senin karnın yeni doğum yaptığın için öyle spor ve yürüyüşle düzelir o, ben 3 tane doğum yaptım 3 ünde de 20 kg aldım iç karnım olmadığı için 2 aylıkken giysilerim dar gelirdi 4 aylıkken doğum yakın mı diye sorarlardı eskiden 4 aya kadar muayene alttan yapılırdı ultrasyon yoktu bende doktora 4 ayda gitmeye başladım adam görünce şaşırmıştı 4 ayda bu kadar karın olmaz kesin ikizdir bu demişti keşke 2 tane ikiz kızım olsaydı bırak ikizi tek bile olmadı erkek oldu çok üzülmüştüm erkek oldu diye kız hastasıydım.....yani diyeceğim o davuldan büyük göbekler ilkinde 40 günde gitti, 2. sinde ve 3. sünde emzirmeyi kesene kadar rejım yapmadığım için 1 yaşından sonra başladım rejım ve spora eski kg ma döndüm...deprasyon ilaçları ile 8 kg ya yakın aldım sonrada saldım çayıra mevlam kayıra diye 35 sene yaptığım rejimlerden bıktım bi daha rejım yapmadım oldum 79 ....göbekte oldu davul .....onun için senin göbeğin çabuk toparlar takma kafaya
kaş düşüklüğü için bişey okumadım canım Google den arayıp bulabilirsin belki ben hep oradan arayıp buluyorum ....kardeşim 34 yaşında kaşlarını kaldıttırmış o bitkisel şeylerle uğraşmaya vakit harcamaz hemen estetik yazık ediyor canına ama oda öyle işte
yeşil çayla igili 2 saat sınırı varmı duymadım canım
[video=youtube;rRKnWxPo7Fw]http://www.youtube.com/watch?v=rRKnWxPo7Fw[/video]
Birde bu var ama çok uzun bu.
[video=youtube;pFsb5oxgJ6k]http://www.youtube.com/watch?v=pFsb5oxgJ6k[/video]
Karın için bir program daha buldum.
tam benlikmiş hemen kalkar yaparım
ilgincime gittihaftadabir yapilabilir
ay ayni benim karni anlatmissin herkes ikizmi diye soruodu ikisindede .. buyugun ilk dogumgununde 52 kiloydum ama bunda cok hirpalanmis vucut zor toplarlanio simdi farkediyorum .. neyse acelem yok tek duzelsinde varsin yavas yavas saglam gitsin...
kaslarla ilgili yuz hareketi seyretmistim yillar once onu yapiyorum buara,bitkiselede bakayim cok saol ablacim
Suna Dumankaya nın sitesinden 2 günönce bütün ciltle ilgili tarifleri aldım dosya yaptım inşallah uygularım
faceden bakayım resimlerine
Nasıl benzer şeyler. Bende yarına tüyo aldım, nasıl birşey yapabilirim diye, yumurtamın bir tanesi kabında kırılmış üstten, onu tavada yapacağım. Krep gibi olacak, içine dereotu, peynir koyup yiyeceğim. 2 tanesini de haşlayacağım. Birde bana helva ayırdılar, üzeri çikolata soslu sabah yesem mi biraz ya. Birde yemedim, geri çevirdim diye böbürleniyordum. Ama şimdi aklım çelindi gibi.
Jillian'ın 2. level 10. gününü yarın yapıyorum, sabah yoğurt karışımımı yiyip, ardından yapacağım, sonrada kahvaltımı.
ya bosver sen milleti, onlarin amaci kendileri yapamio sana sariolar. sen nasil mutlusun onemli olan o. aynaya bakan sensin. bide az diyeye girip zayiflasan agzi olan konusur kimsede desteklemez ay sundan ye bundaz az al bisey olmaz eritirsin vs vs.. bende cok yasiyorum cokta gicik oluyorum
bende bende varim o gobekte
ee ben kahvaltinindA yemeginde pesine iciyorum yesil cayimi demekki hata yapiyorum
tam benlikmiş hemen kalkar yaparım
[video=youtube;pFsb5oxgJ6k]http://www.youtube.com/watch?v=pFsb5oxgJ6k[/video]
Karın için bir program daha buldum.
Jillian 2. level'ın son gününü bitirdim. Tam 20 gün oldu.75 squats'ımı da yaptım, çok yoruyor. Birde birazcık yerde kick back'mi deniliyor tam bilmiyorum, yukarı tekme onu yaptım. Tibet'i akşam yaparım artık.
Tereciye tere satmaya calisiyormusum da haberim yok😄
ablacim o zaman suna hanimin maya maskesini ısrarla öneririm ..
Sen de beni mi yakalamaya çalışıyorsun.
