Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

masallah 1000 sayfayi geride birakmissiniz, negüzel capcanli bir topik, hepinize birden benden selam olsun, galiba yeni bir cok arkadas katilmis, basarilar diliyorum, hepinizi cok cok öpüyorum,

Evet evet herkes memnun kaldı..kendim yemediğim yemeği daha fazla elemanlara yediremezdim..

Ekin06 yı göremedim,bir f.aceye bakayım..

Amannnn diyim abla sen bize lazımsin nereye atiyosun kendini.
Dur bakalım menopoz sebebiyle bu durumdasin hepsi geçecek. Benim Annem menopozdan sonra geçen sene 10 kilo verdi diyetle..şu yeni durumu vücudun bi özümsesin sonrasinda kilolarda gidecek

en büyük KK ve KKK

şanslı kişi sensin canım 1000 . sayfaya yazan ilk sen olmuşsun

Bende diyorum noluyo bayraklar falan:))
Inşallah bu şanslı durumum hayatımın her safhasında bulur beni. .
Teşekkür ederiz gül abla sayende olduk ve 1000'lere ulaştık:)

masallah 1000 sayfayi geride birakmissiniz, negüzel capcanli bir topik, hepinize birden benden selam olsun, galiba yeni bir cok arkadas katilmis, basarilar diliyorum, hepinizi cok cok öpüyorum,

Gurbetcigim çok teşekkürler canım:)) Inşallah daim olur..arada gel özletme kendini..evet her geçen gün buyuyoruz çok şükür. .bizde seni öpüyoruz:)

Canlarimmmm benimmmm,nice bininci sayfalara hepbirlikte saglikla,mutlulukla,esenlikle ve de birey sayisi artarak ama kilolardan eksilerek girmek dilegiyle.Hepinize coook mutlu bir gun temenni ediyorum.Sevgili Gulcugum,bu topigi acarak ne guzel bir faaliyete vesile oldun,sagolasin canimSevgili Gurbetcicegim,seni de tekrar gormek ne guzel,nasilsin canim benim?

Son düzenleme:

bende çokk severim yürümeyi ama evimin orası müsait olladığı için çıkamıyorum, eşimde gelmiyor... bi şeye canım sıkılsın ,yürüyüş o kadar iyi geliyor ki kafamı toparlamaya kilometrelerce yürüyim hiç sıkılmam.. leslie yi bende yaptım jilliandan önce çok zevkli bencede.. tek yapıyosun ama arkadaşlarınla yapıyomuşsun gibi oluyor kadın ekibiyle sürekli iletişim halinde olduğu için:

Canim Gulcugum benim,bin tane tarti sana feda olsun ama sen bizim tek GULUMUZSUN.Sen olmasaydin bizler once senin gibi degerli bir sahsiyeti nasil tanima imkani bulacaktik ve sonrasinda ben bu kadar degerli dostlara nasil kavusacaktim ? Herbiriniz ayri ayri sagolunuz,varolunuz.

1000. Sayfa herkese hayırlı olsun :). Öğle 12:30 yağsız+ekmeksiz+pilavsız İskender + yeşillik+turp bir de yoğurt😀

Son düzenleme:

Evet olmeyelim bizde hepberaber basaracagiz

Tabiiki canim haklisin . Ben saka olsun diye oye dedim. Ben de genc kizken senin gibiydim. Hergun spor yapardim cok az yerdim kilo almayim diye .Ama evlilik ve 2 dogum +10 kg hatira kaldi bende . Senin cocugun varmiydi.

bugün sabah rahatsızlandım halada başım çok ağrıyor gözüm karardı tansiyonumda iyiydi neden oldu anlamadım:2:

öğle menüm

1 tabak zeytinyağlı bakla yemeği üzerine sarımsaklı yoğurt
1 tabak havuç,karalahana,maruldan yapılmış salata
1 kaşık bulgur pilavı

Gecmis olsun canim havalardandir. Gecen hafta bahar gelmisti bu hafta kis geri geldi . Gerci nerde yasiyorsun bilmiyorum ben Ankaradayim burada boyle

Tabiiki canim haklisin . Ben saka olsun diye oye dedim. Ben de genc kizken senin gibiydim. Hergun spor yapardim cok az yerdim kilo almayim diye .Ama evlilik ve 2 dogum +10 kg hatira kaldi bende . Senin cocugun varmiydi.
Ben çok yiyorum. Evli değilim, çocuk yok onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…