Yenacım; ilk aylarda düşük tehlikesi vardı pek yürüyüş yapamadım..3.ayımdan beride yarım saati geçirmemeye çalışıyorum..son aylarım erken doğuma sebep olabilirmiş..Ben de uzun uzun tempolu yürüyüşü çok seviyorum ama müsade yok :))
Herkese günaydın..
Dün ;
Sabah ; peynir,zeytin çay hımmm başka bişey yemedim..
Öğlen; yayla çorbası,az bulgur ve cacık..tavuk yapmışlardı çok güzel geldi gözüme minik bir parça yedim..
Bir yeşil elma,tük kahvesi ve siyah çay
Akşam;
Kıymalı nohut,2 adet yaprak sarma,2 adet lahana sarma ve salata ..yoğurt
Bugün ceviz alıcam,hep unutuyorum
Yarın küçük erkekle buluşmaya gidiyoruz ..çok özledim onu ben
İyiyiz canım sağolasın...Hatta kendi adıma çok iyiyim..
Düne kadar tartım sadece -200gr. diyordu bu sabah çok güzeldi gördüklerim..
yaşasın karatay ve sizler...
herkese hayırlı sabahlar...
Nedir benim başımda ki bu kısmetsizlik anlamadım gitti yaa
Dün iş çıkışı markete gittim,arz.m marka tarty diye bir baskül vardı 27.5 lira açtım orada yere koydum 0.0 yazıyo üstüne çıktım 61 dedi..Heh tamam doğru dedim ,üzerimde kabanım ve çantam var herhalde 59 olmuşum dedim.Aldım baskülü danışmadan garantisini başlattım,adam tekrar açtı kontrol etti 0.0 yazıyor. eve geldim hevesle üzerimi çıkardım baskülü yere koydum boşken 4.6 yazıyor neyse dedim tartılayım da toplam rakamdan çıkartırım dedim, çıktım üstüne 58 diyor.bir daha indim bu sefer boşken 6.4 yazıyor.kurcaladım kurcaladım 0.0 a getirdim onu.üstüne çıktım 56.1 dedi tamam bu sefer doğru herhalde dedim indim bi daha çıktım 58 yazdı yine. Off anlatırken bunaldım..Eşimde yok evde sinirlendim kendime kızdım kızdım yattım..Bugün iş çıkışı gidicem bakalım değiştirecekler mi.Adam ben sizin gözünüzün önünde denedim doğruydu der diye korkuyorum.:18:
Çok uzadı bu mevzu bir an önce doğru bir tane alsam da kurtulsam
günaydın canımgünaydınlar herkese sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum myden
izcim doğumgününkutlu olsun geç kaldım sanırım:)
prenscim dr a nezaman gideceğimi sormuşsun geçen hafta keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı 7 haftalıkken yani ama ben 8.haftada gitcem kesin olsun istiyorum bi terslk olursa çok takıyorum sonra..
ekincim ne güzel senin annen yanındaymış ben daha söylemedm bile :)) buraya gelecekler yüzyüze söylemek istiyorum telefonda hiç keyfi olmuyor:)
gelelim yediklerime dün akşamki balık sofrası bugün öğlene kısmetmiş yanına roka turp ve sade maden suyu var
dün akşamda etli patlıcan 1 kase kivili yoğurt 1 avuç kavrulmamış çekirdek 1 mandalina 1 muz yedim meyve biraz fazla olmuş ama yemek pişerken çok acıkmıştım başladım bende yemeye :)
sabah ta 2 haşlanmış yumurta peynir ceviz yedim süt içmedim bugün akşama kaldı artık..
yürüyüş yapamadım hiç pantolonların beli sıkıyor sanırım ondan biraz ağrım oluyor bu hafta sonu hamile pantolonu ve spor ayakkabı alcam kendime hangi marka tavsiye edersiniz lcw de ve defacto da hamile serisi varmış sanırım??
yaşasın karatay ve sizler...
Gunaydin canım. .bakmadım hiç toplam kaç tane slim pack videosu var ki..ben sadece six pack'i yaptım biliyorsun..kisa bi videoydu..digerleri nasil uzun mu?
İçinize sinmediyse umarım değiştirirler..dijital basküller de arka arkaya tartılınca oynamalar olabiliyor...
ben ilkini yahut 3 defa çıkıp ortalamasını baz alıyorum...
Fakat sizin tartınız da boşken çıkan 6.4 ü anlamadım..
kafaya iyi koydun sen kavuncuğu yok etcen illa ki
Geçmiş olsun...Dikkat edin ikinizde az kalmış zaten 2 ay..Ondan sonra asıl koşuşturmaca başlayacak..