Benzer derken eksikti kahvaltım..
haşlanmış yumurta zeytin peynir yedim. Kavrulmuş fındık yedim.yumurta salatasi yedim..yeşillik yoktu sadece yumuurta salatasinin icinde yesillik vardi.kuruyemiş kavrulmustu..sofrada neler yoktu kii tam senlikti😄
helva yedin mi😛
jill 2/10 bitti az önce şimdi yürüyorum:)
espiri yapmıştım tam benlikmiş diye sonra bakayım nasılmış diye açtım 5 dkk izledim izleyene kadar yapabildiğimi yapayım dedim sonuna kadar 35 dk yaptım yerdeki kalkıp oturma hareketini yapamadım vücud o kadar esnek değil tabiiki...hızımı alamadım arkasından oruçlu oruçlu bide leslie 3 yaptım bitene kadar ezan okundu yemeklerim vardı hemen ısıttım yedim .....
Tereciye tere satmaya calisiyormusum da haberim yok😄
ablacim o zaman suna hanimin maya maskesini ısrarla öneririm ..
Sen de beni mi yakalamaya çalışıyorsun.
Benzer derken eksikti kahvaltım..
haşlanmış yumurta zeytin peynir yedim. Kavrulmuş fındık yedim.yumurta salatasi yedim..yeşillik yoktu sadece yumuurta salatasinin icinde yesillik vardi.kuruyemiş kavrulmustu..sofrada neler yoktu kii tam senlikti😄
helva yedin mi😛
jill 2/10 bitti az önce şimdi yürüyorum:)
Desteğin için çok teşekkür ederim onlara inat hedefimi 2 kg daha aşağı çektim
Benim göbeğimde yumuşak malesef..ayni şeyleri yasamisiz ilk dogumda toparlanma çok hızlıydi ama bu sefer özellikle sona yaklaştıkça çok zorluyor.deformasyon fazla cidden
Maşallah.espiri yapmıştım tam benlikmiş diye sonra bakayım nasılmış diye açtım 5 dkk izledim izleyene kadar yapabildiğimi yapayım dedim sonuna kadar 35 dk yaptım yerdeki kalkıp oturma hareketini yapamadım vücud o kadar esnek değil tabiiki...hızımı alamadım arkasından oruçlu oruçlu bide leslie 3 yaptım bitene kadar ezan okundu yemeklerim vardı hemen ısıttım yedim .....
Yoğurt karışımımı yedim, ardından Jillian ve squat.
Eki Görüntüle 1003143
Kahvaltım
Kahvaltı öncesi helva yedim tabi.
Akşamda, 2 tabak tarhana çorbası, 1 tabak ıspanak (dolu), kabak çekirdeğini biraz abarttım, midem şişti iyice.
Herkese iyi akşamlar😃
Annem ve kardeşimle öğlen antakya ya döndük gezdik geZdik çok yoruldum
Sabah09:00 bir yumurta+peynir+maydonoz+5 siyah zeytin+1 bardak süt+2 açık çay
Öğle 15:00 tavuk ve et döner eti(yarım tabak kdr)+salata+ayran
Akşam 19:00 haşlanmış brokoli+1 kase yoğurt+1 ceviz.
Spor: squat 140+5500 adım
Topiği takip edemedim ve edemicem bugün herkese en kocamanından öpücükler😘
jillianin karin egzersizlerini yapiyordum bi ara sirtimda uyusmalar olunca birakmistim yer hareketleri ona benziyor ben yapabildigime gore sizin icin cok kolay dir yanlara ve gobege yonelikAllah Kabul etsin ablacim ; alemsin :)) tavsiye ediomusun bari yapalimmi :))
bende dusunmemistim :) gece uykum kacinca kg alma olayina kafam takildi mart oldu kg veremiyor ama aliyorum sporu cogaltmam lazim dedim ve bugun ayin biri hem sporu artirayim hem yemek saatlerimi yeniden. Ayarlayayim diye karar almistim bugun leslie 5 yapacaktim sende o videoyu yayinlayinca vaktimde vardi bir bakayim dedim sonrada icim kipir kipir sen yaparsin bunu dedim bir kalktim kalkis o kalkis kendimi gece nasil motive ettiysem 35 dkk o kesmedi bide leslie 3 yaptim aclik susuzluk engellemedi beni jet gibiydim...tu tu massallah diyeyim kendime:):):)Evet, yedim helvayı, yarısından biraz azını yedim, kalanı anneme verdim.
Maşallah.Yapacağını hiç düşünmemiştim. Yapılabilecek gibi yani, karnını çalıştırdımı hareketler, nasıldı?
Maşallah hepsini yiyebildinmi bari afiyet olsun; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?