Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben 1 yıl önce Bornova'daydım Karşıyakaya taşındım.

o zaman hayırlı olsun canım :) sahilini pek kıskanıyorum karşıyaka'nın ve göztepe'nin :) bizim burada da ege üniv. lojmanlarına ait ağaçlar arasında bir yürüyüş yolu var, sahil kadar olmasa da epey rahatlatıyor :)

Hepinize hayirli aksamlar diliyorum.Sevgili muzikci cok gecmis olsun canim.Kusura bakma biraz gec oldu,yarin kismetse prenses kizimi getire cegim icin bugun onun istekleriyle yogundum.Sevgili ekin 06cigim her zaman dualarimdasin guzel kizim,hic endisen olmasin evvel allah hersey cok guzel olacak.

ah hadi bakalım, gözün aydın,belki göz de kırpar sana yakışıklı prensin :))

evet, ben de aynen böyle hissediyoryum bu güzel günler hep devam etsin. hem sağlıklı besleniyorum hem de kendimi , sigarayı bırakırkenki gibi, yokluk krizinde hissetmiyorum.

çok kilo verememiş olsam da ben inanıyorum, üç ayda da olsa beş ayda da olsa bu kiloların önemli bir kısmı gidecek, sonra da gitmeye devam edecek. tıpkı okan beylerinki gibi, iki seneye yayılar da olsa gidecek kilolar.

canım gözün aydın, inşallah güzel güzel sesler duyarsın pıt pıt pıt :)
annenler acayip mutlu olacak :)

ben de her gün tartılmıyorum, dayanıyorum ve haftada bir tartılıyorum.

tamam itiraf ediyorum sabah kaçamak yaptımmm
1dilim mayalı börekkk
hemde bildirim öncesi yapılırmı bu
oysa ki hiç kaçamaksız geçen hafta kilo verememiştim bu haftada almış olarak çıkacam kesin

canım senin boyun kaç cm acaba? ben de başladığımda 87 ile başladım, şimdi farkettim sen de 87sin. kader birliği hissettim :)
ben iki hafta topikte yoktum, onun dışında hep buradaydım. gerçi bir ileri bir geri oldu şu son bir ay ama inanıyorum ki gidecek.

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, tarçın, zeytinyağı

KAHVALTI 11:00
Lavaş arasına peynir koydum, tavada kızarttım afiyetle yedim
Kavrulmuş fındık
Yarım portakaldan 1 dilim eksik :)
4 haşlanmış genç tavuk yumurtası
Zeytin 10 ad. siyah
Maydanoz, domates (zeytinyağı)
Siyah çay (limonlu)

15 dk. sonra muz

AKŞAM YEMEĞİ 17:20
Zeytinyağlı kabak yemeği
Kabak çekirdeği

19:10 gibi 1 muz ve yoğurt

Jillian 2/8 yapacağım

Karbonatlı Su
SU (ARALARDA)

Herkese merhabalar umarım gününüz çok güzel geçmiştir:)bn cuma çalışmadığımdan tatilim başladı bile 😬bir de menümüzü yazalım; Öğle:1,5 içli köfte+salata+yoğurt. Akşam:3 kaşık bulgur pilavı+nohut+salata. Spor: annemle 1,5 saat sahilde yürüdük +130 squat. Yalnız bir problemim vae bana kızacaksınız bn ailemin yanına geldim burada tartı yok, yarını unuttum ama bn listeye girmek ve listeyi yapmaya da gönüllü olmak istiyorum bu haftayı atlasam yine de beni gelecek haftaya listeye alır mısınız?sizler olmazsanız ben cidden kilo veremem kendimi biliyorum sizi okumak bile B'ni acayip motive ediyor

Listedesin zaten merak etme, listeyi sırayla yapıyoruz. Gül abla ayarlar seninde hangi gün yapacağını. Bu hafta yenilere yazarız seni.
Bu arada liste sırası kimdeydi?

haydi hayırlı olsun canan abla. prensesinle güzel vakit geçirirsiniz inşallah :)

supersiniz // gercekten tebrikler. benim annem 10 yildirseker hastasi ve 74 kilo ayrica15 yasindakizkardesim var oda 89 civari. 92lerdeydi ama spora basladi. senelerdir beslenmelerini duzenleyemediler. ekmek esittir Karin doymasi olarak algiliyorlar sorsan hicbisey yemiolar ama yiyorlar. dun bile canan karatay cikinca aradim atvyi ac dedim anneme ayricada saglikli yasiyoruzu takip ettirdim bakalim 54 yaninda benim annemde.

ben de her gün tartılmıyorum, dayanıyorum ve haftada bir tartılıyorum.

supersin benimki hastalik artik hersabah wcden sonar atlet kilot bi tartilmam gerek :))

uyaninca karbonatli su
gun icinde limonlu tarcinli surahi yaklasik 2lt

10.20 kk kahvaltisi+1 kupa yesil cay kiraz sapida var icinde :)

16.00 turk kahvesi

17.20 1 kepce tarhana corbasi+1 tabak nohut yemegi +1 kupa kiraz sapli yesil cay

egzersiz Tibet+ 40 sny plank

tukkani kapiyorum bugun busekil.. su icmeye devam

87 ayyy ne kötü rakam öyle hayatımda ilk defa bu kilodayim inşallah birdaha aslaa olmam olmayizzz benim boy 1.68 canim cok uzun degilim yani ilk hafta1.9kg verdim ama gecen hafta 1gr degismedi 3.haftadayim bakem yarin nolcek

sabah kahvaltımı 08:00 - 08:30 arası yaptım
öğlen acıkmadım yemedim
akşam misafirliğe gittim
akşam yemeği 17:30 - 18:00 arası
çorba,salata yeşil fasulye doyunca kalktım

su:3 litreye yakın

87 ayyy ne kötü rakam öyle hayatımda ilk defa bu kilodayim inşallah birdaha aslaa olmam olmayizzz benim boy 1.68 canim cok uzun degilim yani ilk hafta1.9kg verdim ama gecen hafta 1gr degismedi 3.haftadayim bakem yarin nolcek

benim boyum da 1.68 :) tesadüfe bak. ben de ilk defa bu kadar oldum. üç ayda neredeyse 10 kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…