arkadaşlar nasılsınız? ben iki gündür sizi takip edemiyorum.hastayım çok fenaalerjik bir durum olduğunu düşünüyor doktorlar ama ben allerji olmak istemiyorum.sesim kısık fena halde burun akıntısı var.kulaklarım ağrıyo ....ama yine de kaçamak yapmadım.ancak dün akşam yemeği saatinde kuzenimdeydim orda da karataya uygun bir şey yoktu. ben de bir ince dilim elma ve yarım portakalla akşam yemeğimi geçirtirmek zorunda kaldım :18: bu sabahta geç uyandım.haliyle vücut da yorgun olunca sürekli uyku halindeyim.saat 12:00 de kaşarlı mantarlı omlet,4-5 adet zeytin,peynir iki gün kurusu ve 4-5 adet ceviz ile kahvaltı yaptım.artık akşama kadar acıkmam geçen günlerde neler olmuş bir gözattım.ama tam olarak okuyamadım.sadece illere göre üyeleri gördüm.ben de ANKARA da yaşıyorum ha bi de tartı da 72 li kiloları gördüm 72.7 bu saba ki kilom.(ben neredeyse hergün tartılıyorum bu beni motive ediyor)
umarım herkes iyidir.şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın.sevgiler
Güzel bir yöntemmiş..bizimkiler tam gün okuyor sabah 8,30 akşam 5,30 sanırım böyle bir sistem mümkün olmazdı..ama çok hoşuma gitti..4.sınıfa gidiyor bu arada..
Evet annem geldi ama daha yeni geldi. En bulantılı dönemlerimde yoktu. Ben ilk idrar testi yapıp pozitifi görünce testin resmini çekil whatapp tan göndermiştim aile grubumuza :) Keseyi görünce de kayınvalideler ve diğerlerine söyledik. Cmts benim de randevum var yeniden. İkili tarama yapılacak. Dualarınıza ihtiyacım var yine
Ben lc de hamile pantolonlarına baktım ama daha hamile pantolonu için bizim karınlarımız küçük. O koca kalın lastikleri tutacak karın yok ki. Benim de kumaş pantolonların daraldı işe gitmwk için hamile pantolnu alıyım dedim olmadı. Yani bu dönemler arada kalan dönemler. Ne hamile gibisin ne değil gibi. O yüzden biraz daha beklemeye karar verdim pantolon için. Şöyle o kocaman lastikleri olmayan yanlardan daraltılıp genişletilebilen pantolon var mı diye bakıyorum ama bulamadım
yerini hiç değiştirmedim düz yerde duruyordu ama bu kadar fark eder mi? 300-500 gr oynar belki 3-4 kilo fark ediyor.Bana tartıda problem varmış gibi geldi.bir kere gördüğüm rakamı aralıklarla 10 sefer çıkmama rağmen yakalayamadım düşünün
bana bugün için yemek önerisinde bulunurmusunuz
[video=youtube;ZJ8Zdj0OPMI]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI[/video]
Mydenizz izlemişmiydin 1. level bu six pack.
bana bugün için yemek önerisinde bulunurmusunuz
Biz de kurufasulye var
dün akşam pişirdim eve gidince rahatım.. pilav ve salata tamamdır şahane sofra olur iki dakkada.
Kiymali Tarhana çorbası, buzluktan taze fasulye cikardim birde makarna yapacagim ama ben yemeyecegim..2 çocuk olunca (biri bebek) tarhana kiymali yada et suyuna oluyor.. mecbur makarna yada pilav oluyor..herkes ayri telden çalıyor. .deniz'e de saatlerce mutfakta yemek pişirmek kaliyor..
Canim birde buzlugunda olanları düşünebilirsin, ıspanak yumurtali kıymalı güzel olur
kaçamak yapanı kim yakalarsa o indirecek hepimiz için geçerli bugül abladan beklerken kedicik indinmiş kafaya
ben önce subat dedim sen çok uzun ocak olsun dedin şubatta 2-3 cm gitti bakSana o kadar dua ettirdim, demek ki içten dilememişsin. Hani ocak ortalarında gidecekti.
hemde ilk dayağım bu kediden geldi ama gül abladanda bekliyorum
16:
Kiymali Tarhana çorbası, buzluktan taze fasulye cikardim birde makarna yapacagim ama ben yemeyecegim..2 çocuk olunca (biri bebek) tarhana kiymali yada et suyuna oluyor.. mecbur makarna yada pilav oluyor..herkes ayri telden çalıyor. .deniz'e de saatlerce mutfakta yemek pişirmek kaliyor..
