Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sevgili arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.aranızda olmak güzel

bir şey sormak istiyorum ,karatay diyetinde hoşafın yeri var mıdır ? ben elma ve vişne kurusundan şekersiz hoşaf kaynatıyorum alşam yemeklerinde bir kase içiyorum.acaba uygun mudur ? teşekkür ederim sevgiler

Seve seve :) Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun Eki Görüntüle 999018
amin

Hem lavas hem tavada kizartma hem kavrulmus findik teoson nerde kediyi bi pataklasin ben o zevki ona birakiyorum .....yediklerini okuyunca ben bu kadar yesem patlarim diyorum dun 3 bugun 4 yumurta sen yakinda 10 a cikacaksin
Hoca dedi diye. :)

Listedesin zaten merak etme, listeyi sırayla yapıyoruz. Gül abla ayarlar seninde hangi gün yapacağını. Bu hafta yenilere yazarız seni.
Bu arada liste sırası kimdeydi?
Bu hafta listeyi yapacak kisi hatce33 du o ceyiz yapiyor izinli, sonraki hafta bluebottle deydi ona sormustum bu hafta yaparmisin diye oda isim var demisti sonrki kisi cigsel oda yok kac gundur ....sali gunu gonullu olan varmi diye sordum onada ses cikmadi .......

Annen burayida takip etsin belki oda baslar :) ...............bende senin gibiyim her sabah wc den sonra atletsiz tartiliyorum
sabah kahvaltımı 08:00 - 08:30 arası yaptım
öğlen acıkmadım yemedim
akşam misafirliğe gittim
akşam yemeği 17:30 - 18:00 arası
çorba,salata yeşil fasulye doyunca kalktım

su:3 litreye yakın
Yarin tarti gunu unutma canim

Ben normalde de yumurtayı çok severdim. Arada gün içinde 3 tane haşlardım. Eskiden tuza bandırarak yerdim. Artık tuzsuz yiyorum, gayette iyi oluyor. Bu aralar herşey tuzlu gelmeye başladı.

Komposto var ama kaynatma olmadan....karatay yemek kitabinda okumustum hoca kaynatmayin malzemeleri suya koyup bir gun dolapta bekletip icin yazmis

[

Isterseniz bn yaparım yrn tüm günümü kuaförde geçiricem otururken yapabilirim ama matematiğim kötü bana denklemi bir yazmanız lazım bir de telim var yanımda sadece öle bayrak gülen surat falan onları göremiyorum:))) kendimi de aynı kalmış yazarım

Sabah,,,KKK tek yumurtali ve bir muz,2 dilim greyfurt...........3.5 ta kedi usulu yogurt :)...........aksam 7 de yine misafirim vardi mercimek corba, firinda karnabahar.dolma.salata,kefir,D vitaminini zeytin kadar ekmege kırıp yedim.........biraz once odem atsin diye kiraz sapi kaynamis suya koyup ictim......spor, 50 dkk yuruyus ve parkta aletlerle vakit gecirme :)

ohh misss valla daha ne olsun... D vitaminini senede 1 ampul icmeliymisiz hatta cocuklarada iicirmek gerekmis . icmedimde icirmedimde ama istiyirum guvenmiyorum burdaki ilaclara cok fazla.

Herkese iyi aksamlar biraz gec oldu ama bugün sporumu daha erken yaptim .1 saat yuruyus , jilian level1
ve karın hareketleri
Bugun ki menum
Sabah klasik kkk meyve ve kuruyemişle birlikte
Oglen tavuk but izgara ve bol salata
Aksam balik bugulama ve bol salata salatama keten tohumu döktüm ama çekilmemiş acaba farkeder mi
2 fincan yeşil çay ve 2 ltsu

Gul abla menun super ama sana bir şey soracaktım. Anladığım kadarıyla sen kahvaltını işe götürüyorsun. Kalktıktan en gec 1 saat içinde kahvaltı yapılması gerekmiyor mu Karatay bu konuda ne diyor.

ben yatar kuzular saat yarim burda; herkese cokkk calisan bol leptinli bir gece diliyorum. hadi Sabah herkes zayiflasin en az 300 gr. iyigecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…