Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

prenscim türk kahvesne izin var mı yoksa ben yasaklamıştım kendime çok severim oysa sütlüsünü özellikle
sana sormak istediğim bide sen ara öğün yapmışmıydın meyve yanına süt önerdi drum leptin bozuluyor ama ben sanki onu yapmassam sütü ne ara içicem bilmiyorum yemeklerin yanında hayatta içemem sen nasıl yaptın canım??

herkese hayırlı sabahlar...

Nedir benim başımda ki bu kısmetsizlik anlamadım gitti yaa

Dün iş çıkışı markete gittim,arz.m marka tarty diye bir baskül vardı 27.5 lira açtım orada yere koydum 0.0 yazıyo üstüne çıktım 61 dedi..Heh tamam doğru dedim ,üzerimde kabanım ve çantam var herhalde 59 olmuşum dedim.Aldım baskülü danışmadan garantisini başlattım,adam tekrar açtı kontrol etti 0.0 yazıyor. eve geldim hevesle üzerimi çıkardım baskülü yere koydum boşken 4.6 yazıyor neyse dedim tartılayım da toplam rakamdan çıkartırım dedim, çıktım üstüne 58 diyor.bir daha indim bu sefer boşken 6.4 yazıyor.kurcaladım kurcaladım 0.0 a getirdim onu.üstüne çıktım 56.1 dedi tamam bu sefer doğru herhalde dedim indim bi daha çıktım 58 yazdı yine. Off anlatırken bunaldım.. Eşimde yok evde sinirlendim kendime kızdım kızdım yattım..Bugün iş çıkışı gidicem bakalım değiştirecekler mi.Adam ben sizin gözünüzün önünde denedim doğruydu der diye korkuyorum.:18:
Çok uzadı bu mevzu bir an önce doğru bir tane alsam da kurtulsam

İyiyiz canım sağolasın...Hatta kendi adıma çok iyiyim..
Düne kadar tartım sadece -200gr. diyordu bu sabah çok güzeldi gördüklerim..
yaşasın karatay ve sizler...

maşallah çok azimlisin bu haftanın 1. si yine sen olacaksın sanırım:119: süpper ben cuma sabahı tartılıyorum sadece bendeki tek azimde bu yanda sadece önceden hergündü.biliyorum sen hergün tartılınca şarj oluyorsun

İçinize sinmediyse umarım değiştirirler..dijital basküller de arka arkaya tartılınca oynamalar olabiliyor...
ben ilkini yahut 3 defa çıkıp ortalamasını baz alıyorum...

Fakat sizin tartınız da boşken çıkan 6.4 ü anlamadım..

Son düzenleme:
Yarın küçük erkekle buluşmaya gidiyoruz ..çok özledim onu ben

küçük erkek iyice büyümüştür iyi haberlerini bekliyoruz...abide gelecekmi seninle

günaydın canım
bel sıkması 6 haftalık hamilelikten olmaz canım sen kg almışsındır ,,,,
İyiyiz canım sağolasın...Hatta kendi adıma çok iyiyim..
Düne kadar tartım sadece -200gr. diyordu bu sabah çok güzeldi gördüklerim..
yaşasın karatay ve sizler...

yarını sabırsızlıkla bekliyoruz sevindiğine göre epey fark var

Kahvaltımı yaptım, sonra birde ne göreyim, poşette muz. Dayanamadım yedim, kahvaltıdan 10-15 dk. geçmişti.

Gunaydin canım. .bakmadım hiç toplam kaç tane slim pack videosu var ki..ben sadece six pack'i yaptım biliyorsun..kisa bi videoydu..digerleri nasil uzun mu?

Six pack var birde jillianın 35 dk lık galiba. 2 video, 3'er hafta, 2 gün dinlenme.

yatarken de tartıldım apayrı bir rakam çıkıyor yine.inş. değiştirirler değiştirmezlerse eşimi salıcam başlarına,eşim bu konularda iyidir.Dediğini yaptırana kadar başlarından ayrılmaz.

Geçmiş olsun...Dikkat edin ikinizde az kalmış zaten 2 ay..Ondan sonra asıl koşuşturmaca başlayacak..

Çok teşekkür ederim..

Oh afiyet olsun,sıraylamı yapılıyor siz de..benim oğlum da iki gün önce elmalı pasta ve turta yaptırdı bana...okula götürdü arkadaşlarıyla paylaşmış..

