Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın herkese..

Mutlu perşembeler )

Herkese gunaydin

Ben 1 yıl önce Bornova'daydım Karşıyakaya taşındım.

Gunaydin topikdaslarim umarım herkes güzel bir gun geçirir. ..

Izmir konuşulmus ne güzel bir memleket.ekincigim Karşıyaka'da cok güzel günlerim geçti. .sahile 2cadde kardesimin evi,insan yaşlanmaz o şehirde..çok sanslisiniz bir gün o şehre taşınmak en büyük isteğim😊

Eveeeeet bu arada yarin tarti günü😭

Six pack'mi yaptın. Sixpack'in bütün videolarını indirdim sonunda, killer abs indirdim. 2 programda karın için. Sırada bekliyorlar.

Gunaydin canım. .bakmadım hiç toplam kaç tane slim pack videosu var ki..ben sadece six pack'i yaptım biliyorsun..kisa bi videoydu..digerleri nasil uzun mu?

Herkese bol bol aşk dolu günaydınlar :). Sabah 07:50 2 yumurtalı pul biberli omlet+açık çay+ 5 siyah zeytin+1 dilim ananas ----- okula geldim ya bir şey eksik kuruyemiş yememişim:))))

günaydınnnn... benimdee hep kapıdan çkarken aklıma geliyor servisi kaçırmayım diye girip almıyorum da ... o kadar çok yiyoruz ki sofrada eksikliği belli olmuyo bazen kuruyemişin

günaydın canım
günaydınnnn... benimdee hep kapıdan çkarken aklıma geliyor servisi kaçırmayım diye girip almıyorum da ... o kadar çok yiyoruz ki sofrada eksikliği belli olmuyo bazen kuruyemişin

günaydın canım

Günaydın herkese..

Mutlu perşembeler )

Herkese bol bol aşk dolu günaydınlar :). Sabah 07:50 2 yumurtalı pul biberli omlet+açık çay+ 5 siyah zeytin+1 dilim ananas ----- okula geldim ya bir şey eksik kuruyemiş yememişim:))))

Herkese gunaydin

bugün hep ayrı ayrı günaydın olmuş benden size topluca günaydın

Yenacım; ilk aylarda düşük tehlikesi vardı pek yürüyüş yapamadım..3.ayımdan beride yarım saati geçirmemeye çalışıyorum..son aylarım erken doğuma sebep olabilirmiş..Ben de uzun uzun tempolu yürüyüşü çok seviyorum ama müsade yok :))

Herkese günaydın..

Dün ;
Sabah ; peynir,zeytin çay hımmm başka bişey yemedim..

Öğlen; yayla çorbası,az bulgur ve cacık..tavuk yapmışlardı çok güzel geldi gözüme minik bir parça yedim..

Bir yeşil elma,tük kahvesi ve siyah çay

Akşam;
Kıymalı nohut,2 adet yaprak sarma,2 adet lahana sarma ve salata ..yoğurt

Bugün ceviz alıcam,hep unutuyorum

Yarın küçük erkekle buluşmaya gidiyoruz ..çok özledim onu ben

Evet gerçekten öyle oluyor...ben kuruyemişi hazırlıyorum ama en sona bırkaıyorum..tatlı niyetine çayla devam ediyorum.
Akşamdan hazırlayın en iyisi siz de...Ben unutmuyorum özellikle ödüm kopuyor acıkmaktan çünkü..acıkır ve başka şeyler yersem diye çok korkuyorum..Bu büyü bozulsun istemiyorum özetle..

Geçmiş olsun...Dikkat edin ikinizde az kalmış zaten 2 ay..Ondan sonra asıl koşuşturmaca başlayacak..

Yarın oğlumun okulun da beslenme sırası ben de..Öğretmenin belirlediği listede her veli sırası geldiğin de hazırlayıp götürüyor...
sigara böreği,kurabiye kuruyemiş ve meyve suyu var...

Bugün çıkışta yufka alıp sarmam gerek ki sabaha kızartmak kalsın geriye..Kurabiyeleri de sanırım akşamdan yaparım...
ÖZellikle fazla yapacağım ki kızım ve eşim de yer..ben yine koklarım sadece..

günaydınlar herkese sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum myden
izcim doğumgününkutlu olsun geç kaldım sanırım:)

prenscim dr a nezaman gideceğimi sormuşsun geçen hafta keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı 7 haftalıkken yani ama ben 8.haftada gitcem kesin olsun istiyorum bi terslk olursa çok takıyorum sonra..

ekincim ne güzel senin annen yanındaymış ben daha söylemedm bile :)) buraya gelecekler yüzyüze söylemek istiyorum telefonda hiç keyfi olmuyor:)

gelelim yediklerime dün akşamki balık sofrası bugün öğlene kısmetmiş yanına roka turp ve sade maden suyu var
dün akşamda etli patlıcan 1 kase kivili yoğurt 1 avuç kavrulmamış çekirdek 1 mandalina 1 muz yedim meyve biraz fazla olmuş ama yemek pişerken çok acıkmıştım başladım bende yemeye :)
sabah ta 2 haşlanmış yumurta peynir ceviz yedim süt içmedim bugün akşama kaldı artık..
yürüyüş yapamadım hiç pantolonların beli sıkıyor sanırım ondan biraz ağrım oluyor bu hafta sonu hamile pantolonu ve spor ayakkabı alcam kendime hangi marka tavsiye edersiniz lcw de ve defacto da hamile serisi varmış sanırım??

2 prens içinde kraliçe negüzel

aynen göründüğüm gibiyim sizler nasılsınız

İyiyiz canım sağolasın...Hatta kendi adıma çok iyiyim..
Düne kadar tartım sadece -200gr. diyordu bu sabah çok güzeldi gördüklerim..
yaşasın karatay ve sizler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…