bugün girmedi daha
geçen haftaki listede olup bu hafta yapmayanları bildirim yapmayanlara yazacaksın
geçen hafta bildirim yapmamış bu haftada yapmamışsa silebilirsin ria hariç diğerleri epeydir yok
Sabah dün akşam gösterdiğin gibi eğildim,az karnım acıdı ama..hiç katlanmadı benim..seni birazcık kızdırayım
Biraz daha gitsinler yeter.o yağlarda giderse etin kemiğe yapışacak bir deri bir kemik kalacaksın
1 dirhem et bin ayıbı örtermiş onlarda senin kemiklerinin çıkmasını engellerler kalsınlar artık
Emriye88
sabah sorduğun soruyu face bakarken gördüm karatayın sayfasında yayınlamışlar
YEMEK YERKEN SU İÇMELİ Mİ, İÇMEMELİ Mİ?
Hocam, yemek esnasında su içmek için ne diyeceksiniz? İçmeli mi, içmemeli mi
- Yemek sırasında su içilince, mide suyu ve mide asidi oranı azalıyor. Yani mide suyu ve asidi sulanmış olduğu için hazım zorlaşıyor, gaz şikâyetleri başlıyor. Bu sebeple yemek yerken su içilmemeli. Öncesinde veya sonrasında içilmesi daha doğru.
herkese hayırlı cumalar..kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim..ben bu kadar spora 600 gram verebildim..daha önceki jillian maceramda hiç kilo veremeyip sıkılaşmıştım..buna yürüyüş ekleyince sanırım kilolar yavaş yavaş da olsa gitmeye başladı..incelme süpper boyutta..sabah arkadaşlarımla birlikteydim dahafazla verme artık dediler..dedim göbek ve simitler için uğraşıyorum..birisi ama yüzün kötü olmuş dedi ,birisi bacakların çırpı gibi olmuş dedi..üzüldüm..ben zaten yüzümün de gitmesini istiyorum dedim.. o da suratını buruşturdu[/COLOR][/B]
Rumuz: mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02/11/2013
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 63.9
Fark: -600 gr
Toplam fark: 5.1 kg
Beden: 40
Spor: jillian shred day +yürüyüş
Boy: 1.64
Hedef: 58
Yüzdesi: -0.930
herkese hayırlı cumalar..kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim..ben bu kadar spora 600 gram verebildim..daha önceki jillian maceramda hiç kilo veremeyip sıkılaşmıştım..buna yürüyüş ekleyince sanırım kilolar yavaş yavaş da olsa gitmeye başladı..incelme süpper boyutta..sabah arkadaşlarımla birlikteydim dahafazla verme artık dediler..dedim göbek ve simitler için uğraşıyorum..birisi ama yüzün kötü olmuş dedi ,birisi bacakların çırpı gibi olmuş dedi..üzüldüm..ben zaten yüzümün de gitmesini istiyorum dedim.. o da suratını buruşturdu
Hepinize hayirli aksamlar diliyorum.Sevgili muzikci cok gecmis olsun canim.Kusura bakma biraz gec oldu,yarin kismetse prenses kizimi getire cegim icin bugun onun istekleriyle yogundum.Sevgili ekin 06cigim her zaman dualarimdasin guzel kizim,hic endisen olmasin evvel allah hersey cok guzel olacak.
GÜL ABLA
Evde bana uygun yemek yok hiç, patatesli bir yemek var, sence yarın yesem mi? Yanına birazda kırmızı lahana doğrasam.
Lavaş gerçekten çok güzeldi, bugün de yesem mi diye düşünüyordum. :))
sağol ablacım senin yolunda ilerliyorum çalışan bayan olarakk ama senin gibi olamam..maşallah sana ablacımhemde nasılll bekliyolar canlarım benimm.. afyonda ki kız kardeşimde orda annemin sesi telde konuşurken bile o kadar farketti ki , neşe dolu geliyor...
Siz kimseyi dinlemeyin kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz,kişinin en iyi dostu yine kendisi .... Bu kilo olayı toplumumuzda da büyük kıskançlık meselesi .... Çok güzelsiniz arkadaşım yüzünüzde bedeniniz de biz bunu biliyoruz😘
Bence kıskanmışlar seni.Senin yüzün çirkin olamaz bir kere. Sende bana katıldın, göbek için uğraşanlar grubu.
Sporla beraber daha çok versiniz ,hem hedef kilonuza baya var..sıkılaşırsınız da ..
Bazen duraklamalar olabiliyor fmgenciğim,haftaya verirsin üzülme..
Üzülme gül ablacım,istediğin kiloya inşallah düşüceksin..en azından sağlıksız beslenmiyorsun ..
