Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hem gezme hem spor iyi hareket olmus yediklerinde uygun bende optum seni canim

Sağol cnm😘dayanamadık kardeşimle 30 mekik çektik,spor yapıyor bana esnemeyi öğretti,popo çalıştık süperiz valla ama bn kendimi şiş hissediyorum😀

Kedi zayif ama massallah iyi yiyor ben onun yediklerini okurken ben yesem bunlari midem almaz diyorum...o kucucuk vucuttaki mide nasil aliyor o kadar seyi sasiyorum. Kedi ya bunu yazarken birden aklima geldi sendeki gobek degil mide olmasin

O zaman benim mide aşağıya da kaymış, midem uzun zamandır ilk kez bu akşam çıktı, yediklerim çok geldi. 8'den sonra gider herhalde, birşey yemeyeceğim için, şu an limonlu çay içiyorum.

Sağol cnm��dayanamadık kardeşimle 30 mekik çektik,spor yapıyor bana esnemeyi öğretti,popo çalıştık süperiz valla ama bn kendimi şiş hissediyorum��
Ben de plankmı yapsam ne, sabah Jillian'ı yaptım ama, akşam çok yedim. Benim kardeşimde göbekte yokki, bir deri bir kemik. Kalça için squat yapacağım dedi bir kere sonra kaçtı hemen. :)

Son düzenleme:
O zaman benim mide aşağıya da kaymış, midem uzun zamandır ilk kez bu akşam çıktı, yediklerim çok geldi. 8'den sonra gider herhalde, birşey yemeyeceğim için, şu an limonlu çay içiyorum.

Afiyet olsun bende siyah cay demledim bir haftadir icmemistim gunde 12 fincan icerken karatay sayesinde haftada 1,2 gun hafasonlari iciyorium ...2 aksamdir da kiraz sapi demliyorum odeme iyi gelir diye....evde varmis kiraya verdigim evin bahcesinden toplamistim.kavonozda duruyormus aklima geldi cikardim yazin aklima gelirse orayagidince toplayayim yine kirazi topluyorlar saplari dallarda kaliyor:)

Ben de plankmı yapsam ne, sabah Jillian'ı yaptım ama, akşam çok yedim. Benim kardeşimde göbekte yokki, bir deri bir kemik. Kalça için squat yapacağım dedi bir kere sonra kaçtı hemen. :)

Akıllı demek ki:) bnm ki de bi deri bi kemik ama spor aşığı hiç sevmediğimiz insan tipi😀plank denemedim yrn onu da demeyeyim ben :)

Bugün yediklerim

Sabah;
2 yumurta
3 ceviz
11 zeytin
maydanoz
1 gün kurusu

yeşilçay
Kahve
3 ceviz

Akşam,
1 kase mercimek çorba
10 adet pazı sarma (Kıymalı,bulgurlu)
Yarım kase yooğurt

kolay gelsin canım bugün yoğunsun yemekleri karataya uygun yapki kendinde yiyebilesin

sanada canım

Evet karataya uygun yaptım
Rahat geçti o bakımdan günüm..

Afiyet olsun çok güzel görünüyor...Önceleri ben beşamel soslu ypardım karnabahrı öyle de çok güzel oluyordu
bunu da deneyeyim karnabahar bitmeden...gerçi artık bıktık kış sebzelerinden sürekli yaptığım için...Yaz sebzelerini özledim..

Bugün yediklerim

Sabah;
2 yumurta
3 ceviz
11 zeytin
maydanoz
1 gün kurusu

yeşilçay
Kahve
3 ceviz

Akşam,
1 kase mercimek çorba
10 adet pazı sarma (Kıymalı,bulgurlu)
Yarım kase yooğurt

Afiyet olsun canim....misafirler giittiler galiba girdigine gore...nasil gecti zayifladigini farkettilermi....pazilar da bulgur oldugu icin 10 tane fazla olmus kucukmuydu

Benimde kizin sevmeyecegi tuttu disardan yemek istedi almadim evde bir suru yemek var dedim her zaman istedigi mercimek corbasinida yemek istemedi. Karnibaharida sevmeyecegi tuttu bende yarinlik biraktim kalanini tupperwar e koyup buzluga attim:)

Ben hergün içiyorum çayı. 12 bardak değil ama birkaç bardak olabiliyor bazen. Limonla içince daha çok içebiliyorum.

Afiyet olsun canim....misafirler giittiler galiba girdigine gore...nasil gecti zayifladigini farkettilermi....pazilar da bulgur oldugu icin 10 tane fazla olmus kucukmuydu

Fazla küçük değildi Çok oldu biliyorum yarın tartılmayayım kesin fazla çıkarım bir de mercimek çorbası ikisi de beni şişiriyor..
yarın 1 saat yürümeyi planlıyorum.
Yoo demediler çünkü henüz farkedilmiyor kilo fazla olunca verilen devede kulak kalıyor...Anca 20 kilo da farkedilir

maşallah ablacım iyi yapmışsın.. kendini zorlamadan yaparsın artık... orucunu da Allah kabul etsin...
bugün yediklerim
sabah 10.00 kkk yumurta az gibi oldu bi tane ufak yerli muz yedim( babam sıcak sıcak pide getirmişti ama ben dokunmadım.. )
akşam saat 16.00 da iki tabak bulgurlu ısqanak kavurma yedim yğurtlu yanında bolll yeşillik ve turşu.. ama ne zormuş ikna edemedim mantı yemiyeceğime sonunda ufacık yedim. (bu mantı şebit mantısı, küçük küçük incecik bazlamalar pişirilir arası bol kıymalı domatesli sosla araları yağlanır. kat kat dizilirsarımsaklı yoğurt ile yenir. ben bu ufak bazlamanın çeyreğini yemek zorunda kaldım hepsi bir ağızdan ısrar ettiler baş edemedim c

annaannemler yakınlar evimize, yürüyerek gittik çocuk arabası olunca 40 dk sürdü.. su 2lt. 2fincanda türk kahvesi ictim..

Benimde kizin sevmeyecegi tuttu disardan yemek istedi almadim evde bir suru yemek var dedim her zaman istedigi mercimek corbasinida yemek istemedi. Karnibaharida sevmeyecegi tuttu bende yarinlik biraktim kalanini tupperwar e koyup buzluga attim:)

İYi yapmışsın hazır yemek sana...benim kızım da sevmez karnabaharı..

afiyet olsun...Yaramasın diyelim bari mantı için

az önce acıkır gibi oldum bir bardak ayran yapıp içtim...

Kedi zayif ama massallah iyi yiyor ben onun yediklerini okurken ben yesem bunlari midem almaz diyorum...o kucucuk vucuttaki mide nasil aliyor o kadar seyi sasiyorum. Kedi ya bunu yazarken birden aklima geldi sendeki gobek degil mide olmasin

Abla varya inanirmisin bilmiyorum ama bende seninle ayni seyi düşündüm midesinin büyük olmasi gobegini kavunmu gösteriyor acaba:))

AMIN....ben gunduz yazmistim sana lahmacun yerine onun hamuru kadar ye hem onlari kirmamis olursun diye....

Şu an kakaolu kek yiyorlar. Çok güzel koktu, ben sadece limonlu çay içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…