Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yarını sabırsızlıkla bekliyoruz sevindiğine göre epey fark var

İlk hafta gibi bir fark yok artık...Ama sevindirici...

Çok teşekkür ederim..

Oh afiyet olsun,sıraylamı yapılıyor siz de..benim oğlum da iki gün önce elmalı pasta ve turta yaptırdı bana...okula götürdü arkadaşlarıyla paylaşmış..

:

Ayda bir sıra geliyor...24 kişilik hazırlıyoruz mamaları..
Kaçıncı sınıfta oğlun.?

tamam itiraf ediyorum sabah kaçamak yaptımmm
1dilim mayalı börekkk
hemde bildirim öncesi yapılırmı bu
oysa ki hiç kaçamaksız geçen hafta kilo verememiştim bu haftada almış olarak çıkacam kesin

Olmayaydı iyiydi..İçimden bir his artı çıkmayacaksın diyor..

Canlarimmm,canim can dostlarim,herbirinize saglik ve mutluluk dolu bir gun devami diliyorum.Canim prenscigim ve canim kaaniacigim,yarin butun kalbimle gene hayirli guzel habemrlerinizle sevinmek temenni ediyorum.

Size de iyi günler...Nasılsınız, umarım çok iyisinizdir..

konuyu yeni gördüm annemde yaklaşık 2 aydır karatay diyeti yapmakta daha doğrusu beslenme alışkanlıklarını değiştirdi diyelim 8kg verdi tam gaz devam ediyor. Böyle daha mutlu olduğunu söylüyor... her zaman alışkanlıklarını değiştirirken zorlanır insanlar kolay olmuyo annemde en başta zorluklarını gördü ama şuan faydasını görmekte :) umarım herkes ideallerine ulaşır :)

Birde tabii spor salonunda ki ağırlıklı aletlerle çalışıyordur.

arkadaşlar nasılsınız? ben iki gündür sizi takip edemiyorum.hastayım çok fena alerjik bir durum olduğunu düşünüyor doktorlar ama ben allerji olmak istemiyorum.sesim kısık fena halde burun akıntısı var.kulaklarım ağrıyo ....ama yine de kaçamak yapmadım.ancak dün akşam yemeği saatinde kuzenimdeydim orda da karataya uygun bir şey yoktu. ben de bir ince dilim elma ve yarım portakalla akşam yemeğimi geçirtirmek zorunda kaldım :18: bu sabahta geç uyandım.haliyle vücut da yorgun olunca sürekli uyku halindeyim.saat 12:00 de kaşarlı mantarlı omlet,4-5 adet zeytin,peynir iki gün kurusu ve 4-5 adet ceviz ile kahvaltı yaptım.artık akşama kadar acıkmam geçen günlerde neler olmuş bir gözattım.ama tam olarak okuyamadım.sadece illere göre üyeleri gördüm.ben de ANKARA da yaşıyorum ha bi de tartı da 72 li kiloları gördüm 72.7 bu saba ki kilom.(ben neredeyse hergün tartılıyorum bu beni motive ediyor)
umarım herkes iyidir.şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın.sevgiler

Geçmiş olsun. Keşke yanında kuruyemişte taşısaydın, kurtarıcı oluyor kuruyemiş, ben hep yanımda taşıyorum. Meyvenin yanında yerdin, çabuk acıkmışsındır.
İnşallah daha fazlasıını vereceksin.

Güzel bir yöntemmiş..bizimkiler tam gün okuyor sabah 8,30 akşam 5,30 sanırım böyle bir sistem mümkün olmazdı..ama çok hoşuma gitti.. 4.sınıfa gidiyor bu arada..

Canlarimmm,canim can dostlarim,herbirinize saglik ve mutluluk dolu bir gun devami diliyorum.Canim prenscigim ve canim kaaniacigim,yarin butun kalbimle gene hayirli guzel habemrlerinizle sevinmek temenni ediyorum.

Canan ablacım,inşallah sağol..yarın güzel güzel haberleri gelirim...

Ben yürüyüşe çıkıyorum..görüşürüz

Maşallah. Sen değiştirmedin mi beslenme alışkanlıklarını?

