Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bugün girmedi daha

geçen haftaki listede olup bu hafta yapmayanları bildirim yapmayanlara yazacaksın

geçen hafta bildirim yapmamış bu haftada yapmamışsa silebilirsin ria hariç diğerleri epeydir yok

Okiş😀 i bekliyorum yazdım zaten 4 te bildirimi yaparım umarım yanlış bir şey yazmamışımdır:)

Sabah dün akşam gösterdiğin gibi eğildim,az karnım acıdı ama..hiç katlanmadı benim.. seni birazcık kızdırayım

o yağlarda giderse etin kemiğe yapışacak bir deri bir kemik kalacaksın

1 dirhem et bin ayıbı örtermiş onlarda senin kemiklerinin çıkmasını engellerler kalsınlar artık
Biraz daha gitsinler yeter.

Ben su içerken yemekten 20-25 dk. önce, yemekten sonra da en az 2 saat olmasına dikkat ediyorum. Tabii öncesi saat olarak belirleyemiyorum tam ama, su içmeyi belli bir saatte bırakıyorum. Bazen annem çay getiriyor, dayanamıyorum.

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02/11/2013
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 63.9
Fark: -600 gr
Toplam fark: 5.1 kg
Beden: 40
Spor: jillian shred day +yürüyüş
Boy: 1.64
Hedef: 58
Yüzdesi: -0.930

herkese hayırlı cumalar..kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim..ben bu kadar spora 600 gram verebildim..daha önceki jillian maceramda hiç kilo veremeyip sıkılaşmıştım..buna yürüyüş ekleyince sanırım kilolar yavaş yavaş da olsa gitmeye başladı..incelme süpper boyutta..sabah arkadaşlarımla birlikteydim dahafazla verme artık dediler..dedim göbek ve simitler için uğraşıyorum..birisi ama yüzün kötü olmuş dedi ,birisi bacakların çırpı gibi olmuş dedi..üzüldüm..ben zaten yüzümün de gitmesini istiyorum dedim.. o da suratını buruşturdu

Siz kimseyi dinlemeyin kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz,kişinin en iyi dostu yine kendisi .... Bu kilo olayı toplumumuzda da büyük kıskançlık meselesi .... Çok güzelsiniz arkadaşım yüzünüzde bedeniniz de biz bunu biliyoruz😘

Bence kıskanmışlar seni. Senin yüzün çirkin olamaz bir kere. Sende bana katıldın, göbek için uğraşanlar grubu.

canan ablacığım ellerine sağlık..prensesle muhteşem güzel bi hafta sonu dilerim..sevgiler ablacım öp yerime güzel kızını

GÜL ABLA
Evde bana uygun yemek yok hiç, patatesli bir yemek var, sence yarın yesem mi? Yanına birazda kırmızı lahana doğrasam.

Lavaş gerçekten çok güzeldi, bugün de yesem mi diye düşünüyordum. :))

bu iki mesaj arasındaki farkı bulan bana söyeleyebilir mi?

canım iyi yolculuklar..bizden de selamlar ailene..hayırlısıyla gidip gel özletme kendini arkadaşım

Bence kıskanmışlar seni. Senin yüzün çirkin olamaz bir kere. Sende bana katıldın, göbek için uğraşanlar grubu.

evet o kadar aşikar kıskandılar ki bütün görüşme boyunca kilo meselesi gündemdeydi...ben kendimi biliyorum cidden belim ve göbeğim kötü duruyor..çok şükür diğer taraflarda sorun yok..öyle de olunca dengesiz bi görüntü oluyor..sürekli göbeğimi ve simitlerimi saklayacak kıyafetler tercih ediyorum..
ikinize de desteğiniz için teşekkür ederim ..

