Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

teişekkürler

faceden gönderirsin resmi, önceki aya göre bakayım ne farketmiş,,,,önemli olanda ona yaraması

işin zor valla mantılar hamur işleri yandın sen

işte o yüzden hiççç kopmamam lazım burdan... daha şimdi annem benle inatlaşıyor evnde yap diyeti burda icime sinmez yemezsen diyor bakalım bunun sonu nereye varacak:18::18:

Kilo verenler😀. :):):)
Çiğsel2010 : -1.50:)
Yena :-1.33
Niceerendiz:-1.18
Kedi83. :-1.08
Babymom. :-0.96
Mydenizz. :-0.93
Müziki. :-0,54
Teoson. :-0.58
Aburcubur81:-0.34
Hatçe33. :-0.33
Emriye88:-0.29

Sabit kalanlar:
Canansu60
Selensu

Kilo alanlar:😔
Gül0663 : +1.32
Fmgenç :+0.81
Sevdim3737: +0.77

Hamişler :😀
Ekin06:+0.38(17. Hafta,başlangıç 75.6 şu an 77,4)
Prenscim : +1.56 (28. Hafta başlangıç 54 şu an 65)

Bildirim yapmayanlar

Bluebottle
Ria
Kainia

Bu durumda birinci değişti 😃ya özür dilerim treson aradaki farkı yazmamış ben de toplam verdiği kiloyu görmüşüm kıyak geçmişim ona😃😃😃

Ay çok utandım özür

canımmm sen onlara bakma kendini nasıl mutlu hissediyosan öyle ol.. benimde çevremdekiler yeter diyolar ama bence yetmez kendimi böyle iyi hissetmyorum.. sıkılaştı vücut çok kilo verdim zannediyolar.. bende sallamıyorm onları hem ben sağlıklı yaşıyorum diyet değil diyorum yaptığım... onlarda susuyo

sağol canım benim özletmicem merak etme heran brda olacam ki kaçamak olmasın

ellerine sağlık arkadaşım... kilo verenleri tebrik ederm. biz kilo alan ve sabit kalanlarda inşallah bundan sonra heppp kilo verenler kısmında olsunlar...

ellerine sağlık canım

telden bu kadarını bile yapmam çok güzel utanacak bişey yok,,,, millet pc den yapmamak için kaçıyor topiği terkediyor sen hem gönüllü yaptın hem telden ......çok güzel oldu canım bu kadar hata kadı kızında da olur

kilo verenleri tebrik ederim

veremeyenlerde üzülmesinler haftaya veririler havalarda güzelken tam gaz yürüyüşe

benim gibi alanlarda haftaya veririler inşallah :44:

Rica ederim ne demek,bir de bi yandan röfle yaptırdım yaptıranlar bilir başım ağrıyor şu an. Akşam30 diyetmatik annem siyah bulgur almış kabaklı pilav yapmış 😃güzeldi +yoğurt+salata. Spor:yürümedim ama 135 squat yapıcam biraZdan

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, tarçın, zeytinyağı

KAHVALTI 11:00
Muz (kahvaltıdan önce yedim)
Lavaş
Kavrulmuş fındık, kabak çekirdeği
1 Portakaldan
2 tane tavada genç tavuk yumurtası
Peynir
Maydanoz, domates (zeytinyağı)
Siyah çay (limonlu)

SU 500 ML :)

AKŞAM YEMEĞİ 17:28 :)
Kabak yemeği, çok az
Fasülye turşusu
Kabak çekirdeği

Son düzenleme:

Ellerine saglik canim . bu hafta kilo verenler grubu baya kalabalik haftaya ins. daha kalabalik oluruz.

Sevgili mydenizzzcigim benim,ben seni gormeden kalbinin guzelligini gordum.Sana en uygun kilo,senin kendini en guzel ve rahat hissettigin kilodur.Herkesten once aynada biz kendi kendimizi begenecegiz.Rabbbim, seni ailene,evlatlarina,esine ve bize bagislasin canim.nazar::

güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…