Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

COLDMIX DAMLA VAR bebekler icin ama burna degil yakana ve yastigina damlatiyorsun uyurken nefesin acilsin diye... papatya cayni kaynayan suya at biraz fokurdasin sonar sicak sicak solu.. 5 dk bekle tekrar yap .sonRa icerde ne var ne yok akacak sen merak etme daha yapma .. serum fizyolojik kurutur birde keciboynuzu pekmezli ihlamur ic oda gribine ii gelir. cok gecmis olsun

çok güzel olmuş ama gül ablacım önce senin sonra fmgençin izniye(hemşerim olduğu için) kendileri adanalı ama üniversite ve sonra evlilikle beraber ankaralı

mydenizz in dün doğum günümüydü ben kaçırmışım okumadım canımmm doğum günün kutlu olsun nice seneler sağlıkla sevdiklerinle beraber...

Son düzenleme:
merhaba gül ablacim, bende sizleri özledim, ben sizi biraktigim siralarda cok stresli günler yasadim, diyet felan düsünecek durumda degildim, o yüzden bir müddet ara verdim, sonradanda masallah sayfalar cok ilerlemis yeni arkadaslar eklenmisti, sizleri takip edemedim, karatayida biraktim, kabizlik oldu ve kilo veremedim diye, simdi eski sayfadaki arkadaslarimla yediklerimizi azaltarak , birazda yürüyüslerle destekleyerek devam etmeye calisiyoruz. insallah basarili oluruz. canan ablacigim sizede cok tesekkür ederim, iyiyim cok sükür, umarim sizde iyisinizdir, kizinizida sizide kocaman öpüyorum, kendinize iyi bakin, diger bütün arkadaslarimada kucak dolusu sevgiler

Sevgili mydenizzzcigim,esin,evlatlarin,ailen ve tum sevdiklerinle nice nice mutlu ve saglikli yillara birtanem.Omrun boyunca hayatinda hep seni hakedenler olsun insaallah canim.

benim daha bulantılarım başlamadı canım herşeyi yemek istiyorum ama hiç tatlı yemedim ekmekte hiç yemedim arada bir parça lavaş belki.. balık bugün alıp dencem bakalım yiyemessemde sorun değil nasılsa omega kullanıcaz sen de kullanıyosundur mutlaka ama ben nezaman başlamam gerektiğini bilmiyorum dr sadece folik asit söyledi bende sormayı unutmusum elimde vardı zaten bi zararı olmaz heralde başlamayı düşünüyorum siz ne dersiniz?? birde ben kahveyi tamamen kestim ama açık çay içiyorum bitki çaylarına karşı da önyargılıyım biraz hangisi yasak bilemediğimden hiçbirini içmiyorum..

çok teşekkürler canım onuda alayım eczane kapanmadan nefes alamıyorum çok fenayım buğuseptil yaptım vicksle aynı şeymiş, tuzlu suya zaten devam papatyayı da yapıcam sallama çayı vardı evde ondan olur sanırım..

gelelim bugün ne yedim sabahı yazmıştım öğle ev yemekleri yapan biyere gittik sebze çorbası içtim bide karışık tabak yaptırdım zeytinyağlılardan neler vardı kısır,ıspanak,havuçlu yoğurt,tavuk ciğeri,sarma,mercimekli köfte yedim
akşam a balık yapıcam tabi salata ve tahin belki meyve de yerim çekirdek var evde ama tabiki kavrulmamış

gül ablacım sana özel mesaj gönderdim, söyleme ihtiyacı duydum çünkü alıntılar da özel mesaj olarak geliyor artık öpüyorum

Canım afiyet olsun,ne kadar zengin bir öğlen yemeği olmuş ...afiyet olsun yarasın bebişe..
Dr.a ne zaman gidiyorsun..ben balığı yiyemedim daha doğrusu dokundu rahatsız etti beni..2 günde bir balık hapı al dedi....ama o da dokunuyor..haftada bir alıyorum..cuma günü doktoruma sorup bırakabilirimde...

Bitki çaylarında sadece ıhlamur içilebiliyor biliyorum ben..onuda demleme gibi yapıp içmemiz gerekiyormuş..kaynatılınca faydasından çok zararı olurmuş..yıllarca öyle biliyorduk kaynatırdık hep..ama kaynatmayı tavsiye etmiyorlar..

Mydenizzcim doğum günün kutlu olsun..Paşalarınla ve eşinle sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum canım..

faceden konusmuştuk zor günler geçirdin ama sonunda atlattın ya canım önemli olan o

kabızlık için yağı artırman gerekiyordu kafan o zamanlar dolu olduğu için karataı tam yapamadım sağlık olsun biraz arkadaşlarınla o şekilde dene kg verince karaatyla destekleyip almazsın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…