- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Inşallah abla teşekkür ederim inancın ve desteğin için:)
Klasik kedi yaklaşımızaten 'bu kedi bu DVD yi aldı ama yapmadan duramaz' diyordum haklı cikardin
Yap tatlım yap hatta yanına arkadaş istersen eşlik ederim sana
Teşekkür ederim aburcubur81 , allah herkese sağlık sıhhat versin..keten tohumu yeni çekilmiş olarak günde 1 tatlı kaşığı tüketiliyor (fazlası ishal yapiyormus). .tane olarak tüketenler de var ama etkisi azalıyor
Çok haklısın tokluk hissi veriyor
Topice kediye kocaman bi hıh hıh hıh o zaman:)
yaaa di mii hem ölçüleri yerinde hem kendisi güzel
Bizde olmeyelim canım şimdi. .biz de bu azim oldukça basaracagimiza inanıyorum. .:))
Ay ne güzel olur, hadi gel birlikte yapalım. Ben ölçülerde bir hata yaptım galiba. Ölçüp direkt sana mesaj atmıştım, o zaman o doğrudur. Kalça ölçüsü önceki yanlış yazmışım. Göbeği ilkkez bu sabah ölçtüm.
10 ŞUBAT
Bel: 68
Göğüs: 87
Bacak: 49
Kalça: 85
Kol: 24
25 ŞUBAT
Bel 65
Göbek: 73
Göğüs: 85
Bacak: 48
Ay ne güzel olur, hadi gel birlikte yapalım. Ben ölçülerde bir hata yaptım galiba. Ölçüp direkt sana mesaj atmıştım, o zaman o doğrudur. Kalça ölçüsü önceki yanlış yazmışım. Göbeği ilkkez bu sabah ölçtüm.
10 ŞUBAT
25 ŞUBAT
Bel 65
Kalça: 87
Offf yaa kıyamam ne zor ve yorucu zamanlar geçirmişsin...Allah sağlık versin,güç versin sana..
Topuk dikeninden ben de çok muzdaribim..İşe yaradımı lazer tekrarlamıyor değilmi.?
Geçmiş olsun canım...Umarım normal seviyeye gelir insülin değerlerin..
İnsanlar çok acımasız maalesef...ben de hep duyarım olumsuz sözler...O olumsuz sözler beni hep yemeye daha fazla itti maalesef.;( Sizin yakınınzda bayağı bi dengesizmiş..
Zayıf halinle karşılaştığın da saçlarını savurarak o şişman dediğin kadınım ben işte deseydin)
canım kızın kaç kilo.??
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
peynir
11 zeytin
yeşillik
2 gün kurusu
2 kahve
Akşam,
Pırasa mücver
biraz yoğurt
turşu
leslie 2 mıle
Bu arada ev halkına mantı açtım ve bir adet bile tatmadım.
dünki menüm
sabah..10.00 KKK, tek yumurtalı ve yarım muz
akşam15.30 misafirim gidecekti ona eşlik etmek için erken yedim
................. yeşil mercimek çorbası, pazı yemeği, 6 tane kıymalı karalahana ve yaprak sarması, salata yoğurt
Eki Görüntüle 996384
Kalça ölçün neden arttıki
tuz kullanmadan olmaz vücudun tuza ihtıyacı var ama normal tuzlara değil fmgencın anlattığı tuza ondan alman gerekir...ben hem çankırı krıstal kaya tuzu kullanıyorum.... hemde Dr.Sa.t (nokta yerine L gelecek) diye sıvı bir tuz var ondan kullanıyorum bu tuz daha piyasaya çıkmadı daha öncede yazmıştım arkadaşlara su an bayılık vermek ıcın turkıye nın her yerini dolaşıyorlar bu hafta son turu yapacaklar mart ta tv de tanıtımlar başlayacak canan hoca ile bir programa çıkıp tuzun tanıtımını yapacaklartuzu hiç kullanmayan varmı veya nekadar kullanıyorsunuz
geçmiş olsun canımmidem rahatsız fazla bişey yiyemedim
1 tabak yoğurt
4 kayısı
8 ceviz
dün çok az su içtim içtiğimide söylemesi ayıp istifar ettim
günaydın canımgünaydın herkese
dünkü menüm
sabah 7.30 kkk
öğlen 13.00 tarçınlı yoğurt
akşam 20.00 kıymayı karnıbahar., salata, turp, kuru soğan ve turşu
jillian ripped 2.gün bitti.
suyum bitki çaylarım kahvem de gün içerisinde tüketildi
gül ablacım maşallah diyim sana da bu ne enerji, kaynağı nedir böyle şaştım valla ev taşınma macerana...
