Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İşyerlerin de genel de haftanın ilk günü nohut veya kurufasulye çıkar ama kuru fasulye o kadar pahallandı ki..
Yanına yaklaşılmıyor..
Yakın olsaydık keşke bir tabak verirdim sana..

İnşallah canım...kendine haksızlık etme hem haşimato hem menopoz sağdan soldan engellerin var..ÖZetle çok başarılısın...
Ayrıca idolümüzsün

Ayyy maşallah kilo da vermişsin buncacık kiloya..

COK gecmis olsun urolog burda gercekten facia. benim tas sikisti kanala dogumdan 1 ay sonRa ameliyat oldum kanaldaki tasi bobrege tekrar ittiler sonRa kirdirma gerekti hicbiryere guvenemedik apar topar adapazarina geldim. memleket memleket derim . sizinde varikosel onemli bir ameliyat iyiki burda olmamis .

sporu gun asiri yada haftada 3-4 yapiyorum ya onun etkisi olabilirmi acaba vermemde...yinede az olsun tam gitsin acelemiz yok

Gul abla menun super ama sana bir şey soracaktım. Anladığım kadarıyla sen kahvaltını işe götürüyorsun. Kalktıktan en gec 1 saat içinde kahvaltı yapılması gerekmiyor mu Karatay bu konuda ne diyor.
KKK kalktıktan sonra yarım saat içinde yapılması gerekiyor ki açlık sinyali gitmesin,,,,kızım kalkacaksa evde yapıyorum kalkmayacaksa işe getiriyorum işe getirincede 10 gibi fırsatım oluyor,,şimdi yeni yaptım kahvaltımı....2 saat geç yapmış oluyorum .....hergün yapıp çıksam iyi olur ama ,,,,,o zamanda 2.5 öğün yapmam gerekiyor
çok iyi gidiyorsun canım

o kadar yemeye ve kaçamağa rağmen - 500

15 dk önce 2 bardak su
tereyağda 3 yumurta
15 zeytin
1 tabak zencefilli yoğurt
1 havuç
çay bardayı kuruyemiş
5 kayısı 3 küçük 2 büyük

çok iyi bir sonuç

17 günde 7 kg çok iyi 1 ayda 10 olacak gibi

günaydın gül abla

dün söylemişsin teosona bırakıyorum diye ama ben cvp yazamadım sana. sabah sabahta dövdüm kediyi lavaşların üstüne bide kilo vermiş çıldırmamak elde değil

çok iyi yapmışsın dövsende o kafaya taktıysa yer

o kadar çok spor yapıyorki yediğini erittiği gibi olmayan yağlarınıda eritiyorsorsan hala göbek var der

günaydınn ablamda iskenderunda oturuyor

Yena günaydın süpersin gidiyor kilolar maşallah

gül abla kafama takılan bi kaç konu var

ben sabah kalkıyorum gece 5 veya 6 gibi biraz durup yatıyorum yemekte yemiyorum suda içmiyoru su içilebilirmi yorgun olunca yatıyorum

bazen uyumuyorum 6 dan sonra saat 8 gibi kahvaltı yapıyorum 2 saat sonra yanlışmı kahvaltıyı hemenmi yapmak lazım

yemeklerden 30 dk önce içilen su sindirime faydalıymış 10 dakika veya 15, 20 dk sonra içsek ne olur ozaman faydası olmazmı

gül abla 3 sorumada cevap verebilirmisin sana zahmet olmassa

İnşallah canım...kendine haksızlık etme hem haşimato hem menopoz sağdan soldan engellerin var..ÖZetle çok başarılısın...
Ayrıca idolümüzsün
..
teşekkür ederim canım
teşekkürler canım

Canlarim,merhabalar.Herbirinize piril piril hayirli mubarek bir cuma gunu diliyorum.

Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilo; 91 kg.
Gecen hafta kilo; 74 kg.
Bu hafta kilo; 74 kg.
Aradaki fark; yok
Toplam fark; 17 kg.
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.68

Son düzenleme:

su 24 saat içilebilir....

KKK kalktıktan yarım saat içinde yapılması en uygunu.... sabaha kadar aç durulduğu için

karatay da yemek sırasında içmeyin hazımsızlık yapar diyor ben yemeğ otururken içiyorum yemek bitincede omega3 leri içmek için içiyorum....karbonatlı su içenler yarım saat önce içiyorlar...

bende 10, 15 dakka önce içiyorum şimdilik, yemek yerken susarsam 1 bardakta arada veya sonra içiyorum

kilomu yazdım gül abla

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 68.000
Bu hafta: 68.900
Fark:900
Toplam fark:10,300
Beden:42
Spor: haftada 3 gün yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%+1,32

ilk hedefime 1.700 kalmışken şimdi 4.900 oldu.....

Son düzenleme:
merhaba canım
hayırlı cumalar
bende 10, 15 dakka önce içiyorum şimdilik, yemek yerken susarsam 1 bardakta arada veya sonra içiyorum
kilomu yazdım gül abla
yemek yerken içme canım zaten mide problemin var

omega3 ü keten tohumu yağından alsak olmazmı

omega 3 hayvansal yağlardan alınmalıymış bitkisel yağlardan alınanlar yeterli olmazmış

ooo menünde güzelmiş lavaşlar kızartmalar hakettin bunu al sana

günaydın arkadaşlarrr

ayyy bayıldım sizin bu aranızdaki ilişkiye sırayla kafaya indirmeler.. gül ablamda sana bırakmıştı bu zevki merak etmiştim yapmışmısın diye nitekim kaçırmamışsın canım

:

17 günde 7 kg çok iyi 1 ayda 10 olacak gibi

İnşallah öyle olur..En azından ikili rakamlara geleyim üçlü rakamlar psikolojik olarakta çok etkiliyor beni.

Yena günaydın süpersin gidiyor kilolar maşallah

Günaydın canım...bak sen de vermişsin sevindim...artı çıkmaktan korkuyordun..

Merhaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…