çok özlüyorum zatenbu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi adanayı..
mydenizz in dün doğum günümüydü ben kaçırmışım okumadımcanımmm doğum günün kutlu olsun nice seneler sağlıkla sevdiklerinle beraber...
Dikkat et canım..bende dün akşam bakla yedim çok lezizdi ama ağzımın tadı yoktu ..ben öyle yediğim zaman hiç tat almıyorum..
Kediciğin hamile olduğunu düşünemiyorumcanının istemediği hiç bişey kalmaz ..
gül ablacım sana özel mesaj gönderdim, söyleme ihtiyacı duydum çünkü alıntılar da özel mesaj olarak geliyor artık öpüyorum
oo maşallah ne kadar hızlı ilerlemiş sayfalar,1000.i devirmişiz maşallah
mydeniz in doğum günüymüş galiba ,doğum günü kutlu olsun,sağlıklı mutlu huzurlu ve fit bir sene geçirsin inş.
ben pek paylaşamıyorum menülerimi,bu aralar pek sağlıklı beslenemedim maalesef,p.tesi misafirim vardı menü olarak karatay dışına çıkmadım ama 9-9.5 gibi kuruyemiş tüketiyordum düşünün
Devamını da anlatacağım ama bunlar ilk olduğu için nolur çok kızmayın bana:26:
Dün sabah elma+cevizle kahvaltı yaptım.öğle fırında tavuk yedim sadece,akşamda tavuk çorbası çok az nohut,ev yoğurdu ve 1 tabak pilav yedimaslında canım hiç istemedi yemeyecektim ama bugünden itibaren 3 gün evde olmayacağım,eşime de fazlasıyla koymuştum yemeseydim ziyan olacaktı ziyan olmasın diye yedim
Bu sabahta normalden biraz erken çıktık evden.Ben uyanamamıştım eşim bana minik bir tost yapmış.Normalde eşim pek kahvaltı hazırlamaz bana,şevkini kırmayayım diye onu yedim,sonrasında da madem 2 öğündür bozdum kendimi bari canımın istediği bir şeyi de yiyeyim tam olsun dedim.1 çay kaşığı nutella yedim.
Bunları yazıyorum ki bunlar bana ders olsun bir daha yapmayayım
bu akşam iş çıkışı bir aksilik olmazsa baskülümü alacağım inş.Çok uzun zamandır tartılmadım kaç kg oldum çok merak ediyorum :18::18:
sana çok ceza vermemiz lazım üst üste yedikçe yemişsin zararı sana canım,,ziyan olmasın diye yiyorsun vücuduna verdiği ziyanı düşünmüyorsun bende eskiden bu ziyan olmasın şu ziyan olmasın dedim aldım başımı gittim artık hiç ziyana bakmıyorum benim vücüdum ziyan olunca telafisi yok diye düşünüyorum ....senin cezan tartıyı alınca gördüğün rakam olacak
o andan itibaren kaçamak yok her yaptığında sopayı yiyeceksin
Sevgili statistician,bizler burada hep destek tam destegiz.Insaallah tartiyi da alinca ,onunda evde olmasi cok buyuk sorumluluk ve disiplin yukluyor.Hep birlikte el ele,gonul gonule zayfliyoruz canim.
ya biliyorum aslında başıma geleceği,ama yemeği çöpe atmak bana göre değil,yemek yaparken de elimin ayarı hiç yok maalesef.
Eşimde sen şimdi bıraktın mı diyeti,aslında çok iyi gidiyordun diyor.Madem iyi gidiyordum ne diye bana tost yaptın be adam diyecektim ama diyemedim işte.bu yüzden hem ona hem bana
Bundan sonra tam gaz devam edeceğim ama inş.
sana çok ceza vermemiz lazım üst üste yedikçe yemişsin zararı sana canım,,ziyan olmasın diye yiyorsun vücuduna verdiği ziyanı düşünmüyorsun bende eskiden bu ziyan olmasın şu ziyan olmasın dedim aldım başımı gittim artık hiç ziyana bakmıyorum benim vücüdum ziyan olunca telafisi yok diye düşünüyorum ....senin cezan tartıyı alınca gördüğün rakam olacak
o andan itibaren kaçamak yok her yaptığında sopayı yiyeceksin
Eşin gizliden sana kilo aldırtmaya çalışıyor.
Sevgili ekin 06 cigim, bir mahsuru yoksa soruma cevap alabilirmiyim canim?
Sevgili ekin 06cigim,canim benim annecigin dondu mu cok sukur? Eger rahatsiz etmezsem kucuk bir sorum olacakti,tahsilin ve tecrubelerine dayanarak,mumkunse tabii? Ben yurt disinda,ustelik kendimce galaxide yasadigim icin aynen senin belirttigin gibi acik sut alma ve de ev de yogurt , kefir uretme gibi imkanlsrim yok.Ha keza kefiri bulsam pastorize sutle uretecegim o da yok.Sormak istedigim,eger kefiri bi sekilde pastorize sut gibi ambalajli halde bulabilirsem tuketebilirmiyim?Cunku hersey imkanlarim dahilinde gecerli oldugu icin bilgine bas vurmak istedim.Tesekkurler ederim.
Annem geldi evet Canan abla. Yemeğimi yapıyor günlerdir sağolsun. Kefir konusunda her ülkenin koşullerı farklıdır mesela avrupa gıda konusunda çok hassas ama Rusya, ve doğu ülkeleri hijyen ve teknoloji açısından biraz eksik. Ben kendi adıma hazır kefir tüketiyorum. Pastörize sütten yoğurt da yapıyorum zaman zaman. Eğer teknoloji ve bilim açısından gelişmiş bir ülkede yaşıyorsan gönül rahatlığıyla tüketebilitdin derim.Canim ekincigim,lutfen bunu sormustum.
hemen not alıyorum İstanbullularaİnşallah Canan ablacığım. Bu gönül bağını hissettiğim için burdayım çok şükür,topik dışında olduğumda da ara ara aklıma geliyorsunuz. Seviyorum sizi ben
Bu arada kim hangi şehirde yazmışsınız ben de aslen Sakaryalıyım ama İstanbul'dayım
gül abla özel mesajım geldimi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?