Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kuru fasulyenin kilosu öyle bir arttı ki o yüzden kimse yapamıyor. Ithal ediyoruz ve kilosu 10 lira civari😟 zengin yemeği oldu artık diye söyleniyor.

Ben 7 aydir kullaniyorum 7 ayda 9, oldu,,,,oglum 2 sene kaldi bakude doktora gitmeye korkuyordu yalan yanlis ilaclar veriyorlar ilgilenmiyorlar diye ,,bana ne kullanayim diye soruyordu anne sen buradaki dokorlardan daha bilgilisin diyordu:)

cok hakli cunku parayla diploma aliyorlar salliyorlar herzaman.ben turk drlari ve ozel hastane tercih ediyorum.mumkunse gitmiyoruz ama kucugun asilari icin mecburuz. asilar bile cakma burda hindistandan geliyormus. turk dr var trden getirtiyorla yada ben trye geldigimde yaptiriyorum. saglikocaginda ucretsiz yaptirdigimiz asilara burda felaket paralar veriyoruz. grip vs olduklarindada goturmuyorum artik evde ilacsiz dogal gecirmeye calisiyoruz. yoksa turk dr da ayni tr drki ilaclari dayiyo antibiyotik vs..

2 dogumumuda burda yaptim ama yine turk tr ve ozel hastanede atlattik cok sukur

Tebrikler hatce33 👏👏👏

ooo menünde güzelmiş lavaşlar kızartmalar hakettin bunu al sana

rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo: 85.1
şu anki kilo : 84.6
toplam fark :2.4
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor : 1 gün yürüyüş 2 gün jillan 1

%si :0.58

Evet sahil güzel ama inan ayda 1 ya görüyoruz ya görmğyoruz. Üstelik sahile 10 dk yürüyüş mesafesinde oturuyorum.

dualarımız seninle, iyi haberler vereceksin bize ...

İnşallah

Lastikli pantolonları biliyorum. Ama iş için müşteri ziyaretlerimde takım elbise giymem gerekli. O pantolonlar pek uygun değil sanki. Ama yine de bakmakta yarar var. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Canım dualarımız seninle,güzel haberlerle gel inşallah..

Yürüdüm geldim :)

Sağol Prenscim . Sende inşallah bugün güzel haberlerle geleceksin. Bizim de dualarımız seninle.

Günaydın herkese,
Dün yediklerimi yazayım önce:
Sabah 10 zeytin, 2 yumurta, 1 bardak süt
Öğlen Yumurtalı ıspanak, az makarna
Akşam Ezogelin çorba , 3 köfte, bol salata
Aralarda, 1,5 elma, yer fıstığı, 1 havuç, 1 yer elması

Çok kilo almamışım şükür yine. İyi gidiyorumdur inşallah :18::18:
Eki Görüntüle 999600

Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 77,1
Bu hafta: 77,4
Fark: +300
Yüzde: 0,39
Toplam Fark: +1800
Spor: 2 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
11+6 haftalık

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.9
bu hafta:45.4
fark: -500 gr
toplam fark: -4.600 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Hergün Jillian Michaels Shred
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.089

Lavaş kilo verdiriyormuş, herkese öneririm.

günaydın bayanlar
hafta içi çok yazamıyorum iş yoğunluğundan, bildirimimi yapıyorum
rumuz:çiğsel2010

baş.tarih:27.01.2014
baş kilo:81
geçen haf.kilo:79.700
bu haf:kilo:78.500
fark:-1200
toplam fark:2.500
beden:42
spor:yürüyüş,şu an haftada 1 spor salonu
ilk hedef:75, ikinci hedef 70

Son düzenleme:
oğlum bacak ağrısından doktora gitmiş biri böbrek demiş biri kum demiş diğeri iltahap derken izne gelince doktor ayarlarmısın ağrım çok dedi gelene kadar ilaçları kullan ben ayarlarım dedim, gelince götürdüm arife günü öğlen oldu sonuç alana kadar doktor varikosel hemen ameliyat dedi araya 10 gün tatil giriyor tatil bitince oğlanın izni bitiyor tatil bittiği gün ameliyat oldu oldu yoksa izni bitiyor gitmesi lazım oğlum yalvarıyor anne doktor bul ameliyatı burada olayım orada olmak istemiyorum yalan yanlış yaparlar bana kim bakacak,,bayram boyunca hastanelerin acillerini aradım nöbetçi ürolog bulmak için bulsam götürüp acil girişini yaptırıp pazartesi sabah ameliyata gün alacağım ama imkanı yok önce giriş tahliller ameliyat kararı ve en erken salı ya ameliyat diyecekler oda bize uymayacak pazartesi ameliyat olması lazım.... oğlum anne sürem azaldı hadi hadi der ben kimseyi bulamam derken komşu bayramlaşmaya geldi komşulardan kime gittin faslında kimseye gidemedim doktor aramaktan deyince sordular anlattım aaa benim yiğenim özel doktorun sekreteri ona soralım ayarlayabilirmi dedi kızı aradı ben konuştum sıkıntımı anlattım ben prof la konuşayım tanıdık diyeyim kabul ederse dedi, adam özel hastaneyi kabul ederlerse ben pazartesi sabaha ekibi ayarlarım demiş tanıdık indirimide 1500 lira olur 500 de hastane parası demiş....mecbur kabul ettik sabah erkenden gittik oradan verdiği doktor adına giriş yaptık doktor ameliyat dedi yatışı yapıldı 1 saat sonra ameliyat oldu 15 gün rapor verdiler onu hemen bakü ye faksladık.....benimde aklım onda kalmamış oldu onunda orada olacağım korkusu gitmiş oldu...çok şükür onuda atlattık
ooo menünde güzelmiş lavaşlar kızartmalar hakettin bunu al sana
ben sana bırakmıştım cezasını

- 500 iyiisn canım kaçamaklara rağmen

Günaydın arkadaşlar,
hayırlı cumalar...

Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:104,8
Bu hafta:103,4
Fark: 1,4
Toplam fark:6,9
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:1,33

Son düzenleme:
Herkese kocaman günaydınlar:)iskenderun da hava çok kapalı bugün umarım sizin havanız güzeldir😀. Sabah 08:30 bir yumurta+5 zeytin+maydonoz +peynir+ceviz+siyah üzüm+3 bardak çay. Arkadaşlar bildirimlerinizi yapın ben takipteyim öpüyorum herkesi 😀

teşekkür ederim şuan iyigibiyim biraz bulanıklık var, tam düzelemedim yani zencefil de içiyorum faydası oluyor çok şükür

Gunaydin arkadaslar
Kilo bildirimi
Rumuz : aburcubur81
Baslangic tarihi 05.02.2014
Baslangic kilosu: 69
Gecen hafta : 68
Bu hafta :67.8
Fark: 200 gr
Toplam fark 1200 gr
Yuzde : 0.294
Yas: 32
Hedef: 60
Boy 170 cm
Beden 40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…