Bu arada siz nezaman başladınız kac kilo verdiniz yasiniz kac öffff ne çok soru sordum:))
amin
Hem lavas hem tavada kizartma hem kavrulmus findik teoson nerde kediyi bi pataklasin ben o zevki ona birakiyorum .....yediklerini okuyunca ben bu kadar yesem patlarim diyorum dun 3 bugun 4 yumurta sen yakinda 10 a cikacaksin
Hoca dedi diye. :)
Bu hafta listeyi yapacak kisi hatce33 du o ceyiz yapiyor izinli, sonraki hafta bluebottle deydi ona sormustum bu hafta yaparmisin diye oda isim var demisti sonrki kisi cigsel oda yok kac gundur ....sali gunu gonullu olan varmi diye sordum onada ses cikmadi .......
Ben 7 aydir kullaniyorum 7 ayda 9, oldu,,,,oglum 2 sene kaldi bakude doktora gitmeye korkuyordu yalan yanlis ilaclar veriyorlar ilgilenmiyorlar diye ,,bana ne kullanayim diye soruyordu anne sen buradaki dokorlardan daha bilgilisin diyordu:)ohh misss valla daha ne olsun... D vitaminini senede 1 ampul icmeliymisiz hatta cocuklarada iicirmek gerekmis . icmedimde icirmedimde ama istiyirum guvenmiyorum burdaki ilaclara cok fazla.
GÜL ABLA
Evde bana uygun yemek yok hiç, patatesli bir yemek var, sence yarın yesem mi? Yanına birazda kırmızı lahana doğrasam.
bende hep bunu söylüyorum 50 yaşında ben yapabiliyorsam herkes yapabilir, benim haşimatodan dolayı hormonal bozukluklarım var menapoz var 2 side kg aldırıyor ben vermeye mücadele ediyorum,
anneniz de çok iyi gidiyor azim çok önemli oda azmetmiş ve başaracak annenizi de bekleriz buraya onun yaşlarında 3 bayan varız
Ben yapabilirim Gül hanım, sablon hazır zaten elimde, umarım herkes kilo verenlerde çıkar bu hafta :))
Lahmacun alamam, birkere lahmacun söylediler gelmedi, ben eve gittim yedim sonra. Nerede olduğunu bilmiyorum zaten. Pek dışarıdan söylemiyoruz. Salata yapıp yiyeyim sadece o zaman, hazır ton balığı vardı evde.Bence yeme ...disardan lahmacun al istersen
Baslamasi bile guzel ekmegide keser yakinda...yuruyus yapsinda yavas olsun onemli olan yurumek ....saglikli olmakBenim Annem de benimle beraber ekmegi kesti tam anlamıyla karatay yapmıyor ama tatlı hamur işi yemiyor bakalım o ne kadar kilo verecek. Bundan sonra birlikte yuruyuse çıkıcaz . Bu arada annem 60 yasinda tabii biraz yavas yuruyor gecen gun karatayı dinlemiş onun da aklına yatmış.
Ben yapabilirim Gül hanım, sablon hazır zaten elimde, umarım herkes kilo verenlerde çıkar bu hafta :))
Aaa benim annemler de çamkıranda otoruyorlar, benim de çocukluğum hep özkanlarda geçti. ama ben evlenince profesörler sitesine taşındım. izmirde bilmediğim uğramadığım semtlerden biri bucadır. nedense çok karışık geliyor. ara sıra gelin bornovaya, hem içiniz açılır hem de dostlarla hasret giderirsiniz :)
evet, ben de aynen böyle hissediyoryum bu güzel günler hep devam etsin. hem sağlıklı besleniyorum hem de kendimi , sigarayı bırakırkenki gibi, yokluk krizinde hissetmiyorum.
çok kilo verememiş olsam da ben inanıyorum, üç ayda da olsa beş ayda da olsa bu kiloların önemli bir kısmı gidecek, sonra da gitmeye devam edecek. tıpkı okan beylerinki gibi, iki seneye yayılar da olsa gidecek kilolar.
sabah kahvaltımı 08:00 - 08:30 arası yaptım
öğlen acıkmadım yemedim
akşam misafirliğe gittim
akşam yemeği 17:30 - 18:00 arası
çorba,salata yeşil fasulye doyunca kalktım
su:3 litreye yakın
İyi akşamlar ..
dinlenmek için oturmuşken size bakayım dedim...Kurabiyeler hazırlandı 40 adet börek sarıldı..Kaldı 40 adet...
Gelmişken yediklerimi paylaşayım..
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz
11 zeytin
peynir
2 gün kurusu
havuç ve yeşillik
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Epey dolu bir tabak kurufasulye
Salata
Turşu
Ayyy kısır, geçen haftalarda prenscim hatırlatmıştı, canım çekmişti. Geçen günde hatırlamaya çalışıyorum, neydi diye. Şimdi sen yazınca aklıma geldi.Sabah 8:00
2 yumurta
Çökelek
Zeytin
Ceviz
Acıka
1 bardak çay
Aksam 16:00
Iki kasık pancar sapı yemeği
Iki kasık kıymalı karnabahar
Iki kasık yeşil mercimek yemeği
Salata
İki kasık kısır
1 fincan turk kahvesi
18:00 gibi 3 fincan siyah çay
1 kasik keten tohumu
Evet çok karışık buca ve çok kalabalık...her yer insan kaynıyor
Bornova'ya sık sık geliyorum bir ayağım orda diyebilirim..
Benim kilom öylesine fazla ki ver ver bitmez.ancak 2-3 yılda normale dönerim
Canım nasıl oldun en iyileştinmi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?