Canim birde buzlugunda olanları düşünebilirsin, ıspanak yumurtali kıymalı güzel olur
teşekkürlerkonuyu yeni gördüm annemde yaklaşık 2 aydır karatay diyeti yapmakta daha doğrusu beslenme alışkanlıklarını değiştirdi diyelim 8kg verdi tam gaz devam ediyor. Böyle daha mutlu olduğunu söylüyor... her zaman alışkanlıklarını değiştirirken zorlanır insanlar kolay olmuyo annemde en başta zorluklarını gördü ama şuan faydasını görmekte :) umarım herkes ideallerine ulaşır :)
geçmiş olsun canımarkadaşlar nasılsınız? ben iki gündür sizi takip edemiyorum.hastayım çok fenaalerjik bir durum olduğunu düşünüyor doktorlar ama ben allerji olmak istemiyorum.sesim kısık fena halde burun akıntısı var.kulaklarım ağrıyo ....ama yine de kaçamak yapmadım.ancak dün akşam yemeği saatinde kuzenimdeydim orda da karataya uygun bir şey yoktu. ben de bir ince dilim elma ve yarım portakalla akşam yemeğimi geçirtirmek zorunda kaldım :18: bu sabahta geç uyandım.haliyle vücut da yorgun olunca sürekli uyku halindeyim.saat 12:00 de kaşarlı mantarlı omlet,4-5 adet zeytin,peynir iki gün kurusu ve 4-5 adet ceviz ile kahvaltı yaptım.artık akşama kadar acıkmam geçen günlerde neler olmuş bir gözattım.ama tam olarak okuyamadım.sadece illere göre üyeleri gördüm.ben de ANKARA da yaşıyorum ha bi de tartı da 72 li kiloları gördüm 72.7 bu saba ki kilom.(ben neredeyse hergün tartılıyorum bu beni motive ediyor)
umarım herkes iyidir.şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın.sevgiler
kilo olarak ailede en ideal kiloda olan benim az ve öz yemeyi sevdiğimden dolayı :) anneme bakarak bir alışkanlığıma son verdim diyebilirim ekmek yok ekmek olmadanda doyuyor insan hemde rahatlıkla ve sabahları kesinlikle kayısı kıvamında yumurta yemek şart oldu benim için :)
dualarımız seninle, iyi haberler vereceksin bize ...Evet annem geldi ama daha yeni geldi. En bulantılı dönemlerimde yoktu. Ben ilk idrar testi yapıp pozitifi görünce testin resmini çekil whatapp tan göndermiştim aile grubumuza :) Keseyi görünce de kayınvalideler ve diğerlerine söyledik. Cmts benim de randevum var yeniden. İkili tarama yapılacak. Dualarınıza ihtiyacım var yine
Ben lc de hamile pantolonlarına baktım ama daha hamile pantolonu için bizim karınlarımız küçük. O koca kalın lastikleri tutacak karın yok ki. Benim de kumaş pantolonların daraldı işe gitmwk için hamile pantolnu alıyım dedim olmadı. Yani bu dönemler arada kalan dönemler. Ne hamile gibisin ne değil gibi. O yüzden biraz daha beklemeye karar verdim pantolon için. Şöyle o kocaman lastikleri olmayan yanlardan daraltılıp genişletilebilen pantolon var mı diye bakıyorum ama bulamadım
ankaralılar topiği olacak demiştim ben zaten
ben mercimek çorbası ve fırında kaşarlı kıymalı karnabahar yapacağımbana bugün için yemek önerisinde bulunurmusunuz
karatay menüsü nde ki tariflerden bakabilirsinkızlar teşekkür ederim fikirleriniz için dün ve bugün taze bakla yedim sanırım ıspanaklı kıymalı fikri güzel gibi
aslında kabak yemeğide aklıma geldi şimdi ama ben kabakta sadece mücver,zeytinyağlısı birde dolmasını bilirim ama fırında denemekte istiyorum ama hiç yapmadım nasıl olur bilemedim
cay , kahve su leptini bozuyormu.. sonucta mideye giriyor, yoksa insulin salgilatmayan seyler leptini bozmazmi,,,
teşekkürler
annenizide tebrik ederiz2 ayda 8 kg çok iyi...kaç kg dan kaç kg ya düştü
96 kiloydu şuan 88 hatta 87kilo 700 gram bu hafta 300 gram vermiş şuan yavaşladı kilo vermesi ama annem azimle devam ediyor bu bir süreç yavaşlaması normal :) onun için gidip kitap aldım vesile oldum herkese anlatıyor hatta beni şu olay çok etkilemişti:) annem akrabamıza kalmaya gitti dedimki kesin beslenmesi bozulacak sonra o akşam bana telefon geldi ev sahibi akrabamız annen yemek yemiyor desem yeridir sen ne dedin de bu kadın böyle oldu bişey söyle yesin dedi :) annem telefonu aldı teşekkür ettim beni utandırdın unutma zeytinyağlı yiyebilirsin tabikide soğuk sıkma ama misafirde bunu ayıramazsın dedim güldük :) onun için kitabı bir kere ben okudum sonra kendisi hergün parça parça okudu 55 yaşında kendisi bence o yapabiliyorsa genç hanımlarda yapabilir asla vazgeçmeyin :)
bende hep bunu söylüyorum 50 yaşında ben yapabiliyorsam herkes yapabilir, benim haşimatodan dolayı hormonal bozukluklarım var menapoz var 2 side kg aldırıyor ben vermeye mücadele ediyorum,
anneniz de çok iyi gidiyor azim çok önemli oda azmetmiş ve başaracak annenizi de bekleriz buraya onun yaşlarında 3 bayan varız
kaçamak yapanı kim yakalarsa o indirecek hepimiz için geçerli bu
Ben önce subat dedim sen çok uzun ocak olsun dedin şubatta 2-3 cm gitti bak
bak bak bak bide gül abladan bekliyorum diyor bi daha yapmayayım demiyor da
doktorda terbiyesizmiş karataydan hoşlanmayabilir ama şarlatan demesi hoş değil, benim gittiğim doktor karatay yapıyorum deyınce ben mantıklı buluyorum ama sadece kolestrol olayına karşıyım dedi,,,devlet hastanesinde bir doktor 3 ayda bir gidiyorum beni hemen tanıyor aynı tahlilleri istiyor
Bornova benim memleketim..Özkanlar da oturduk 20 yıl kadar..Ailem,sevdikleirm,arkadaşlarım hala orada..
Buca'dan ev alınca taşındık ama alışamadım bir türlü.;(
Siz neresin de oturuyorsunuz.?.belki karşılaşmışızdır sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?