Ben kuruyemişimi hep yanımda taşıyorum, ama 8'den sonra acıkırsak, yoğurt, ayran, süt içebiliriz. Öncesinde limonlu su deneyip, eğer hala açlık duyuyorsak, yoğurt, süt.Yo iyiyim nedense yanına yoğurt veya peynir yemek gelmedi anneme acıktım süt var mı dedim o da elma verdi yedim 😃ama yani sabah 08:30 kahvaltı akşam 16:30 yemek ,bn neredeyse 2 haftadır karatay yapıyorum böle 8 saat aç kalmamıştımhep kuaförde olmamdan aslında ceviz falan aksam açılınca orada yiyebilirdim de mi Gül ? Ya da bu tarz durumlarda yanımıza ne almalıyız?
Hayirli geceler canlarim.Hosgeldin teosoncugum,ben de prensesimin bakimini yaptim,banyosunu yaptim misler gibi melekler gibi uyuyor yavrum.Ben de dusumu aldim,yanina uzandim topigimizi de birakamiyorum.Gercekten yuruyus konusunda cok haklisin,hayatimin en sikintili donemlerinde kendimi hep yuruyusle terapi etmistim.Bazen o ruzgarin yuzune yuzune esmesi bile nasil ferahlatir insani,ayni zamanda cok guzel bir enerji bosalimi,sakin kafayla saglikli kararlar verebilme ortamidir.Cogu zaman kulakliklarimida takarim,Turkce sozlu tum sarkilarin hayraniyim,belkide her sarkida kendimden birsey bulurum,cogunda da nostalji yaparim rahmetli Ferdi Ozbegen gibi.Iste boyle canim...
Sabah sonrası yogundum muhabbet edemedim sizlerle cok alıştım boşluk oluyor topige giremeyince
Bugün Spor anlaminda çok verimli bir gün oldu benim için 45 dakika tempolu yürüyüş 15 dakika aletli jimnastik yaptım.disarida yürüyüş yapanlara özellikle birsey soylemek istiyorum yürüyüş sonrasında bulunduğunuz yerde jimnastik aletleri varsa muhakkak 5dakikada olsa yapin hem cok rahatlatiyor hemde bir sonraki gün icin vücudu hazirliyor bence
Hayirli geceler canlarim.Hosgeldin teosoncugum,ben de prensesimin bakimini yaptim,banyosunu yaptim misler gibi melekler gibi uyuyor yavrum.Ben de dusumu aldim,yanina uzandim topigimizi de birakamiyorum.Gercekten yuruyus konusunda cok haklisin,hayatimin en sikintili donemlerinde kendimi hep yuruyusle terapi etmistim.Bazen o ruzgarin yuzune yuzune esmesi bile nasil ferahlatir insani,ayni zamanda cok guzel bir enerji bosalimi,sakin kafayla saglikli kararlar verebilme ortamidir.Cogu zaman kulakliklarimida takarim,Turkce sozlu tum sarkilarin hayraniyim,belkide her sarkida kendimden birsey bulurum,cogunda da nostalji yaparim rahmetli Ferdi Ozbegen gibi.Iste boyle canim...
Nasıl benzer şeyler. Bende yarına tüyo aldım, nasıl birşey yapabilirim diye, yumurtamın bir tanesi kabında kırılmış üstten, onu tavada yapacağım. Krep gibi olacak, içine dereotu, peynir koyup yiyeceğim. 2 tanesini de haşlayacağım. Birde bana helva ayırdılar, üzeri çikolata soslu sabah yesem mi biraz ya. Birde yemedim, geri çevirdim diye böbürleniyordum. Ama şimdi aklım çelindi gibi.
Jillian'ın 2. level 10. gününü yarın yapıyorum, sabah yoğurt karışımımı yiyip, ardından yapacağım, sonrada kahvaltımı.
Bende akşam yediğim muzları (2 gündür)yoğurda güvenerek yedim. Birde spor yapanlara öneriyorlar. Bahanemde hazır.
Eki Görüntüle 1001422
Canim kedicigim,yesil kahve diye bir konuya rastladin mi canim?Bolgesel incelme ve de ozellikle gobek bolgesinde cok faydaliymis.Eger ilgini cekerse yo. to .b ta yesil kahvenin faydalari yazip,cikan sonuclari izledim.Gobek bolgesi deyince hemen aklima sen geldin canim.
Spor yapmayınca göbek, mide çıktı ortaya.şimdiden sabahın boğazını düşünüyor ya sen bu boğazla spor yapmasan yanmıştın valla
Afiyet olsun, ağzım sulandı.balkonda 4-5 kg muz var mersinden geldi süper lezzetli ....her sabah 1 muz 1 yumurta yiyorum, kızda 2 muz yiyor çürümeden bitirmemiz lazım
Bir bakayım, ama nereden bulacağız. :44:Canim kedicigim,yesil kahve diye bir konuya rastladin mi canim?Bolgesel incelme ve de ozellikle gobek bolgesinde cok faydaliymis.Eger ilgini cekerse yo. to .b ta yesil kahvenin faydalari yazip,cikan sonuclari izledim.Gobek bolgesi deyince hemen aklima sen geldin canim.
