Kurufasülye'yi çok sevmezdim, ama bu aralar yemek istiyorum. Mercimek çorbasıda aynen. Ama şimdi onları yemek istiyor canım, kimse yapmıyor. Annem çorbayı arada yapıyor. Ama kurufasülye istemediğim zamanlarda işyerinde özellikle sürekli yapılırdı. Şimdi kimsede ses yok.
kg lular çok çabuk veriyorlar canım 3-4 ayda 20-25 verenler var ama spor destekli yazın yürüyüşede fırsat bulursun senesine kalmaz senin 70 lere inersin böyle azimli gittikçe,,,sen bana bile yetişirsin çünki benden avantajlısın metabolizman ve hormonların daha hızlı çalışıyor ....ben kg alarak yukarı çıkıyorum sende verirsin 70 lerde buluşuruz
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.9
bu hafta:45.4
fark: -500 gr
toplam fark: -4.600 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Hergün Jillian Michaels Shred
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.089
Lavaş kilo verdiriyormuş, herkese öneririm.
oğlum bacak ağrısından doktora gitmiş biri böbrek demiş biri kum demiş diğeri iltahap derken izne gelince doktor ayarlarmısın ağrım çok dedi gelene kadar ilaçları kullan ben ayarlarım dedim, gelince götürdüm arife günü öğlen oldu sonuç alana kadar doktor varikosel hemen ameliyat dedi araya 10 gün tatil giriyor tatil bitince oğlanın izni bitiyor tatil bittiği gün ameliyat oldu oldu yoksa izni bitiyor gitmesi lazım oğlum yalvarıyor anne doktor bul ameliyatı burada olayım orada olmak istemiyorum yalan yanlış yaparlar bana kim bakacak,,bayram boyunca hastanelerin acillerini aradım nöbetçi ürolog bulmak için bulsam götürüp acil girişini yaptırıp pazartesi sabah ameliyata gün alacağım ama imkanı yok önce giriş tahliller ameliyat kararı ve en erken salı ya ameliyat diyecekler oda bize uymayacak pazartesi ameliyat olması lazım.... oğlum anne sürem azaldı hadi hadi der ben kimseyi bulamam derken komşu bayramlaşmaya geldi komşulardan kime gittin faslında kimseye gidemedim doktor aramaktan deyince sordular anlattım aaa benim yiğenim özel doktorun sekreteri ona soralım ayarlayabilirmi dedi kızı aradı ben konuştum sıkıntımı anlattım ben prof la konuşayım tanıdık diyeyim kabul ederse dedi, adam özel hastaneyi kabul ederlerse ben pazartesi sabaha ekibi ayarlarım demiş tanıdık indirimide 1500 lira olur 500 de hastane parası demiş....mecbur kabul ettik sabah erkenden gittik oradan verdiği doktor adına giriş yaptık doktor ameliyat dedi yatışı yapıldı 1 saat sonra ameliyat oldu 15 gün rapor verdiler onu hemen bakü ye faksladık.....benimde aklım onda kalmamış oldu onunda orada olacağım korkusu gitmiş oldu...çok şükür onuda atlattık
KKK kalktıktan sonra yarım saat içinde yapılması gerekiyor ki açlık sinyali gitmesin,,,,kızım kalkacaksa evde yapıyorum kalkmayacaksa işe getiriyorum işe getirincede 10 gibi fırsatım oluyor,,şimdi yeni yaptım kahvaltımıGul abla menun super ama sana bir şey soracaktım. Anladığım kadarıyla sen kahvaltını işe götürüyorsun. Kalktıktan en gec 1 saat içinde kahvaltı yapılması gerekmiyor mu Karatay bu konuda ne diyor.
çok iyi gidiyorsun canımGünaydın herkese,
Dün yediklerimi yazayım önce:
Sabah 10 zeytin, 2 yumurta, 1 bardak süt
Öğlen Yumurtalı ıspanak, az makarna
Akşam Ezogelin çorba , 3 köfte, bol salata
Aralarda, 1,5 elma, yer fıstığı, 1 havuç, 1 yer elması
Çok kilo almamışım şükür yine. İyi gidiyorumdur inşallah :18::18:
Eki Görüntüle 999600
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 77,1
Bu hafta: 77,4
Fark: +300
Yüzde: 0,39
Toplam Fark: +1800
Spor: 2 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
11+6 haftalık
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.9
bu hafta:45.4
fark: -500 gr
toplam fark: -4.600 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Hergün Jillian Michaels Shred
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.089
Lavaş kilo verdiriyormuş, herkese öneririm.
günaydın bayanlar
hafta içi çok yazamıyorum iş yoğunluğundan, bildirimimi yapıyorum
rumuz:çiğsel2010
baş.tarih:27.01.2014
baş kilo:81
geçen haf.kilo:79.700
bu haf:kilo:78.500
fark:-1200
toplam fark:2.500
beden:42
spor:yürüyüş,şu an haftada 1 spor salonu
ilk hedef:75, ikinci hedef 70
Günaydın arkadaşlar,
hayırlı cumalar...
