoğurt
4 kayısı
8 ceviz

dün çok az su içtim içtiğimide söylemesi ayıp istifar ettim

Son düzenleme:
günaydın herkese

dünkü menüm
sabah 7.30 kkk
öğlen 13.00 tarçınlı yoğurt
akşam 20.00 kıymayı karnıbahar., salata, turp, kuru soğan ve turşu
jillian ripped 2.gün bitti.
suyum bitki çaylarım kahvem de gün içerisinde tüketildi

tuzu hiç kullanmayan varmı veya nekadar kullanıyorsunuz

canım ben çankırı tuzu tüketiyorum.. sende kaya tuzu kullan market tuzu kullanma onlar sağlıklı değil bende bayadır artık normal market tuzlarını kullanmıyorum kullanınca tadı çok kötü geliyor... önceden çok tüketirdim tuzu ama artık az tüketiyorum farkında olmadan azaldı yani.. yemeklerime de artık pişirirken atmıyorum.. yemeği kapatınca aklıma gelirse çok az atıyorum gelmezse tuzsuz oluyor eşimde hepp şikayet ediyor tuzsuz diye atsamda tuzsuz diyor atmasamda

gül ablacım maşallah diyim sana da bu ne enerji, kaynağı nedir böyle şaştım valla ev taşınma macerana...
Allah güç kuvvet versin kimselere muhtaç etmesin

Herkese mutlu , huzurlu günaydınlar :) Sabah 07:50 1 yumurta biraz peynir + 2 ceviz+biraz tuzsuz fıstık+5 zeytin+ 2 açık çay + yarım salatalık

ben tuzcudan alıyorum, vardı ama farklı bir tuz aldım doğalmış tanıdık tuzcu ondan normal kullanıyorum bir ara tuzu tamamen bırakmıştım bazı yemeklerin hiç tadı olmuyor az da olsa normal kullanıyorum

GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR

SABAHKİ MENÜM
2 yumurta ,1 ç b.ceviz,10 zeytin,maydanoz ve zeytinyağlı peynir,turp

AMİN....senin başaramayacağın bişey yok insülin direncini kırmayıda başarırsın

demek karatay dışına çıktım cezanıda çekeceksin ....
Inşallah abla teşekkür ederim inancın ve desteğin için:)

Üzerinde forma gir yazınca, shrede incel yazıyordu çünkü, onu da alayım bari dedim. Dvdlerini almıştım. Yapmamak olmaz. Seninle yapmayalım diye konuşmuştuk ama.

Klasik kedi yaklaşımı zaten 'bu kedi bu DVD yi aldı ama yapmadan duramaz' diyordum haklı cikardin
Yap tatlım yap hatta yanına arkadaş istersen eşlik ederim sana

Teşekkür ederim aburcubur81 , allah herkese sağlık sıhhat versin..keten tohumu yeni çekilmiş olarak günde 1 tatlı kaşığı tüketiliyor (fazlası ishal yapiyormus). .tane olarak tüketenler de var ama etkisi azalıyor
Çok haklısın tokluk hissi veriyor

benden de hıh kızımın bacağı kadar beli var daha ne ister bilemem,,, kızıma akşam kedinin ölçülerini okutacağım görsün de belki azim gelir

Topice kediye kocaman bi hıh hıh hıh o zaman:)

Yaa sen bu olculerle hala spor ve diyet mi yapiyorsun . Biz olelim o zaman benim olculerimin hepsi seninkinden 15 cm fazla

yaaa di mii hem ölçüleri yerinde hem kendisi güzel

Bizde olmeyelim canım şimdi. .biz de bu azim oldukça basaracagimiza inanıyorum. .:))

okurken yoruldum resmen gül abla, Allah sana sağlık sıhhat versin yeterki, maşallah sana..

ben de ender saraçtan duymuştum, vücudunuzda her fazla kilo için 4 tane yapışık, oranızda buranızda margarinlerle geziyorsunuz demişti..
bizim de bir tanıdık anlattı, bir tanıdıkları doktor öncesinde çok kiloluymuş, ilk girdiği kadavra dersinde çok kilolu ve yağlı bir kadının bedenini görmüş, öyle tiksinmiş ki, 1 yılda 30 kilo vermiş, demekki benim de içim böyle diye..
insanlar gerçekten acımasızlar ve iyiye tahammülleri yok.. ne demek sizden çok güzel diye bahsetmişlerdi falan.. pes yani, ağızlarının ayarı yok..

canım papatya çayının buharı mı acaba söylediğin? serum fizyolojk ben küçük burun spreyi utusuna yapmıştım az yapıyomuşum ozaman şırıngayla 5 ml yapim bugün
mydenizz de vicks demişti onu da alıcam bugün nefes alamıyorum hepsin dencem bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…