Sizi çok sık göremiyoruz ama tebrik ederim...
Hayırlı cumalar sizede..Maşallah çok iyi gidiyorsunuz..
Size hoşgeldiniz demişmiydim,biraz geç oldu ama ..o kadar kalabalık olduk ki şaşırıyorum,karıştıyorum bazen..
İşleri toparlayım da,toplantıya gidicem,görüşürüz yine...
Ben su içerken yemekten 20-25 dk. önce, yemekten sonra da en az 2 saat olmasına dikkat ediyorum. Tabii öncesi saat olarak belirleyemiyorum tam ama, su içmeyi belli bir saatte bırakıyorum. Bazen annem çay getiriyor, dayanamıyorum.
Rumuz: mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02/11/2013
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 63.9
Fark: -600 gr
Toplam fark: 5.1 kg
Beden: 40
Spor: jillian shred day +yürüyüş
Boy: 1.64
Hedef: 58
Yüzdesi: -0.930
herkese hayırlı cumalar..kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim..ben bu kadar spora 600 gram verebildim..daha önceki jillian maceramda hiç kilo veremeyip sıkılaşmıştım..buna yürüyüş ekleyince sanırım kilolar yavaş yavaş da olsa gitmeye başladı..incelme süpper boyutta..sabah arkadaşlarımla birlikteydim dahafazla verme artık dediler..dedim göbek ve simitler için uğraşıyorum..birisi ama yüzün kötü olmuş dedi ,birisi bacakların çırpı gibi olmuş dedi..üzüldüm..ben zaten yüzümün de gitmesini istiyorum dedim.. o da suratını buruşturdu
canan ablacığım ellerine sağlık..prensesle muhteşem güzel bi hafta sonu dilerim..sevgiler ablacım öp yerime güzel kızını
bu iki mesaj arasındaki farkı bulan bana söyeleyebilir mi?
canım iyi yolculuklar..bizden de selamlar ailene..hayırlısıyla gidip gel özletme kendini arkadaşım
ben çayı gezmede bile olsam 2 saatten önce içmiyorum, geçen hafta arkadaş çay demlemiş yanına kısr börek kurabıye falan yapmıs bende balık yapmıştım onu götürdüm 3 kaşıkta kısır aldım çay koymuş ben 2 saatten önce içmem canım dedim, şunun ucundan azıcık al bundan al azıcıktan nolurmus bu kadar yaptım dedi bende dedimki dün ben sana söylemiştim kısırdan başka şey yemem kendinize göre yapın diye, azıcık almayla bozulurmu diyor bu oruç değilki bozulsun zehir olduğunu bile bile bi lokma bile yiyemem dedim 2 saat dolunca çayımı aldım...
Kilo verenler😀.
Teoson: -2.82 :):):)
Çiğsel2010 : -1.50
Yena :-1.33
Niceerendiz:-1.18
Kedi83. :-1.08
Babymom. :-0.96
Mydenizz. :-0.93
Müziki. :-0,54
Hatçe33. :-0.33
Sabit kalanlar:
Canansu60
Selensu
Kilo alanlar:😔
Gül0663 : +1.32
Fmgenç :+0.81
Sevdim3737: +0.77
Hamişler :😀
Ekin06:+0.38(17. Hafta,başlangıç 75.6 şu an 77,4)
Prenscim : +1.56 (28. Hafta başlangıç 54 şu an 65)
Bildirim yapmayanlar
Aburcubur81
Bluebottle
Emriye88
Ria
Andddd oscarrrrr goess tooooo TEOSON😃😃😚😃büyük tebrikler
Eline sağlık.Bir hata yaptıysam affola ilk kez yaptığım bir şey ayfon dan ancak bu kadar oldu yanımda pv yok herkese sevgilerr:)
Kilo verenler😀.
Teoson: -2.82 :):):)
Çiğsel2010 : -1.50
Sabit kalanlar:
Canansu60
Selensu
Bildirim yapmayanlar
Aburcubur81
Bluebottle
Emriye88
Ria
Andddd oscarrrrr goess tooooo TEOSON😃😃😚😃büyük tebrikler
yaa afyon anlamışım...o zaman ekmeksiz kebaplardan mutlaka ye canım..
Kilo verenler😀. :):):)
Çiğsel2010 : -1.50:)
Teoson. :-0.58
Sabit kalanlar:
Canansu60
Selensu
Bildirim yapmayanlar
Aburcubur81
Bluebottle
Emriye88
Ria
Kainia
Bu durumda birinci değişti 😃ya özür dilerim treson aradaki farkı yazmamış ben de toplam verdiği kiloyu görmüşüm kıyak geçmişim ona😃😃😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?