M.Canan Efendigil Karatay
Egzersiz ve Faydaları...
Bacak adalelerinde glikojen olarak depolanmış olan 'şeker', egzersizin ilk 15-20 dakikasında yakıt olarak kullanılır.
Uzun süren egzersiz sırasında yorgunluk hissetmemizin nedeni, salgılanan adrenalin hormonudur.
Kırk dakikadan fazla süren egzersizde, vücudumuzda depo edilmiş olan yağlarımız yakılır...
dışarı çıkacak vaktim kalmıyor.saat 19:30 da evde oluyorum.yoğun çalışıyorum.o saatten sonra yemek hazırla ye vs.saat geç oluyor.aslında evde bişeyler yapabilirim ancak bir kaç gündür de hasta yattım ya belki de onun etkisi.neyse artık bahar geliyor.günler uzuyor.daha kolay olacak spor yapmak
Hayırlı yolculuklar..
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah;domates ,peynir,zeytin,çay
Öğlen;Mercimek çorbası,sulu köfte,salata ve ayran
İkindiye ,1 incir,1 kayısı,2 erik ve türk kahvesi
Akşam;Kıymalı nohut,az pilav,salata ve bir iki kaşık yoğurt
Otururken çay ..
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 64
Bu hafta: 65
Fark:1
Toplam fark :11 kg.(28.haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :1.5
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Dr.dan geldim..Herşey yolunda,paşam büyümüş ..yüzünü zor gösterdi yine..doğum normal gibi görünüyor ..çok tatlıydı yine,sevmeye doyamadım..Allahım isteyen herkese nasip etsin...Bugün itibariyle 7.ayımızı doldurduk hatta 2 gün de geçtik..
Mesajları okuyabildiğim kadarı ile okucam,öğlenden sonra da okulda toplantı var..yani koşturcam yine..
Buralardayım...
hamarat çıtır
herşeyi yapmış valizide hazırlamış,,,annenlerde geleceksin diye sevinçlilerdir yolunu beklerler...
Sevgili fmgenccigim,hayirli yolculuklar,ailenle cok guzel vakitler gecirmeni dilerim yavrum,rabbime emanet ol.
Dün;
Otururken çay ..
Dr.dan geldim..Herşey yolunda,paşam büyümüş ..yüzünü zor gösterdi yine..doğum normal gibi görünüyor ..çok tatlıydı yine,sevmeye doyamadım..Allahım isteyen herkese nasip etsin...Bugün itibariyle 7.ayımızı doldurduk hatta 2 gün de geçtik..
Mesajları okuyabildiğim kadarı ile okucam,öğlenden sonra da okulda toplantı var..yani koşturcam yine..
Buralardayım...
günaydın arkadaşlarrr
ayyy bayıldım sizin bu aranızdaki ilişkiye sırayla kafaya indirmeler.. gül ablamda sana bırakmıştı bu zevki merak etmiştim yapmışmısın diye nitekim kaçırmamışsın canım
çok iyi yapmışsındövsende o kafaya taktıysa yer
o kadar çok spor yapıyorki yediğini erittiği gibi olmayan yağlarınıda eritiyorsorsan hala göbek var der
Canlarim,merhabalar.Herbirinize piril piril hayirli mubarek bir cuma gunu diliyorum.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilo; 91 kg.
Gecen hafta kilo; 74 kg.
Bu hafta kilo; 74 kg.
Aradaki fark; yok
Toplam fark; 17 kg.
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.68
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 68.000
Bu hafta: 68.900
Fark:900
Toplam fark:10,300
Beden:42
Spor: haftada 3 gün yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%+1,32
ilk hedefime 1.700 kalmışken şimdi 4.900 oldu.....
İnşallah öyle olur..En azından ikili rakamlara geleyim üçlü rakamlar psikolojik olarakta çok etkiliyor beni.
Günaydın canım...bak sen de vermişsin sevindim...artı çıkmaktan korkuyordun..
topicin en hızlı kilo vereni sen olacaksın sanırım inşallah hep böyle devam edersin
Merhaba..
Aklıma direk künefe geldi..
İskenderunlu gelinimiz var..bayılıyoruz mutfağına çok hamarat ve lezzetli yemekler yapar..
rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 84,4
bu hafta:83,4
fark:-1
toplam fark:3,8
beden:44
boy:1.67
spor: 3 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: -%1,18
rumuz:müzikçi
başlangıç tarihi:10 şubat 2014
başlangıç kilom:77.6
geçen hafta:73.1
bu hafta:72.7
fark:-400
toplam fark:-4900 gr
beden :40
spor:hala yok maalesef
boy:1.62cm
hedef:55
Maalesef bu hafta az kilo vermişim.hala spor yapamıyorum onun etkisi mi bilemedim.neyse moral bozmak yokaz da olsa kilo vermeye devam .sevgiler herkese
sağol ablacım senin yolunda ilerliyorum çalışan bayan olarakk ama senin gibi olamam..maşallah sana ablacımhemde nasılll bekliyolar canlarım benimm.. afyonda ki kız kardeşimde orda annemin sesi telde konuşurken bile o kadar farketti ki , neşe dolu geliyor...
bende baharı bekliyorum şimdi haftada 3 gün yürümeye fırsat buluyorum nisandan itibaren inşallah yağmurlardan fırsat buldukça öğlenleri kendimi dışarıya atacağım, 6 aydır kg veremediğim gibi 2 kg dan fazlada aldım canım sıkılmaya başladı yürüyüşten başkada bişey yapamadığım için sokakları arşınlamaktan başka çarem kalmadı
sanada hayırlı cumalar canım
gözünaydın paşa iyiymiş
kg durumunda çok iyi 2 ayda hedefe bile gelmez
maşallah paşamıza o zamann
Canim prenscigim,gulen yuzun hic solmasin hep boyle guzel haberlerinizle sevinelim insaallah.Bu guzel haberlerin devami kaaina ve ekin06 cigimin de basina insaallah.Kalplerinizden sevinc ve mutluluk hic eksik olmasin.
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.5
bu hafta:62
fark:+500
toplam fark:3.8
beden:38
spor: jillian
hedef:53
yüzde: +0.81
yokkk ya ben bu işi anlamadım kaçamak yok spor var kilo artışıda varr gül ablacım bi sen bi ben nasıl yapcaz bu kilo vermeyi hadi senin geçerli nedenin var menapoz diyosun bana ne demeli
ben biraz lesslie de yapım olmadı jilden sonra spor arttırayım bu hafta..
Dün;
Otururken çay ..
Buralardayım...
Gül ablacım,sağol..hemşireler zayıflamışsın dediler..aslında biraz toparlandım geçen demiştim ya süzüldüm biraz sanki..karnım sivrice öne gidiyor bebek almış ona yaramış..resim çekicem akşam,ayın bitmesini bekliyordum..Son ay ben kilo almıyorum az yiyorum ne olur ne olmaz diye..Oğlumda son ay 2 kilo vermiştim..makarna,pilav ekmek katı hiç birşey yeme demişti dr.doğum kolay olur demişti.
ooo ne güzel kardeşte orada bebekte orada senin için çok güzel bir hafta olacak...güle güle git güle güle gel canım yolun açık olsun oralardan da yaz bize onları görünce bizi unutma
canım memleketimize geliyorsun hoşgel sefagelde annenler şimdi senin sevdiğin yemekleri yapıp dururlar aman ha dikkat et moralinide bozma ben senin başlangıç kilona ulaşmaya çalışıyorum bide bu taraftan bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?