Yarın oğlumun okulun da beslenme sırası ben de..Öğretmenin belirlediği listede her veli sırası geldiğin de hazırlayıp götürüyor...
sigara böreği,kurabiye kuruyemiş ve meyve suyu var...
Bugün çıkışta yufka alıp sarmam gerek ki sabaha kızartmak kalsın geriye..Kurabiyeleri de sanırım akşamdan yaparım...
ÖZellikle fazla yapacağım ki kızım ve eşim de yer..ben yine koklarım sadece..
günaydınlar herkese sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum myden
prenscim dr a nezaman gideceğimi sormuşsun geçen hafta keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı 7 haftalıkken yani ama ben 8.haftada gitcem kesin olsun istiyorum bi terslk olursa çok takıyorum sonra..
ekincim ne güzel senin annen yanındaymış ben daha söylemedm bile :)) buraya gelecekler yüzyüze söylemek istiyorum telefonda hiç keyfi olmuyor:)
gelelim yediklerime dün akşamki balık sofrası bugün öğlene kısmetmiş yanına roka turp ve sade maden suyu var
dün akşamda etli patlıcan 1 kase kivili yoğurt 1 avuç kavrulmamış çekirdek 1 mandalina 1 muz yedim meyve biraz fazla olmuş ama yemek pişerken çok acıkmıştım başladım bende yemeye :)
sabah ta 2 haşlanmış yumurta peynir ceviz yedim süt içmedim bugün akşama kaldı artık..
yürüyüş yapamadım hiç pantolonların beli sıkıyor sanırım ondan biraz ağrım oluyor bu hafta sonu hamile pantolonu ve spor ayakkabı alcam kendime hangi marka tavsiye edersiniz lcw de ve defacto da hamile serisi varmış sanırım??
2 prens içinde kraliçe negüzel
yaşasın karatay ve sizler...[/QUOTE
Çok iyi gidiyorsunuz maşallah..
prenscim türk kahvesne izin var mı yoksa ben yasaklamıştım kendime çok severim oysa sütlüsünü özellikle
sana sormak istediğim bide sen ara öğün yapmışmıydın meyve yanına süt önerdi drum leptin bozuluyor ama ben sanki onu yapmassam sütü ne ara içicem bilmiyorum yemeklerin yanında hayatta içemem sen nasıl yaptın canım??
Günde 1 tane içilebilir canım..ben şekersiz içiyorum..aralarda içiyorum yemek sonrası hemen içmiyorum..
Ara öğün yapıyorum ama şöyle; kkk kahvaltısı bana fazla geliyor,yiyemediğim kuruyemişi..meyveyi v.s. aralarda yiyorum..sütü ilk başlarda içiyordum sonra tiskindim..şimdi ara ara içiyorum..aralarda içiyorum yine..leptine dikkat etmiyorum daha doğrusu edemiyorum..şuan yatarken magnezyum içiyorum içerisinde şeker var..gece kan ilacımı alıyorum..leptin filan kalmıyor..benim kilo problemim yok şimdilik o yüzden takılmıyorum...bakalım doğum sonrası ne olacağım
2 adet, ne kadar çok yemişsin.Yenacım; ilk aylarda düşük tehlikesi vardı pek yürüyüş yapamadım..3.ayımdan beride yarım saati geçirmemeye çalışıyorum..son aylarım erken doğuma sebep olabilirmiş..Ben de uzun uzun tempolu yürüyüşü çok seviyorum ama müsade yok :))
Herkese günaydın..
Dün ;
Sabah ; peynir,zeytin çay hımmm başka bişey yemedim..
Öğlen; yayla çorbası,az bulgur ve cacık..tavuk yapmışlardı çok güzel geldi gözüme minik bir parça yedim..
Bir yeşil elma,tük kahvesi ve siyah çay
Akşam;
Kıymalı nohut,2 adet yaprak sarma,2 adet lahana sarma ve salata ..yoğurt
Bugün ceviz alıcam,hep unutuyorum
Benim tartıda bazen değişiyor. 2-3 defa çıkıyorum, çoğunlukta hangisi çıkarsa onu dikkate alıyorum.herkese hayırlı sabahlar...
