yarını sabırsızlıkla bekliyoruz sevindiğine göre epey fark var
Çok teşekkür ederim..
Oh afiyet olsun,sıraylamı yapılıyor siz de..benim oğlum da iki gün önce elmalı pasta ve turta yaptırdı bana...okula götürdü arkadaşlarıyla paylaşmış..
:
tamam itiraf ediyorum sabah kaçamak yaptımmm
1dilim mayalı börekkk
hemde bildirim öncesi yapılırmı bu
oysa ki hiç kaçamaksız geçen hafta kilo verememiştim bu haftada almış olarak çıkacam kesin
Canlarimmm,canim can dostlarim,herbirinize saglik ve mutluluk dolu bir gun devami diliyorum.Canim prenscigim ve canim kaaniacigim,yarin butun kalbimle gene hayirli guzel habemrlerinizle sevinmek temenni ediyorum.
ZAYIFLAMAK İSTEYEN BAYAN ARKADAŞLARIM HEPİNİZ
HOŞ GELDİNİZ
ARKADAŞLAR varmısınız hep birlikte Türkiyeyi zayıflatan Profesör ve Ezber bozan Profesör olarak tanınan .Prof. Dr. M.Canan Efendigil Karatayın KARATAY DİYETİ ile yiyerek, aç kalmadan depomuzdaki yağları yakarak zayıflayalım ve bir sürü hastalıklarımızdan da kurtulalım
Karatay DİYETİ ile GENÇ KAL UZUN YAŞA...
Bu diyette kalori hesabı ya da diyet ürünlerin peşinden koşmak yok! Et, balık, süt, peynir, yoğurt, yumurta, tereyağı, bakliyat, turşu, sebze, meyve ve kuruyemişler serbest...
Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;
kilo verirken halsizlik, bitkinlik, isteksizlik ve yorgunluk hissetmeden, mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız; unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız 24 saat 365 gün her yaşta kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir diyet
"Eşinin, çocuklarının, sevdiklerinin sağlığını (ve elbette kilosunu) düşünen herkesin bu diyeti uygulaması gerekir
Tavsiyelere uyarak 'sağlıklı ve mutlu bir hayata tekrar merhaba' demek artık çok kolay!
Ben 5 ay önce merhaba dedim ve haşimato hastası olduğum halde 11 kg verdimve bunu sağlıklı yaşam biçimi olarak devam ettireceğim .Karatay Diyeti sayesinde doğru beslenmenin ne demek olduğunu anladım.
Karatay Diyeti'nin diğer diyetlerden daha rahat uygulanabilir ve farklı olmasının
temelinde, düşük glisemik indeksli besinlerin tüketilmesinin öneminin öne çıkması yatmaktadır ..
Düşük glisemik indeksli besinler vücudumuzda ne gibi değişikliklere
neden oluyor?
Gün boyunca kan insülini düşük kalır ve dalgalanma göstermediği için
acıkma hissi olmaz. Uzun süre tokluk hissedilir.
Ara öğün olarak göbekte biriken yağımızı ve iç yağ depolarımızı kullanırız.
Yağlarımız depolanmaz, daha hızlı yıkılarak giderek azalır, karaciğer ve
göbek yağımız erir ve göbek çevremiz incelir.
Kilolarımızı rahatlıkla verir, tekrar geri almayız ve verdiğimiz kiloda kalırız.
Hiçbir şekilde isteksiz, sinirli, sıkıntılı ve umutsuz duygular olmayız.
. Kendimizi bütün gün dinç ve enerjik hissederiz, halsizlik ve bitkinlik olmaz.
Kaslarımız erimez. Su kaybımız olmaz.
Karaciğerde biriken yağımız eridiği için, karaciğerimiz sağlığına kavuşarak normal çalışır.
Metabolizmamızda yavaşlama olmaz, bilakis hızlanır.
Fizik aktivitemize yorulmadan devam edebiliriz.
Kan yağlarımız normalleşir; HDL yükselir, depo yağ şekli olan trigliseridler düşer.
Bağırsaklarımız düzenli şekilde çalışmaya başlar. Kabızlık varsa giderilir.
Şişmanlık ve obezite önlenmiş olur.
Obezite sonucu gelişen sağlık sorunları ortaya çıkmaz, çıkmış olanlar da geriler ve düzelir.
Tansiyonumuz normalleşir.
