yumurta 2 olmalı
zeytin en az 10 olmalı
birde kırmızı eklemelisin havuç yada kırmıız biber gibi
Size de gunaydin...biraz daha miktarini arttirabilirseniz yediklerinizin metabolizmaniz % 30 daha fazla calisirmis...sanirim sabah kahvaltisini yapamıyorum demistiniz..birden olmasa da gün gün arttirabilirsiniz. Çünkü karatay diyetinin en önemli ve zengin öğünu kahvaltı. ..Herkese mutlu , huzurlu günaydınlar :) Sabah 07:50 1 yumurta biraz peynir + 2 ceviz+biraz tuzsuz fıstık+5 zeytin+ 2 açık çay + yarım salatalık
okurken yoruldum resmen gül abla, Allah sana sağlık sıhhat versin yeterki, maşallah sana..
ben de ender saraçtan duymuştum, vücudunuzda her fazla kilo için 4 tane yapışık, oranızda buranızda margarinlerle geziyorsunuz demişti..
bizim de bir tanıdık anlattı, bir tanıdıkları doktor öncesinde çok kiloluymuş, ilk girdiği kadavra dersinde çok kilolu ve yağlı bir kadının bedenini görmüş, öyle tiksinmiş ki, 1 yılda 30 kilo vermiş, demekki benim de içim böyle diye..
insanlar gerçekten acımasızlar ve iyiye tahammülleri yok.. ne demek sizden çok güzel diye bahsetmişlerdi falan.. pes yani, ağızlarının ayarı yok..
günaydın herkese
dünkü menüm
sabah 7.30 kkk
öğlen 13.00 tarçınlı yoğurt
akşam 20.00 kıymayı karnıbahar., salata, turp, kuru soğan ve turşu
jillian ripped 2.gün bitti.
suyum bitki çaylarım kahvem de gün içerisinde tüketildi
seni çok merak ediyorum çıtı pıtısın galiba
3 gün bile olsa giden fark iyi
afiyet olsun canım
çekirdek kesin kavrulmuştur
göbeğin önceki ölçüsünü yazmamışsın
teşekkür ederim galiba iyi üşütmüşüm
Günaydın
Dün;
Sabah;1,5 yumurta,peynir,zeytin ve çay
Öğlen;1 kase mercimek çorbası,1 date biber dolması ve yoğurt
Akşam ; kendimi zorlayarak bir tabak bakla yedim..
Birkaç dilim de meyve..
Balık hapını zorlada olsa haftada bir-iki filan alıyorum..dün öğle yemeğinden sonra almıştım..kediciğide söyledim gaz gaz ölüyorum..kendimden sıkıldım dün akşam..yemek bile yemek istemedim..şişirdi beni..cuma günü dr.uma soracağım..hapıda dokunuyor bana
Yemek aldığımız firmayı değiştirdim..3-4 kadın bir araya gelmiş ev yemekleri yapıyor,bayanla güzelce konuştum..tatar kendisi..tereyağ ve zeytinyağından başka yağ kullanmıyorum dedi..pirinç sevmiyoruz bulgur kullanın bize dedim..tamam dedi..çocukları mutfağa yolladım baktırdım temiz onayını aldım..2 gündür çok lezzetli yemekler yiyorum şükür..
Gül ablacım;akşam yatmadan mesajları okudum da helal olsun dedim..maşallah tempona..azmine sabrına hayran kaldım ablacım..
Kedicim ; senin de yediklerine maşallah diyorum..3 genç tavuk yumurtasımı hem özgür hem genç
Afiyet olsun canım da..BAL ı neden büyük harfle yazdın yiyen var yiyemeyen var..ben ağzıma bile sürmedim çok da severim aslında..bizede doğal bal geliyor kavanoza bakıp duruyorum..şuan hamileliğimden dolayı yemeye hiç kalkışmadım ühühühühüh
Herkes iyidir inşallah,ben buralardayım..
Seni yalnız birakmam mümkün mü! Birlikteyiz tamam, :)
Gunaydin Ablacim güzel bir gun diliyorum
Size de gunaydin...biraz daha miktarini arttirabilirseniz yediklerinizin metabolizmaniz % 30 daha fazla calisirmis...sanirim sabah kahvaltisini yapamıyorum demistiniz..birden olmasa da gün gün arttirabilirsiniz. Çünkü karatay diyetinin en önemli ve zengin öğünu kahvaltı. ..
Hakikaten agizlarinin ayarı yokk:))) kıskançlık malesef insanlara neler söyletiyor..o bayan o gün beni çok üzdü ama çok şey de kattı. .bilmeden yarari dokundu bana:))))
Doktor olmakta cidden zor bi meslek türlü türlü sıkıntıları var..