Spor yapmayınca göbek, mide çıktı ortaya.
Afiyet olsun, ağzım sulandı.
Bir bakayım, ama nereden bulacağız. :44:
Ooooo, o zaman ben helvayı düşünüyorum, kesin leptin bozuldu. Yiyeceğim galiba.Bakayim dedigine gore kesin arastirir yarin alma imkani varsa alir yoksa pazartesiye kalir,,,,gerci bizim icinde iyi olur arastirmak icin vakit harcamayiz bizdee armut pis agzima dus yapariz....aaa armut dedim agzimiza bu vakitte duserse leptin bozulur..:):):)
Ah canim Gulcugum,sen basimizin tacisin belki sana oyle geliyordur,karsidan bakildiginda hissedilmiyordur bile.Senin zarifligin herseye bedel canim.
Afiyet olsun canim kg derdin olmayinca herseyi yersin ....sen olmasan biz kime takilacagiz topik seninle nese buluyor, canan in dedigi gibi hepimiz ayri cicekleriz hepimizin farkli guzellikleri var....Ooooo, o zaman ben helvayı düşünüyorum, kesin leptin bozuldu. Yiyeceğim galiba.Jillian'ı sabah yapacağım için, kahvaltıda yiyeceklerimi hazırladım, yumurtaları pişirmek kaldı. Salatanın yağını, limonunu eklemek, birde annem bana yer elması almış, onu da yiyeceğim.
bugun sağlıklı yasıyoruz da yorumlarda okudum yapanlar faydasını görmüş demiş bir bayan diğer bayanda biz zaten karatayla faydasını görüyoruz ona gerek yok demiş....bendeki göbek hiç birinizde yok onda kı kavun bendeki davul gibi
balkonda 4-5 kg muz var mersinden geldi süper lezzetli ....her sabah 1 muz 1 yumurta yiyorum, kızda 2 muz yiyor çürümeden bitirmemiz lazım
Nasıl benzer şeyler. Bende yarına tüyo aldım, nasıl birşey yapabilirim diye, yumurtamın bir tanesi kabında kırılmış üstten, onu tavada yapacağım. Krep gibi olacak, içine dereotu, peynir koyup yiyeceğim. 2 tanesini de haşlayacağım. Birde bana helva ayırdılar, üzeri çikolata soslu sabah yesem mi biraz ya. Birde yemedim, geri çevirdim diye böbürleniyordum. Ama şimdi aklım çelindi gibi.
Jillian'ın 2. level 10. gününü yarın yapıyorum, sabah yoğurt karışımımı yiyip, ardından yapacağım, sonrada kahvaltımı.
Suna Dumankaya nın sitesinden 2 günönce bütün ciltle ilgili tarifleri aldım dosya yaptım inşallah uygularım
faceden bakayım resimlerine
Rumuz: mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02/11/2013
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 63.9
Fark: -600 gr
Toplam fark: 5.1 kg
Beden: 40
Spor: jillian shred day +yürüyüş
Boy: 1.64
Hedef: 58
Yüzdesi: -0.930
herkese hayırlı cumalar..kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim..ben bu kadar spora 600 gram verebildim..daha önceki jillian maceramda hiç kilo veremeyip sıkılaşmıştım..buna yürüyüş ekleyince sanırım kilolar yavaş yavaş da olsa gitmeye başladı..incelme süpper boyutta..sabah arkadaşlarımla birlikteydim dahafazla verme artık dediler..dedim göbek ve simitler için uğraşıyorum..birisi ama yüzün kötü olmuş dedi ,birisi bacakların çırpı gibi olmuş dedi..üzüldüm..ben zaten yüzümün de gitmesini istiyorum dedim.. o da suratını buruşturdu
Bence kıskanmışlar seni.Senin yüzün çirkin olamaz bir kere. Sende bana katıldın, göbek için uğraşanlar grubu.
ben çayı gezmede bile olsam 2 saatten önce içmiyorum, geçen hafta arkadaş çay demlemiş yanına kısr börek kurabıye falan yapmıs bende balık yapmıştım onu götürdüm 3 kaşıkta kısır aldım çay koymuş ben 2 saatten önce içmem canım dedim, şunun ucundan azıcık al bundan al azıcıktan nolurmus bu kadar yaptım dedi bende dedimki dün ben sana söylemiştim kısırdan başka şey yemem kendinize göre yapın diye, azıcık almayla bozulurmu diyor bu oruç değilki bozulsun zehir olduğunu bile bile bi lokma bile yiyemem dedim 2 saat dolunca çayımı aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?