Herkese gunaydin
Günaydın herkese..
Mutlu perşembeler)
Herkese gunaydin
Ben 1 yıl önce Bornova'daydım Karşıyakaya taşındım.
Six pack'mi yaptın. Sixpack'in bütün videolarını indirdim sonunda, killer abs indirdim. 2 programda karın için. Sırada bekliyorlar.
Teşekkür ederim ekin... amin mutluluk hepimize inşallahMutlu yıllar diliyorum sana çocukların eşin ve tüm sevdiklerinle beraber
Heyooo bir Izmir daha 3 olduk
Herkese bol bol aşk dolu günaydınlar :). Sabah 07:50 2 yumurtalı pul biberli omlet+açık çay+ 5 siyah zeytin+1 dilim ananas ----- okula geldim ya bir şey eksik kuruyemiş yememişim:))))
günaydın canımGunaydin topikdaslarim umarım herkes güzel bir gun geçirir. ..
Izmir konuşulmus ne güzel bir memleket.ekincigim Karşıyaka'da cok güzel günlerim geçti. .sahile 2cadde kardesimin evi,insan yaşlanmaz o şehirde..çok sanslisiniz bir gün o şehre taşınmak en büyük isteğim😊
Eveeeeet bu arada yarin tarti günü😭
günaydınnnn... benimdee hep kapıdan çkarken aklıma geliyor servisi kaçırmayım diye girip almıyorum da ... o kadar çok yiyoruz ki sofrada eksikliği belli olmuyo bazen kuruyemişin
Six pack'mi yaptın. Sixpack'in bütün videolarını indirdim sonunda, killer abs indirdim. 2 programda karın için. Sırada bekliyorlar.
Günaydın herkese..
Mutlu perşembeler)
Herkese bol bol aşk dolu günaydınlar :). Sabah 07:50 2 yumurtalı pul biberli omlet+açık çay+ 5 siyah zeytin+1 dilim ananas ----- okula geldim ya bir şey eksik kuruyemiş yememişim:))))
Herkese gunaydin
igünaydınn
canım geçmiş olsun...Umarım daha iyisindir..
vlilik ve hayırlı çocukalrın olur inşallah canım...
Behzat Ç. den sonra Ankara'ya karşı bir sempatim ve ilgim oluştu..
Canım doktor neden izin vermiyor yürüyüşe.? herhangi bir risk yoktur inşallah...
Yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin..Ailen ve sevdiklerinle mutlu seneler...
günaydınnnn... benimdee hep kapıdan çkarken aklıma geliyor servisi kaçırmayım diye girip almıyorum da ... o kadar çok yiyoruz ki sofrada eksikliği belli olmuyo bazen kuruyemişin
Yenacım; ilk aylarda düşük tehlikesi vardı pek yürüyüş yapamadım..3.ayımdan beride yarım saati geçirmemeye çalışıyorum..son aylarım erken doğuma sebep olabilirmiş..Ben de uzun uzun tempolu yürüyüşü çok seviyorum ama müsade yok :))
Herkese günaydın..
Dün ;
Sabah ; peynir,zeytin çay hımmm başka bişey yemedim..
Öğlen; yayla çorbası,az bulgur ve cacık..tavuk yapmışlardı çok güzel geldi gözüme minik bir parça yedim..
Bir yeşil elma,tük kahvesi ve siyah çay
Akşam;
Kıymalı nohut,2 adet yaprak sarma,2 adet lahana sarma ve salata ..yoğurt
Bugün ceviz alıcam,hep unutuyorum
Yarın küçük erkekle buluşmaya gidiyoruz ..çok özledim onu ben
bugün hep ayrı ayrı günaydın olmuş benden size topluca günaydın
Yenacım; ilk aylarda düşük tehlikesi vardı pek yürüyüş yapamadım..3.ayımdan beride yarım saati geçirmemeye çalışıyorum..son aylarım erken doğuma sebep olabilirmiş..Ben de uzun uzun tempolu yürüyüşü çok seviyorum ama müsade yok :))
Herkese günaydın..
Dün ;
Sabah ; peynir,zeytin çay hımmm başka bişey yemedim..
Öğlen; yayla çorbası,az bulgur ve cacık..tavuk yapmışlardı çok güzel geldi gözüme minik bir parça yedim..
Bir yeşil elma,tük kahvesi ve siyah çay
Akşam;
Kıymalı nohut,2 adet yaprak sarma,2 adet lahana sarma ve salata ..yoğurt
Bugün ceviz alıcam,hep unutuyorum
Yarın küçük erkekle buluşmaya gidiyoruz ..çok özledim onu ben
aynen göründüğüm gibiyim sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?