Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Adanam saat 6:27de sallandı hem tek basimayim hemde yüksek kattayim korktum
çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun cnm

Herkese günaydınlar sevdiklerinizle güzel bir pazar geçirirsiniz umarım:)

Sabah 09:00 bir yumurta+2 zeytin+peynir+2 ceviz+1 dilim ananas+2 açık çay az önce de bi kahve içtim
kahvaltın az olmuş canım......1 yumurta, 8 zeytin, yeşillik ve kuruyemiş eksik
merhaba canım prensesi bıraktın galiba nasıl geçti günleriniz

Canim Gulcugum,rabbim oruclarini ve butun ibadetlerini kabul eylesin insaallah.Sevgili statistician da tartisini degistirmeye goturecekti,henuz yazmadi.

AMİN....

sanada mutlu pazarlar canım

gül abla ben fazla giremiyorum interneti kapattım ama arada girip bilgilerine bakıyorum ve kararataya devam ediyorum

ooooo hoş geldin canım bizde kediyle seni konuşmuştuk epeydir yok diye,,,,

kötü bişey yoktur umarım...

girdikçe de bi selam ver iyi olduğunu bilelim canım

çok geçmiş olsun canım

kahvaltın az olmuş canım......1 yumurta, 8 zeytin, yeşillik ve kuruyemiş eksik
merhaba canım prensesi bıraktın galiba nasıl geçti günleriniz

AMİN....

Saol gül abla
Sabah kahvaltim
1yumurta maydanozlu
1 portakal
Peynir
11 zeytin
1muz uzerine kaymak ve ceviz (gül abla usulü)

en ufak kaçamağı ve hareketsizliği affetmiyor ya kg vermeyi durduruyor ya aldırıyor,,,düzeni bozmamak lazım......ben 6 aydır 68 lerde in çık in çık nefret etmeye başladım 68 den

bende buranın sayesinde çok şeyler öğrendim,
birimizin bildiğini diğeri bilmiyor küçüğünden büyüğüne hepimizin farklı deneyimleri var, sohbetlerle bunlar ortaya çıkıyor, buradan olmamın güzelliğide bu birbirimize her şekilde faydalı olup motivasyon vermek...
geçenlerde emriye 88 yağ içiyorum kabızlık için dedi ben bunu yıllarca duymuştum ayyyy ben yağ içemem midem bulanır demiştim o anki sohbet beni yağa yönlendirdi azar azar içerek denedim baktım içiliyor her yemek öncesi 1-2 kaşık içmeye başladım....ama daha faydasını görmedim beklemedeyim 35 senelik kabızlık bir andada gidecek değil ya
Bende manavlarda pazarda goruyorum ama nasıl yapıldığını bilmediğim için hic almadim

patates gibi yemeğini yapıyrlar ,,,,dün facede bırııs yayınlamıştı salçasız etli yapmışlar patates sandım iyice inceledim ki yer elmasıymış

Yer elmasının içerdiği potasyum, B ve C vitaminleri ile demir ve fosfor mineralleri sayesinde kolon kanserini önlediği, kansızlığa iyi geldiği, idrar söktürücü özelliği bulunduğu ve vücudun direncini artırarak romatizmal ağrıları hafiflettiği bildirildi.

Çiğ olarak yenebilen yer elmasının zeytinyağlı ya da et yemeklerinde de kullanılabildiğini "Yer elması çok önemli bir sebzedir, faydaları saymakla bitmez. Yer elmasının içinde önemli miktarda inülin (fruktan olarak da bilinen lifler sınıfına ait doğal bir polisakkarit) denen bir madde vardır. İnülin, kolon kanserini önleyicidir ve bağırsaklar için çok faydalı etkileri vardır" dedi.

inülinin soğan, sarımsak, pırasa, hindiba ve enginar gibi birçok sebzede de bulunduğunu ifade ederek, "Bunlara ek olarak inülin, kalp, kanser, şeker ve kemik erimesi hastalığı riskini önemli ölçüde azaltır. İnülinin yanı sıra suda çözünen ve çözünmeyen oldukça fazla miktardaki lif içeriği sayesinde yer elması sindirim sistemimizin çalışmasını hızlandırır ve tok kalma süresini uzatır. Bu yüzden diyet yapanlar tarafından rahatlıkla kullanılır, ayrıca kabızlığı ve basur şikayetlerini azaltır" diye konuştu.

YÜKSEK POTOSYUM ORANIYLA KALBİ KORUR

Yer elmasının, kan şekerinin de dengelenmesine yardımcı olduğunu vurgulayan Uslu, şöyle devam etti: "Bu yüzden şeker hastalarının sıklıkla tüketmesinde yarar vardır. Yer elması içerdiği besin değerleri ile kansızlığa iyi gelen besinlerin başında gelmektedir. 100 gram yer elmasında 3-4 miligram demir bulunuyor, dolayısıyla demir açısından en zengin gıdaların başında gelir. Yine 100 gram yer elmasında 450 miligram potasyum vardır. Potasyum başta kalp olmak üzere vücut fonksiyonları için önemli bir mineraldir ve mutlaka alınması gerekir. Örneğin kalp yetersizliği için idrar söktürücü ilaç kullanılıyor ise idrar söktürücü ilacın tipine bağlı olarak idrarla potasyum kaybı olabilir.