Kalp hastalıkları, felç, inme, Alzheimer riski azalır.
Her türlü kanser riski azalır. Çünkü sürekli şeker ve insülin yüksekliği ve fazla kilolar kanser nedeni olarak kabul edilmektedir.
Şeker hastalığı gelişmez. Diabet hastalarında şeker kontrolü daha kolay olur, hatta düzelir.
Şeker hastalığına bağlı tehlikeli komplikasyonlar azalarak yok olur.
Eklem ağrıları ve artrit gelişmez. Oluşmuş olanlar geriler ve şikâyetler azalır.
Fibro kistik meme hastalığı oluşmaz.
Polikistik over hastalığı gelişmez.
Yaygın fibromiyosit ağrıları geriler ve kaybolur.
Düşüncelerimiz berraklaşır. Uykularımız düzene girer, horlama biter.
Hepsinden en önemli olanı, vücut bağışıklık sistemi güçlenir.
Bakteri, virüs, alerji ve kansere sebep olan etkenlerle hastalanma zorlaşır.
. Hastalanma durumunda da kısa süre içinde sağlığımızı kazanırız.
Tüm bunların sonucunda bütün hiperinsülinemik hastalıklar önlenir,
Bunları okuyan arkadaşlarım çoktan Karatay Diyeti ile hem zayıflayıp hem bir sürü hastalıktan kurtulmaya karar verdi bile
ben çok araştırdım ve 5 ay önce başladım, öğrendiklerimle çevremdekilere çok faydam dokundu şimdide elimden geldiğince sizlere faydalı olmaya çalışacağım.....takıldığınız her konuda bana soru sorabilirsiniz...
Topiğimizle ilgili kuralları, kilo bildirim formatını, çizelge nasıl yapılır gibi gerekli bilgileri sonraki sayfada vereceğim..
TOPİĞİMİZ hepimize hayırlı olsun bu topik sayesinde 1000 lerce bayanımız fazla yağlarından kurtulup sağlıklı bir hayata başlayacaklar.....
Aşağıda vereceğim linkleride ziyaret ederseniz sizin için çok faydalı olur.....
http://www.kadinlarkulubu.com/portal...in-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal...edir-6025.html
Canan Karatay Resmi Sitesi
Onu bizde daha önce konuşmuştuk, beli kalın, sanki birazda göbek var. Kalın bel hiç hoş durmuyor. Jillian zaten kesin daha fazla ağırlıkla çalışıyordur ve protein tozları, takviyeler alıyordur ve vücut yapısı böyle olabilir diye düşündüm.Ama nette dönüşüm fotolarına bak, gayet iyiler yapanlar.
Six pack'mi yaptın. Sixpack'in bütün videolarını indirdim sonunda, killer abs indirdim. 2 programda karın için. Sırada bekliyorlar.
arkadaşlar nasılsınız? ben iki gündür sizi takip edemiyorum.hastayım çok fenaalerjik bir durum olduğunu düşünüyor doktorlar ama ben allerji olmak istemiyorum.sesim kısık fena halde burun akıntısı var.kulaklarım ağrıyo ....ama yine de kaçamak yapmadım.ancak dün akşam yemeği saatinde kuzenimdeydim orda da karataya uygun bir şey yoktu. ben de bir ince dilim elma ve yarım portakalla akşam yemeğimi geçirtirmek zorunda kaldım :18: bu sabahta geç uyandım.haliyle vücut da yorgun olunca sürekli uyku halindeyim.saat 12:00 de kaşarlı mantarlı omlet,4-5 adet zeytin,peynir iki gün kurusu ve 4-5 adet ceviz ile kahvaltı yaptım.artık akşama kadar acıkmam geçen günlerde neler olmuş bir gözattım.ama tam olarak okuyamadım.sadece illere göre üyeleri gördüm.ben de ANKARA da yaşıyorum ha bi de tartı da 72 li kiloları gördüm 72.7 bu saba ki kilom.(ben neredeyse hergün tartılıyorum bu beni motive ediyor)
umarım herkes iyidir.şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın.sevgiler
İlk hafta gibi bir fark yok artık...Ama sevindirici...
Ayda bir sıra geliyor...24 kişilik hazırlıyoruz mamaları..
Kaçıncı sınıfta oğlun.?
Olmayaydı iyiydi..İçimden bir his artı çıkmayacaksın diyor..
