Kurufasülye'yi çok sevmezdim, ama bu aralar yemek istiyorum. Mercimek çorbasıda aynen. Ama şimdi onları yemek istiyor canım, kimse yapmıyor. Annem çorbayı arada yapıyor. Ama kurufasülye istemediğim zamanlarda işyerinde özellikle sürekli yapılırdı. Şimdi kimsede ses yok.
Ayyy kısır, geçen haftalarda prenscim hatırlatmıştı, canım çekmişti. Geçen günde hatırlamaya çalışıyorum, neydi diye. Şimdi sen yazınca aklıma geldi.
Ben 7 aydir kullaniyorum 7 ayda 9, oldu,,,,oglum 2 sene kaldi bakude doktora gitmeye korkuyordu yalan yanlis ilaclar veriyorlar ilgilenmiyorlar diye ,,bana ne kullanayim diye soruyordu anne sen buradaki dokorlardan daha bilgilisin diyordu:)
Günaydın,güzel hanımlar,canım arkadaşlarım.Cumanız mübarek olsun.Benım yerime liste yapan arkadşıma çok teşekkür ediyorum.
Gül bacım anlayışın için çok sagol,canım,darısı senın ve tüm kız annelerının başına ,hayırlısıyla inşallah.Hepinize hayırlı,mutlu günler,bool leptinler,zarif ve güzel incelmeler dileklerimle hoşca kalın,sevgili arkadaşlarım,iyi ki varsınız,iyi ki sizlerleyım
rumuz:hatce33
baş.tarih:30 12 2013
baş kilo:96
geçen haf.kilo:90.400
bu haf:kilo:90.100
fark:-300
toplam fark:5.900
beden:<54
spor:yürüyüş,15 dk.egzersiz haftada 3,,4 gün
ilk hedef:75
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, tarçın, zeytinyağı
KAHVALTI 11:00
Lavaş arasına peynir koydum, tavada kızarttım afiyetle yedim
Kavrulmuş fındık
Yarım portakaldan 1 dilim eksik :)
4 haşlanmış genç tavuk yumurtası
Zeytin 10 ad. siyah
Maydanoz, domates (zeytinyağı)
Siyah çay (limonlu)
15 dk. sonra muz
AKŞAM YEMEĞİ 17:20
Zeytinyağlı kabak yemeği
Kabak çekirdeği
19:10 gibi 1 muz ve yoğurt
Jillian 2/8 yapacağım
Karbonatlı Su
SU (ARALARDA)
Lavaş gerçekten çok güzeldi, bugün de yesem mi diye düşünüyordum. :))ooo menünde güzelmiş lavaşlar kızartmalar hakettin bunu al sana
Lavaş gerçekten çok güzeldi, bugün de yesem mi diye düşünüyordum. :))
Evet sahil güzel ama inan ayda 1 ya görüyoruz ya görmğyoruz. Üstelik sahile 10 dk yürüyüş mesafesinde oturuyorum.o zaman hayırlı olsun canım :) sahilini pek kıskanıyorum karşıyaka'nın ve göztepe'nin :) bizim burada da ege üniv. lojmanlarına ait ağaçlar arasında bir yürüyüş yolu var, sahil kadar olmasa da epey rahatlatıyor :)
dualarımız seninle, iyi haberler vereceksin bize ...
Hayırlı haberlerle gidip gelirsiniz inşallah...
Beli lastikli pantolonlar var Tarz olarak spor gibi duruyorlar.. iş durumuza uygun olurmu bilemiyorum..
Çiğli organize de büyük tekstil fabrikaların satış yerlerin de ihraç fazlası ürünleri satıyorlar dı ben orada çalıştığım dönem..
güzel ve uygun ve ilginç kıyafetler var dı..belki bel kısmı zevkinize göre vardır diye söylüyorum..
.
Canım dualarımız seninle,güzel haberlerle gel inşallah..
Yürüdüm geldim :)
YENA;34233120 Benim kilom öylesine fazla ki ver ver bitmez.ancak 2-3 yılda normale dönerim ;) .?[/QUOTE .!.:kg lular çok çabuk veriyorlar canım 3-4 ayda 20-25 verenler var ama spor destekli yazın yürüyüşede fırsat bulursun senesine kalmaz senin 70 lere inersin böyle azimli gittikçe,,,sen bana bile yetişirsin çünki benden avantajlısın metabolizman ve hormonların daha hızlı çalışıyor ....ben kg alarak yukarı çıkıyorum sende verirsin 70 lerde buluşuruz
günaydın canım, seninde cuman mübarek olsun kolay gelsinGünaydın,güzel hanımlar,canım arkadaşlarım.Cumanız mübarek olsun.Benım yerime liste yapan arkadşıma çok teşekkür ediyorum.
