inşallah
bir hemşeri daha çıktı Ankara'lıları 4 ledik
mydenizz in dün doğum günümüydü ben kaçırmışım okumadımcanımmm doğum günün kutlu olsun nice seneler sağlıkla sevdiklerinle beraber...
Sevgili mydenizzzcigim,esin,evlatlarin,ailen ve tum sevdiklerinle nice nice mutlu ve saglikli yillara birtanem.Omrun boyunca hayatinda hep seni hakedenler olsun insaallah canim.
Ekin açıklamaların için teşekkürler..
Mydenizz nice güzel yıllara sevdiklerinle birlikte
canan hoca şimdi ATV de zahideyle yetiş hayata da diye yazdım topiğe döndüm kaania da yazmış pişti olduk
Canım afiyet olsun,ne kadar zengin bir öğlen yemeği olmuş ...afiyet olsun yarasın bebişe..
Dr.a ne zaman gidiyorsun..ben balığı yiyemedim daha doğrusu dokundu rahatsız etti beni..2 günde bir balık hapı al dedi....ama o da dokunuyor..haftada bir alıyorum..cuma günü doktoruma sorup bırakabilirimde...
Bitki çaylarında sadece ıhlamur içilebiliyor biliyorum ben..onuda demleme gibi yapıp içmemiz gerekiyormuş..kaynatılınca faydasından çok zararı olurmuş..yıllarca öyle biliyorduk kaynatırdık hep..ama kaynatmayı tavsiye etmiyorlar..
Mydenizzcim doğum günün kutlu olsun..Paşalarınla ve eşinle sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum canım..
neresi olursa olsun memleket özleniyor doğduğun büyüdüğün sevdiklerinin olduğu yer olunca
mydenizzz sağlıklı mutlu yıllar ömürler olsun inşallah canım
canım görmemişim kusura bakma şuan daha iiyim canım çok teşekkür ettim
oo maşallah ne kadar hızlı ilerlemiş sayfalar,1000.i devirmişiz maşallah
mydeniz in doğum günüymüş galiba ,doğum günü kutlu olsun,sağlıklı mutlu huzurlu ve fit bir sene geçirsin inş.
ben pek paylaşamıyorum menülerimi,bu aralar pek sağlıklı beslenemedim maalesef,p.tesi misafirim vardı menü olarak karatay dışına çıkmadım ama 9-9.5 gibi kuruyemiş tüketiyordum düşünün
Devamını da anlatacağım ama bunlar ilk olduğu için nolur çok kızmayın bana:26:
Dün sabah elma+cevizle kahvaltı yaptım.öğle fırında tavuk yedim sadece,akşamda tavuk çorbası çok az nohut,ev yoğurdu ve 1 tabak pilav yedimaslında canım hiç istemedi yemeyecektim ama bugünden itibaren 3 gün evde olmayacağım,eşime de fazlasıyla koymuştum yemeseydim ziyan olacaktı ziyan olmasın diye yedim
Bu sabahta normalden biraz erken çıktık evden.Ben uyanamamıştım eşim bana minik bir tost yapmış.Normalde eşim pek kahvaltı hazırlamaz bana,şevkini kırmayayım diye onu yedim,sonrasında da madem 2 öğündür bozdum kendimi bari canımın istediği bir şeyi de yiyeyim tam olsun dedim.1 çay kaşığı nutella yedim.
Bunları yazıyorum ki bunlar bana ders olsun bir daha yapmayayım
bu akşam iş çıkışı bir aksilik olmazsa baskülümü alacağım inş.Çok uzun zamandır tartılmadım kaç kg oldum çok merak ediyorum :18::18:
Canim arkadaşım çok teşekkür ederim guzel temennilerin için sevgiler...
Canan hocayı yakaladım ben biraz amlatımına bayılıyorum:). Akşam 18:30 kabağı fırınlama üstüne sarımsaklı yoğurt+salata. Spor;2.5 km yürüyüş+Okulda nöbette 5578 adım+ 20 dk aerobik. Birde jillian yapan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum bunu uygularken başka spor yapmaya gerek var mı? Bazen ayakta çok durup eve gelip bir de yürüyüş bandına çıkınca bileklerim falan ağrıyo acaba onun sonucu daha hızlıysa ona mı başlasam ?
Gerek yok, çoğaltırsan azaltamazsın daha, vücudun daha fazlasını ister. Onun için başka spora gerek yok. Ben squat ekledim ama oda tek hareket zaten, hep yapacağım bir hareket olduğu için ekledim.
Nice 1000 sayfalara maşallah topigimize
bugün sabah rahatsızlandım halada başım çok ağrıyor gözüm karardı tansiyonumda iyiydi neden oldu anlamadım:2:
öğle menüm
1 tabak zeytinyağlı bakla yemeği üzerine sarımsaklı yoğurt
1 tabak havuç,karalahana,maruldan yapılmış salata
1 kaşık bulgur pilavı
Ben çok yiyorum.Evli değilim, çocuk yok onun için.
bir hemşeri daha çıktı Ankara'lıları 4 ledik
Bugün yağış yoktu,çıktım yürüdüm keşke dr.izin verse de uzun uzun yürüsem..hiç sıkılmam..
umarım herkes iyidir. yoktum yine birkaç gündür
bugün doktordan tahlilllerimi aldım. sonuçlarım normal değerler arasında çıktı ama Canan Hocanın söylediği sayılar mı bunlar hatırlayamadım.sizlerle paylaşmak istiyorum. var mı hatırlayan?
insülün(açlık) 4,65
doktordan tahlil istemek ne zormuş. istediğim tahlilleri söyleyince, ne gerek var, boşu boşuna ne baktırıyorsun, insülün direncine devlet gerekmedikçe bakmıyor, özel bir tahlil gibi epey saçmaladıdeğerlerime baktırmak istediğimi, hastalık çıkmadan önlem almak şstediğimi söyledim ama kafasına göre takılmış. anlamıyorum doktorların bu tavrını.
d vitaminine ve diğer vitaminlere de istediğim halde baktırmamış...
Amin, teşekkür ederim.canım geçmiş olsun...Umarım daha iyisindir..
Hayırlı,mutlu bir evlilik ve hayırlı çocukalrın olur inşallah canım...
Behzat Ç. den sonra Ankara'ya karşı bir sempatim ve ilgim oluştu..
Canım doktor neden izin vermiyor yürüyüşe.? herhangi bir risk yoktur inşallah...
Yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin..Ailen ve sevdiklerinle mutlu seneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?