Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çok özlüyorum zaten bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi adanayı..

neresi olursa olsun memleket özleniyor doğduğun büyüdüğün sevdiklerinin olduğu yer olunca

mydenizz in dün doğum günümüydü ben kaçırmışım okumadım canımmm doğum günün kutlu olsun nice seneler sağlıkla sevdiklerinle beraber...

mydenizzz sağlıklı mutlu yıllar ömürler olsun inşallah canım

canım görmemişim kusura bakma şuan daha iiyim canım çok teşekkür ettim

Sevgili gurbetcicegim,canim benim.Face im olmadigi icin bazi konulara vakif degilim,ama her zaman oldugu gibi dualarimda ve kalbimdesin canim.

oo maşallah ne kadar hızlı ilerlemiş sayfalar,1000.i devirmişiz maşallah
mydeniz in doğum günüymüş galiba ,doğum günü kutlu olsun,sağlıklı mutlu huzurlu ve fit bir sene geçirsin inş.

ben pek paylaşamıyorum menülerimi,bu aralar pek sağlıklı beslenemedim maalesef,p.tesi misafirim vardı menü olarak karatay dışına çıkmadım ama 9-9.5 gibi kuruyemiş tüketiyordum düşünün
Devamını da anlatacağım ama bunlar ilk olduğu için nolur çok kızmayın bana:26:
Dün sabah elma+cevizle kahvaltı yaptım.öğle fırında tavuk yedim sadece,akşamda tavuk çorbası çok az nohut,ev yoğurdu ve 1 tabak pilav yedim aslında canım hiç istemedi yemeyecektim ama bugünden itibaren 3 gün evde olmayacağım,eşime de fazlasıyla koymuştum yemeseydim ziyan olacaktı ziyan olmasın diye yedim

Bu sabahta normalden biraz erken çıktık evden.Ben uyanamamıştım eşim bana minik bir tost yapmış.Normalde eşim pek kahvaltı hazırlamaz bana,şevkini kırmayayım diye onu yedim,sonrasında da madem 2 öğündür bozdum kendimi bari canımın istediği bir şeyi de yiyeyim tam olsun dedim.1 çay kaşığı nutella yedim.
Bunları yazıyorum ki bunlar bana ders olsun bir daha yapmayayım
bu akşam iş çıkışı bir aksilik olmazsa baskülümü alacağım inş.Çok uzun zamandır tartılmadım kaç kg oldum çok merak ediyorum :18::18:

sana çok ceza vermemiz lazım üst üste yedikçe yemişsin zararı sana canım,,ziyan olmasın diye yiyorsun vücuduna verdiği ziyanı düşünmüyorsun bende eskiden bu ziyan olmasın şu ziyan olmasın dedim aldım başımı gittim artık hiç ziyana bakmıyorum benim vücüdum ziyan olunca telafisi yok diye düşünüyorum ....senin cezan tartıyı alınca gördüğün rakam olacak
o andan itibaren kaçamak yok her yaptığında sopayı yiyeceksin

Sevgili statistician,bizler burada hep destek tam destegiz.Insaallah tartiyi da alinca ,onunda evde olmasi cok buyuk sorumluluk ve disiplin yukluyor.Hep birlikte el ele,gonul gonule zayfliyoruz canim.

ya biliyorum aslında başıma geleceği,ama yemeği çöpe atmak bana göre değil,yemek yaparken de elimin ayarı hiç yok maalesef.
Eşimde sen şimdi bıraktın mı diyeti,aslında çok iyi gidiyordun diyor.Madem iyi gidiyordum ne diye bana tost yaptın be adam diyecektim ama diyemedim işte.bu yüzden hem ona hem bana

Bundan sonra tam gaz devam edeceğim ama inş.

Sevgili statistician,bizler burada hep destek tam destegiz.Insaallah tartiyi da alinca ,onunda evde olmasi cok buyuk sorumluluk ve disiplin yukluyor.Hep birlikte el ele,gonul gonule zayfliyoruz canim.

İnşallah Canan ablacığım. Bu gönül bağını hissettiğim için burdayım çok şükür,topik dışında olduğumda da ara ara aklıma geliyorsunuz. Seviyorum sizi ben

Bu arada kim hangi şehirde yazmışsınız ben de aslen Sakaryalıyım ama İstanbul'dayım

Eşin gizliden sana kilo aldırtmaya çalışıyor.

Son düzenleme:

gül abla özel mesajım geldimi:44:

Eşin gizliden sana kilo aldırtmaya çalışıyor.

Evet yaa.gıcık zaten o Hem bana arada kilomla ilgili laf sokuyor hem de diyetimi bozdurmaya çalışıyor.Geçen gün öğle yemeğinde patatesli taze fasulye vardı anlatıyorum ona çok kötü oldum patatesleri yiyince diye o da naptın şimdi bozdun di mi diyeti diyor.Bana spor ayakkabı al beraber yürüyelim diyorum tamam diyor ama yapmıyor bana garezi var galiba

Canim statisticiancigim,daha cok gencsiniz maasallah.,yillarin tecrubesiyle soyluyorum hicbir erkek yaninda fistik gibi,citir bir hatun istemez ama kendi gozleri adeta bir radar gibi calisir.Sen kendin icin,kendi egonu yuksek tutmak icin zayif,fit ve bakimli olmak zorundasin.Bir onceki gunu geri getiremiyoruz,gencliginizin kiymetini bilin,guzelliginizi sagliginizi yaglara teslim etmeyin.Bunca yil pilav,borek,nutella yedik bize hicbir faydalari olmadi,kismetse birazdan bahar ve yaz geliyor hep beraber tiril tiril giysilerin hakkini verelim insaallah.

Canim ekincigim,lutfen bunu sormustum.

Canim ekincigim,lutfen bunu sormustum.
Annem geldi evet Canan abla. Yemeğimi yapıyor günlerdir sağolsun. Kefir konusunda her ülkenin koşullerı farklıdır mesela avrupa gıda konusunda çok hassas ama Rusya, ve doğu ülkeleri hijyen ve teknoloji açısından biraz eksik. Ben kendi adıma hazır kefir tüketiyorum. Pastörize sütten yoğurt da yapıyorum zaman zaman. Eğer teknoloji ve bilim açısından gelişmiş bir ülkede yaşıyorsan gönül rahatlığıyla tüketebilitdin derim.

canan hoca şimdi ATV de zahideyle yetiş hayata da diye yazdım topiğe döndüm kaania da yazmış pişti olduk

Son düzenleme:
hemen not alıyorum İstanbullulara
gül abla özel mesajım geldimi:44:

hemen bakayım canım

STATISCIAN bende Sakaryalıyım yanı aslen Erzurum ama aılem sakaryada bende orda buyudum okudum ..unv bursa sonar istanbula gelin gittim sonrada bakuye geldim \\ cok seviyorum adapazarini benim memleketim orasi doydugum yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…