Yenacim yoktun canim ben bayağı iiyim canim bas agrisi var biraz okadar sen nasilsin
Bugün iş günümdü canım geç geldim eve..Şimdi oğlanı bekliyorum doğum günü partisin de
Komşumuzun oğlunun doğum günü var..çokta yorgun ve uykusuzum.gelse uyusa hemen ben de uyuyacağım..
Senin tansiyon sorunun yoktu değilmi.??
Canım aile hekkmiyse öyle diorlar fazla tahlil isteyince maaşlarındn kesiliyormus falan filan benim aile hekimkm ssfsata bunlar diyor ne istiyorsam tahlilimi yaptiriyor.fakaaat sag.oc.yapilmayan tahliller varmis mesela d vitamini omegada zaten vücutta kalmadigindan tahlilde cikmaz dedi
yok canım sağlık ocağındaki aile hekimimiz sağolsun çok iyi biri. hatta evlendikten sonra semtimin değişmesine rağmen ben hekimi değiştirmedim. ondan tahlil istediğimde, sağlık ocağında yapılabilecek olanları yazdı. d vit. demir insülün yok dedi.
neyse benim bahsettiğim bu doktordevlet hastanesindeki doktor.
demir 109
total demir bağlama 318
demir bağlama 209
bunlardan anlayan var mı
hangisi ne demek
Bugunu iyi atlatmissin canim ama nohut cok fazla olmusuyaninca karbonatli su
7de uyandim misaforlerim 11.30geldiler ama bisey yiyemedim o saate kadar cok aciktim 2 bardakkefir 2 kuru kayisi yedim iimi oldu kotumu sizce
12.20 sofradan kalkis yediklerim biraz melemen salatalik peynir zeytin ceviz
1700-17.30 gibi turk kahvesi
18-18.30 2 tabak nohut yemegi+2 kupa yesil cay
Tibet yaptim Sabah bide 50 squat ve plank hareketi bakalim gece takatim olursa plates yaparim ip atlayamadim
Onceki sayfalarda aklima gelen herkesin nereli oldugunu liste halinde yapmistim canim telden girdigim icin alinti yapamiyorumSüper ya diger hemşeriler kimki
insulin en fazla 5 olmasi gerekir seninki normal canimumarım herkes iyidir. yoktum yine birkaç gündür
bugün doktordan tahlilllerimi aldım. sonuçlarım normal değerler arasında çıktı ama Canan Hocanın söylediği sayılar mı bunlar hatırlayamadım.sizlerle paylaşmak istiyorum. var mı hatırlayan?
insülün(açlık) 4,65
doktordan tahlil istemek ne zormuş. istediğim tahlilleri söyleyince, ne gerek var, boşu boşuna ne baktırıyorsun, insülün direncine devlet gerekmedikçe bakmıyor, özel bir tahlil gibi epey saçmaladıdeğerlerime baktırmak istediğimi, hastalık çıkmadan önlem almak şstediğimi söyledim ama kafasına göre takılmış. anlamıyorum doktorların bu tavrını.
d vitaminine ve diğer vitaminlere de istediğim halde baktırmamış...
Onceki sayfalarda aklima gelen herkesin nereli oldugunu liste halinde yapmistim canim telden girdigim icin alinti yapamiyorum
Amin canım teşekkür ederim. ..sevgilerdoğum günün kutlu olsun canım, bu yaşın ve her yaşın musmutlu geçsin :)
çok merak ettim 1000. sayfayı kim açmış diye :) tebrik ediyorum canım, bakalım 2000. sayfayı kim açacak :)
canım geçmiş olsun...Umarım daha iyisindir..
Hayırlı,mutlu bir evlilik ve hayırlı çocukalrın olur inşallah canım...
Behzat Ç. den sonra Ankara'ya karşı bir sempatim ve ilgim oluştu..
Canım doktor neden izin vermiyor yürüyüşe.? herhangi bir risk yoktur inşallah...
Yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin..Ailen ve sevdiklerinle mutlu seneler...
Mydeniz iyi ki dogdun. Bir omur boyu saglik ve mutluluk dilerim.
bugün yediklerim
sabah kkk saat 7.35 te bitti
öğlen tarçınlı yoğurt 13.15 te bitti
akşam ıspanaklı pırasa kavurma üstüne yumurta kırdım.. yoğurt, turşu , kök salata ve soğan yedim... en sonunda eşim isyan etti kaç gündür sebze yiyormuşuz diyeama ne yapim bi hafta yokum evde sebzeler çöpe mi gitsin
su 3lt olur.. ıhlamur, adaçayı içildi şimdi de siyah çay içiyorum.. saat 10 gibi de türk kahvesi içtim şekersiz.. önceleri hiç tüketmezdim annem yalvarardı karşılıklı kahve içelim diye üniv. eve gittiğim zamanlar.. şimdi her sabah içiyorum hemde şekersiz
Bugunu iyi atlatmissin canim ama nohut cok fazla olmus
Onceki sayfalarda aklima gelen herkesin nereli oldugunu liste halinde yapmistim canim telden girdigim icin alinti yapamiyorum
insulin en fazla 5 olmasi gerekir seninki normal canim
Amin canım teşekkür ederim. ..sevgiler
Evet bana nasip oldu 1000.sayfa canim..
Teşekkür ederim :)))
Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için canim..
behzat ç. Benim favorimdi hic bi bölümünü atlamadigim gibi bitince boşluğa düştüm netten tüm bölümlerin tekrarini izledim..
Çok zevklisin ayrica:)
Çok teşekkür ederim aburcubur81 sevgiler..
hepiniz beni çok mutlu ettiniz..iyi ki varsinizzz...
iyi yapmışsın sebzeler ziyan olmasın....
ben hala kahveye alışamadım bir gün aklıma geliyor 10 gün gelmiyor
teşekkür ederim , o zaman benim insülin direncim yok. kitabı çok eskiden okuduğum için insülin direnci neydi hatırlamıyorum bile. ama az çıkması iyi demek ki :))
demirin değeri ne olmalıydı peki?
ben yokken bir memeleket furyası başlamış anlaşılan. nereden çıktı, nereden aklınıza geldi :))
ben de izmirde yaşıyorum.
sabah 10.30 çökelek zeytin ceviz kefir turp havuç maydanoz 2 rafadan yumurta
öğlen türk kahvesi :) ben çok severim, günün en anlamlı molasıdır, mutlaka seramonileştiririm :))
akşam yumurtalı fasulye kavurması, keten tohumlu yoğurt, 5 kaşık kısır.
Mutlu yıllar diliyorum sana çocukların eşin ve tüm sevdiklerinle beraberHerkese iyi akşamlar. .bol kosturmacali spor dolu bi gun daha bitti..
Sabah kkk
Ara bol salata yoğurt (baharatli)
Aksam dünkü yemekler...kurufasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, bol yeşil salata..
Su 3 lt..karbonatli su
Spor jillian 2/7
1 saat yürüyüş (5 km)👍
pilim bitti
Heyooo bir Izmir daha 3 oldukben yokken bir memeleket furyası başlamış anlaşılan. nereden çıktı, nereden aklınıza geldi :))
ben de izmirde yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?