Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

anladım, ya keşke d vitamininime de baktırabilmiş olsaydım.
özellikle bu tahlilleri istiyorum diyince , neden diye sordu doktor, karatay yapıyorum diyince, o şarlatandan iste o zaman dedi, çok uzakta olmasa ondan isterdim dedim ben de. böyle polemiklerle karşılaşma ihtimali, beni en doğal hakkım olan sağlık sektöründen soğutuyor.
maalesef sağlık sektörümüz tedavidense korunmaya önem vermiş olsaydı türkiyede sağlık harcamaları bu kadar fazla olmazdı.

Ooo demek ankaralılar çoğunlukta :)) izmir de az değildir eminim :)

"Sahte tereyağı dışarıda bırakıldığında geç eriyor, bıçakta fazla leke bırakıyor." Prof.Dr. Ahmet Aydın, 7'den 70'e Taş Devri Diyeti, sayfa 66.

afiyet olsun canım

seramonileştiririm i okuyunca müzikçi geldi aklıma oda birkaç gündür yok

teşekkür ederim, bu hafta kesin kilo vermişimdir diye düşünyorum. çünkü hiç kaçamak yok ve regl dönemi bitiyor. umarım veririm. önceki sayfalarda okudum, siz kilo almışssınız. ama nasıl????

havalar çok değişken giyimine dikkat et canım ilaçta kullanamayacağın için üşütme

doktorda terbiyesizmiş karataydan hoşlanmayabilir ama şarlatan demesi hoş değil, benim gittiğim doktor karatay yapıyorum deyınce ben mantıklı buluyorum ama sadece kolestrol olayına karşıyım dedi,,,devlet hastanesinde bir doktor 3 ayda bir gidiyorum beni hemen tanıyor aynı tahlilleri istiyor

gul abla senin menunde cok basarili...

dun dayanamadim jillianin 35dklik Karin videosunu yaptim. hareketlerin cogu zaten ebru sallinin dvd de var. cesaret edip jillian yapsam daha ii olcak . bu sefer daha rahat yaptim

çok şükür düzelmeye başladım

yemekten 20 dk önce 2 bardak su
saat:08:00 - 08:30 arası
1 tabak yoğurt
tereyağda 3 yumurta
3 kayısı
1 bardak kuruyemiş
20 zeytin

Günaydın herkese..

Mutlu perşembeler )

süper valla. neresindensin? ben bornova..

Bornova benim memleketim..Özkanlar da oturduk 20 yıl kadar..Ailem,sevdikleirm,arkadaşlarım hala orada..
Buca'dan ev alınca taşındık ama alışamadım bir türlü.;(
Siz neresin de oturuyorsunuz.?.belki karşılaşmışızdır sizinle

Herkese bol bol aşk dolu günaydınlar :). Sabah 07:50 2 yumurtalı pul biberli omlet+açık çay+ 5 siyah zeytin+1 dilim ananas ----- okula geldim ya bir şey eksik kuruyemiş yememişim:))))

dun dayanamadim jillianin 35dklik Karin videosunu yaptim. hareketlerin cogu zaten ebru sallinin dvd de var. cesaret edip jillian yapsam daha ii olcak . bu sefer daha rahat yaptim
sağol canım,
çok şükür düzelmeye başladım

yemekten 20 dk önce 2 bardak su
saat:08:00 - 08:30 arası
1 tabak yoğurt
tereyağda 3 yumurta
3 kayısı
1 bardak kuruyemiş
20 zeytin

kahvaltın iyi olmuş havuçta ekleyebilirsin

Six pack'mi yaptın. Sixpack'in bütün videolarını indirdim sonunda, killer abs indirdim. 2 programda karın için. Sırada bekliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…