benim boyum da 1.68 :) tesadüfe bak. ben de ilk defa bu kadar oldum. üç ayda neredeyse 10 kilo aldım.
aminSeve seve :) Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun Eki Görüntüle 999018
Hem lavas hem tavada kizartma hem kavrulmus findik teoson nerde kediyi bi pataklasin ben o zevki ona birakiyorum .....yediklerini okuyunca ben bu kadar yesem patlarim diyorum dun 3 bugun 4 yumurta sen yakinda 10 a cikacaksinSabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, tarçın, zeytinyağı
KAHVALTI 11:00
Lavaş arasına peynir koydum, tavada kızarttım afiyetle yedim
Kavrulmuş fındık
Yarım portakaldan 1 dilim eksik :)
4 haşlanmış genç tavuk yumurtası
Zeytin 10 ad. siyah
Maydanoz, domates (zeytinyağı)
Siyah çay (limonlu)
15 dk. sonra muz
AKŞAM YEMEĞİ 17:20
Zeytinyağlı kabak yemeği
Kabak çekirdeği
19:10 gibi 1 muz ve yoğurt
Jillian 2/8 yapacağım
Karbonatlı Su
SU (ARALARDA)
Bu hafta listeyi yapacak kisi hatce33 du o ceyiz yapiyor izinli, sonraki hafta bluebottle deydi ona sormustum bu hafta yaparmisin diye oda isim var demisti sonrki kisi cigsel oda yok kac gundur ....sali gunu gonullu olan varmi diye sordum onada ses cikmadi .......Listedesin zaten merak etme, listeyi sırayla yapıyoruz. Gül abla ayarlar seninde hangi gün yapacağını. Bu hafta yenilere yazarız seni.
Bu arada liste sırası kimdeydi?
Annen burayida takip etsin belki oda baslar :) ...............bende senin gibiyim her sabah wc den sonra atletsiz tartiliyorumsupersiniz // gercekten tebrikler. benim annem 10 yildirseker hastasi ve 74 kilo ayrica15 yasindakizkardesim var oda 89 civari. 92lerdeydi ama spora basladi. senelerdir beslenmelerini duzenleyemediler. ekmek esittir Karin doymasi olarak algiliyorlar sorsan hicbisey yemiolar ama yiyorlar. dun bile canan karatay cikinca aradim atvyi ac dedim anneme ayricada saglikli yasiyoruzu takip ettirdim bakalim 54 yaninda benim annemde.
supersin benimki hastalik artik hersabah wcden sonar atlet kilot bi tartilmam gerek :))
Yarin tarti gunu unutma canimsabah kahvaltımı 08:00 - 08:30 arası yaptım
öğlen acıkmadım yemedim
akşam misafirliğe gittim
akşam yemeği 17:30 - 18:00 arası
çorba,salata yeşil fasulye doyunca kalktım
su:3 litreye yakın
Ben normalde de yumurtayı çok severdim. Arada gün içinde 3 tane haşlardım. Eskiden tuza bandırarak yerdim.amin
Hem lavas hem tavada kizartma hem kavrulmus findik teoson nerde kediyi bi pataklasin ben o zevki ona birakiyorum .....yediklerini okuyunca ben bu kadar yesem patlarim diyorum dun 3 bugun 4 yumurta sen yakinda 10 a cikacaksin
Hoca dedi diye. :)
Bu hafta listeyi yapacak kisi hatce33 du o ceyiz yapiyor izinli, sonraki hafta bluebottle deydi ona sormustum bu hafta yaparmisin diye oda isim var demisti sonrki kisi cigsel oda yok kac gundur ....sali gunu gonullu olan varmi diye sordum onada ses cikmadi .......
sevgili arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.aranızda olmak güzel
bir şey sormak istiyorum ,karatay diyetinde hoşafın yeri var mıdır ? ben elma ve vişne kurusundan şekersiz hoşaf kaynatıyorum alşam yemeklerinde bir kase içiyorum.acaba uygun mudur ? teşekkür ederim sevgiler
Komposto var ama kaynatma olmadan....karatay yemek kitabinda okumustum hoca kaynatmayin malzemeleri suya koyup bir gun dolapta bekletip icin yazmis[/QU
hımm kaynatmadan nasıl komposto olacak ki
Bu hafta listeyi yapacak kisi hatce33 du o ceyiz yapiyor izinli, sonraki hafta bluebottle deydi ona sormustum bu hafta yaparmisin diye oda isim var demisti sonrki kisi cigsel oda yok kac gundur ....sali gunu gonullu olan varmi diye sordum onada ses cikmadi .......
