:):):)Abla varya inanirmisin bilmiyorum ama bende seninle ayni seyi düşündüm midesinin büyük olmasi gobegini kavunmu gösteriyor acaba:))
Annenin sekeri yukselmis gece yemeyi kessin gidisi iyi degil ..sanada aferimŞu an kakaolu kek yiyorlar. Çok güzel koktu, ben sadece limonlu çay içiyorum.
AMIN....ben gunduz yazmistim sana lahmacun yerine onun hamuru kadar ye hem onlari kirmamis olursun diye....
senin yazdığını yedikten sonra gördüm içim biraz rahat etti.. zaten onlarda bi daha ısrar edemezlerjillian ripped i yaptım biraz önce... dediğin gibi ablacım insülini yükseltti yediğim bi lokmacıkta olsa.. iraz daha oturursam acıkacam iyice, en iyisi ben yatim.. hepinize iyi geceler...güzel pazarlar diliyorum
Abla varya inanirmisin bilmiyorum ama bende seninle ayni seyi düşündüm midesinin büyük olmasi gobegini kavunmu gösteriyor acaba:))
:):):)
Annenin sekeri yukselmis gece yemeyi kessin gidisi iyi degil ..sanada aferim
Yarin sabahki KKK ni hazirladinmi
Yok hazırlamadım bu sefer, çünkü sporumu akşam yapacağım.Yarin sabahki KKK ni hazirladinmi
uyaninca karbonatli su
10.30- kk kahvaltisi+yesil cay
17.00 turk kahvesi
18.00 1.5 tabak zeytinyagli yogurtlu kabak yemegi+1 bardak kefir
21.00 yesil cay
egzersiz: Tibet +75 squat+plates+slim pack Debbie+tao bo mudur nedir ilk20dk:)
1 surahi limonlu tarcinli su
Afiyet olsun bende siyah cay demledim bir haftadir icmemistim gunde 12 fincan icerken karatay sayesinde haftada 1,2 gun hafasonlari iciyorium ...2 aksamdir da kiraz sapi demliyorum odeme iyi gelir diye....evde varmis kiraya verdigim evin bahcesinden toplamistim.kavonozda duruyormus aklima geldi cikardim yazin aklima gelirse orayagidince toplayayim yine kirazi topluyorlar saplari dallarda kaliyor:)
tşk ler canım o tarife tekrar bakayım
sendemi kedi ye uydun kavrulmuş kuruyemiş yedin
sahur1 yumurta, 1 bardak kefir, 1 tane muzu dilimledim kaymak sürüp üstüne de ceviz koyarak yedim:125: bol su
akşam, 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar, salata, yoğurt
spor35 dakika karın egzersizi ve leslie 3
afiyet olsun canım
spor süper
Maşallah.uyaninca karbonatli su
10.30- kk kahvaltisi+yesil cay
17.00 turk kahvesi
18.00 1.5 tabak zeytinyagli yogurtlu kabak yemegi+1 bardak kefir
21.00 yesil cay
egzersiz: Tibet +75 squat+plates+slim pack Debbie+tao bo mudur nedir ilk20dk:)
1 surahi limonlu tarcinli su
Fındığı da ben almamıştım, işyerinde vardı kavrulmuş, ben kavrulmuşu daha çok seviyorum, dayanamadım yedim.Evet ablacim kedi aklimi çeldi:)) her gün götürüyor bir şeyler kocaman kocamanda yazıyor napiiim canım çekti.:))
Şaka şaka abla arkadastaydim yiyecek pek bir şey yoktu sofrada bana gore, o yüzden oldu..değişik geldi kavrulmuş fındık. .ben kavrulmamışi daha çok seviyorum
yazin cope giden kiraz saplarina cok aciyorum ; ben evdekileri kurutup kaldiriyorum ama misafirliktekilerde gozmum kalio resmen :))))
bugunden sonrA artik bir hafta kas dinlendiririm kesin :)))) herkese iyi geceler mutlu pazarlar
Kilo verenler😀.
Teoson: -2.82 :):):)
Çiğsel2010 : -1.50
Yena :-1.33
Niceerendiz:-1.18
Kedi83. :-1.08
Babymom. :-0.96
Mydenizz. :-0.93
Müziki. :-0,54
Hatçe33. :-0.33
Sabit kalanlar:
Canansu60
Selensu
Kilo alanlar:😔
Gül0663 : +1.32
Fmgenç :+0.81
Sevdim3737: +0.77
Hamişler :😀
Ekin06:+0.38(17. Hafta,başlangıç 75.6 şu an 77,4)
Prenscim : +1.56 (28. Hafta başlangıç 54 şu an 65)
Bildirim yapmayanlar
Aburcubur81
Bluebottle
Emriye88
Ria
Andddd oscarrrrr goess tooooo TEOSON😃😃😚😃büyük tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?