Gül bacım anlayışın için çok sagol,canım,darısı senın ve tüm kız annelerının başına ,hayırlısıyla inşallah.Hepinize hayırlı,mutlu günler,bool leptinler,zarif ve güzel incelmeler dileklerimle hoşca kalın,sevgili arkadaşlarım,iyi ki varsınız,iyi ki sizlerleyım
rumuz:hatce33
baş.tarih:30 12 2013
baş kilo:96
geçen haf.kilo:90.400
bu haf:kilo:90.100
fark:-300
toplam fark:5.900
beden:<54
spor:yürüyüş,15 dk.egzersiz haftada 3,,4 gün
ilk hedef:75
rumuz:babymom
baş.tarih:18 02 2014
baş kilo:62.6
geçen haf.kilo:61.9
bu haf:kilo:61.3
fark:-600
toplam fark:1.3
beden:38
spor:tibet+jillian+squat+plates haftada 3-4 gun
hedef:52sporla - 600 çok iyi bizler spora başladığımızda hep + çıkıyordu
oğlum bacak ağrısından doktora gitmiş biri böbrek demiş biri kum demiş diğeri iltahap derken izne gelince doktor ayarlarmısın ağrım çok dedi gelene kadar ilaçları kullan ben ayarlarım dedim, gelince götürdüm arife günü öğlen oldu sonuç alana kadar doktor varikosel hemen ameliyat dedi araya 10 gün tatil giriyor tatil bitince oğlanın izni bitiyor tatil bittiği gün ameliyat oldu oldu yoksa izni bitiyor gitmesi lazım oğlum yalvarıyor anne doktor bul ameliyatı burada olayım orada olmak istemiyorum yalan yanlış yaparlar bana kim bakacak,,bayram boyunca hastanelerin acillerini aradım nöbetçi ürolog bulmak için bulsam götürüp acil girişini yaptırıp pazartesi sabah ameliyata gün alacağım ama imkanı yok önce giriş tahliller ameliyat kararı ve en erken salı ya ameliyat diyecekler oda bize uymayacak pazartesi ameliyat olması lazım.... oğlum anne sürem azaldı hadi hadi der ben kimseyi bulamam derken komşu bayramlaşmaya geldi komşulardan kime gittin faslında kimseye gidemedim doktor aramaktan deyince sordular anlattım aaa benim yiğenim özel doktorun sekreteri ona soralım ayarlayabilirmi dedi kızı aradı ben konuştum sıkıntımı anlattım ben prof la konuşayım tanıdık diyeyim kabul ederse dedi, adam özel hastaneyi kabul ederlerse ben pazartesi sabaha ekibi ayarlarım demiş tanıdık indirimide 1500 lira olur 500 de hastane parası demiş....mecbur kabul ettik sabah erkenden gittik oradan verdiği doktor adına giriş yaptık doktor ameliyat dedi yatışı yapıldı 1 saat sonra ameliyat oldu 15 gün rapor verdiler onu hemen bakü ye faksladık.....benimde aklım onda kalmamış oldu onunda orada olacağım korkusu gitmiş oldu...çok şükür onuda atlattıkcok hakli cunku parayla diploma aliyorlar salliyorlar herzaman.ben turk drlari ve ozel hastane tercih ediyorum.mumkunse gitmiyoruz ama kucugun asilari icin mecburuz. asilar bile cakma burda hindistandan geliyormus. turk dr var trden getirtiyorla yada ben trye geldigimde yaptiriyorum. saglikocaginda ucretsiz yaptirdigimiz asilara burda felaket paralar veriyoruz. grip vs olduklarindada goturmuyorum artik evde ilacsiz dogal gecirmeye calisiyoruz. yoksa turk dr da ayni tr drki ilaclari dayiyo antibiyotik vs..
2 dogumumuda burda yaptim ama yine turk tr ve ozel hastanede atlattik cok sukur
ben sana bırakmıştım cezasınıooo menünde güzelmiş lavaşlar kızartmalar hakettin bunu al sana
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo: 85.1
şu anki kilo : 84.6
toplam fark :2.4
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor : 1 gün yürüyüş 2 gün jillan 1
%si :0.58
Evet çok karışık buca ve çok kalabalık...her yer insan kaynıyor
Bornova'ya sık sık geliyorum bir ayağım orda diyebilirim..
Benim kilom öylesine fazla ki ver ver bitmez.ancak 2-3 yılda normale dönerim
Canım nasıl oldun en iyileştinmi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?