Potasyum kaybında kaslarda güçsüzlük, sinirlilik, yorgunluk ve kalp atışlarında düzensizlik görülür. Yer elması bu kadar zengin potasyum oranıyla başlı başına bir şifa kaynağıdır." Uslu, yer elmasının özellikle yaşlılara tavsiye edildiğini çünkü içeriğindeki zengin fosfor mineralleri sayesinde kemiklerin güçlü yapısını koruduğunu anlatarak, şunları kaydetti: "Yer elmasında ayrıca oldukça yüksek miktarda B ve C vitaminleri vardır. Özellikle niacin bunların başında gelmektedir. Saçlarınız, cildiniz ve gözlerinizin sağlıklı olmasında bu vitaminler önemli rol oynarlar. Bu vitaminler anne sütünü arttırmaya yardımcı olurlar. Yer elması böbreklerin düzenli çalışmasına da yardımcı olur.

Bunun yanı sıra göğsü yumuşatır ve öksürüğü keser. Romatizma ve eklem ağrılarını hafifletir. Ayrıca vücudun direncini artırır. Sadece inülin ve kanser önleyici etkileri ile bile yer elması özellikle kış günlerinde her hafta mutlaka bir kez sofralarımızdan eksik etmememiz gereken çok önemli sebzedir."

Saol gül abla
Sabah kahvaltim
1yumurta maydanozlu
1 portakal
Peynir
11 zeytin
1muz uzerine kaymak ve ceviz (gül abla usulü)

bizlerde de ne çok usül var kedi usulü, gül abla usulü, canan usulü.....

ben tadını çok beğendim sen de beğendinmi
KKK az olmuş

bizlerde de ne çok usül var kedi usulü, gül abla usulü, canan usulü.....

ben tadını çok beğendim sen de beğendinmi
KKK az olmuş

Biraz kirikligim var pek bisi yiyemedim bende begendim ucunude severim zaten gul abla begendiklerin gecen bahsetmistim ya ablamdan eşinden iste o

Biraz kirikligim var pek bisi yiyemedim bende begendim ucunude severim zaten gul abla begendiklerin gecen bahsetmistim ya ablamdan eşinden iste o

dikkat et kendine canım havalar bir iyi bir kötü etkiliyor insanı

ay canım ya o ölen enişten miydi bayanı sana çok benzettim önce sen sandım sonradan diğer resimleri ve eşini görünce bu akrabası heralde diye düşündüm....allah rahmet eylesin

Evet benzeriz Saol ablam

Herkese merhaba bende emziren bir anneyim kırkım yeni cikti 95 kg im 1.70 boyum var.Karatay diyetini hamilelik oncesi yapmistim 2 kg vermistim, simdide aranızda emziren anne olupta karatayı uygulayaniniz var mı varsa nasıl uyguluyorsunuz bende zayiflamak istiyorum cok

canım gözün aydın, inşallah güzel güzel sesler duyarsın pıt pıt pıt :)
annenler acayip mutlu olacak :)

canım çok teşekkürler iyi dileklerin için evet o mutlulugu yüzlerinde görmek için yüzyüze söylicem:)
benimde bulantılarım başladı bu haftasonu itibariyle hiçbirşey yiyemedim sürekli elimde limonla gezdim hayırlısı olsun geçecek nasılsa..
prenscim oğlunla buluşmaya gitcektin nasıl geçti?
ekincim seninde 2 li tarama vardı sanırım dualarımız seninle..

Ben de adını bilmiyordum yukarı tekme diyordum, aynı hareketten bahsediyoruz galiba. Geçen gün birkaç videodan kick back diye okudum, farklı versiyonları var.

leslie 5 tamamdır

Tv den leslie 5 i açtım bilgisayardan canan karatay videolarını açtım hem leslie yaptım hem seyretmediğim video ları seyrettim

tv de pc de aynı interneti kullandığı için takılmalar çok oldu leslie 1,5 saat sürdü spoar olarak iyi ama sol dizim zorlandı

merhaba

bebeğiniz hayırlı olsun güle güle büyütün

3 tane hamilemiz var karatayı uygulayan, bebeği küçük olan babymom var ama emziriyor mu bilmiyorum:44:
ama tanıdıklarım var karaty uygulayıp emziren sütleri çok arttı ve herkesten çabuk kg verdiler emzirmek avantaj sizin için bri arkadaş 4 ayda 25 kg verdi emzirirken

zayıflama aşamasında yasak canım...karatay yaparken insülin seviyesini düşürmek istiyorsanız yasak biş yememeniz gerekir evde hiç bişey yoksa yumurta yeyip 10 tane yeyin diyor hoca

nasılsın canım

mavi gözlü kızımız nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…