Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben kuruyemişimi hep yanımda taşıyorum, ama 8'den sonra acıkırsak, yoğurt, ayran, süt içebiliriz. Öncesinde limonlu su deneyip, eğer hala açlık duyuyorsak, yoğurt, süt.

Hayırlı geceler ablacim soyledigin herşeye katılıyorum terapi gibi oluyor bende negatif seyleri pozitife cevirmek kafayı bosaltmak için yürüyüş yapiyorum .prensesini öpüyorum

bu hiç iyi olmamış , direk insülin madem bir hata yaptın yanında peynir yada yoğurt yeseydin Gİ yarıya inerdi
Bende akşam yediğim muzları (2 gündür) yoğurda güvenerek yedim. Birde spor yapanlara öneriyorlar. Bahanemde hazır.

bende yemek saati çıkıyorum benim yemek problemım olmadığı için 1 saat yuruyorum yarım saattte parktakı aletlerle spor yapıyorum çok ıyı oluyor

Canim kedicigim,yesil kahve diye bir konuya rastladin mi canim?Bolgesel incelme ve de ozellikle gobek bolgesinde cok faydaliymis.Eger ilgini cekerse yo. to .b ta yesil kahvenin faydalari yazip,cikan sonuclari izledim.Gobek bolgesi deyince hemen aklima sen geldin canim.

anasının kuzusu aklandı paklandı mışıl mışıl uyudu

şimdiden sabahın boğazını düşünüyor ya sen bu boğazla spor yapmasan yanmıştın valla

bugun sağlıklı yasıyoruz da yorumlarda okudum yapanlar faydasını görmüş demiş bir bayan diğer bayanda biz zaten karatayla faydasını görüyoruz ona gerek yok demiş....bendeki göbek hiç birinizde yok onda kı kavun bendeki davul gibi

şimdiden sabahın boğazını düşünüyor ya sen bu boğazla spor yapmasan yanmıştın valla
Spor yapmayınca göbek, mide çıktı ortaya.

balkonda 4-5 kg muz var mersinden geldi süper lezzetli ....her sabah 1 muz 1 yumurta yiyorum, kızda 2 muz yiyor çürümeden bitirmemiz lazım
Afiyet olsun, ağzım sulandı.

Bir bakayım, ama nereden bulacağız. :44:

Ah canim Gulcugum,sen basimizin tacisin belki sana oyle geliyordur,karsidan bakildiginda hissedilmiyordur bile.Senin zarifligin herseye bedel canim.

Kedicigim,guvendigin,tanidigin aktar varsa oradan temin edebilirsin,yanliz orada ogutulmesi gerekiyormus cunku yesil cekirdekler cok sertmis.Birde kadinlar kulubunun zayiflama kurleri bolumunde gobek bolgesinden fayda gorenler olmus diye okudum.Tabii ki son tercih sana ait.

Son düzenleme:
Spor yapmayınca göbek, mide çıktı ortaya.

Afiyet olsun, ağzım sulandı.

Bir bakayım, ama nereden bulacağız. :44:

Bakayim dedigine gore kesin arastirir yarin alma imkani varsa alir yoksa pazartesiye kalir,,,,gerci bizim icinde iyi olur arastirmak icin vakit harcamayiz bizdee armut pis agzima dus yapariz....aaa armut dedim agzimiza bu vakitte duserse leptin bozulur..:):):)

Ooooo, o zaman ben helvayı düşünüyorum, kesin leptin bozuldu. Yiyeceğim galiba. Jillian'ı sabah yapacağım için, kahvaltıda yiyeceklerimi hazırladım, yumurtaları pişirmek kaldı. Salatanın yağını, limonunu eklemek, birde annem bana yer elması almış, onu da yiyeceğim.

Ah canim Gulcugum,sen basimizin tacisin belki sana oyle geliyordur,karsidan bakildiginda hissedilmiyordur bile.Senin zarifligin herseye bedel canim.

Tesekkur ederim canim ...su anki haliyle prenscigimin top karnindan buyuktur bile....gecen sene masaja gitmistim kadin gobegi ortada topladi yanlari masajla eritti noldu boyle top gibi oldu dedim amac seansi uzatmakmis cok para istedi bide hergun morluklar icinde eve geliyordum zor yuruyordum agridan gitmedim paramda eziyet cektim w hafta dayak yesem o kadar curumezdi her yanim patlican moru gibiydi tum vucudum

Afiyet olsun canim kg derdin olmayinca herseyi yersin ....sen olmasan biz kime takilacagiz topik seninle nese buluyor, canan in dedigi gibi hepimiz ayri cicekleriz hepimizin farkli guzellikleri var....
Ben oruc tutmaya niyetlendim yatip 4 te kalkayim daha bisey hazirlamadin sen sabah ki yiyecegini bile hazirlamissin yarin is yok sanada degil mi

10.20 kk kahvaltisi+yesil cay kiraz sapli

15.20 turk kahvesi

17.20-18.00 az bulgur ustu 1 kasik nohut yemegi+2 kasik kavrlmus ispanak yanina 4 minik kofte+yesil caykiraz sapli

uyaninca karbonatli su
gun icinde 2 lt yakin limonlu tarcinli su

egzersiz Tibet+70 squat+40sny plank

bendeki gobegi gorseniz asil lomburlombur ve sarkmis. yani Karun estetik ameliyati olsam yeridir enaz 5 cm kesin keserler germek icin/// sertlesmesi imkansiz

balkonda 4-5 kg muz var mersinden geldi süper lezzetli ....her sabah 1 muz 1 yumurta yiyorum, kızda 2 muz yiyor çürümeden bitirmemiz lazım

ohh afiyet olsun cok lezizdir eminim

kirik yumurtayi yemesen daha ii olur hava aldigi icinbozulma durumu var

yanliz yurumeyi ozledim o serinligin yuzume carpisini bi muddet sonar hava serinse bile vucuun isinmis olmasi... cok severim yurumeyi

Suna Dumankaya nın sitesinden 2 günönce bütün ciltle ilgili tarifleri aldım dosya yaptım inşallah uygularım

faceden bakayım resimlerine

bendede kas dusuklugu var ona formul varmi... boyuna Tibet egz cok ii gelio topluyor boynu

ya bosver sen milleti, onlarin amaci kendileri yapamio sana sariolar. sen nasil mutlusun onemli olan o. aynaya bakan sensin. bide az diyeye girip zayiflasan agzi olan konusur kimsede desteklemez ay sundan ye bundaz az al bisey olmaz eritirsin vs vs.. bende cok yasiyorum cokta gicik oluyorum

Bence kıskanmışlar seni. Senin yüzün çirkin olamaz bir kere. Sende bana katıldın, göbek için uğraşanlar grubu.

bende bende varim o gobekte

ee ben kahvaltinindA yemeginde pesine iciyorum yesil cayimi demekki hata yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…