Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bence de harikasınız...Herşeyden önemlisi sağlıklı besleniyoruz bende sizlerin sayesin de öğreniyorum çoğu şeyi...

prensim çok sevindim paşaya maşallah diyelim
isim düşündünüzmü burada paşa kod adlı kaldı

Sağol canım,burda yazmıştım aslında..İnşallah Ege Kıvanç olucak..Kıvanç abisinden Ege benden...

Gözüm aydın Prenscim Darısı bize böyle güzel haberlerin inşallah

Sağol canım,inşallah..

MAşallah ikinize de çok dengeli besleniyorsun karşılığını da alıyorsun..
Hep böyle yolun da gider inş..

Teşekkür ederim,inşallah..

Fmgenc güle güle git canım..kaymakta ye olurmu :)))

çok iyi yapmışsın dövsende o kafaya taktıysa yer

o kadar çok spor yapıyorki yediğini erittiği gibi olmayan yağlarınıda eritiyorsorsan hala göbek var der
Bu sabahta yedim ama kızartma değil, ısıtıp tavada öyle yedim. İncecik zaten. Evet göbeğim var, beldede var yağlar.

Sendekiler kas, aslında daha incesin.

Sporla beraber daha çok versiniz ,hem hedef kilonuza baya var..sıkılaşırsınız da ..

Bazen duraklamalar olabiliyor fmgenciğim,haftaya verirsin üzülme..

Üzülme gül ablacım,istediğin kiloya inşallah düşüceksin..en azından sağlıksız beslenmiyorsun ..

Sizi çok sık göremiyoruz ama tebrik ederim...

Hayırlı cumalar sizede..Maşallah çok iyi gidiyorsunuz..

Size hoşgeldiniz demişmiydim,biraz geç oldu ama ..o kadar kalabalık olduk ki şaşırıyorum,karıştıyorum bazen..

İşleri toparlayım da,toplantıya gidicem,görüşürüz yine...

Bu sabahta yedim ama kızartma değil, ısıtıp tavada öyle yedim. İncecik zaten. Evet göbeğim var, beldede var yağlar.

Sabah dün akşam gösterdiğin gibi eğildim,az karnım acıdı ama..hiç katlanmadı benim.. seni birazcık kızdırayım

sağol canım... bu sefer adana ya gidiyorum annemlere, kız kardeşimde oraya gitti

sağol canım... bu sefer adana ya gidiyorum annemlere, kız kardeşimde oraya gitti

yaa afyon anlamışım...o zaman ekmeksiz kebaplardan mutlaka ye canım..

rumuz sevdim3737
başlangıç kilo :66
geçen hafta :64,3
bu hafta :64,8
fark:+500
bu sıraları saldım ben ya ama kendimi toparlamak için saldım ne zaman diyet yapsam hastayım .biraz hastalıktan kurtuluyum diyete devam etcem

amaa sizde menapoz etkisi var değil mi? bence yine de maşallahınız var
teişekkürler
faceden gönderirsin resmi, önceki aya göre bakayım ne farketmiş,,,,önemli olanda ona yaraması

işin zor valla mantılar hamur işleri yandın sen

o yağlarda giderse etin kemiğe yapışacak bir deri bir kemik kalacaksın

1 dirhem et bin ayıbı örtermiş onlarda senin kemiklerinin çıkmasını engellerler kalsınlar artık

Son düzenleme:

hem saldın hem buraya girmiyorsun o zamanda motivasyonun düşüyor, eşinin getirdiklerinide yiyorsan kilolar dahada artar,,,karatayı düzenli yaparsan hastada olmanı engelliyor sağlıklı beslendiğin için,,,limonlu su hergün vitamin oluyor

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:1 yumurta ,1 küçük havuç,1küçük yerli muz,1 kayısı,10 zeytin peynir,roka,ceviz (böyle yazınca çok gibi görünüyor ama çok değildi )yoksa çokmuuu:18:

öğle:yumurtalı ıspanak,3 tane yaprak sarma,kırmızı pancar salatası

canım geçen haftaki listeye kendini ve kaania yı ekleyeceksin.....

kaania hamile prensciğim ve ekin06 nın yanına eklersin

Cnm kaania bildirim yapmadı di mi daha görmedim çünkü, bir de geçen hafta da bildirim yapmamışları yazmayacağım mı listeye?

Emriye88
sabah sorduğun soruyu face bakarken gördüm karatayın sayfasında yayınlamışlar

YEMEK YERKEN SU İÇMELİ Mİ, İÇMEMELİ Mİ?

Hocam, yemek esnasında su içmek için ne diyeceksiniz? İçmeli mi, içmemeli mi…

- Yemek sırasında su içilince, mide suyu ve mide asidi oranı azalıyor. Yani mide suyu ve asidi sulanmış olduğu için hazım zorlaşıyor, gaz şikâyetleri başlıyor. Bu sebeple yemek yerken su içilmemeli. Öncesinde veya sonrasında içilmesi daha doğru.

Size hoşgeldiniz demişmiydim,biraz geç oldu ama ..o kadar kalabalık olduk ki şaşırıyorum,karıştıyorum bazen..

İşleri toparlayım da,toplantıya gidicem,görüşürüz yine...
Hoşbulduk😘tanışırız daha inşaallah😀

Cnm kaania bildirim yapmadı di mi daha görmedim çünkü, bir de geçen hafta da bildirim yapmamışları yazmayacağım mı listeye?

bugün girmedi daha

geçen haftaki listede olup bu hafta yapmayanları bildirim yapmayanlara yazacaksın

geçen hafta bildirim yapmamış bu haftada yapmamışsa silebilirsin ria hariç diğerleri epeydir yok

çok değil canım KKK zaten bunlardan ibaret, meyve yemeyince kayısıyı 3-4 yiyebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…