Canım iyi kontroller sana,çok heyecanlı oluyor..bende yarın gidiyorum..bundan sonra 2 haftada bir gidicem..
Senin kilo durumun nasıl..ben de hevesle aldım ama giyemiyorum..36 beden almama rağmen büyük geliyor..tayt ve uzun kazakla kışı çıkardım..yanlarım hiç çıkmadı belkide ondan olmuyor bana..lc den kadife elbise almıştım..birde bir butikten 36 beden kot pantolon..ama giymek kısmet olmadı..bence acele etme..

2 prens içinde kraliçe negüzel

Canım inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz...

2 adet, ne kadar çok yemişsin. İyi ki ben yoktum.

Benim tartıda bazen değişiyor. 2-3 defa çıkıyorum, çoğunlukta hangisi çıkarsa onu dikkate alıyorum.

Bende bu hafta sondan 1. olurum herhalde. Bu sabah lavaş yedim, arasına peynir koyup kızarttım. Tamda tartılma günü gelmişken.

Son düzenleme:
Kahvaltımı yaptım, sonra birde ne göreyim, poşette muz. Dayanamadım yedim, kahvaltıdan 10-15 dk. geçmişti.
15 dkk dan bişey olmaz
yatarken de tartıldım apayrı bir rakam çıkıyor yine.inş. değiştirirler değiştirmezlerse eşimi salıcam başlarına,eşim bu konularda iyidir.Dediğini yaptırana kadar başlarından ayrılmaz.

tattik iyi kesin değişirler

2 adet, ne kadar çok yemişsin. İyi ki ben yoktum.

Bende bu hafta sondan 1. olurum herhalde. Bu sabah lavaş yedim, arasına peynir koyup kızarttım. Tamda tartılma günü gelmişken.

kedi olsaydı ne 2 si 12 taneyi affetmezdi yerdi

sondan 1. liği limseye kaptırmam ben +1000 lerdeyim ağlanacak halime artık gülüyorum

Büyümüştür paşam..yok abiyi okuldan alamıyoruz..resimlerine bakıyor..öğretmenimiz izin vermez

Çok bile geldi..senin yolladığın yazılardan sonra iştahım kapandı..utanıyorum çok yiyemiyorum ama maşallah sen de hiç çekinme yok..bana okut kendin uygulama obur kedi seni

15 dkk dan bişey olmaz

tattik iyi kesin değişirler
Sevindim, bende zaten onu düşünerek yedim, ama yine de bir pişmanlık oldu.

Offf asıl bunu yapmamiz lazim, ripped den sonra başlayalım. .komplekse soktun beni göbek ölçünu soyleyip... :)

Evet, rippedden sonra buna başlarız, sonra da killer abs. Ne güzel işte gaza geldin.
kedi olsaydı ne 2 si 12 taneyi affetmezdi yerdi

sondan 1. liği limseye kaptırmam ben +1000 lerdeyim ağlanacak halime artık gülüyorum
Tamam senin olsun.

Ben tekrar okuyayım bari şu yazıları. Akşam az yiyeceğim, kabıma kabak yemeği koydum, annem bak sağlıklı yemek, zeytinyağlı dedi.
Annemin glukoz 100 üstü çıkmış, doktor şeker, makarna, pilav yeme demiş ama nerdeeee, tatlıyı seviyor.

Bence de canım tekrar oku sen o kitabı..sayende 1 aydır kilo almıyorum

Annene geçmiş olsun..dikkat etsin ..sonra şeker v.s. çıkar allah korusun çok zor yaa...

Teşekkür ederim kaaniacigim..

Hamile serisi lcw da var evet hem ucuz hem çeşit çok. .hamile mağazaları çok pahali kisa sureli giyilecek bi kiyafet için o kadar para vermeye gerek yok bence..
Ben bi ilk dönem için 4.aydi sanirim sadece karin kismi kalın lastik olup diğer bölümleri normal pantolon şeklinde olan bi ürün almıştım. .karninda dikili ek bi parca falan yok..sadece karnıni sıkmıyor..cok rahat ettim iki ay onu giydim.2 renk almistim..şu aşamada sana o lazim pantolon karnini sıkıyorsa..
6.aydan sonrada 2 tane karni penye olan hamile kotundan almistim yetmisti..doğumdan sonra kirkim çıkana kadar ilk aldığım karni lastik olan pantolon çok isime yaramisti. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…