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:104,8
Bu hafta:103,4
Fark: 1,4
Toplam fark:6,9
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:1,33
günaydın gül abla
dün söylemişsin teosona bırakıyorum diye ama ben cvp yazamadım sana. sabah sabahta dövdüm kediyi lavaşların üstüne bide kilo vermiş çıldırmamak elde değil
Herkese kocaman günaydınlar:)iskenderun da hava çok kapalı bugün umarım sizin havanız güzeldir😀. Sabah 08:30 bir yumurta+5 zeytin+maydonoz +peynir+ceviz+siyah üzüm+3 bardak çay. Arkadaşlar bildirimlerinizi yapın ben takipteyim öpüyorum herkesi 😀
Günaydın arkadaşlar,
hayırlı cumalar...
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:104,8
Bu hafta:103,4
Fark: 1,4
Toplam fark:6,9
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:1,33
teşekkür ederim canımİnşallah canım...kendine haksızlık etme hem haşimato hem menopoz sağdan soldan engellerin var..ÖZetle çok başarılısın...
Ayrıca idolümüzsün
..
teşekkürler canımCOK gecmis olsun urolog burda gercekten facia. benim tas sikisti kanala dogumdan 1 ay sonRa ameliyat oldum kanaldaki tasi bobrege tekrar ittiler sonRa kirdirma gerekti hicbiryere guvenemedik apar topar adapazarina geldim. memleket memleket derim . sizinde varikosel onemli bir ameliyat iyiki burda olmamis .
gül abla kafama takılan bi kaç konu var
ben sabah kalkıyorum gece 5 veya 6 gibi biraz durup yatıyorum yemekte yemiyorum suda içmiyoru su içilebilirmi yorgun olunca yatıyorum
bazen uyumuyorum 6 dan sonra saat 8 gibi kahvaltı yapıyorum 2 saat sonra yanlışmı kahvaltıyı hemenmi yapmak lazım
yemeklerden 30 dk önce içilen su sindirime faydalıymış 10 dakika veya 15, 20 dk sonra içsek ne olur ozaman faydası olmazmı
gül abla 3 sorumada cevap verebilirmisin sana zahmet olmassa
su 24 saat içilebilir....
KKK kalktıktan yarım saat içinde yapılması en uygunu.... sabaha kadar aç durulduğu için
karatay da yemek sırasında içmeyin hazımsızlık yapar diyor ben yemeğ otururken içiyorum yemek bitincede omega3 leri içmek için içiyorum....karbonatlı su içenler yarım saat önce içiyorlar...
merhaba canımCanlarim,merhabalar.Herbirinize piril piril hayirli mubarek bir cuma gunu diliyorum.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilo; 91 kg.
Gecen hafta kilo; 74 kg.
Bu hafta kilo; 74 kg.
Aradaki fark; yok
Toplam fark; 17 kg.
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.68
yemek yerken içme canım zaten mide problemin varbende 10, 15 dakka önce içiyorum şimdilik, yemek yerken susarsam 1 bardakta arada veya sonra içiyorum
kilomu yazdım gül abla
omega3 ü keten tohumu yağından alsak olmazmı
ooo menünde güzelmiş lavaşlar kızartmalar hakettin bunu al sana
merhaba canım
hayırlı cumalar
yemek yerken içme canım zaten mide problemin var
omega 3 hayvansal yağlardan alınmalıymış bitkisel yağlardan alınanlar yeterli olmazmış
:
17 günde 7 kg çok iyi 1 ayda 10 olacak gibi
Yena günaydın süpersin gidiyor kilolar maşallah
Canlarim,merhabalar.Herbirinize piril piril hayirli mubarek bir cuma gunu diliyorum.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilo; 91 kg.
Gecen hafta kilo; 74 kg.
Bu hafta kilo; 74 kg.
Aradaki fark; yok
Toplam fark; 17 kg.
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?