Ben 1 yıl önce Bornova'daydım Karşıyakaya taşındım.
ben 5 aydır menopoza giriyorum hormonlardan dolayı kg yaparmış
Yenacım; ilk aylarda düşük tehlikesi vardı pek yürüyüş yapamadım..3.ayımdan beride yarım saati geçirmemeye çalışıyorum..son aylarım erken doğuma sebep olabilirmiş..Ben de uzun uzun tempolu yürüyüşü çok seviyorum ama müsade yok :))
Herkese günaydın..
Dün ;
Sabah ; peynir,zeytin çay hımmm başka bişey yemedim..
Öğlen; yayla çorbası,az bulgur ve cacık..tavuk yapmışlardı çok güzel geldi gözüme minik bir parça yedim..
Bir yeşil elma,tük kahvesi ve siyah çay
Akşam;
Kıymalı nohut,2 adet yaprak sarma,2 adet lahana sarma ve salata ..yoğurt
Bugün ceviz alıcam,hep unutuyorum
Yarın küçük erkekle buluşmaya gidiyoruz ..çok özledim onu ben
Evet gerçekten öyle oluyor...ben kuruyemişi hazırlıyorum ama en sona bırkaıyorum..tatlı niyetine çayla devam ediyorum.
Akşamdan hazırlayın en iyisi siz de...Ben unutmuyorum özellikle ödüm kopuyor acıkmaktan çünkü..acıkır ve başka şeyler yersem diye çok korkuyorum..Bu büyü bozulsun istemiyorum özetle..
günaydınlar herkese sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum myden
izcim doğumgününkutlu olsun geç kaldım sanırım:)
prenscim dr a nezaman gideceğimi sormuşsun geçen hafta keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı 7 haftalıkken yani ama ben 8.haftada gitcem kesin olsun istiyorum bi terslk olursa çok takıyorum sonra..
ekincim ne güzel senin annen yanındaymış ben daha söylemedm bile :)) buraya gelecekler yüzyüze söylemek istiyorum telefonda hiç keyfi olmuyor:)
gelelim yediklerime dün akşamki balık sofrası bugün öğlene kısmetmiş yanına roka turp ve sade maden suyu var
dün akşamda etli patlıcan 1 kase kivili yoğurt 1 avuç kavrulmamış çekirdek 1 mandalina 1 muz yedim meyve biraz fazla olmuş ama yemek pişerken çok acıkmıştım başladım bende yemeye :)
sabah ta 2 haşlanmış yumurta peynir ceviz yedim süt içmedim bugün akşama kaldı artık..
yürüyüş yapamadım hiç pantolonların beli sıkıyor sanırım ondan biraz ağrım oluyor bu hafta sonu hamile pantolonu ve spor ayakkabı alcam kendime hangi marka tavsiye edersiniz lcw de ve defacto da hamile serisi varmış sanırım??
maşallah çok azimlisin bu haftanın 1. si yine sen olacaksın sanırım:119:süpper ben cuma sabahı tartılıyorum sadece bendeki tek azimde bu yanda sadece önceden hergündü.biliyorum sen hergün tartılınca şarj oluyorsun
tamam itiraf ediyorum sabah kaçamak yaptımmm
1dilim mayalı börekkk
hemde bildirim öncesi yapılırmı bu
oysa ki hiç kaçamaksız geçen hafta kilo verememiştim bu haftada almış olarak çıkacam kesin
Herkese merhabalar umarım gününüz çok güzel geçmiştir:)bn cuma çalışmadığımdan tatilim başladı bile 😬bir de menümüzü yazalım; Öğle:1,5 içli köfte+salata+yoğurt. Akşam:3 kaşık bulgur pilavı+nohut+salata. Spor: annemle 1,5 saat sahilde yürüdük +130 squat. Yalnız bir problemim vae bana kızacaksınızbn ailemin yanına geldim burada tartı yok, yarını unuttum ama bn listeye girmek ve listeyi yapmaya da gönüllü olmak istiyorum bu haftayı atlasam yine de beni gelecek haftaya listeye alır mısınız?sizler olmazsanız ben cidden kilo veremem kendimi biliyorum sizi okumak bile B'ni acayip motive ediyor
Hepinize hayirli aksamlar diliyorum.Sevgili muzikci cok gecmis olsun canim.Kusura bakma biraz gec oldu,yarin kismetse prenses kizimi getire cegim icin bugun onun istekleriyle yogundum.Sevgili ekin 06cigim her zaman dualarimdasin guzel kizim,hic endisen olmasin evvel allah hersey cok guzel olacak.
96 kiloydu şuan 88 hatta 87kilo 700 gram bu hafta 300 gram vermiş şuan yavaşladı kilo vermesi ama annem azimle devam ediyor bu bir süreç yavaşlaması normal :) onun için gidip kitap aldım vesile oldum herkese anlatıyor hatta beni şu olay çok etkilemişti:) annem akrabamıza kalmaya gitti dedimki kesin beslenmesi bozulacak sonra o akşam bana telefon geldi ev sahibi akrabamız annen yemek yemiyor desem yeridir sen ne dedin de bu kadın böyle oldu bişey söyle yesin dedi :) annem telefonu aldı teşekkür ettim beni utandırdın unutma zeytinyağlı yiyebilirsin tabikide soğuk sıkma ama misafirde bunu ayıramazsın dedim güldük :) onun için kitabı bir kere ben okudum sonra kendisi hergün parça parça okudu 55 yaşında kendisi bence o yapabiliyorsa genç hanımlarda yapabilir asla vazgeçmeyin :)
bende hep bunu söylüyorum 50 yaşında ben yapabiliyorsam herkes yapabilir, benim haşimatodan dolayı hormonal bozukluklarım var menapoz var 2 side kg aldırıyor ben vermeye mücadele ediyorum,
anneniz de çok iyi gidiyor azim çok önemli oda azmetmiş ve başaracak annenizi de bekleriz buraya onun yaşlarında 3 bayan varız
ben de her gün tartılmıyorum, dayanıyorum ve haftada bir tartılıyorum.
Çok çok teşekkür ederim:)Listedesin zaten merak etme, listeyi sırayla yapıyoruz. Gül abla ayarlar seninde hangi gün yapacağını. Bu hafta yenilere yazarız seni.
Bu arada liste sırası kimdeydi?
canım senin boyun kaç cm acaba? ben de başladığımda 87 ile başladım, şimdi farkettim sen de 87sin. kader birliği hissettim :)
ben iki hafta topikte yoktum, onun dışında hep buradaydım. gerçi bir ileri bir geri oldu şu son bir ay ama inanıyorum ki gidecek.
87 ayyy ne kötü rakam öyle hayatımda ilk defa bu kilodayim inşallah birdaha aslaa olmam olmayizzz benim boy 1.68 canim cok uzun degilim yani ilk hafta1.9kg verdim ama gecen hafta 1gr degismedi 3.haftadayim bakem yarin nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?