Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim Gulcugum,cok tesekkur ederim,hamdolsun cok iyi.Aksamustu biraz dizlerimde uyudu gene.Uyaninca ozel masasinda keyf yapiyor binlerce sukur.

benimde yüzüm çok çöktü yağlar gidince sarktı nasıl toparlayacağım bilmem,,, boynum bile o kadar incelmişti eskiden boynuma tam oturan kolye yi bugün taktım boynumdan 3 cm asağıda ...

Ince boyun çok güzel durur ablacim o yönden iyi olmuştur da yüzün için bir şey diyemeyecegim..suna dumankaya'dan dinlemistim yatarken limon sürün her gece cildi sıkılaştırır sarkmalari önler diyordu ama uygulayip fayda gören var mi bilmiyorum..

abla benim yüzüm hemen yuvarlaklasiyor sibel can gibi yanaklarım kocaman oluyor. Ben yuzumden de gitsin istiyorum..Bebegim kucukken 77 kiloluk halimin resmi var face de.gordun mü bilmiyorum masallahi var yanaklarımin..:)

Birisi sabah birisi akşam yenilecek, sabah ki kaçamaklar akşama göre daha iyi yakılabiliyormuş. Nasılda yakalamışsın beni.

Konu sen olunca yakın markajdasin biliyorsun di mi

Evet canim bende sallamiyorum zaten ama bu gün canimi sıktılar işte...şimdi daha iyiyim sagolun desteginiz ve siz iyi ki varsiniz

Estağfurullah ablacim o senin guzelligin, allah senden razı olsun. .iyi ki varsin

Sabah kkk benzeri bir şey :)
Disardaydim eksikler olsada yedim birşeyler. .

Eve gelince aciktim tabi öğleden sonra salata yogurt ve mercimekli köfte yedim

Aksam taze fasulye ve salatayla hafif bir menü oldu...

Spor jillian 2/9 ( heralde 9'u yaptik )
Dışarda yürüyüş 15 dk. Evde yürüyüş 30 dk

Suna Dumankaya nın sitesinden 2 günönce bütün ciltle ilgili tarifleri aldım dosya yaptım inşallah uygularım

faceden bakayım resimlerine

açlık hissi verdimi peki

Yo iyiyim nedense yanına yoğurt veya peynir yemek gelmedi anneme acıktım süt var mı dedim o da elma verdi yedim 😃ama yani sabah 08:30 kahvaltı akşam 16:30 yemek ,bn neredeyse 2 haftadır karatay yapıyorum böle 8 saat aç kalmamıştım hep kuaförde olmamdan aslında ceviz falan aksam açılınca orada yiyebilirdim de mi Gül ? Ya da bu tarz durumlarda yanımıza ne almalıyız?

yanında kayısı ve kuruyemiş hep bulunmalı hem tok tutar hem Gİ düşük

Sabah sonrası yogundum muhabbet edemedim sizlerle cok alıştım boşluk oluyor topige giremeyince

Bugün Spor anlaminda çok verimli bir gün oldu benim için 45 dakika tempolu yürüyüş 15 dakika aletli jimnastik yaptım.disarida yürüyüş yapanlara özellikle birsey soylemek istiyorum yürüyüş sonrasında bulunduğunuz yerde jimnastik aletleri varsa muhakkak 5dakikada olsa yapin hem cok rahatlatiyor hemde bir sonraki gün icin vücudu hazirliyor bence

Hayirli geceler canlarim.Hosgeldin teosoncugum,ben de prensesimin bakimini yaptim,banyosunu yaptim misler gibi melekler gibi uyuyor yavrum.Ben de dusumu aldim,yanina uzandim topigimizi de birakamiyorum.Gercekten yuruyus konusunda cok haklisin,hayatimin en sikintili donemlerinde kendimi hep yuruyusle terapi etmistim.Bazen o ruzgarin yuzune yuzune esmesi bile nasil ferahlatir insani,ayni zamanda cok guzel bir enerji bosalimi,sakin kafayla saglikli kararlar verebilme ortamidir.Cogu zaman kulakliklarimida takarim,Turkce sozlu tum sarkilarin hayraniyim,belkide her sarkida kendimden birsey bulurum,cogunda da nostalji yaparim rahmetli Ferdi Ozbegen gibi.Iste boyle canim...

Nasıl benzer şeyler. Bende yarına tüyo aldım, nasıl birşey yapabilirim diye, yumurtamın bir tanesi kabında kırılmış üstten, onu tavada yapacağım. Krep gibi olacak, içine dereotu, peynir koyup yiyeceğim. 2 tanesini de haşlayacağım. Birde bana helva ayırdılar, üzeri çikolata soslu sabah yesem mi biraz ya. Birde yemedim, geri çevirdim diye böbürleniyordum. Ama şimdi aklım çelindi gibi.
Jillian'ın 2. level 10. gününü yarın yapıyorum, sabah yoğurt karışımımı yiyip, ardından yapacağım, sonrada kahvaltımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…