Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

uyaninca karbonatli su

7de uyandim misaforlerim 11.30geldiler ama bisey yiyemedim o saate kadar cok aciktim 2 bardakkefir 2 kuru kayisi yedim iimi oldu kotumu sizce

12.20 sofradan kalkis yediklerim biraz melemen salatalik peynir zeytin ceviz

1700-17.30 gibi turk kahvesi

18-18.30 2 tabak nohut yemegi+2 kupa yesil cay

Tibet yaptim Sabah bide 50 squat ve plank hareketi bakalim gece takatim olursa plates yaparim ip atlayamadim

Sevgili mydenizzzcigim,esin,evlatlarin,ailen ve tum sevdiklerinle nice nice mutlu ve saglikli yillara birtanem.Omrun boyunca hayatinda hep seni hakedenler olsun insaallah canim.

Canan Ablacim benim çok teşekkürler. .çok güzel çok özel temenniler bunlar..yaş itibariyle artık hakedenlere sevgimi vermeyi öğrendim. .zor da olsa. ..tekrar teşekkürler...

Prenscim çok teşekkür ederim güzel temennilerin için, rabbim sana da Paşalarınla nice güzellikler yaşatsin...

Teoson çok teşekkür ederim canim.amin cumlemize inşallah

Statistician çok teşekkür ederim güzel temennilerin için. .ahh benim esimde çok fena. .diyetimi sabote etmek için elinden geleni yapar..tatlılar havada uçar..surekli ısrar surekli tahrik..o kadar zor ki onunla fit olmak. .dün zayıfladin artik yeter diyor..yakışmıyormus fazlasi, ruh gibi dolasiyormusum da vs vs vs..kulaklarimi tikadim artık:)

Herkese iyi akşamlar. .bol kosturmacali spor dolu bi gun daha bitti..
Sabah kkk

Ara bol salata yoğurt (baharatli)

Aksam dünkü yemekler...kurufasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, bol yeşil salata..

Su 3 lt..karbonatli su

Spor jillian 2/7
1 saat yürüyüş (5 km)👍
pilim bitti

Canan hocayı yakaladım ben biraz amlatımına bayılıyorum:). Akşam 18:30 kabağı fırınlama üstüne sarımsaklı yoğurt+salata. Spor;2.5 km yürüyüş+Okulda nöbette 5578 adım+ 20 dk aerobik. Birde jillian yapan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum bunu uygularken başka spor yapmaya gerek var mı? Bazen ayakta çok durup eve gelip bir de yürüyüş bandına çıkınca bileklerim falan ağrıyo acaba onun sonucu daha hızlıysa ona mı başlasam ?

Gerek yok, çoğaltırsan azaltamazsın daha, vücudun daha fazlasını ister. Onun için başka spora gerek yok. Ben squat ekledim ama oda tek hareket zaten, hep yapacağım bir hareket olduğu için ekledim.

umarım herkes iyidir. yoktum yine birkaç gündür
bugün doktordan tahlilllerimi aldım. sonuçlarım normal değerler arasında çıktı ama Canan Hocanın söylediği sayılar mı bunlar hatırlayamadım.sizlerle paylaşmak istiyorum. var mı hatırlayan?
insülün(açlık) 4,65
doktordan tahlil istemek ne zormuş. istediğim tahlilleri söyleyince, ne gerek var, boşu boşuna ne baktırıyorsun, insülün direncine devlet gerekmedikçe bakmıyor, özel bir tahlil gibi epey saçmaladı değerlerime baktırmak istediğimi, hastalık çıkmadan önlem almak şstediğimi söyledim ama kafasına göre takılmış. anlamıyorum doktorların bu tavrını.
d vitaminine ve diğer vitaminlere de istediğim halde baktırmamış...

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, tarçın, zeytinyağı

KAHVALTI 12:00
Kabak çekirdeği, kavrulmuş fındık
Bal
Yarım portakal
4 haşlanmış genç tavuk yumurtası
Zeytin 10 ad. siyah
Beyaz peynir
Maydanoz, dereotu, domates (zeytinyağı)
Siyah çay (limonlu)

AKŞAM YEMEĞİ 17:31 :)
Bulgur pilavı
Yoğurt
Biraz kabak çekirdeği

Jillian 2/7 yaptım. (17. gün)
60 SQUATS
Eki Görüntüle 997878

Karbonatlı Su
SU (ARALARDA)

Son düzenleme:
Gerek yok, çoğaltırsan azaltamazsın daha, vücudun daha fazlasını ister. Onun için başka spora gerek yok. Ben squat ekledim ama oda tek hareket zaten, hep yapacağım bir hareket olduğu için ekledim.

Haklısın kedi , dambıl almıştım kendime netten bir de mat, gelsin bm de başlayayım o zmn çok sağol:)

Gündüz menüyü paylasmistim
Aksamda
Tereyaginda maydanozlu 2yumurta 2 ceviz turp
Yürüyüş e ciktim 45 dakika eve donunce (9) tibet 55 squat
Az oncede yarim bardak tarçınlı süt)

canım geçmiş olsun...Umarım daha iyisindir..

Ben çok yiyorum. Evli değilim, çocuk yok onun için.

Hayırlı,mutlu bir evlilik ve hayırlı çocukalrın olur inşallah canım...

bir hemşeri daha çıktı Ankara'lıları 4 ledik

Behzat Ç. den sonra Ankara'ya karşı bir sempatim ve ilgim oluştu..

Bugün yağış yoktu,çıktım yürüdüm keşke dr.izin verse de uzun uzun yürüsem..hiç sıkılmam..

Canım doktor neden izin vermiyor yürüyüşe.? herhangi bir risk yoktur inşallah...

Yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin..Ailen ve sevdiklerinle mutlu seneler...

Canım aile hekkmiyse öyle diorlar fazla tahlil isteyince maaşlarındn kesiliyormus falan filan benim aile hekimkm ssfsata bunlar diyor ne istiyorsam tahlilimi yaptiriyor.fakaaat sag.oc.yapilmayan tahliller varmis mesela d vitamini omegada zaten vücutta kalmadigindan tahlilde cikmaz dedi

Amin, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…