Allah güç kuvvet versin kimselere muhtaç etmesin
İnşallah artmıştır, ölçtüm galiba ama 87miydi hatırlamıyorum of sinir oldum. Önceki ölçüm 87 idi onumu yazdım yanlışlıkla bilmiyorum. Mezura bulup ölçmem lazım hemen.
günaydın canım....menün az olmuşHerkese mutlu , huzurlu günaydınlar :) Sabah 07:50 1 yumurta biraz peynir + 2 ceviz+biraz tuzsuz fıstık+5 zeytin+ 2 açık çay + yarım salatalık
GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR
SABAHKİ MENÜM
2 yumurta ,1 ç b.ceviz,10 zeytin,maydanoz ve zeytinyağlı peynir,turp
Topiğin hayırlı olsun. Eminim başlayanlar bol bol yağlarını eritecekler
10 ŞUBAT
25 ŞUBAT
Bel 65
Eki Görüntüle 996889
.............
topigin hayirli olsun canim bende baslamak istiyorum 2 gune ama kararsizim dukanmi yapsam karataymi dukanin kitabini gecen yil bulmustum aldim okudum uyguladim koruma yapamadigim icin verdiklerimi fazlasiyla geri aldim karatay kitabi icin tum turk kitabcilari bakdim yok bulamadim o yuzden kararsizim okumadan yapip kilo veremezsem diye aslinda karatay diyetinde daha fazla alternatif var bakliyatlarda var offff cok kararsizim sen kac ayda verdin 11 kiloyu
3 gün bile olsa giden fark iyimaşallah 3 gündür tam olarak başladığım karatayda hiç kaçamak yapmadım..
tartıda 57,8 ile başladığımı düşünüyordum ama sanırım tam tersi 58,7 idi,
çünkü dün 58,1 çıktım bugün 57,5,
zaten hemen bir rahatlama hissettim vücudumda, muhtemelen ödem gidiyor ve muhtemelen ben tartıda gördüğüm rakamı karıştırdım ilk gün..
afiyet olsun canımgelelim yediklerime
dün akşam pırasa yaptım eşim pirnçli seviyor diye ama pırasalarını seçerek aldım tabağıma bol limon sıktım yarım portakal bir kase yoğurt azıcık ananas yedim 1 avuçta çekirdek saat 18:00 di sanırım
sabah ceviz süt ananas peynir 1 yumurta yedim ananası bebek tutunsun diye önerdiler yoksa yasak aslında biliyorum
10 ŞUBAT
25 ŞUBAT
Bel 65
günaydın canım....menün az olmuş
aynen incecik sarışın bir fıstıkseni çok merak ediyorum çıtı pıtısın galiba
canım senin avantajın eşininde karatay yapması bı senşn için bulunmaz bir fırsat çikolatadan cavgeçmezsen vücudundan ve sağlığından vazgecömen gerekecekya kg ya çikolata birini seçmen lazım ...karatayı tam uygula çikolatayıda arada bir % 80 lik kahvenin yanında al nefsini körlebizde 2 yıldır karataycıyız özellikle eşim...3 ayda bunun dediklerini yaptı 6 -7 kilo verdi ama şekerli tatlılar yemedi..ekmek yemedi hersabah tereyağlı yumurta yedi..kola cips öyle fabrikasyon şeyler hiç birşekilde evimize girmedi halada girmiyor..pirinç girmedi yemedi..bende ekmeği 2 aydır bırakdım ama hala kilo veremiyorum hatta kilo alıyorum:)) ip atlıyorum günde 700 kez 1 haftadır bakalım tartılcam ne kadar verdimm..zeytinyağı kullanıyorum..tereyağı kullanıyorum..çikolatadan vazgeçemedim ..
bundan kilo veremiyorum herhalde tatlı çok klo aldırıyor..neyse sağlıcakla kalın..
ama en sağlıklı diyet karatay diyeti arkadaşlar bütün kitaplarını aldık okuduk ve uyguladık..
dukanmış diyetisyenlermiş hepsi palavra..
Seni yalnız birakmam mümkün mü! Birlikteyiz tamam, :)
Gunaydin Ablacim güzel bir gun diliyorum
Herkese mutlu , huzurlu günaydınlar :) Sabah 07:50 1 yumurta biraz peynir + 2 ceviz+biraz tuzsuz fıstık+5 zeytin+ 2 açık çay + yarım salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?