Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

maşallah 3 gündür tam olarak başladığım karatayda hiç kaçamak yapmadım..
tartıda 57,8 ile başladığımı düşünüyordum ama sanırım tam tersi 58,7 idi,
çünkü dün 58,1 çıktım bugün 57,5,
zaten hemen bir rahatlama hissettim vücudumda, muhtemelen ödem gidiyor ve muhtemelen ben tartıda gördüğüm rakamı karıştırdım ilk gün..

gelelim yediklerime
dün akşam pırasa yaptım eşim pirnçli seviyor diye ama pırasalarını seçerek aldım tabağıma bol limon sıktım yarım portakal bir kase yoğurt azıcık ananas yedim 1 avuçta çekirdek saat 18:00 di sanırım
sabah ceviz süt ananas peynir 1 yumurta yedim ananası bebek tutunsun diye önerdiler yoksa yasak aslında biliyorum

Ay ne güzel olur, hadi gel birlikte yapalım. Ben ölçülerde bir hata yaptım galiba. Ölçüp direkt sana mesaj atmıştım, o zaman o doğrudur. Kalça ölçüsü önceki yanlış yazmışım. Göbeği ilkkez bu sabah ölçtüm.

10 ŞUBAT
Bel: 68
Göğüs: 87
Bacak: 49
Kalça: 85
Kol: 24

25 ŞUBAT
Bel 65
Göbek: 73
Göğüs: 85
Bacak: 48
Kalça: 87
Kol: 24

Son düzenleme:

Aaa ben kalça ölçüsünü mesaj atmamışım ki, akşam ölçtüm galiba, hatırlayamıyorum ya. 85 olsun bari.

Kalça ölçün neden arttıki

Teşekkür ederim canım inşallah zamanla daha da aşağı cekebilirim insülini

ayy evet evet saçımi pek bi zevkle savurdum zaten yine düğündeydik pek bi şıķtim

canim sen mantiya elini surmemissin herkes basaramaz bunu..Bundan sonra olumsuz cumlelerde duysan motivasyon kaybi yok biz varız:)

Menülerin çok güzel. .tekrar Tebrikler manti yememenin mukafatini bu cuma alacaksın:)

Ablacim elini sağlık bu tempoda sarmada sarmissin valla pess...bende bi musait zamanda toplu içli köfte yapıp buzluga aticam.pek bi gözümde büyüyor fazla yapıcam çünkü

Kalça ölçün neden arttıki

İnşallah artmıştır, ölçtüm galiba ama 87miydi hatırlamıyorum of sinir oldum. Önceki ölçüm 87 idi onumu yazdım yanlışlıkla bilmiyorum. Mezura bulup ölçmem lazım hemen.

tuzu hiç kullanmayan varmı veya nekadar kullanıyorsunuz
tuz kullanmadan olmaz vücudun tuza ihtıyacı var ama normal tuzlara değil fmgencın anlattığı tuza ondan alman gerekir...ben hem çankırı krıstal kaya tuzu kullanıyorum.... hemde Dr.Sa.t (nokta yerine L gelecek) diye sıvı bir tuz var ondan kullanıyorum bu tuz daha piyasaya çıkmadı daha öncede yazmıştım arkadaşlara su an bayılık vermek ıcın turkıye nın her yerini dolaşıyorlar bu hafta son turu yapacaklar mart ta tv de tanıtımlar başlayacak canan hoca ile bir programa çıkıp tuzun tanıtımını yapacaklar

midem rahatsız fazla bişey yiyemedim

1 tabak yoğurt
4 kayısı
8 ceviz

dün çok az su içtim içtiğimide söylemesi ayıp istifar ettim
geçmiş olsun canım
günaydın canım
gül ablacım maşallah diyim sana da bu ne enerji, kaynağı nedir böyle şaştım valla ev taşınma macerana...
Allah güç kuvvet versin kimselere muhtaç etmesin

AMİN

Herkese mutlu , huzurlu günaydınlar :) Sabah 07:50 1 yumurta biraz peynir + 2 ceviz+biraz tuzsuz fıstık+5 zeytin+ 2 açık çay + yarım salatalık
günaydın canım....menün az olmuş
GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR

SABAHKİ MENÜM
2 yumurta ,1 ç b.ceviz,10 zeytin,maydanoz ve zeytinyağlı peynir,turp

günaydın canım

Topiğin hayırlı olsun. Eminim başlayanlar bol bol yağlarını eritecekler

bizde 2 yıldır karataycıyız özellikle eşim...3 ayda bunun dediklerini yaptı 6 -7 kilo verdi ama şekerli tatlılar yemedi..ekmek yemedi hersabah tereyağlı yumurta yedi..kola cips öyle fabrikasyon şeyler hiç birşekilde evimize girmedi halada girmiyor..pirinç girmedi yemedi..bende ekmeği 2 aydır bırakdım ama hala kilo veremiyorum hatta kilo alıyorum:)) ip atlıyorum günde 700 kez 1 haftadır bakalım tartılcam ne kadar verdimm..zeytinyağı kullanıyorum..tereyağı kullanıyorum..çikolatadan vazgeçemedim ..
bundan kilo veremiyorum herhalde tatlı çok klo aldırıyor..neyse sağlıcakla kalın..
ama en sağlıklı diyet karatay diyeti arkadaşlar bütün kitaplarını aldık okuduk ve uyguladık..
dukanmış diyetisyenlermiş hepsi palavra..

Seni yalnız birakmam mümkün mü! Birlikteyiz tamam, :)

Gunaydin Ablacim güzel bir gun diliyorum

benim çevremdekiler de öyle dukon yaptılar fazlasıyla aldılar kesinlikle karatay..

3 gün bile olsa giden fark iyi

afiyet olsun canım
çekirdek kesin kavrulmuştur

göbeğin önceki ölçüsünü yazmamışsın

seni çok merak ediyorum çıtı pıtısın galiba
aynen incecik sarışın bir fıstık
canım senin avantajın eşininde karatay yapması bı senşn için bulunmaz bir fırsat çikolatadan cavgeçmezsen vücudundan ve sağlığından vazgecömen gerekecekya kg ya çikolata birini seçmen lazım ...karatayı tam uygula çikolatayıda arada bir % 80 lik kahvenin yanında al nefsini körle
Seni yalnız birakmam mümkün mü! Birlikteyiz tamam, :)

Gunaydin Ablacim güzel bir gun diliyorum

teşekkür ederim canım

Günaydın

Dün;

Sabah;1,5 yumurta,peynir,zeytin ve çay

Öğlen;1 kase mercimek çorbası,1 date biber dolması ve yoğurt

Akşam ; kendimi zorlayarak bir tabak bakla yedim..

Birkaç dilim de meyve..

Balık hapını zorlada olsa haftada bir-iki filan alıyorum..dün öğle yemeğinden sonra almıştım..kediciğide söyledim gaz gaz ölüyorum..kendimden sıkıldım dün akşam..yemek bile yemek istemedim..şişirdi beni..cuma günü dr.uma soracağım..hapıda dokunuyor bana

Yemek aldığımız firmayı değiştirdim..3-4 kadın bir araya gelmiş ev yemekleri yapıyor,bayanla güzelce konuştum..tatar kendisi..tereyağ ve zeytinyağından başka yağ kullanmıyorum dedi..pirinç sevmiyoruz bulgur kullanın bize dedim..tamam dedi..çocukları mutfağa yolladım baktırdım temiz onayını aldım..2 gündür çok lezzetli yemekler yiyorum şükür..

Gül ablacım;akşam yatmadan mesajları okudum da helal olsun dedim..maşallah tempona..azmine sabrına hayran kaldım ablacım..

Kedicim ; senin de yediklerine maşallah diyorum..3 genç tavuk yumurtasımı hem özgür hem genç
Afiyet olsun canım da..BAL ı neden büyük harfle yazdın yiyen var yiyemeyen var..ben ağzıma bile sürmedim çok da severim aslında..bizede doğal bal geliyor kavanoza bakıp duruyorum..şuan hamileliğimden dolayı yemeye hiç kalkışmadım ühühühühüh

Herkes iyidir inşallah,ben buralardayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…