Sevgili teosoncugum,cok tesekkur ederim.Verdigim kilolari evvel allah sonra bu guzel topigin guzel dostluguna borcluyum.Inanc,sorumluluk ve motivasyon olaganustu bu topikte.Tabii ki bazi kilolarda epey duraksamalar yasadim,ama ilk gunden itibaren sifir kacamak,sifir cisss ve kafama sifir cantayla bu kiloyu gorebildim cok sukur.Bir de yasin verdigi dusuk metabolizma ve dizimdeki agridan hareket kisitliligina ragmen buna da binlerce sukurler olsun.
prensim çok sevindim paşaya maşallah diyelim
isim düşündünüzmü burada paşa kod adlı kaldı
Gözüm aydın PrenscimDarısı bize böyle güzel haberlerin inşallah
MAşallah ikinize deçok dengeli besleniyorsun karşılığını da alıyorsun..
Hep böyle yolun da gider inş..
Bu sabahta yedim ama kızartma değil, ısıtıp tavada öyle yedim. İncecik zaten. Evet göbeğim var, beldede var yağlar.çok iyi yapmışsındövsende o kafaya taktıysa yer
o kadar çok spor yapıyorki yediğini erittiği gibi olmayan yağlarınıda eritiyorsorsan hala göbek var der
Sendekiler kas, aslında daha incesin.rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.5
bu hafta:62
fark:+500
toplam fark:3.8
beden:38
spor: jillian
hedef:53
yüzde: +0.81
yokkk ya ben bu işi anlamadım kaçamak yok spor var kilo artışıda varr gül ablacım bi sen bi ben nasıl yapcaz bu kilo vermeyi hadi senin geçerli nedenin var menapoz diyosun bana ne demeli
ben biraz lesslie de yapım olmadı jilden sonra spor arttırayım bu hafta..
rumuz:müzikçi
başlangıç tarihi:10 şubat 2014
başlangıç kilom:77.6
geçen hafta:73.1
bu hafta:72.7
fark:-400
toplam fark:-4900 gr
beden :40
spor:hala yok maalesef
boy:1.62cm
hedef:55
Maalesef bu hafta az kilo vermişim.hala spor yapamıyorum onun etkisi mi bilemedim.neyse moral bozmak yokaz da olsa kilo vermeye devam .sevgiler herkese
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.5
bu hafta:62
toplam fark:3.8
beden:38
spor: jillian
hedef:53
yüzde: +0.81
yokkk ya ben bu işi anlamadım kaçamak yok spor var kilo artışıda varr gül ablacım bi sen bi ben nasıl yapcaz bu kilo vermeyi hadi senin geçerli nedenin var menapoz diyosun bana ne demeli
ben biraz lesslie de yapım olmadı jilden sonra spor arttırayım bu hafta..
rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 84,4
bu hafta:83,4
fark:-1
toplam fark:3,8
beden:44
boy:1.67
spor: 3 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: -%1,18
Canlarim,merhabalar.Herbirinize piril piril hayirli mubarek bir cuma gunu diliyorum.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilo; 91 kg.
Gecen hafta kilo; 74 kg.
Bu hafta kilo; 74 kg.
Aradaki fark; yok
Toplam fark; 17 kg.
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.68
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 68.000
Bu hafta: 68.900
Fark:900
Toplam fark:10,300
Beden:42
Spor: haftada 3 gün yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%+1,32
ilk hedefime 1.700 kalmışken şimdi 4.900 oldu.....
Günaydın herkese,
Dün yediklerimi yazayım önce:
Sabah 10 zeytin, 2 yumurta, 1 bardak süt
Öğlen Yumurtalı ıspanak, az makarna
Akşam Ezogelin çorba , 3 köfte, bol salata
Aralarda, 1,5 elma, yer fıstığı, 1 havuç, 1 yer elması
Çok kilo almamışım şükür yine. İyi gidiyorumdur inşallah :18::18:
Eki Görüntüle 999600
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 77,1
Bu hafta: 77,4
Fark: +300
Yüzde: 0,39
Toplam Fark: +1800
Spor: 2 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
11+6 haftalık
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.9
bu hafta:45.4
fark: -500 gr
toplam fark: -4.600 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Hergün Jillian Michaels Shred
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.089
Lavaş kilo verdiriyormuş, herkese öneririm.
günaydın bayanlar
hafta içi çok yazamıyorum iş yoğunluğundan, bildirimimi yapıyorum
rumuz:çiğsel2010
baş.tarih:27.01.2014
baş kilo:81
geçen haf.kilo:79.700
bu haf:kilo:78.500
fark:-1200
toplam fark:2.500
beden:42
spor:yürüyüş,şu an haftada 1 spor salonu
ilk hedef:75, ikinci hedef 70
Günaydın arkadaşlar,
hayırlı cumalar...
