Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Abla varya inanirmisin bilmiyorum ama bende seninle ayni seyi düşündüm midesinin büyük olmasi gobegini kavunmu gösteriyor acaba:))
:):):)
Şu an kakaolu kek yiyorlar. Çok güzel koktu, ben sadece limonlu çay içiyorum.
Annenin sekeri yukselmis gece yemeyi kessin gidisi iyi degil ..sanada aferim

AMIN....ben gunduz yazmistim sana lahmacun yerine onun hamuru kadar ye hem onlari kirmamis olursun diye....

senin yazdığını yedikten sonra gördüm içim biraz rahat etti.. zaten onlarda bi daha ısrar edemezler jillian ripped i yaptım biraz önce... dediğin gibi ablacım insülini yükseltti yediğim bi lokmacıkta olsa.. iraz daha oturursam acıkacam iyice, en iyisi ben yatim.. hepinize iyi geceler...güzel pazarlar diliyorum

Sanada iyi geceler canim

uyaninca karbonatli su

10.30- kk kahvaltisi+yesil cay

17.00 turk kahvesi

18.00 1.5 tabak zeytinyagli yogurtlu kabak yemegi+1 bardak kefir

21.00 yesil cay

egzersiz: Tibet +75 squat+plates+slim pack Debbie+tao bo mudur nedir ilk20dk:)

1 surahi limonlu tarcinli su

sahur1 yumurta, 1 bardak kefir, 1 tane muzu dilimledim kaymak sürüp üstüne de ceviz koyarak yedim:125: bol su

akşam, 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar, salata, yoğurt

spor35 dakika karın egzersizi ve leslie 3

afiyet olsun canım

spor süper

yazin cope giden kiraz saplarina cok aciyorum ; ben evdekileri kurutup kaldiriyorum ama misafirliktekilerde gozmum kalio resmen :))))

tşk ler canım o tarife tekrar bakayım

sendemi kedi ye uydun kavrulmuş kuruyemiş yedin

Evet ablacim kedi aklimi çeldi:)) her gün götürüyor bir şeyler kocaman kocamanda yazıyor napiiim canım çekti.:))
Şaka şaka abla arkadastaydim yiyecek pek bir şey yoktu sofrada bana gore, o yüzden oldu..değişik geldi kavrulmuş fındık. .ben kavrulmamışi daha çok seviyorum

cok guzel zaten ramazandada 1 muzu 1 kase yogurda katip uzerine tarcin atin susamazsiniz demisti bir uzman kim hatirlamiyorum ama yapmistim iyi gelmisti. gerci en son hangi ramazanda tuttugumu hatirlamiyorumki 3 yildir ya hamile ya emzikliyim

neyse bu kis bende tuttum 50gun odedim borcumu sukur ama ozaman sahuru kepekli tost ve yumurta +yesil cayla yapiodum ama iftarlarimi karatay yapiodum ozaman 62ye kadar dusmustum sonRa abandim yemege 67ye kdar ciktim simdi anca anca dustum tekrar karatay sayesinde

Sabah kkk Mantarlı yumurtayla(çok severim)

Akşam yarmali yoğurt çorbası, barbunya, bollll salata

Spor jillian 2/10
Su 3 lt

Maşallah. Siz yapınca bende yapmak istedim ama şu an Jillian'a ayrı bir program eklemek istemiyorum, squat dışında, oda kısa olduğu için. Tae bo'ya da sıra gelecek.

Fındığı da ben almamıştım, işyerinde vardı kavrulmuş, ben kavrulmuşu daha çok seviyorum, dayanamadım yedim. Kendim alsam kavrulmuş olmazdı ama.

yazin cope giden kiraz saplarina cok aciyorum ; ben evdekileri kurutup kaldiriyorum ama misafirliktekilerde gozmum kalio resmen :))))

benımde aklım bahçede kalıyor kiracıyla yada apartmanla ilgili bir iş varsa o bahaneyle gidince komşular görüyor çay demliyorlar bahçede sohbet ederken meyve topla diyorlar o zaman alıyorum , bahçede bir sürü meyva ağacı var komşular toplayıp bölüşüyorlar bana 4 km uzakta gidip almaya utanıyorum 3-5 kg şeye tenezül ediyor demesinler diye,,,organik meyveler ne güzel ama gidemiyorum olmuyor işte

Ellerine saglik canım 👏👏👏
Kilo verenleri tebrik ediyorum 👏👏👏
Darısı sabit kalanların basına 🙏🙏🙏
Kilo alanlar yeterince üzülüyordur o yüzden onlara bir şey demeyeceğim 😞😞😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…