Eki Görüntüle 998616Büyümüştür paşam..yok abiyi okuldan alamıyoruz..resimlerine bakıyor..öğretmenimiz izin vermez
Çok bile geldi..senin yolladığın yazılardan sonra iştahım kapandı..utanıyorum çok yiyemiyorumama maşallah sen de hiç çekinme yok..bana okut kendin uygulama obur kedi seni
annen seni örnek alması lazım,, oda benim kız gibi evde bizi örnek alan yokSevindim, bende zaten onu düşünerek yedim, ama yine de bir pişmanlık oldu.
Evet, rippedden sonra buna başlarız, sonra da killer abs.Ne güzel işte gaza geldin.
Tamam senin olsun.
Ben tekrar okuyayım bari şu yazıları. Akşam az yiyeceğim, kabıma kabak yemeği koydum, annem bak sağlıklı yemek, zeytinyağlı dedi.
Annemin glukoz 100 üstü çıkmış, doktor şeker, makarna, pilav yeme demiş ama nerdeeee, tatlıyı seviyor.
Bence de canımtekrar oku sen o kitabı..sayende 1 aydır kilo almıyorum
...
tamam itiraf ediyorum sabah kaçamak yaptımmm
1dilim mayalı börekkk
hemde bildirim öncesi yapılırmı bu
oysa ki hiç kaçamaksız geçen hafta kilo verememiştim bu haftada almış olarak çıkacam kesin
sizde beni komplekse sokacaksınız
kıskanmaya başladım sizleri herşeyi yapıyorsunuz sıkılaşıyorsunuz ben yapamıyorum dizlerim ve belimden dolayı
kisanilacak bir şey yok ablam yaa, doğum sonrası vücudu toparlamaya çalışıyorum kendi adıma. .ikinci doğum ilkine benzemiyormus o kadar spor yapıyorum ama en son gobekte etki edecek heralde
Yinede umutluyum vazgecmeyecegim..daha iyisi olamasa bile daha kötüsü olmaz en azindan..
En son kıyaslanacak kişiyle kiyaslayarak hata yaptım sanırım
Sen beni kendinle niye kıyaslıyorsun,sen 2 doğum yaptın, bende öyle birşey yok.
Benim boyum senden kısa.Ben ölçülerimi en iyisi yazmayayım daha. Belim kalın bence ama.
çok hızlı vurdun zaten başım ağrıyoooorrr:2::2:
hakettim ama ben bunu
göbek kavun gibi bel kalınüzülüyorum senin için bunlar ne zaman küçülecek
Eki Görüntüle 998616
annen seni örnek alması lazım,, oda benim kız gibi evde bizi örnek alan yok
taş devri kitabımı bahsettiğiniz
çok hızlı vurdun zaten başım ağrıyoooorrr:2::2:
hakettim ama ben bunu
Sende bana vurabilirsin, bende lavaş yedim, gözleme gibi.
göbek kavun gibi bel kalınüzülüyorum senin için bunlar ne zaman küçülecek
Ben çok seviyorum bunu yapmayı.gül abladan beklerken kedicik indinmiş kafaya
sana yakışıyor ama yemek yemekbu defalık es geçiyorum bidahakine
gül abladan beklerken kedicik indinmiş kafaya
Canlarimmm,canim can dostlarim,herbirinize saglik ve mutluluk dolu bir gun devami diliyorum.Canim prenscigim ve canim kaaniacigim,yarin butun kalbimle gene hayirli guzel habemrlerinizle sevinmek temenni ediyorum.
kedi bu JİLİ sürekli spor yapıyor ama vücudu hiç güzel değil çalıştırdığı kaslar ii değilmi acebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?