haydi hayırlı olsun canan abla. prensesinle güzel vakit geçirirsiniz inşallah :)
bende oyle dedim yazin visnelerden denedim renkli su gibiydi su yerine ictim:)Komposto var ama kaynatma olmadan....karatay yemek kitabinda okumustum hoca kaynatmayin malzemeleri suya koyup bir gun dolapta bekletip icin yazmis[/QU
hımm kaynatmadan nasıl komposto olacak ki
Deneyince sonucunu yazarsin canim bakalim nasil olacakbir de öyle deneyeyim bakalım
[
Isterseniz bn yaparım yrn tüm günümü kuaförde geçiricem otururken yapabilirim ama matematiğim kötü bana denklemi bir yazmanız lazım bir de telim var yanımda sadece öle bayrak gülen surat falan onları göremiyorum:))) kendimi de aynı kalmış yazarım
tesekkur ederim canim.....onemli olan siralama biz vakit olunca eglenceli olsun diye susluyoruz sen iistedigin gibi yaparsin....denklem ilk sayfada var herkes oradan bakarak yaparsa liste yapan arkadasa kolaylik olur.....verilen kg carpi 100 bölü gecen haftaki kg....seklinde hesaplaniyor
bende oyle dedim yazin visnelerden denedim renkli su gibiydi su yerine ictim:)
Deneyince sonucunu yazarsin canim bakalim nasil olacak
tamam deneyince yazarım.bir de karbonatlı su deneyeceğimi söylemiştim ancak tadını hiç beğenmedim içmedim.ben hala sirkeli su içiyorum
bende oyle dedim yazin visnelerden denedim renkli su gibiydi su yerine ictim:)
Deneyince sonucunu yazarsin canim bakalim nasil olacak
tesekkur ederim canim.....onemli olan siralama biz vakit olunca eglenceli olsun diye susluyoruz sen iistedigin gibi yaparsin....denklem ilk sayfada var herkes oradan bakarak yaparsa liste yapan arkadasa kolaylik olur.....verilen kg carpi 100 bölü gecen haftaki kg....seklinde hesaplaniyor
Okiş yapacam inşaallah anladığım kadarıyla akşam 7 gibi açıklıyorsunuz di mi? Zaten bir önceki haftayı buldum orada benden başka artı kişiler var mı? Onları nasıl bulucam?
Sabah,,,KKK tek yumurtali ve bir muz,2 dilim greyfurt...........3.5 ta kedi usulu yogurt :)...........aksam 7 de yine misafirim vardi mercimek corba, firinda karnabahar.dolma.salata,kefir,D vitaminini zeytin kadar ekmege kırıp yedim.........biraz once odem atsin diye kiraz sapi kaynamis suya koyup ictim......spor, 50 dkk yuruyus ve parkta aletlerle vakit gecirme :)
Okiş yapacam inşaallah anladığım kadarıyla akşam 7 gibi açıklıyorsunuz di mi? Zaten bir önceki haftayı buldum orada benden başka artı kişiler var mı? Onları nasıl bulucam?
Listeyi 4 gibi yayinliyoruz gecen hafta yapan arkadasin isi dolayisiyla gec oldu...diger kisileri yarin yazarim sana
Sabah,,,KKK tek yumurtali ve bir muz,2 dilim greyfurt...........3.5 ta kedi usulu yogurt :)...........aksam 7 de yine misafirim vardi mercimek corba, firinda karnabahar.dolma.salata,kefir,D vitaminini zeytin kadar ekmege kırıp yedim.........biraz once odem atsin diye kiraz sapi kaynamis suya koyup ictim......spor, 50 dkk yuruyus ve parkta aletlerle vakit gecirme :)
Listeyi 4 gibi yayinliyoruz gecen hafta yapan arkadasin isi dolayisiyla gec oldu...diger kisileri yarin yazarim sana
Okey gülcüm, şimdiden iyi geceler herkese😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?