Burada çok dikkat edilmesi gereken bir kural vardır ki o da insanın vücudunun, mahalli (güneş) saate göre 21'den itibaren sindirim işlemini, daha doğrusu sindirim için gerekli enzimleri salgılamayı tamamen durdurduğu gerçeğidir. O saatten sonra yenilenlerin hepsi, midede işlem görmek için vücudun sindirim saatinin çalacağı vakti (sabahın erken saatlerini) bekler. 21'den sonra yeme alışkanlığı olanların ilk önce o alışkanlığı terk etmeleri gerekir.
M. Ali Bulut

Maşallah. Sen değiştirmedin mi beslenme alışkanlıklarını?

kilo olarak ailede en ideal kiloda olan benim az ve öz yemeyi sevdiğimden dolayı :) anneme bakarak bir alışkanlığıma son verdim diyebilirim ekmek yok ekmek olmadanda doyuyor insan hemde rahatlıkla ve sabahları kesinlikle kayısı kıvamında yumurta yemek şart oldu benim için :)

bana doktorum yasaklamisti turk kahvesini. hatta kontrole gittigimde iciyordu bikere bana dedi sana yok esime istermisin diye sordu

benim tartimda yapio aynisini ; yerinin tam duz olmasi onemli yerini degis tartinin. arkasini kapa ac

[video=youtube;ZJ8Zdj0OPMI]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI[/video]

Mydenizz izlemişmiydin 1. level bu six pack.

benim yaptigimda bu

kedi bu JİLİ sürekli spor yapıyor ama vücudu hiç güzel değil çalıştırdığı kaslar ii değilmi acebe

aynisini dusunuyordum bende. birde canan karatay niye kilolu onuda dusunmuyorum degil

Çok geçmiş olsun. Aksam az yiyince acıkmadın mı ben az yiyince çok acıkıyorum.
Ankaralıları 5 ledik

Aramıyoruz ekmeği hiç. Kuruyemiş, yumurta çok daha iyi doyuruyor ve acıktırmıyor. Birde turp ve havucu büyük dilimler halinde kesip yiyince, çok daha çabuk doyuyorum.

Herkes aynı şeyi düşünüyormuş. Bende Jill'i ilk gördüğüm zamanlar yazmıştım buraya, beli çok kalın, hatta birazda arkadaki bayanları çekiştirmiştik.

Evet annem geldi ama daha yeni geldi. En bulantılı dönemlerimde yoktu. Ben ilk idrar testi yapıp pozitifi görünce testin resmini çekil whatapp tan göndermiştim aile grubumuza :) Keseyi görünce de kayınvalideler ve diğerlerine söyledik. Cmts benim de randevum var yeniden. İkili tarama yapılacak. Dualarınıza ihtiyacım var yine
Ben lc de hamile pantolonlarına baktım ama daha hamile pantolonu için bizim karınlarımız küçük. O koca kalın lastikleri tutacak karın yok ki. Benim de kumaş pantolonların daraldı işe gitmwk için hamile pantolnu alıyım dedim olmadı. Yani bu dönemler arada kalan dönemler. Ne hamile gibisin ne değil gibi. O yüzden biraz daha beklemeye karar verdim pantolon için. Şöyle o kocaman lastikleri olmayan yanlardan daraltılıp genişletilebilen pantolon var mı diye bakıyorum ama bulamadım

Olmayaydı iyiydi..İçimden bir his artı çıkmayacaksın diyor..

inşallah canım ii düşünelim ii olsun dimi

Birde tabii spor salonunda ki ağırlıklı aletlerle çalışıyordur.

evet olabilir

ben söyleyecektim ama kedi zaten söylemiş zorda kalmamak için kuruyemiş yanınızda herzaman olsun
çok geçmiş olsun buarada

Aramıyoruz ekmeği hiç. Kuruyemiş, yumurta çok daha iyi doyuruyor ve acıktırmıyor. Birde turp ve havucu büyük dilimler halinde kesip yiyince, çok daha çabuk doyuyorum.

büyük dilimler derken tüm olarakmı atıyorsun ağzına

Çok geçmiş olsun. Aksam az yiyince acıkmadın mı ben az yiyince çok acıkıyorum.
Ankaralıları 5 ledik

ankaralılar topiği olacak demiştim ben zaten

Evet, ben bütün atıyorum. Büyük dilim kesince, iyice çiğnemek gerekiyor, onun için doyma hissi daha çabuk oluyor.

Son düzenleme:

Kansızlık ,tansiyon v.s. gibi durumlarda yasaklanıyor..zaten ilk 3 ay içme demişti..Hamilelikte kafein sınırı 300 mg.mış..bir türk kahvesinde 60 mg. varmış şimdi baktım..çalışıyorken stres çok oluyor..biraz da olsa rahatlıyorum ben..bazen sütlü içiyorum..haftada 3-4 kez ancak..haftasonu hiç içmem mesela..

Canım dualarımız seninle,güzel haberlerle gel inşallah..

Yürüdüm geldim :)

Çok geçmiş olsun..

benim tartimda yapio aynisini ; yerinin tam duz olmasi onemli yerini degis tartinin. arkasini kapa ac

yerini hiç değiştirmedim düz yerde duruyordu ama bu kadar fark eder mi? 300-500 gr oynar belki 3-4 kilo fark ediyor.Bana tartıda problem varmış gibi geldi.bir kere gördüğüm rakamı aralıklarla 10 sefer çıkmama rağmen yakalayamadım düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…