Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Adanam saat 6:27de sallandı hem tek basimayim hemde yüksek kattayim korktum

Çok geçmiş olsun cnm

Herkese günaydınlar sevdiklerinizle güzel bir pazar geçirirsiniz umarım:)

Sabah 09:00 bir yumurta+2 zeytin+peynir+2 ceviz+1 dilim ananas+2 açık çay az önce de bi kahve içtim

Canlarim benimmmm,hepinize muhtesem guzellikte bir pazar gunu diliyorum,saglikla mutlulukla insaallah.Sevgili fmgenccigim guzel kizim ailenle birlikte cok guzel bir hafta gecirmeni temenni ederim canim.Sevgili teosocugum,cok gecmis olsun canim,rabbim korusun suphesiz korkmamak ne mumkun...Yuce rabbime emanet olunuz canlarim.

cok gecmis olsun canim kac siddetindeymis

Geçmiş olsun. (

Çok geçmiş olsun cnm

Herkese günaydınlar sevdiklerinizle güzel bir pazar geçirirsiniz umarım:)

Sabah 09:00 bir yumurta+2 zeytin+peynir+2 ceviz+1 dilim ananas+2 açık çay az önce de bi kahve içtim

Kizlar teşekkür ederim buyuk deprem yasayinca ufaklardan bile korkar olduk siddetini bilmiyorum ana ben 12.kattayim sanirim oyüzden cok sallandı uykumdan uyandırdı neyse gelmiş gecmis olsun

Spor:3 km yürüyüş,20 squat,30 mekik,20 şer popo hareketi :) ya bunun adını bilmiyorum ters tekme falan mı ?

Kızlar sabah 9 dü kahvaltım 2 de evden çıkmam gerekiyor 13:30 a doğru bir şeyler yemem lazım çünkü bir toplantıya gidiyorum ne kadar sürecek bilmiyorum ne yemeliyim ? Bu arada yemeğim de yok😀

Saol canan ablacim iyi pazarlar

Canim Gulcugum,rabbim oruclarini ve butun ibadetlerini kabul eylesin insaallah.Sevgili statistician da tartisini degistirmeye goturecekti,henuz yazmadi.

Sana da mutlu musmutlu pazarlar Canan abla 😊

Kizlar teşekkür ederim buyuk deprem yasayinca ufaklardan bile korkar olduk siddetini bilmiyorum ana ben 12.kattayim sanirim oyüzden cok sallandı uykumdan uyandırdı neyse gelmiş gecmis olsun

Gecmis olsun canım. Deprem bu cok korkutuyor. Ama senin de dediğin gibi 12. katta olmanın verdigi bir ekstra sallanma da olmuştur.

Mutlu pazarlar,

Herkes çok iyidir umarım...Ben hala çay keyfi yapıyorum ev halkı geç uyanınca kahvaltıda sarktı doğal olarak...
Burada hava bozuk ve yağışlı muhtemelen evdeyiz az işim var onları halledip uzun bir yürüyüş yapacağım ordan pazara geçip yeşillik ve havuç alacağım...Kızım anne bu hafta hiç sebze yapma artık dedi .O yüzden başka birşey almam...

Adanam saat 6:27de sallandı hem tek basimayim hemde yüksek kattayim korktum

Geçmiş olsun canım...Yalnız olman korkutmuş seni..İnşallah bir daha yaşamazsınız...

Son düzenleme:
gül abla ben fazla giremiyorum interneti kapattım ama arada girip bilgilerine bakıyorum ve kararataya devam ediyorum

Size de huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum...

Evet hava kapalı ama bir yağıyor hatta arada bir de güneş aciyor. Izmirin havası iste 😄😄

Sebzeli haftalardan sonra etli ya da bakliyatli yemekler güzel bir mola ya da degisiklik oluyor. Mesela tadı super ve yapımı en kolay olan yemeklerden yeşil mercimek benim favorim. Ezogelin çorbası. Yahni de güzel oluyor.

Buradan tüm arakadalara teşekkür etmek istiyorum, beni yer elmasiyla tanistirdiginiz icin. Sohbetlerde geçtiği icin, pazarda gördüğümde alayım bakalım dedim.
Aman tanrım , nasıl güzel ve değişik bir tadı var. Tıpkı kerevizleri gibi bu da karakteristik bir sebze, kendine has bir tadı var. Siz burada sohbetini etmeseydiniz benim denemek aklıma bile gelmezdi ve bu muhteşem taddan mahrum kalırdım.

Bende manavlarda pazarda goruyorum ama nasıl yapıldığını bilmediğim için hic almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…