Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese mutlu , huzurlu günaydınlar :) Sabah 07:50 1 yumurta biraz peynir + 2 ceviz+biraz tuzsuz fıstık+5 zeytin+ 2 açık çay + yarım salatalık
Size de gunaydin...biraz daha miktarini arttirabilirseniz yediklerinizin metabolizmaniz % 30 daha fazla calisirmis...sanirim sabah kahvaltisini yapamıyorum demistiniz..birden olmasa da gün gün arttirabilirsiniz. Çünkü karatay diyetinin en önemli ve zengin öğünu kahvaltı. ..

Hakikaten agizlarinin ayarı yokk:))) kıskançlık malesef insanlara neler söyletiyor..o bayan o gün beni çok üzdü ama çok şey de kattı. .bilmeden yarari dokundu bana:))))
Doktor olmakta cidden zor bi meslek türlü türlü sıkıntıları var..

Canin sana da Günaydın. .
Inşallah önümüzdeki ay jiliani yapmana gerek kalmaz..
Ripped te zorlandin mi

Sabah: KKK
haşlanmış yumurta bol baharatlı ve üzerine 1 kaşık yogurtla

Ara: bol yeşil salata ve yoğurt (baharatli)
Salata miktarini arttırmak ciddi anlamda bedenimde bi hareketlenme olusturdu..

Akşam kurufasulye 1 yemek kaşığı bulgur pilavı (tadina bakma amaçlı) bolll yeşil salata
Turp

Su 3 lt..karbonatli su2 bardak. Ihlamur
Spor jillian 2/6
50 dk yürüyüş ( çok yoruldum)

Diyet adina güzel bi gündü. .Umarım cuma karşılığını alırım. .

Bugün 4 tane yiyeceğim, minnacıklar. Çok tatlılar.

inşallah canım hayırlısı diyeyim ripped biraz daha uzun ve biraz daha zor.. zorlanmıyorum desem yalan olur.. pancar gibi oluyorum ama yapıyorum

ben jiliandan sonra bişi yapamıyorum yaamaşallah sana

Merhaba zayıflayan güzel hanımlar...
Herkes çok iyidir umarım...

kedicim ben de çok severim yumurta..İyikide seviyorum )

Canim bu aralar yürüyüş ekledim jill'e çok zorlaniyorum ama yapıyorum. Geçen hafta kilom sabit kaldi birazda o yüzden ekledim.
Ripped uzun cidden ya asıl sana maşallah

yürüyüşü çok severim ben kulağım da sevdiğim müzikle zayıflamış hayaller kurarak yürümek
İnsan doğasına en uygun yüzme ve yürüyüşmüş yanılmıyorsam öyle duymuştum...
bu ara leslie yapıyorum 30 dk. faydasını göreceğim inş..uzun vadede..

günaydın canım
yemek yediğin heri değiştirmeyle çok iyi yapmışsın senin sayende herke güzel şeyler yiyecekler
Öğlen yemek yediğimden 2 yumurta çok olmaz mı peki ? Havuç ve zeytini yrn yapıcam
çok olmaz canım KKK da hergün 2 yumurta gerekli mydenizz nedenini açıklamış

inşallah alırsın ben + larla karşılığını alıyorum dün +700 dü bugün +300 daha eklenmiş 68 olmuş 69 tartıyı atasım var ama yeni kıyamadım kendimi atsam yedeüimde yok kendimede kıyamadım

)) Kendine kıyma zaten..Cumaya var daha, inecek o..
Ben de sadece -200gr. neden bilmiyorum gizli saklı bişey de yemiyorum yediklerimi yazıyorum...

Evet bende çok seviyorum yürüyüş yapmayı dediğin gibi kulakligi takip açık havada müzik ve hayaller eşliğinde çok güzel. .hem bedene hem ruha iyi gelir..
Ben mecburiyetten koşu bandında yürüyorum hiç keyifli değil kapalı mekanda yürümek. .

Leslie bende yapmıştım gecen sene güzel ter artırıyor. .eminim faydasını goreceksin programin adi zaten yürü ve incellll..kapalı mekanda şimdiye kadar yaptigim en keyifli egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…