Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Geçmiş olsun..Havalar da çok müsait hasta olmaya...Dün örneğin evden çıkmadan güneşe aldandım çok üşüdüm..
2-3 mevsim kıyafeti taşımalıyız sanırım artık

Güzel bir yöntemmiş..bizimkiler tam gün okuyor sabah 8,30 akşam 5,30 sanırım böyle bir sistem mümkün olmazdı..ama çok hoşuma gitti.. 4.sınıfa gidiyor bu arada..

Ana okuluna gidiyor oğlum yarım gün..Siz de olamaz zaten öyle şey

Hayırlı haberlerle gidip gelirsiniz inşallah...

Beli lastikli pantolonlar var Tarz olarak spor gibi duruyorlar.. iş durumuza uygun olurmu bilemiyorum..
Çiğli organize de büyük tekstil fabrikaların satış yerlerin de ihraç fazlası ürünleri satıyorlar dı ben orada çalıştığım dönem..
güzel ve uygun ve ilginç kıyafetler var dı..belki bel kısmı zevkinize göre vardır diye söylüyorum..

bence de bozuktur benim söylediğim değişiklikte gram farkı kilo değil..

Son düzenleme:
bana bugün için yemek önerisinde bulunurmusunuz

Kiymali Tarhana çorbası, buzluktan taze fasulye cikardim birde makarna yapacagim ama ben yemeyecegim..2 çocuk olunca (biri bebek) tarhana kiymali yada et suyuna oluyor.. mecbur makarna yada pilav oluyor..herkes ayri telden çalıyor. .deniz'e de saatlerce mutfakta yemek pişirmek kaliyor..

Canim birde buzlugunda olanları düşünebilirsin, ıspanak yumurtali kıymalı güzel olur

kuruyemiş vardı aslında 5-10 adet yaş fındık yedim o yüzden belki de hiç acıkmadım.bu bilgiyi sizinle paylaşmayı unutmuşum tabi ki

geçmiş olsun dilekleriniz içinde çook teşekkür ediyorum.

Biz de kurufasulye var
dün akşam pişirdim eve gidince rahatım.. pilav ve salata tamamdır şahane sofra olur iki dakkada.

kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için dün ve bugün taze bakla yedim sanırım ıspanaklı kıymalı fikri güzel gibi

aslında kabak yemeğide aklıma geldi şimdi ama ben kabakta sadece mücver,zeytinyağlısı birde dolmasını bilirim ama fırında denemekte istiyorum ama hiç yapmadım nasıl olur bilemedim

gül abladan beklerken kedicik indinmiş kafaya
kaçamak yapanı kim yakalarsa o indirecek hepimiz için geçerli bu
Sana o kadar dua ettirdim, demek ki içten dilememişsin. Hani ocak ortalarında gidecekti.
ben önce subat dedim sen çok uzun ocak olsun dedin şubatta 2-3 cm gitti bak
hemde ilk dayağım bu kediden geldi ama gül abladanda bekliyorum
16:

bak bak bak bide gül abladan bekliyorum diyor bi daha yapmayayım demiyor da

bizdede ayni menu :) ayni beslenme tarzi. bugun kiymali tarhana; dunden kalan pilav var. yarin makarna yapmayi dusunuyordum bide ispanak:)) corba kalmaz yogurt corbasi :)) donusumlu 2 corbada bir yogurt fix bizde . ikiside cok seviyor

bugunde aksam oldu menuler bitti ; spor yapmiycam bugun . kaslarim dinlensin . squattada dinlenme gunum :)) su 30 gunun sonundaki degisikligi gercekten cok merak ediyorum squatta

teşekkürler
annenizide tebrik ederiz 2 ayda 8 kg çok iyi...kaç kg dan kaç kg ya düştü
geçmiş olsun canım

dün gece niceerendiz le sohbet ederken aklıma geldin kaç gündür görünmüyor diye yazmıştım

senide Ankara lıların listesine ekliyorum

sizide tebrik ederim sağlıklı beslenme olarak uyguladığınız için

dualarımız seninle, iyi haberler vereceksin bize ...
ankaralılar topiği olacak demiştim ben zaten

bana bugün için yemek önerisinde bulunurmusunuz
ben mercimek çorbası ve fırında kaşarlı kıymalı karnabahar yapacağım
karatay menüsü nde ki tariflerden bakabilirsin
cay , kahve su leptini bozuyormu.. sonucta mideye giriyor, yoksa insulin salgilatmayan seyler leptini bozmazmi,,,

bozmuyor canım şekersiz çaylar ve kahve serbest
aynen insülin salgılatmayan şeyler leptini bozmuyor ama yemeğin tadına bakarsan bozuyor beyin sinyal alıyor

teşekkürler
annenizide tebrik ederiz 2 ayda 8 kg çok iyi...kaç kg dan kaç kg ya düştü

96 kiloydu şuan 88 hatta 87kilo 700 gram bu hafta 300 gram vermiş şuan yavaşladı kilo vermesi ama annem azimle devam ediyor bu bir süreç yavaşlaması normal :) onun için gidip kitap aldım vesile oldum herkese anlatıyor hatta beni şu olay çok etkilemişti:) annem akrabamıza kalmaya gitti dedimki kesin beslenmesi bozulacak sonra o akşam bana telefon geldi ev sahibi akrabamız annen yemek yemiyor desem yeridir sen ne dedin de bu kadın böyle oldu bişey söyle yesin dedi :) annem telefonu aldı teşekkür ettim beni utandırdın unutma zeytinyağlı yiyebilirsin tabikide soğuk sıkma ama misafirde bunu ayıramazsın dedim güldük :) onun için kitabı bir kere ben okudum sonra kendisi hergün parça parça okudu 55 yaşında kendisi bence o yapabiliyorsa genç hanımlarda yapabilir asla vazgeçmeyin :)

bende hep bunu söylüyorum 50 yaşında ben yapabiliyorsam herkes yapabilir, benim haşimatodan dolayı hormonal bozukluklarım var menapoz var 2 side kg aldırıyor ben vermeye mücadele ediyorum,

anneniz de çok iyi gidiyor azim çok önemli oda azmetmiş ve başaracak annenizi de bekleriz buraya onun yaşlarında 3 bayan varız

Seve seve :) Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun Eki Görüntüle 999018

ne güzel ne kadar şanslısın gül hanım. benim denk geldiğim doktor böyle çıktı işte. bakalım üç ay sonra tekrar tahlil vermeye gideceğim, hem tahlillerim hem de doktorum iyi olur inşallah..

Aaa benim annemler de çamkıranda otoruyorlar, benim de çocukluğum hep özkanlarda geçti. ama ben evlenince profesörler sitesine taşındım. izmirde bilmediğim uğramadığım semtlerden biri bucadır. nedense çok karışık geliyor. ara sıra gelin bornovaya, hem içiniz açılır hem de dostlarla hasret giderirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…