Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Yenacim yoktun canim ben bayağı iiyim canim bas agrisi var biraz okadar sen nasilsin

Bugün iş günümdü canım geç geldim eve..Şimdi oğlanı bekliyorum doğum günü partisin de
Komşumuzun oğlunun doğum günü var..çokta yorgun ve uykusuzum.gelse uyusa hemen ben de uyuyacağım..

Senin tansiyon sorunun yoktu değilmi.??

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin canim
sorunum varda bugün sürekli ölçüm yaptım normaldi ritm bozukluğu var ilac kullanıyorum

yok canım sağlık ocağındaki aile hekimimiz sağolsun çok iyi biri. hatta evlendikten sonra semtimin değişmesine rağmen ben hekimi değiştirmedim. ondan tahlil istediğimde, sağlık ocağında yapılabilecek olanları yazdı. d vit. demir insülün yok dedi.

neyse benim bahsettiğim bu doktor devlet hastanesindeki doktor.

demir 109
total demir bağlama 318
demir bağlama 209
bunlardan anlayan var mı
hangisi ne demek

3 ay önce yaptırdığım tahlilleirm duruyor...3-4 ay karatay yaptıktan sonra tekrar değerlerime bakıcam merak ediyorum ben de

Bugunu iyi atlatmissin canim ama nohut cok fazla olmus
Süper ya diger hemşeriler kimki
Onceki sayfalarda aklima gelen herkesin nereli oldugunu liste halinde yapmistim canim telden girdigim icin alinti yapamiyorum
insulin en fazla 5 olmasi gerekir seninki normal canim

bugün yediklerim
sabah kkk saat 7.35 te bitti
öğlen tarçınlı yoğurt 13.15 te bitti
akşam ıspanaklı pırasa kavurma üstüne yumurta kırdım.. yoğurt, turşu , kök salata ve soğan yedim... en sonunda eşim isyan etti kaç gündür sebze yiyormuşuz diye ama ne yapim bi hafta yokum evde sebzeler çöpe mi gitsin

su 3lt olur.. ıhlamur, adaçayı içildi şimdi de siyah çay içiyorum.. saat 10 gibi de türk kahvesi içtim şekersiz.. önceleri hiç tüketmezdim annem yalvarardı karşılıklı kahve içelim diye üniv. eve gittiğim zamanlar.. şimdi her sabah içiyorum hemde şekersiz

Bugun ki menum
Sabah meyvesiz kkk
Öglen ıspanak yemeği ve keten tohumlu yoğurt
Akşam 1 kase tarhana çorbası ıspanak yemeği ve bolca salata
2 fincan yesil çay 2 lt su
1 saat yürüyüş yaptım birazdan yapabilirsem jilian yapıcam.

doğum günün kutlu olsun canım, bu yaşın ve her yaşın musmutlu geçsin :)
Amin canım teşekkür ederim. ..sevgiler

çok merak ettim 1000. sayfayı kim açmış diye :) tebrik ediyorum canım, bakalım 2000. sayfayı kim açacak :)

Evet bana nasip oldu 1000.sayfa canim..
Teşekkür ederim :)))

Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için canim..
behzat ç. Benim favorimdi hic bi bölümünü atlamadigim gibi bitince boşluğa düştüm netten tüm bölümlerin tekrarini izledim..
Çok zevklisin ayrica:)

Mydeniz iyi ki dogdun. Bir omur boyu saglik ve mutluluk dilerim.

Çok teşekkür ederim aburcubur81 sevgiler..
hepiniz beni çok mutlu ettiniz..iyi ki varsinizzz...

iyi yapmışsın sebzeler ziyan olmasın....

ben hala kahveye alışamadım bir gün aklıma geliyor 10 gün gelmiyor

Bugunu iyi atlatmissin canim ama nohut cok fazla olmus

Onceki sayfalarda aklima gelen herkesin nereli oldugunu liste halinde yapmistim canim telden girdigim icin alinti yapamiyorum
insulin en fazla 5 olmasi gerekir seninki normal canim

teşekkür ederim , o zaman benim insülin direncim yok. kitabı çok eskiden okuduğum için insülin direnci neydi hatırlamıyorum bile. ama az çıkması iyi demek ki :))

demirin değeri ne olmalıydı peki?

ben yokken bir memeleket furyası başlamış anlaşılan. nereden çıktı, nereden aklınıza geldi :))

ben de izmirde yaşıyorum.

iyi yapmışsın sebzeler ziyan olmasın....

ben hala kahveye alışamadım bir gün aklıma geliyor 10 gün gelmiyor

sabah 10.30 çökelek zeytin ceviz kefir turp havuç maydanoz 2 rafadan yumurta
öğlen türk kahvesi :) ben çok severim, günün en anlamlı molasıdır, mutlaka seramonileştiririm :))
akşam yumurtalı fasulye kavurması, keten tohumlu yoğurt, 5 kaşık kısır.

teşekkür ederim , o zaman benim insülin direncim yok. kitabı çok eskiden okuduğum için insülin direnci neydi hatırlamıyorum bile. ama az çıkması iyi demek ki :))

demirin değeri ne olmalıydı peki?

demirin değeri nib belirli sayısı yok tahlilde karşısında yazan değer aralıklarının ortasında olması yeter

B12...800

D vitamini 80 olması önemli ....bunlar tahlillerdeki değerlerin en yüksekleri

ben yokken bir memeleket furyası başlamış anlaşılan. nereden çıktı, nereden aklınıza geldi :))

arkadaşlar sohbet ederken birbirlerine nerelisin diye sordular aburcubur81 de ben Ankara lıyım deyince bende Ankara lıları 4 ledik dedim sonrada nereli olduğunu bildiğim arkadaşların listesini yaptım

afiyet olsun canım

seramonileştiririm i okuyunca müzikçi geldi aklıma oda birkaç gündür yok

sabahKKK ve yumurtanın teki yerine muz

akşamkefir,yeşil mercimek çorbası peyniraltı sulu, dolma ve yoğurt

spor20 dkk işe kadar yürüyüş, 20 dkk eve kadar yürüyüş, 30 dkk spor aletleriyle hareket

Mutlu yıllar diliyorum sana çocukların eşin ve tüm sevdiklerinle beraber

Heyooo bir Izmir daha 3 olduk

Ben uzun zamandır menü bildirimi yapmıyorum ama annem geldi geleli daha iyi şeylerbyiyorum artık. Arada patates yemek şeklinde sabahları 1 dilim esmer ekşi ekmek gibi ufak kaçamaklarım oluyor.
Bugün sabah: 2 yumurta, 1 dilim tereyağlı ekşi ekmek 1 bardak çay
Öğlen 1 kase yayla çorbası pirinçli
Akşam fırında köfte cacık tere ve yayla çorbası yedim.
Dün seyahat nedeniyle dengesizdi yine. Ama öğünleri bir gün senze 1 gün et , 1 gün bakkagil olarak ayarlıyorum. Tüketenediğim balık ve ceviz kaldı sadece cevizi de arada 1 2 yemeye çalışıyorum. Dün biraz üşütmşüm sanki bugün epey halsizdim. Şimdi daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…