Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

işte belli oldu benim problem.. jill 37 dk bile sürmüyor o yüzden yağ yakamıyorum bennn

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah;domates ,peynir,zeytin,çay
Öğlen;Mercimek çorbası,sulu köfte,salata ve ayran
İkindiye ,1 incir,1 kayısı,2 erik ve türk kahvesi
Akşam;Kıymalı nohut,az pilav,salata ve bir iki kaşık yoğurt

Otururken çay ..

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 64
Bu hafta: 65
Fark:1
Toplam fark :11 kg.(28.haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :1.5

Kilo verenleri tebrik ediyorum

Dr.dan geldim..Herşey yolunda,paşam büyümüş ..yüzünü zor gösterdi yine..doğum normal gibi görünüyor ..çok tatlıydı yine,sevmeye doyamadım..Allahım isteyen herkese nasip etsin...Bugün itibariyle 7.ayımızı doldurduk hatta 2 gün de geçtik..

Mesajları okuyabildiğim kadarı ile okucam,öğlenden sonra da okulda toplantı var..yani koşturcam yine..

Buralardayım...

bende baharı bekliyorum şimdi haftada 3 gün yürümeye fırsat buluyorum nisandan itibaren inşallah yağmurlardan fırsat buldukça öğlenleri kendimi dışarıya atacağım, 6 aydır kg veremediğim gibi 2 kg dan fazlada aldım canım sıkılmaya başladı yürüyüşten başkada bişey yapamadığım için sokakları arşınlamaktan başka çarem kalmadı

sanada hayırlı cumalar canım

gözünaydın paşa iyiymiş

kg durumunda çok iyi 2 ayda hedefe bile gelmez

hamarat çıtır
herşeyi yapmış valizide hazırlamış,,,annenlerde geleceksin diye sevinçlilerdir yolunu beklerler...

sağol ablacım senin yolunda ilerliyorum çalışan bayan olarakk ama senin gibi olamam..maşallah sana ablacım hemde nasılll bekliyolar canlarım benimm.. afyonda ki kız kardeşimde orda annemin sesi telde konuşurken bile o kadar farketti ki , neşe dolu geliyor...

maşallah paşamıza o zamann

Canim prenscigim,gulen yuzun hic solmasin hep boyle guzel haberlerinizle sevinelim insaallah.Bu guzel haberlerin devami kaaina ve ekin06 cigimin de basina insaallah.Kalplerinizden sevinc ve mutluluk hic eksik olmasin.

canım dayak yemek isteyene kapımız açık sen yeterki kaçamak yap

çok iyi yapmışsın dövsende o kafaya taktıysa yer

o kadar çok spor yapıyorki yediğini erittiği gibi olmayan yağlarınıda eritiyorsorsan hala göbek var der

kavun göbek gitmez o

merhaba canan abla süpersin 17 kg vermişsin bizde görürüz bugünleri inşallah

gül abla sen üzülme ama haşimoto ve menopozdan böyle hepsi yavaş yavaş gider zamanla moralini yüksek tut bende de hipotroid var sanırım bu yüzden çok zorlanıyorum

Aklıma direk künefe geldi..

İskenderunlu gelinimiz var..bayılıyoruz mutfağına çok hamarat ve lezzetli yemekler yapar..

yemekleri çook güzeldir künefeyide başka yerde yemeyeceksin zaten nefistir

1 kg vermişsin çoook tebrik ediyorum seni

nasıl az kilo vermişsiniz 18 günde 4900 vermişsiniz süperr

ooo ne güzel kardeşte orada bebekte orada senin için çok güzel bir hafta olacak...güle güle git güle güle gel canım yolun açık olsun oralardan da yaz bize onları görünce bizi unutma

amaa sizde menapoz etkisi var değil mi? bence yine de maşallahınız var

sanada hayırlı cumalar canım

gözünaydın paşa iyiymiş

kg durumunda çok iyi 2 ayda hedefe bile gelmez

Gül ablacım,sağol..hemşireler zayıflamışsın dediler..aslında biraz toparlandım geçen demiştim ya süzüldüm biraz sanki..karnım sivrice öne gidiyor bebek almış ona yaramış..resim çekicem akşam,ayın bitmesini bekliyordum..Son ay ben kilo almıyorum az yiyorum ne olur ne olmaz diye..Oğlumda son ay 2 kilo vermiştim..makarna,pilav ekmek katı hiç birşey yeme demişti dr.doğum kolay olur demişti.

maşallah paşamıza o zamann

Sağol canım...

Canim prenscigim,gulen yuzun hic solmasin hep boyle guzel haberlerinizle sevinelim insaallah.Bu guzel haberlerin devami kaaina ve ekin06 cigimin de basina insaallah.Kalplerinizden sevinc ve mutluluk hic eksik olmasin.

Canan ablacım; dualarınızı hiç eksik etmiyorsunuz hepinizden Allah razı olsun..amin..

Ekincim,Kaainacımdan güzel haberler bekliyoruz..

canım memleketimize geliyorsun hoşgel sefagelde annenler şimdi senin sevdiğin yemekleri yapıp dururlar aman ha dikkat et moralinide bozma ben senin başlangıç kilona ulaşmaya çalışıyorum bide bu taraftan bak

Gözüm aydın Prenscim Darısı bize böyle güzel haberlerin inşallah

MAşallah ikinize de çok dengeli besleniyorsun karşılığını da alıyorsun..
Hep böyle yolun da gider inş..

ooo ne güzel kardeşte orada bebekte orada senin için çok güzel bir hafta olacak...güle güle git güle güle gel canım yolun açık olsun oralardan da yaz bize onları görünce bizi unutma

sağol ablam teşekkür ederim.. dediğin gibi kuzucuğumda orda çok özledim hepsini ayrıca girmezmiyim ablacım mutlaka girerim sizlerden de bahsederim hem.. anneme anlatıyorum karatayı hatta kitabını aldım gönderdim okuyor ama tık yok keşke yapsa da sağlıklı yaşasa.. bi de kayserili.anne tarafım tahmin edersiniz artık mantılar hamur işleri... nasıl baş edecem bilemiyorum yemek konusunda bi hafta boyunca.. orda daha çok girmem lazım topige amacımdan sapmamak için.

canım memleketimize geliyorsun hoşgel sefagelde annenler şimdi senin sevdiğin yemekleri yapıp dururlar aman ha dikkat et moralinide bozma ben senin başlangıç kilona ulaşmaya çalışıyorum bide bu taraftan bak

sağol canım benimm

Sevgili teosoncugum,cok tesekkur ederim.Verdigim kilolari evvel allah sonra bu guzel topigin guzel dostluguna borcluyum.Inanc,sorumluluk ve motivasyon olaganustu bu topikte.Tabii ki bazi kilolarda epey duraksamalar yasadim,ama ilk gunden itibaren sifir kacamak,sifir cisss ve kafama sifir cantayla bu kiloyu gorebildim cok sukur.Bir de yasin verdigi dusuk metabolizma ve dizimdeki agridan hareket kisitliligina ragmen buna da binlerce sukurler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…