Size de iyi günler...Nasılsınız, umarım çok iyisinizdir..
Canlarimmm,canim can dostlarim,herbirinize saglik ve mutluluk dolu bir gun devami diliyorum.Canim prenscigim ve canim kaaniacigim,yarin butun kalbimle gene hayirli guzel habemrlerinizle sevinmek temenni ediyorum.
konuyu yeni gördüm annemde yaklaşık 2 aydır karatay diyeti yapmakta daha doğrusu beslenme alışkanlıklarını değiştirdi diyelim 8kg verdi tam gaz devam ediyor. Böyle daha mutlu olduğunu söylüyor... her zaman alışkanlıklarını değiştirirken zorlanır insanlar kolay olmuyo annemde en başta zorluklarını gördü ama şuan faydasını görmekte :) umarım herkes ideallerine ulaşır :)
Maşallah.Sen değiştirmedin mi beslenme alışkanlıklarını?
prenscim türk kahvesne izin var mı yoksa ben yasaklamıştım kendime çok severim oysa sütlüsünü özellikle
sana sormak istediğim bide sen ara öğün yapmışmıydın meyve yanına süt önerdi drum leptin bozuluyor ama ben sanki onu yapmassam sütü ne ara içicem bilmiyorum yemeklerin yanında hayatta içemem sen nasıl yaptın canım??
herkese hayırlı sabahlar...
Nedir benim başımda ki bu kısmetsizlik anlamadım gitti yaa
Dün iş çıkışı markete gittim,arz.m marka tarty diye bir baskül vardı 27.5 lira açtım orada yere koydum 0.0 yazıyo üstüne çıktım 61 dedi..Heh tamam doğru dedim ,üzerimde kabanım ve çantam var herhalde 59 olmuşum dedim.Aldım baskülü danışmadan garantisini başlattım,adam tekrar açtı kontrol etti 0.0 yazıyor. eve geldim hevesle üzerimi çıkardım baskülü yere koydum boşken 4.6 yazıyor neyse dedim tartılayım da toplam rakamdan çıkartırım dedim, çıktım üstüne 58 diyor.bir daha indim bu sefer boşken 6.4 yazıyor.kurcaladım kurcaladım 0.0 a getirdim onu.üstüne çıktım 56.1 dedi tamam bu sefer doğru herhalde dedim indim bi daha çıktım 58 yazdı yine. Off anlatırken bunaldım..Eşimde yok evde sinirlendim kendime kızdım kızdım yattım..Bugün iş çıkışı gidicem bakalım değiştirecekler mi.Adam ben sizin gözünüzün önünde denedim doğruydu der diye korkuyorum.:18:
Çok uzadı bu mevzu bir an önce doğru bir tane alsam da kurtulsam
[video=youtube;ZJ8Zdj0OPMI]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI[/video]
Mydenizz izlemişmiydin 1. level bu six pack.
kedi bu JİLİ sürekli spor yapıyor ama vücudu hiç güzel değil çalıştırdığı kaslar ii değilmi acebe
arkadaşlar nasılsınız? ben iki gündür sizi takip edemiyorum.hastayım çok fenaalerjik bir durum olduğunu düşünüyor doktorlar ama ben allerji olmak istemiyorum.sesim kısık fena halde burun akıntısı var.kulaklarım ağrıyo ....ama yine de kaçamak yapmadım.ancak dün akşam yemeği saatinde kuzenimdeydim orda da karataya uygun bir şey yoktu. ben de bir ince dilim elma ve yarım portakalla akşam yemeğimi geçirtirmek zorunda kaldım :18: bu sabahta geç uyandım.haliyle vücut da yorgun olunca sürekli uyku halindeyim.saat 12:00 de kaşarlı mantarlı omlet,4-5 adet zeytin,peynir iki gün kurusu ve 4-5 adet ceviz ile kahvaltı yaptım.artık akşama kadar acıkmam geçen günlerde neler olmuş bir gözattım.ama tam olarak okuyamadım.sadece illere göre üyeleri gördüm.ben de ANKARA da yaşıyorum ha bi de tartı da 72 li kiloları gördüm 72.7 bu saba ki kilom.(ben neredeyse hergün tartılıyorum bu beni motive ediyor)
kilo olarak ailede en ideal kiloda olan benim az ve öz yemeyi sevdiğimden dolayı :) anneme bakarak bir alışkanlığıma son verdim diyebilirim ekmek yok ekmek olmadanda doyuyor insan hemde rahatlıkla ve sabahları kesinlikle kayısı kıvamında yumurta yemek şart oldu benim için :)
bana doktorum yasaklamisti turk kahvesini. hatta kontrole gittigimde iciyordu bikere bana dedi sana yok esime istermisin diye sordu
benim tartimda yapio aynisini ; yerinin tam duz olmasi onemli yerini degis tartinin. arkasini kapa ac
benim yaptigimda bu
aynisini dusunuyordum bende. birde canan karatay niye kilolu onuda dusunmuyorum degil
günaydınlar herkese sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum myden
izcim doğumgününkutlu olsun geç kaldım sanırım:)
prenscim dr a nezaman gideceğimi sormuşsun geçen hafta keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı 7 haftalıkken yani ama ben 8.haftada gitcem kesin olsun istiyorum bi terslk olursa çok takıyorum sonra..
