Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

masaallahhcogu gitmis bisey kalmamis .. saglikla gelsin melegin

Evet, bugün iş yok.

İnşallah Karatay, spor ve birbirimize desteğimizle kurtulacağız bu göbekten.

Birde şınav eklesen tam olur, bütün vücuda çalışmış olursun. Tam şınav değilde Jillianda sarışın kızın yaptığım yarım şınavı yapabilirsin, alışınca tam şınav yaparsın.

adanadan herkese günaydınnnn

Günaydın.

masaallahhcogu gitmis bisey kalmamis .. saglikla gelsin melegin

Amin,çok teşekkür ederim..

Günaydın ,Adana'ya ve sana ...

Evet, bugün iş yok.

Yan gel yat

neden se bugün benim canım işe gelmek istedi...geldim kahvaltımı yaptım..işlere bakıyorum bir yandan sallanıyorum..sabah çıkarken evi topladım,çamaşırları attım,bulaşık makinamı çalıştırdım..evi toz al,sil ve süpüre hazır ettim
Mutfak dolaplarımın içine önceden serdiğim örtüler vardı..sıkıldım onlardan..yeni örtüler çıkmış ,kesip onları yerleştircem..mis gibi yapacağım..doğumdan önce angarya işleri bitirmem lazım..en son perde,koltuk silme ,cam silme işleri kalıcak..onlarıda kardeşlerim yapıcak..bende düzenleme işlerini yapıcam..

Günaydın bu arada,size kocaman enerji gönderiyorum

kedicik sizing gobek giderde benimki sallanir :)) sinava benzer hareketler jillianda var onuda dun yapacaktim cocuklari uyuturken bende bayilmisim onlarla :))]+

Günaydın,,ailene sevgiler...

Enerjiye ihtiyacım var bugün...Çok fena enerji düşüklüğü yaşıyorum pek tadım yok...ÜStüne yemekli misafirim var şimdi haberim oldu..
Şimdi kahve içerek zihnimi açıp mönü ayarlamaya çalışıyorum..

Herkese huzurlu ve kaçamaksız haftasonu diliyorum...

kedicik sizing gobek giderde benimki sallanir :)) sinava benzer hareketler jillianda var onuda dun yapacaktim cocuklari uyuturken bende bayilmisim onlarla :))]+

Benim göbek benden ayrılamıyor. Yumuşak olan göbekler daha rahat gidiyordur belki, toparlanınca daha iyi anlaşılır.

dün yediklerim
sabah kkk
öğlen yoğurt tarçınlı
akşam sadece 3tane et köftesi yola çıkıcam diye yiyemedim bişi...
aksarayda otobüs mola verdi 1.30 gibi acıkmıştım baya ufak bi kutu süt içtim...
akşam eşimin yanına yürüyerek gittim gün boyu 50 dk yürümüş oldum..

burdada hem jil hem dışarda yürümeyi düşünüyorum.. şu an anneannemlerdeyiz tüm teyzoşlar toplandılar bi hızla mantı yapıyolar yemicem dedim benle tartışıyorlar tek arzum benim galip gelmem

merhaba herkese iyi hafta sonları

dün ki menüm
sabah :klasik kk 3 gün kurusu kayısı
öğlen: 1 kase şehriye çorbası ve yarım tavuk pirzola ve bol yeşillik
akşam : zeytinyağlı pırasa

bu sabah: menemen ve 1.5 haşlanmış yumurta peynir 12 zeytin ve 3 hurma

biraz önce 5.5 km yürüyüş yaptım . akşama da jilian yapıcam
dün akşam spor yapamadım .

Gözünaydın canım memlekete gitmişsin . aman dikkat ette onlar galip gelmesin . ben kendimden bilirim öyle ziyaretlerde özellikle anneye hayır demek çok zor oluyor

senin karnın yeni doğum yaptığın için öyle spor ve yürüyüşle düzelir o, ben 3 tane doğum yaptım 3 ünde de 20 kg aldım iç karnım olmadığı için 2 aylıkken giysilerim dar gelirdi 4 aylıkken doğum yakın mı diye sorarlardı eskiden 4 aya kadar muayene alttan yapılırdı ultrasyon yoktu bende doktora 4 ayda gitmeye başladım adam görünce şaşırmıştı 4 ayda bu kadar karın olmaz kesin ikizdir bu demişti keşke 2 tane ikiz kızım olsaydı bırak ikizi tek bile olmadı erkek oldu çok üzülmüştüm erkek oldu diye kız hastasıydım.....yani diyeceğim o davuldan büyük göbekler ilkinde 40 günde gitti, 2. sinde ve 3. sünde emzirmeyi kesene kadar rejım yapmadığım için 1 yaşından sonra başladım rejım ve spora eski kg ma döndüm...deprasyon ilaçları ile 8 kg ya yakın aldım sonrada saldım çayıra mevlam kayıra diye 35 sene yaptığım rejimlerden bıktım bi daha rejım yapmadım oldum 79 ....göbekte oldu davul .....onun için senin göbeğin çabuk toparlar takma kafaya

kaş düşüklüğü için bişey okumadım canım Google den arayıp bulabilirsin belki ben hep oradan arayıp buluyorum ....kardeşim 34 yaşında kaşlarını kaldıttırmış o bitkisel şeylerle uğraşmaya vakit harcamaz hemen estetik yazık ediyor canına ama oda öyle işte
ee ben kahvaltinindA yemeginde pesine iciyorum yesil cayimi demekki hata yapiyorum

yeşil çayla igili 2 saat sınırı varmı duymadım canım

tünaydında geçti merhaba canım
kolay gelsin canım, yapacak çok işin var daha allah yardımcın olsun daha aralarda neler çıkar, sen kendine dikkat et işlerin hepsi olur

kolay gelsin canım bugün yoğunsun yemekleri karataya uygun yapki kendinde yiyebilesin
Herkese huzurlu ve kaçamaksız haftasonu diliyorum...

sanada canım

sen yandın ilk günden mantılar başladı
şöyle yap lahmacun hamuruna denk gelecek kadar 1-2 kaşık ye hem onları kırmamış olursun hem tadına bakmış olursun

şehriye yok canım hata yapmışsın
3 hurma ha bu sefer affı yok

[video=youtube;pFsb5oxgJ6k]http://www.youtube.com/watch?v=pFsb5oxgJ6k[/video]
Karın için bir program daha buldum.

[video=youtube;rRKnWxPo7Fw]http://www.youtube.com/watch?v=rRKnWxPo7Fw[/video]
Birde bu var ama çok uzun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…