Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tamam itiraf ediyorum sabah kaçamak yaptımmm
1dilim mayalı börekkk
hemde bildirim öncesi yapılırmı bu
oysa ki hiç kaçamaksız geçen hafta kilo verememiştim bu haftada almış olarak çıkacam kesin
 
Eki Görüntüle 998616
annen seni örnek alması lazım,, oda benim kız gibi evde bizi örnek alan yok
Bence de canım tekrar oku sen o kitabı..sayende 1 aydır kilo almıyorum
...

taş devri kitabımı bahsettiğiniz
 
sizde beni komplekse sokacaksınız


kıskanmaya başladım sizleri herşeyi yapıyorsunuz sıkılaşıyorsunuz ben yapamıyorum dizlerim ve belimden dolayı

kisanilacak bir şey yok ablam yaa, doğum sonrası vücudu toparlamaya çalışıyorum kendi adıma. .ikinci doğum ilkine benzemiyormus o kadar spor yapıyorum ama en son gobekte etki edecek heralde
Yinede umutluyum vazgecmeyecegim..daha iyisi olamasa bile daha kötüsü olmaz en azindan..
En son kıyaslanacak kişiyle kiyaslayarak hata yaptım sanırım
 

Sen beni kendinle niye kıyaslıyorsun, sen 2 doğum yaptın, bende öyle birşey yok.
Benim boyum senden kısa. Ben ölçülerimi en iyisi yazmayayım daha. Belim kalın bence ama.
 
Son düzenleme:
Sen beni kendinle niye kıyaslıyorsun, sen 2 doğum yaptın, bende öyle birşey yok.
Benim boyum senden kısa. Ben ölçülerimi en iyisi yazmayayım daha. Belim kalın bence ama.

göbek kavun gibi bel kalın üzülüyorum senin için bunlar ne zaman küçülecek
 
Vücudun Ateşlenmesi
Kişinin bağışıklık sistemi bu duruma, daha başından itibaren müdahale eder. Kanda müthiş bir savaş başlar ve bu savaş dışarıya "ateş" olarak yansır. Ateş, esasında vücudun bir imdat çığlığıdır. Vücut hal diliyle sahibine "Sen ne yapıyorsun ki beni böyle ateşe veriyorsun, dikkat et!" demektedir.
Ateş kanı ısıtır; nefesi, kalp atışlarını ve kan dolaşımını hızlandırır. Isınan kanda, dokuları temizlemekle görevli mikroplar çoğalır. Çoğalan vazifeli mikroplar ve ısınan kan, kandaki zehirli maddeleri ve atıkları eritir. Vücut bu eriyen zararlı maddelerden ve savaşta çarpıyarak ölen mikrop ve antijenlerden iltihaplanan bademciklerle, iltihaplanmalarla, balgamlı öksürüklerle, burun akıntılarıyla, terleme yoluyla, alerji ve sivilcelerle kurtulmaya çalışır.
Bizim hastalık zannettiğmiz bu neticeler özü itibariyle vücudumuzun iyi bir savunma yaptığının işaretleridir. Dolayısıyla ateşi düşürmek, öksürüğü engellemek, balgam çıkarımına mani olmak, burun akıntısını durdurmaya çalışmak, hele hele yerli yersiz antibiyotik kullanmak, sık sık iltihaplanıyor diye bademcikleri aldırmak vücuda karşı yapılan haksızlık ve zulümdür.
Mehmet Ali Bulut
 
Canlarimmm,canim can dostlarim,herbirinize saglik ve mutluluk dolu bir gun devami diliyorum.Canim prenscigim ve canim kaaniacigim,yarin butun kalbimle gene hayirli guzel habemrlerinizle sevinmek temenni ediyorum.
 
[video=youtube;ZJ8Zdj0OPMI]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI[/video]

Mydenizz izlemişmiydin 1. level bu six pack.
 
kedi bu JİLİ sürekli spor yapıyor ama vücudu hiç güzel değil çalıştırdığı kaslar ii değilmi acebe
 
gül abladan beklerken kedicik indinmiş kafaya


hemde ilk dayağım bu kediden geldi ama gül abladanda bekliyorum


Canlarimmm,canim can dostlarim,herbirinize saglik ve mutluluk dolu bir gun devami diliyorum.Canim prenscigim ve canim kaaniacigim,yarin butun kalbimle gene hayirli guzel habemrlerinizle sevinmek temenni ediyorum.


merhaba canan abla hayırlı günler sizede
 
kedi bu JİLİ sürekli spor yapıyor ama vücudu hiç güzel değil çalıştırdığı kaslar ii değilmi acebe

Onu bizde daha önce konuşmuştuk, beli kalın, sanki birazda göbek var. Kalın bel hiç hoş durmuyor. Jillian zaten kesin daha fazla ağırlıkla çalışıyordur ve protein tozları, takviyeler alıyordur ve vücut yapısı böyle olabilir diye düşündüm. Ama nette dönüşüm fotolarına bak, gayet iyiler yapanlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…