Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ay ayni benim karni anlatmissin herkes ikizmi diye soruodu ikisindede .. buyugun ilk dogumgununde 52 kiloydum ama bunda cok hirpalanmis vucut zor toplarlanio simdi farkediyorum .. neyse acelem yok tek duzelsinde varsin yavas yavas saglam gitsin...

kaslarla ilgili yuz hareketi seyretmistim yillar once onu yapiyorum buara,bitkiselede bakayim cok saol ablacim

sabahKKK tek yumurta ve 1 muz

15.30......kedi usulü yoğurt

akşam1 bardak kefir, 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar, dereotu, 2 tane dolma bitsin diye

spor1 saat yürüyüş, 20 dkk aletlerle spor

buda fırında kaşarlı, kıymalı karnabahar ım

tam benlikmiş hemen kalkar yaparım

ilgincime gitti haftadabir yapilabilir

Tae bo ile ilgili bir topikte, profesyonel olarak yapan bir arkadaş, tae bo'nun karın kaslarına yönelik olduğunu, en çok karın kaslarını çalıştırdığını yazmış. Birde bu programlar karın kasları için hazırlanmış. Dumbellda yok.

yaza bişey kalmaz sporda yapıyorsun ya bişey değil canımmm

Jillian 2. level'ın son gününü bitirdim. Tam 20 gün oldu. 75 squats'ımı da yaptım, çok yoruyor. Birde birazcık yerde kick back'mi deniliyor tam bilmiyorum, yukarı tekme onu yaptım. Tibet'i akşam yaparım artık.

Suna Dumankaya nın sitesinden 2 günönce bütün ciltle ilgili tarifleri aldım dosya yaptım inşallah uygularım

faceden bakayım resimlerine

Tereciye tere satmaya calisiyormusum da haberim yok😄
ablacim o zaman suna hanimin maya maskesini ısrarla öneririm ..

Sen de beni mi yakalamaya çalışıyorsun.
Benzer derken eksikti kahvaltım..
haşlanmış yumurta zeytin peynir yedim. Kavrulmuş fındık yedim.yumurta salatasi yedim..yeşillik yoktu sadece yumuurta salatasinin icinde yesillik vardi.kuruyemiş kavrulmustu..sofrada neler yoktu kii tam senlikti😄
helva yedin mi😛
jill 2/10 bitti az önce şimdi yürüyorum:)

Desteğin için çok teşekkür ederim onlara inat hedefimi 2 kg daha aşağı çektim
Benim göbeğimde yumuşak malesef..ayni şeyleri yasamisiz ilk dogumda toparlanma çok hızlıydi ama bu sefer özellikle sona yaklaştıkça çok zorluyor.deformasyon fazla cidden

tam benlikmiş hemen kalkar yaparım

[video=youtube;pFsb5oxgJ6k]http://www.youtube.com/watch?v=pFsb5oxgJ6k[/video]
Karın için bir program daha buldum.

espiri yapmıştım tam benlikmiş diye sonra bakayım nasılmış diye açtım 5 dkk izledim izleyene kadar yapabildiğimi yapayım dedim sonuna kadar 35 dk yaptım yerdeki kalkıp oturma hareketini yapamadım vücud o kadar esnek değil tabiiki...hızımı alamadım arkasından oruçlu oruçlu bide leslie 3 yaptım bitene kadar ezan okundu yemeklerim vardı hemen ısıttım yedim .....

tşk ler canım o tarife tekrar bakayım

sendemi kedi ye uydun kavrulmuş kuruyemiş yedin

Herkese iyi akşamlar😃

Annem ve kardeşimle öğlen antakya ya döndük gezdik geZdik çok yoruldum

Sabah09:00 bir yumurta+peynir+maydonoz+5 siyah zeytin+1 bardak süt+2 açık çay

Öğle 15:00 tavuk ve et döner eti(yarım tabak kdr)+salata+ayran

Akşam 19:00 haşlanmış brokoli+1 kase yoğurt+1 ceviz.

Spor: squat 140+5500 adım

Topiği takip edemedim ve edemicem bugün herkese en kocamanından öpücükler😘

Allah Kabul etsin ablacim ; alemsin :)) tavsiye ediomusun bari yapalimmi :))

Evet, yedim helvayı, yarısından biraz azını yedim, kalanı anneme verdim.

Maşallah. Yapacağını hiç düşünmemiştim. Yapılabilecek gibi yani, karnını çalıştırdımı hareketler, nasıldı?

Yoğurt karışımımı yedim, ardından Jillian ve squat.

Kahvaltım
Kahvaltı öncesi helva yedim tabi.

Akşamda, 2 tabak tarhana çorbası, 1 tabak ıspanak (dolu), kabak çekirdeğini biraz abarttım, midem şişti iyice.

Son düzenleme:

Hem gezme hem spor iyi hareket olmus yediklerinde uygun bende optum seni canim

Allah Kabul etsin ablacim ; alemsin :)) tavsiye ediomusun bari yapalimmi :))
jillianin karin egzersizlerini yapiyordum bi ara sirtimda uyusmalar olunca birakmistim yer hareketleri ona benziyor ben yapabildigime gore sizin icin cok kolay dir yanlara ve gobege yonelik

bende dusunmemistim :) gece uykum kacinca kg alma olayina kafam takildi mart oldu kg veremiyor ama aliyorum sporu cogaltmam lazim dedim ve bugun ayin biri hem sporu artirayim hem yemek saatlerimi yeniden. Ayarlayayim diye karar almistim bugun leslie 5 yapacaktim sende o videoyu yayinlayinca vaktimde vardi bir bakayim dedim sonrada icim kipir kipir sen yaparsin bunu dedim bir kalktim kalkis o kalkis kendimi gece nasil motive ettiysem 35 dkk o kesmedi bide leslie 3 yaptim aclik susuzluk engellemedi beni jet gibiydim...tu tu massallah diyeyim kendime:):):)

Maşallah hepsini yiyebildinmi bari afiyet olsun; )

Kedi zayif ama massallah iyi yiyor ben onun yediklerini okurken ben yesem bunlari midem almaz diyorum...o kucucuk vucuttaki mide nasil aliyor o kadar seyi sasiyorum. Kedi ya bunu yazarken birden aklima geldi sendeki gobek degil mide olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…