Canin sana da Günaydın. .
Inşallah önümüzdeki ay jiliani yapmana gerek kalmaz..
Ripped te zorlandin mi
Sabah: KKK
haşlanmış yumurta bol baharatlı ve üzerine 1 kaşık yogurtla
Ara: bol yeşil salata ve yoğurt (baharatli)
Salata miktarini arttırmak ciddi anlamda bedenimde bi hareketlenme olusturdu..
Akşam kurufasulye 1 yemek kaşığı bulgur pilavı (tadina bakma amaçlı) bolll yeşil salata
Turp
Su 3 lt..karbonatli su2 bardak. Ihlamur
Spor jillian 2/6
50 dk yürüyüş ( çok yoruldum)
Diyet adina güzel bi gündü. .Umarım cuma karşılığını alırım. .
ben jiliandan sonra bişi yapamıyorum yaamaşallah sana
Canim bu aralar yürüyüş ekledim jill'e çok zorlaniyorum ama yapıyorum. Geçen hafta kilom sabit kaldi birazda o yüzden ekledim.
Ripped uzun cidden ya asıl sana maşallah
günaydın canımGünaydın
Dün;
Sabah;1,5 yumurta,peynir,zeytin ve çay
Öğlen;1 kase mercimek çorbası,1 date biber dolması ve yoğurt
Akşam ; kendimi zorlayarak bir tabak bakla yedim..
Birkaç dilim de meyve..
Balık hapını zorlada olsa haftada bir-iki filan alıyorum..dün öğle yemeğinden sonra almıştım..kediciğide söyledim gaz gaz ölüyorum..kendimden sıkıldım dün akşam..yemek bile yemek istemedim..şişirdi beni..cuma günü dr.uma soracağım..hapıda dokunuyor bana
Yemek aldığımız firmayı değiştirdim..3-4 kadın bir araya gelmiş ev yemekleri yapıyor,bayanla güzelce konuştum..tatar kendisi..tereyağ ve zeytinyağından başka yağ kullanmıyorum dedi..pirinç sevmiyoruz bulgur kullanın bize dedim..tamam dedi..çocukları mutfağa yolladım baktırdım temiz onayını aldım..2 gündür çok lezzetli yemekler yiyorum şükür..
Gül ablacım;akşam yatmadan mesajları okudum da helal olsun dedim..maşallah tempona..azmine sabrına hayran kaldım ablacım..
Kedicim ; senin de yediklerine maşallah diyorum..3 genç tavuk yumurtasımı hem özgür hem genç
Afiyet olsun canım da..BAL ı neden büyük harfle yazdın yiyen var yiyemeyen var..ben ağzıma bile sürmedim çok da severim aslında..bizede doğal bal geliyor kavanoza bakıp duruyorum..şuan hamileliğimden dolayı yemeye hiç kalkışmadım ühühühühüh
Herkes iyidir inşallah,ben buralardayım..
çok olmaz canım KKK da hergün 2 yumurta gerekli mydenizz nedenini açıklamışÖğlen yemek yediğimden 2 yumurta çok olmaz mı peki ? Havuç ve zeytini yrn yapıcam
Sabah: KKK
haşlanmış yumurta bol baharatlı ve üzerine 1 kaşık yogurtla
Ara: bol yeşil salata ve yoğurt (baharatli)
Salata miktarini arttırmak ciddi anlamda bedenimde bi hareketlenme olusturdu..
Akşam kurufasulye 1 yemek kaşığı bulgur pilavı (tadina bakma amaçlı) bolll yeşil salata
Turp
Su 3 lt..karbonatli su2 bardak. Ihlamur
Spor jillian 2/6
50 dk yürüyüş ( çok yoruldum)
Diyet adina güzel bi gündü. .Umarım cuma karşılığını alırım. .
Nice 1000 sayfalara maşallah topigimize
günaydın canım
yemek yediğin heri değiştirmeyle çok iyi yapmışsın senin sayende herke güzel şeyler yiyecekler
çok olmaz canım KKK da hergün 2 yumurta gerekli mydenizz nedenini açıklamış
inşallah alırsın ben + larla karşılığını alıyorum dün +700 dü bugün +300 daha eklenmiş 68 olmuş 69 tartıyı atasım var ama yeni kıyamadım kendimi atsam yedeüimde yok kendimede kıyamadım
yürüyüşü çok severim ben kulağım da sevdiğim müzikle zayıflamış hayaller kurarak yürümek
İnsan doğasına en uygun yüzme ve yürüyüşmüş yanılmıyorsam öyle duymuştum...
bu ara leslie yapıyorum 30 dk. faydasını göreceğim inş..uzun vadede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?