Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

GÜL ABLA
Evde bana uygun yemek yok hiç, patatesli bir yemek var, sence yarın yesem mi? Yanına birazda kırmızı lahana doğrasam.

Bu arada siz nezaman başladınız kac kilo verdiniz yasiniz kac öffff ne çok soru sordum:))

Ben 32 yaşındayım . Saglikli beslenmeye başlayalı neredeyse iki ay oldu. Ilk 20 günde 4,5 kilo verdim ancak böyle güzel kilo verdikten bir hafta sonra diyetimi bozmak zorunda kaldım(evde değildim). Kilom şimdi bir ileri bir geri. Zatiflamasam da sevindiğim şey su ki başladığım günle bugun arasında porsiyon farkı oluşmaya başladı.

Ben yapabilirim Gül hanım, sablon hazır zaten elimde, umarım herkes kilo verenlerde çıkar bu hafta :))

Son düzenleme:
ohh misss valla daha ne olsun... D vitaminini senede 1 ampul icmeliymisiz hatta cocuklarada iicirmek gerekmis . icmedimde icirmedimde ama istiyirum guvenmiyorum burdaki ilaclara cok fazla.
Ben 7 aydir kullaniyorum 7 ayda 9, oldu,,,,oglum 2 sene kaldi bakude doktora gitmeye korkuyordu yalan yanlis ilaclar veriyorlar ilgilenmiyorlar diye ,,bana ne kullanayim diye soruyordu anne sen buradaki dokorlardan daha bilgilisin diyordu:)

Benim Annem de benimle beraber ekmegi kesti tam anlamıyla karatay yapmıyor ama tatlı hamur işi yemiyor bakalım o ne kadar kilo verecek. Bundan sonra birlikte yuruyuse çıkıcaz . Bu arada annem 60 yasinda tabii biraz yavas yuruyor gecen gun karatayı dinlemiş onun da aklına yatmış.

Bence yeme ...disardan lahmacun al istersen
Lahmacun alamam, birkere lahmacun söylediler gelmedi, ben eve gittim yedim sonra. Nerede olduğunu bilmiyorum zaten. Pek dışarıdan söylemiyoruz. Salata yapıp yiyeyim sadece o zaman, hazır ton balığı vardı evde.

Baslamasi bile guzel ekmegide keser yakinda...yuruyus yapsinda yavas olsun onemli olan yurumek ....saglikli olmak

İyi akşamlar ..

dinlenmek için oturmuşken size bakayım dedim...Kurabiyeler hazırlandı 40 adet börek sarıldı..Kaldı 40 adet...

Gelmişken yediklerimi paylaşayım..

Sabah,

2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
11 zeytin
peynir
2 gün kurusu
havuç ve yeşillik

Kahve
yeşilçay

Akşam,

Epey dolu bir tabak kurufasulye
Salata
Turşu

Sabah 8:00
2 yumurta
Çökelek
Zeytin
Ceviz
Acıka
1 bardak çay

Aksam 16:00
Iki kasık pancar sapı yemeği
Iki kasık kıymalı karnabahar
Iki kasık yeşil mercimek yemeği
Salata
İki kasık kısır
1 fincan turk kahvesi

18:00 gibi 3 fincan siyah çay
1 kasik keten tohumu

Evet çok karışık buca ve çok kalabalık...her yer insan kaynıyor

Bornova'ya sık sık geliyorum bir ayağım orda diyebilirim..

Benim kilom öylesine fazla ki ver ver bitmez.ancak 2-3 yılda normale dönerim

sabah kahvaltımı 08:00 - 08:30 arası yaptım
öğlen acıkmadım yemedim
akşam misafirliğe gittim
akşam yemeği 17:30 - 18:00 arası
çorba,salata yeşil fasulye doyunca kalktım

su:3 litreye yakın

Canım nasıl oldun en iyileştinmi.?

Kurufasülye'yi çok sevmezdim, ama bu aralar yemek istiyorum. Mercimek çorbasıda aynen. Ama şimdi onları yemek istiyor canım, kimse yapmıyor. Annem çorbayı arada yapıyor. Ama kurufasülye istemediğim zamanlarda işyerinde özellikle sürekli yapılırdı. Şimdi kimsede ses yok.

Ayyy kısır, geçen haftalarda prenscim hatırlatmıştı, canım çekmişti. Geçen günde hatırlamaya çalışıyorum, neydi diye. Şimdi sen yazınca aklıma geldi.

Günaydın,güzel hanımlar,canım arkadaşlarım.Cumanız mübarek olsun.Benım yerime liste yapan arkadşıma çok teşekkür ediyorum.
Gül bacım anlayışın için çok sagol,canım,darısı senın ve tüm kız annelerının başına ,hayırlısıyla inşallah.Hepinize hayırlı,mutlu günler,bool leptinler,zarif ve güzel incelmeler dileklerimle hoşca kalın,sevgili arkadaşlarım,iyi ki varsınız,iyi ki sizlerleyım

rumuz:hatce33

baş.tarih:30 12 2013

baş kilo:96

geçen haf.kilo:90.400

bu haf:kilo:90.100

fark:-300

toplam fark:5.900

beden:<54

spor:yürüyüş,15 dk.egzersiz haftada 3,,4 gün

ilk hedef:75

Son düzenleme:
rumuz:babymom

baş.tarih:18 02 2014

baş kilo:62.6

geçen haf.kilo:61.9

bu haf:kilo:61.3

fark:-600

toplam fark:1.3

beden:38

spor:tibet+jillian+squat+plates haftada 3-4 gun

hedef:52

Son düzenleme:

Sen hiç üzülme, o kilolar sandığından daha kısa zamanda gidecek. Ayrıca incelediğini gördükçe, ilk hedefin olan 75e gelene kadar sen zaten epey mutlu olacaksın . Tabii biz deeeeee &#128079;&#128516;&#128516;&#128079;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…