Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

M.Canan Efendigil Karatay

Egzersiz ve Faydaları...

Bacak adalelerinde glikojen olarak depolanmış olan 'şeker', egzersizin ilk 15-20 dakikasında yakıt olarak kullanılır.

Uzun süren egzersiz sırasında yorgunluk hissetmemizin nedeni, salgılanan adrenalin hormonudur.

Kırk dakikadan fazla süren egzersizde, vücudumuzda depo edilmiş olan yağlarımız yakılır...

günaydın canım...
yemekten sonra su içsem olurmu gül abla
sade su olur canım
aralarda toz zencefil veya ayran içmek leptini bozarmı
toz zencefili bilmiyorum ama normal zencefil bozmuyor....unlaşmış herşey insülin salgılatırmış...ayran bozar canım

İskenderunluyum ailem burada ama antakya da yaşıyorum orada evliyim:)

Aklıma direk künefe geldi..

İskenderunlu gelinimiz var..bayılıyoruz mutfağına çok hamarat ve lezzetli yemekler yapar..

Aklıma direk künefe geldi..

İskenderunlu gelinimiz var..bayılıyoruz mutfağına çok hamarat ve lezzetli yemekler yapar..
Of sorma ondan kilo alıyoruz zaten humus,cevizli biber,muammara,içli köfte....😞bunlar her yerde yememek büyük erdem o yüzden kendimi 2 kez tebrik ediyorum😀gelen herkese kapım açık arkadaşlar beklerim😀ama kilo almamanızı garanti edemem 😀

fazla karbonhidrat alımı:

insülin salınımında artış:triptofan dışında aminoasitlerin dokularda artışı:
kanda triptofan yoğunluğunda artış:
beyine triptofan geşişinde artış:
triptofandan serotonin sentezinde artış.

SONUÇ:YORGUNLUK,DİKKAT DAĞINIKLIĞI VE UYKU HALİ

Bir de başağrısı yapar ben de..

dün akşam bakamadım hiç topiğe okudum bitti
dün eve gel sofrayı hazırla topla derken saat 8.30 oldu sonrada yemeğe giriştim bugün akşam adanaya gidicem eşim evde kalacak ona bir haftalık yemek yaptım 4çeşit.. onlar bitti mutfağı topladım saat 10.30oldu saat.. bi de ütüm vardı biraz onuda yaptım.. çantamı hazırladım derken hiççç halim kalmadı uzandığım yerde sızmışım.. ne spor yapabildim ne topiğe bakabildim
dünkü menüm
sabah kkk
öğlen tarçınlı yoğurt
akşam bi ufak portkalla açılış yaptım, tavuk yemeği, kalan pırasa, turp, kuru soğan ve yoğurt yedim..

rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 84,4
bu hafta:83,4
fark:-1
toplam fark:3,8
beden:44
boy:1.67
spor: 3 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: -%1,18

teşekkürler gül abla
bişey değil canım

teşekkürler canım...

çok merak ediyorum orayı biz küçükken oradan kaçak mallar çok getirirlerdi...

birde kapodokya yı ama tatile bile gidemiyorumki oralara geleyim....

Hayırlı yolculuklar..

rumuz:müzikçi
başlangıç tarihi:10 şubat 2014
başlangıç kilom:77.6
geçen hafta:73.1
bu hafta:72.7
fark:-400
toplam fark:-4900 gr
beden :40
spor:hala yok maalesef
boy:1.62cm
hedef:55

Maalesef bu hafta az kilo vermişim.hala spor yapamıyorum onun etkisi mi bilemedim.neyse moral bozmak yok az da olsa kilo vermeye devam .sevgiler herkese

hamarat çıtır
herşeyi yapmış valizide hazırlamış,,,annenlerde geleceksin diye sevinçlilerdir yolunu beklerler...

her hafta aynı olmaz kg vrmeler canan 3 hafta aynı gitti sonraki hafta 1400 verdi,,,,spor olunca çok farkediyor ddışarı çıkamıyorsan bile evde leslie yapman iyi olur canı

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.5
bu hafta:62
fark:+500
toplam fark:3.8
beden:38
spor: jillian
hedef:53
yüzde: +0.81

yokkk ya ben bu işi anlamadım kaçamak yok spor var kilo artışıda varr gül ablacım bi sen bi ben nasıl yapcaz bu kilo vermeyi hadi senin geçerli nedenin var menapoz diyosun bana ne demeli
ben biraz lesslie de yapım olmadı jilden sonra spor arttırayım bu hafta..

her hafta aynı olmaz kg vrmeler canan 3 hafta aynı gitti sonraki hafta 1400 verdi,,,,spor olunca çok farkediyor ddışarı çıkamıyorsan bile evde leslie yapman iyi olur canı

dışarı çıkacak vaktim kalmıyor.saat 19:30 da evde oluyorum.yoğun çalışıyorum.o saatten sonra yemek hazırla ye vs.saat geç oluyor.aslında evde bişeyler yapabilirim ancak bir kaç gündür de hasta yattım ya belki de onun etkisi.neyse artık bahar geliyor.günler uzuyor.daha kolay olacak spor yapmak

spor yapıncada kaslar su tuttuğu için artış oluyor du ondanmı olduki senin mydenizzz le bana çok oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…