günaydın canım
yemek yediğin heri değiştirmeyle çok iyi yapmışsın senin sayende herke güzel şeyler yiyecekler
çok olmaz canım KKK da hergün 2 yumurta gerekli mydenizz nedenini açıklamış
inşallah alırsın ben + larla karşılığını alıyorum dün +700 dü bugün +300 daha eklenmiş 68 olmuş 69 tartıyı atasım var ama yeni kıyamadım kendimi atsam yedeüimde yok kendimede kıyamadım
günaydın canım
yemek yediğin heri değiştirmeyle çok iyi yapmışsın senin sayende herke güzel şeyler yiyecekler
çok olmaz canım KKK da hergün 2 yumurta gerekli mydenizz nedenini açıklamış
inşallah alırsın ben + larla karşılığını alıyorum dün +700 dü bugün +300 daha eklenmiş 68 olmuş 69 tartıyı atasım var ama yeni kıyamadım kendimi atsam yedeüimde yok kendimede kıyamadım
en büyük KK ve KKK
şanslı kişi sensin canım 1000 . sayfaya yazan ilk sen olmuşsun
masallah 1000 sayfayi geride birakmissiniz, negüzel capcanli bir topik, hepinize birden benden selam olsun, galiba yeni bir cok arkadas katilmis, basarilar diliyorum, hepinizi cok cok öpüyorum,
bende bende bırakmam
Benim de suratım kıpkırmızı oluyor.inşallah canım hayırlısı diyeyimripped biraz daha uzun ve biraz daha zor.. zorlanmıyorum desem yalan olur.. pancar gibi oluyorum ama yapıyorum
Evet evet herkes memnun kaldı..kendim yemediğim yemeği daha fazla elemanlara yediremezdim..
Ekin06 yı göremedim,bir f.aceye bakayım..
yürüyüşü çok severim ben kulağım da sevdiğim müzikle zayıflamış hayaller kurarak yürümek
İnsan doğasına en uygun yüzme ve yürüyüşmüş yanılmıyorsam öyle duymuştum...
bu ara leslie yapıyorum 30 dk. faydasını göreceğim inş..uzun vadede..
Inşallah abla teşekkür ederim inancın ve desteğin için:)
Klasik kedi yaklaşımızaten 'bu kedi bu DVD yi aldı ama yapmadan duramaz' diyordum haklı cikardin
Yap tatlım yap hatta yanına arkadaş istersen eşlik ederim sana
Teşekkür ederim aburcubur81 , allah herkese sağlık sıhhat versin..keten tohumu yeni çekilmiş olarak günde 1 tatlı kaşığı tüketiliyor (fazlası ishal yapiyormus). .tane olarak tüketenler de var ama etkisi azalıyor
Çok haklısın tokluk hissi veriyor
Topice kediye kocaman bi hıh hıh hıh o zaman:)
yaaa di mii hem ölçüleri yerinde hem kendisi güzel
Bizde olmeyelim canım şimdi. .biz de bu azim oldukça basaracagimiza inanıyorum. .:))
Çok geçmiş olsun..nane limon zencefil iyi gelir mideye
Ama umarım kilo vermemiz o kadar uzun sürmeZ:)))1000. sayfa herkese hayirli olsun . Valla ben hiziniza yetisemiyorum. İns. hepberaber 10000 de goruruz.
Sağlıklı besleniyorum, bu yaşa kadar herşeyi yedim çok kilo almadım, ama bu yaştan sonra artık kilo alabilirim. Gerçi önceden yediklerim hep göbeğe gitmiş. Ondan kurtulmaya çalışıyorum bende. Spor zayıf, kilolu herkes için gerekli.
Ama umarım kilo vermemiz o kadar uzun sürmeZ:)))
bugün sabah rahatsızlandım halada başım çok ağrıyor gözüm karardı tansiyonumda iyiydi neden oldu anlamadım:2:
öğle menüm
1 tabak zeytinyağlı bakla yemeği üzerine sarımsaklı yoğurt
1 tabak havuç,karalahana,maruldan yapılmış salata
1 kaşık bulgur pilavı
Ben çok yiyorum.Tabiiki canim haklisin . Ben saka olsun diye oye dedim. Ben de genc kizken senin gibiydim. Hergun spor yapardim cok az yerdim kilo almayim diye .Ama evlilik ve 2 dogum +10 kg hatira kaldi bende . Senin cocugun varmiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?