ekincim ne güzel senin annen yanındaymış ben daha söylemedm bile :)) buraya gelecekler yüzyüze söylemek istiyorum telefonda hiç keyfi olmuyor:)
gelelim yediklerime dün akşamki balık sofrası bugün öğlene kısmetmiş yanına roka turp ve sade maden suyu var
dün akşamda etli patlıcan 1 kase kivili yoğurt 1 avuç kavrulmamış çekirdek 1 mandalina 1 muz yedim meyve biraz fazla olmuş ama yemek pişerken çok acıkmıştım başladım bende yemeye :)
sabah ta 2 haşlanmış yumurta peynir ceviz yedim süt içmedim bugün akşama kaldı artık..
yürüyüş yapamadım hiç pantolonların beli sıkıyor sanırım ondan biraz ağrım oluyor bu hafta sonu hamile pantolonu ve spor ayakkabı alcam kendime hangi marka tavsiye edersiniz lcw de ve defacto da hamile serisi varmış sanırım??
Birde tabii spor salonunda ki ağırlıklı aletlerle çalışıyordur.
Aramıyoruz ekmeği hiç. Kuruyemiş, yumurta çok daha iyi doyuruyor ve acıktırmıyor. Birde turp ve havucu büyük dilimler halinde kesip yiyince, çok daha çabuk doyuyorum.
Çok geçmiş olsun. Aksam az yiyince acıkmadın mı ben az yiyince çok acıkıyorum.
Ankaralıları 5 ledik
Olmayaydı iyiydi..İçimden bir his artı çıkmayacaksın diyor..
inşallah canım ii düşünelim ii olsun dimi
evet olabilir
ben söyleyecektim ama kedi zaten söylemiş zorda kalmamak için kuruyemiş yanınızda herzaman olsun
çok geçmiş olsun buarada
büyük dilimler derken tüm olarakmı atıyorsun ağzına
ankaralılar topiği olacak demiştim ben zaten
bana doktorum yasaklamisti turk kahvesini. hatta kontrole gittigimde iciyordu bikere bana dedi sana yok esime istermisin diye sordu
benim tartimda yapio aynisini ; yerinin tam duz olmasi onemli yerini degis tartinin. arkasini kapa ac
benim yaptigimda bu
aynisini dusunuyordum bende. birde canan karatay niye kilolu onuda dusunmuyorum degil
Evet annem geldi ama daha yeni geldi. En bulantılı dönemlerimde yoktu. Ben ilk idrar testi yapıp pozitifi görünce testin resmini çekil whatapp tan göndermiştim aile grubumuza :) Keseyi görünce de kayınvalideler ve diğerlerine söyledik. Cmts benim de randevum var yeniden. İkili tarama yapılacak. Dualarınıza ihtiyacım var yine
Ben lc de hamile pantolonlarına baktım ama daha hamile pantolonu için bizim karınlarımız küçük. O koca kalın lastikleri tutacak karın yok ki. Benim de kumaş pantolonların daraldı işe gitmwk için hamile pantolnu alıyım dedim olmadı. Yani bu dönemler arada kalan dönemler. Ne hamile gibisin ne değil gibi. O yüzden biraz daha beklemeye karar verdim pantolon için. Şöyle o kocaman lastikleri olmayan yanlardan daraltılıp genişletilebilen pantolon var mı diye bakıyorum ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?