Sonra enimle boyum bir olsun.okadarcık yağ nasıl ısıtsın seni tabiiki donarsın biraz etli butlu ol
güle güle kullan canım
Canim Gulcugum,cok tesekkur ederim,hamdolsun cok iyi.Aksamustu biraz dizlerimde uyudu gene.Uyaninca ozel masasinda keyf yapiyor binlerce sukur.
Çok çok teşekkürler😀
Spor:dayanamadım burada kondisyon bisikleti vardı 40 dk kullandım
süpersin valla
benimde yüzüm çok çöktü yağlar gidince sarktı nasıl toparlayacağım bilmem,,, boynum bile o kadar incelmişti eskiden boynuma tam oturan kolye yi bugün taktım boynumdan 3 cm asağıda ...
Birisi sabah birisi akşam yenilecek, sabah ki kaçamaklar akşama göre daha iyi yakılabiliyormuş. Nasılda yakalamışsın beni.
canımmm sen onlara bakma kendini nasıl mutlu hissediyosan öyle ol.. benimde çevremdekiler yeter diyolar ama bence yetmez kendimi böyle iyi hissetmyorum.. sıkılaştı vücut çok kilo verdim zannediyolar.. bende sallamıyorm onlarıhem ben sağlıklı yaşıyorum diyet değil diyorum yaptığım... onlarda susuyo
Yalnız acıkıp elma yedim bu saatte bu kötü oldu ama yemek saatlerim öl saçmaydı bugün
Sevgili mydenizzzcigim benim,ben seni gormeden kalbinin guzelligini gordum.Sana en uygun kilo,senin kendini en guzel ve rahat hissettigin kilodur.Herkesten once aynada biz kendi kendimizi begenecegiz.Rabbbim, seni ailene,evlatlarina,esine ve bize bagislasin canim.nazar::
Yalnız acıkıp elma yedim bu saatte bu kötü oldu ama yemek saatlerim öl saçmaydı bugün
Ince boyun çok güzel durur ablacim o yönden iyi olmuştur da yüzün için bir şey diyemeyecegim..suna dumankaya'dan dinlemistim yatarken limon sürün her gece cildi sıkılaştırır sarkmalari önler diyordu ama uygulayip fayda gören var mi bilmiyorum..
abla benim yüzüm hemen yuvarlaklasiyor sibel can gibi yanaklarım kocaman oluyor. Ben yuzumden de gitsin istiyorum..Bebegim kucukken 77 kiloluk halimin resmi var face de.gordun mü bilmiyorum masallahi var yanaklarımin..:)
Rica ederim 😃Elinize emeğinize sağlık liste için teşekkürler. ..
Şu an farkettim İnanbu hiç iyi olmamış , direk insülin madem bir hata yaptın yanında peynir yada yoğurt yeseydin Gİ yarıya inerdi
Rica ederim 😃
Şu an farkettim İnan
açlık hissi verdimi peki
Yo iyiyim nedense yanına yoğurt veya peynir yemek gelmedi anneme acıktım süt var mı dedim o da elma verdi yedim 😃ama yani sabah 08:30 kahvaltı akşam 16:30 yemek ,bn neredeyse 2 haftadır karatay yapıyorum böle 8 saat aç kalmamıştımhep kuaförde olmamdan aslında ceviz falan aksam açılınca orada yiyebilirdim de mi Gül ? Ya da bu tarz durumlarda yanımıza ne almalıyız?
Sabah kkk benzeri bir şey :)
Disardaydim eksikler olsada yedim birşeyler. .
Eve gelince aciktim tabi öğleden sonra salata yogurt ve mercimekli köfte yedim
Aksam taze fasulye ve salatayla hafif bir menü oldu...
Spor jillian 2/9 ( heralde 9'u yaptik )
Dışarda yürüyüş 15 dk. Evde yürüyüş 30 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?