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:104,8
Bu hafta:103,4
Fark: 1,4
Toplam fark:6,9
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:1,33
Herkese kocaman günaydınlar:)iskenderun da hava çok kapalı bugün umarım sizin havanız güzeldir😀. Sabah 08:30 bir yumurta+5 zeytin+maydonoz +peynir+ceviz+siyah üzüm+3 bardak çay. Arkadaşlar bildirimlerinizi yapın ben takipteyim öpüyorum herkesi 😀
Bu sabahta yedim ama kızartma değil, ısıtıp tavada öyle yedim. İncecik zaten. Evet göbeğim var, beldede var yağlar.
Sendekiler kas, aslında daha incesin.
Sağol canım,burda yazmıştım aslında..İnşallah Ege Kıvanç olucak..Kıvanç abisinden Ege benden...
Sağol canım,inşallah..
Teşekkür ederim,inşallah..
Fmgenc güle güle git canım..kaymakta ye olurmu :)))
Bu sabahta yedim ama kızartma değil, ısıtıp tavada öyle yedim. İncecik zaten. Evet göbeğim var, beldede var yağlar.
sağol canım... bu sefer adana ya gidiyorum annemlere, kız kardeşimde oraya gitti
teişekkürleramaa sizde menapoz etkisi var değil mi? bence yine de maşallahınız var
faceden gönderirsin resmi, önceki aya göre bakayım ne farketmiş,,,,önemli olanda ona yaramasıGül ablacım,sağol..hemşireler zayıflamışsın dediler..aslında biraz toparlandım geçen demiştim ya süzüldüm biraz sanki..karnım sivrice öne gidiyor bebek almış ona yaramış..resim çekicem akşam,ayın bitmesini bekliyordum..Son ay ben kilo almıyorum az yiyorum ne olur ne olmaz diye..Oğlumda son ay 2 kilo vermiştim..makarna,pilav ekmek katı hiç birşey yeme demişti dr.doğum kolay olur demişti.
sağol ablam teşekkür ederim.. dediğin gibi kuzucuğumda orda çok özledim hepsini ayrıca girmezmiyim ablacım mutlaka girerim sizlerden de bahsederim hem.. anneme anlatıyorum karatayı hatta kitabını aldım gönderdim okuyor ama tık yok keşke yapsa da sağlıklı yaşasa.. bi de kayserili.anne tarafım tahmin edersiniz artık mantılar hamur işleri... nasıl baş edecem bilemiyorum yemek konusunda bi hafta boyunca.. orda daha çok girmem lazım topige amacımdan sapmamak için.
o yağlarda giderse etin kemiğe yapışacak bir deri bir kemik kalacaksınBu sabahta yedim ama kızartma değil, ısıtıp tavada öyle yedim. İncecik zaten. Evet göbeğim var, beldede var yağlar.
rumuz sevdim3737
başlangıç kilo :66
geçen hafta :64,3
bu hafta :64,8
bu sıraları saldım ben ya ama kendimi toparlamak için saldım ne zaman diyet yapsam hastayım .biraz hastalıktan kurtuluyum diyete devam etcem
canım geçen haftaki listeye kendini ve kaania yı ekleyeceksin.....
kaania hamile prensciğim ve ekin06 nın yanına eklersin
Hoşbulduk😘tanışırız daha inşaallah😀Size hoşgeldiniz demişmiydim,biraz geç oldu ama ..o kadar kalabalık olduk ki şaşırıyorum,karıştıyorum bazen..
İşleri toparlayım da,toplantıya gidicem,görüşürüz yine...
Cnm kaania bildirim yapmadı di mi daha görmedim çünkü, bir de geçen hafta da bildirim yapmamışları yazmayacağım mı listeye?
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah:1 yumurta ,1 küçük havuç,1küçük yerli muz,1 kayısı,10 zeytin peynir,roka,ceviz (böyle yazınca çok gibi görünüyor ama çok değildi)yoksa çokmuuu:18:
öğle:yumurtalı ıspanak,3 tane yaprak sarma,kırmızı pancar salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?