çırpı bacak diyen arkadaşın bacakları malesef çok kalın..buradan bile anlayabiliyor insan ..
neyse yaa ben herkes hakkında iyi düşünüp kıskançlık yapmıyorum..bu huyumdan dolayı da içim huzurlu, böyle huylar insanı yorar ya insan hiç mutlu olamaz ki

kedicim ayrıca o senin yüzünün güzelliği

evet canım iş yerimde yoğunluk var hergün yediklerimi düzenli yazamadım ama takipteyim

ben çayı gezmede bile olsam 2 saatten önce içmiyorum, geçen hafta arkadaş çay demlemiş yanına kısr börek kurabıye falan yapmıs bende balık yapmıştım onu götürdüm 3 kaşıkta kısır aldım çay koymuş ben 2 saatten önce içmem canım dedim, şunun ucundan azıcık al bundan al azıcıktan nolurmus bu kadar yaptım dedi bende dedimki dün ben sana söylemiştim kısırdan başka şey yemem kendinize göre yapın diye, azıcık almayla bozulurmu diyor bu oruç değilki bozulsun zehir olduğunu bile bile bi lokma bile yiyemem dedim 2 saat dolunca çayımı aldım...

benimde yüzüm çok çöktü yağlar gidince sarktı nasıl toparlayacağım bilmem,,, boynum bile o kadar incelmişti eskiden boynuma tam oturan kolye yi bugün taktım boynumdan 3 cm asağıda ...

Kilo verenler😀.
Teoson: -2.82 :):):)
Çiğsel2010 : -1.50
Yena :-1.33
Niceerendiz:-1.18
Kedi83. :-1.08
Babymom. :-0.96
Mydenizz. :-0.93
Müziki. :-0,54
Hatçe33. :-0.33

Sabit kalanlar:
Canansu60
Selensu

Kilo alanlar:😔
Gül0663 : +1.32
Fmgenç :+0.81
Sevdim3737: +0.77

Hamişler :😀
Ekin06:+0.38(17. Hafta,başlangıç 75.6 şu an 77,4)
Prenscim : +1.56 (28. Hafta başlangıç 54 şu an 65)

Bildirim yapmayanlar
Aburcubur81
Bluebottle
Emriye88
Ria

Andddd oscarrrrr goess tooooo TEOSON😃😃😚😃büyük tebrikler

Birisi sabah birisi akşam yenilecek, sabah ki kaçamaklar akşama göre daha iyi yakılabiliyormuş. Nasılda yakalamışsın beni.

Bir hata yaptıysam affola ilk kez yaptığım bir şey ayfon dan ancak bu kadar oldu yanımda pv yok herkese sevgilerr:)

Süpersin, inşallah bende senin gibi yapabilirim. Dün ama bana helva getirmeyi teklif etti akrabam, ben hayır yemeyeceğim, afiyet olsun dedim. Kandırmaya çalıştı ama kandıramadı, bu akşam getirir artık. Gece gece yerler artık. :) Bende sporumu yaparım onlar yerken.

Bir hata yaptıysam affola ilk kez yaptığım bir şey ayfon dan ancak bu kadar oldu yanımda pv yok herkese sevgilerr:)
Eline sağlık. Bu hafta kilo verenler çok maşallah.

canım ellerine sağlık ama 1. teoson değil, 500 gram verdi diye hatırladım kontrol ettim doğru hatırlamışım yüzdesi 0,58 oluyor mydenizz in altına ekleyebilirsin,,,bildirim yapmayanlara da kaaniayı eklermisin,,,,,emriye bildirim yapmıştı 200 gram vermişti galiba

Kilo verenler😀. :):):)
Çiğsel2010 : -1.50:)
Yena :-1.33
Niceerendiz:-1.18
Kedi83. :-1.08
Babymom. :-0.96
Mydenizz. :-0.93
Müziki. :-0,54
Teoson. :-0.58
Hatçe33. :-0.33

Sabit kalanlar:
Canansu60
Selensu

Kilo alanlar:😔
Gül0663 : +1.32
Fmgenç :+0.81
Sevdim3737: +0.77

Hamişler :😀
Ekin06:+0.38(17. Hafta,başlangıç 75.6 şu an 77,4)
Prenscim : +1.56 (28. Hafta başlangıç 54 şu an 65)

Bildirim yapmayanlar
Aburcubur81
Bluebottle
Emriye88
Ria
Kainia

Bu durumda birinci değişti 😃ya özür dilerim treson aradaki farkı yazmamış ben de toplam verdiği kiloyu görmüşüm kıyak geçmişim ona😃😃😃

canım emriyeyi unutmuşsun yine telden girdiğin için zor oluyor, emriye nin yüzdesi yok sedece kg verenlere ekle en alta alıntı yapmadan aynı mesajdan telden de düzenleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…