Nedir benim başımda ki bu kısmetsizlik anlamadım gitti yaa
Dün iş çıkışı markete gittim,arz.m marka tarty diye bir baskül vardı 27.5 lira açtım orada yere koydum 0.0 yazıyo üstüne çıktım 61 dedi..Heh tamam doğru dedim ,üzerimde kabanım ve çantam var herhalde 59 olmuşum dedim.Aldım baskülü danışmadan garantisini başlattım,adam tekrar açtı kontrol etti 0.0 yazıyor. eve geldim hevesle üzerimi çıkardım baskülü yere koydum boşken 4.6 yazıyor neyse dedim tartılayım da toplam rakamdan çıkartırım dedim, çıktım üstüne 58 diyor.bir daha indim bu sefer boşken 6.4 yazıyor.kurcaladım kurcaladım 0.0 a getirdim onu.üstüne çıktım 56.1 dedi tamam bu sefer doğru herhalde dedim indim bi daha çıktım 58 yazdı yine. Off anlatırken bunaldım..Eşimde yok evde sinirlendim kendime kızdım kızdım yattım..Bugün iş çıkışı gidicem bakalım değiştirecekler mi.Adam ben sizin gözünüzün önünde denedim doğruydu der diye korkuyorum.:18:
Çok uzadı bu mevzu bir an önce doğru bir tane alsam da kurtulsam
maşallah çok azimlisin bu haftanın 1. si yine sen olacaksın sanırım:119:süpper ben cuma sabahı tartılıyorum sadece bendeki tek azimde bu yanda sadece önceden hergündü.biliyorum sen hergün tartılınca şarj oluyorsun
15 dkk dan bişey olmazKahvaltımı yaptım, sonra birde ne göreyim, poşette muz. Dayanamadım yedim, kahvaltıdan 10-15 dk. geçmişti.
yatarken de tartıldım apayrı bir rakam çıkıyor yine.inş. değiştirirler değiştirmezlerse eşimi salıcam başlarına,eşim bu konularda iyidir.Dediğini yaptırana kadar başlarından ayrılmaz.
Six pack var birde jillianın 35 dk lık galiba. 2 video, 3'er hafta, 2 gün dinlenme.
2 adet, ne kadar çok yemişsin.İyi ki ben yoktum.
Bende bu hafta sondan 1. olurum herhalde. Bu sabah lavaş yedim, arasına peynir koyup kızarttım.Tamda tartılma günü gelmişken.
küçük erkek iyice büyümüştür iyi haberlerini bekliyoruz...abide gelecekmi seninle
günaydın canım
bel sıkması 6 haftalık hamilelikten olmaz canım sen kg almışsındır ,,,,
yarını sabırsızlıkla bekliyoruz sevindiğine göre epey fark var
2 adet, ne kadar çok yemişsin.İyi ki ben yoktum.
Benim tartıda bazen değişiyor. 2-3 defa çıkıyorum, çoğunlukta hangisi çıkarsa onu dikkate alıyorum.
Bende bu hafta sondan 1. olurum herhalde. Bu sabah lavaş yedim, arasına peynir koyup kızarttım.Tamda tartılma günü gelmişken.
Sevindim, bende zaten onu düşünerek yedim, ama yine de bir pişmanlık oldu.15 dkk dan bişey olmaz
tattik iyi kesin değişirler
Offf asıl bunu yapmamiz lazim, ripped den sonra başlayalım. .komplekse soktun beni göbek ölçünu soyleyip... :)
kedi olsaydı ne 2 si 12 taneyi affetmezdi yerdi
sondan 1. liği limseye kaptırmam ben +1000 lerdeyimağlanacak halime artık gülüyorum
Büyümüştür paşam..yok abiyi okuldan alamıyoruz..resimlerine bakıyor..öğretmenimiz izin vermez
Çok bile geldi..senin yolladığın yazılardan sonra iştahım kapandı..utanıyorum çok yiyemiyorumama maşallah sen de hiç çekinme yok..bana okut kendin uygulama obur kedi seni
Sevindim, bende zaten onu düşünerek yedim, ama yine de bir pişmanlık oldu.
Evet, rippedden sonra buna başlarız, sonra da killer abs.Ne güzel işte gaza geldin.
Tamam senin olsun.
Ben tekrar okuyayım bari şu yazıları. Akşam az yiyeceğim, kabıma kabak yemeği koydum, annem bak sağlıklı yemek, zeytinyağlı dedi.
Annemin glukoz 100 üstü çıkmış, doktor şeker, makarna, pilav yeme demiş ama nerdeeee, tatlıyı seviyor.
günaydınlar herkese sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum myden
Offf asıl bunu yapmamiz lazim, ripped den sonra başlayalım. .komplekse soktun beni göbek ölçünu soyleyip... :)
sizde beni komplekse sokacaksınız
kıskanmaya başladım sizleri herşeyi yapıyorsunuz sıkılaşıyorsunuz ben yapamıyorum dizlerim ve belimden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?