çok geçmiş olsun canımAdanam saat 6:27de sallandı hem tek basimayim hemde yüksek kattayim korktum
kahvaltın az olmuş canımÇok geçmiş olsun cnm
Herkese günaydınlar sevdiklerinizle güzel bir pazar geçirirsiniz umarım:)
Sabah 09:00 bir yumurta+2 zeytin+peynir+2 ceviz+1 dilim ananas+2 açık çay az önce de bi kahve içtim
merhaba canım prensesi bıraktın galiba nasıl geçti günlerinizCanlarim benimmmm,hepinize muhtesem guzellikte bir pazar gunu diliyorum,saglikla mutlulukla insaallah.Sevgili fmgenccigim guzel kizim ailenle birlikte cok guzel bir hafta gecirmeni temenni ederim canim.Sevgili teosocugum,cok gecmis olsun canim,rabbim korusun suphesiz korkmamak ne mumkun...Yuce rabbime emanet olunuz canlarim.
Canim Gulcugum,rabbim oruclarini ve butun ibadetlerini kabul eylesin insaallah.Sevgili statistician da tartisini degistirmeye goturecekti,henuz yazmadi.
sanada mutlu pazarlar canımMutlu pazarlar,
Herkes çok iyidir umarım...Ben hala çay keyfi yapıyorum ev halkı geç uyanınca kahvaltıda sarktı doğal olarak...
Burada hava bozuk ve yağışlı muhtemelen evdeyiz az işim var onları halledip uzun bir yürüyüş yapacağım ordan pazara geçip yeşillik ve havuç alacağım...Kızım anne bu hafta hiç sebze yapma artık dedi.O yüzden başka birşey almam...
Geçmiş olsun canım...Yalnız olman korkutmuş seni..İnşallah bir daha yaşamazsınız...
gül abla ben fazla giremiyorum interneti kapattım ama arada girip bilgilerine bakıyorum ve kararataya devam ediyorum
çok geçmiş olsun canım
kahvaltın az olmuş canım......1 yumurta, 8 zeytin, yeşillik ve kuruyemiş eksik
merhaba canım prensesi bıraktın galiba nasıl geçti günleriniz
AMİN....
Teşekkür ederim. Bir ileri bir geri durumu bu iste. Umarım bu hafta tekrar kilo eklenmez. Sıkıldım artık 80'lerden. 70'lere cok çabuk ineceğimi sanmiştim ilk haftaki performansla. Gerçi o zaman da epey yürüyüş yapıyordum.
kahvaltın az olmuş canım......1 yumurta, 8 zeytin, yeşillik ve kuruyemiş eksik
..
bende buranın sayesinde çok şeyler öğrendim,Buradan tüm arakadalara teşekkür etmek istiyorum, beni yer elmasiyla tanistirdiginiz icin. Sohbetlerde geçtiği icin, pazarda gördüğümde alayım bakalım dedim.
Aman tanrım , nasıl güzel ve değişik bir tadı var. Tıpkı kerevizleri gibi bu da karakteristik bir sebze, kendine has bir tadı var. Siz burada sohbetini etmeseydiniz benim denemek aklıma bile gelmezdi ve bu muhteşem taddan mahrum kalırdım.
Bende manavlarda pazarda goruyorum ama nasıl yapıldığını bilmediğim için hic almadim
Saol gül abla
Sabah kahvaltim
1yumurta maydanozlu
1 portakal
Peynir
11 zeytin
1muz uzerine kaymak ve ceviz (gül abla usulü)
bizlerde de ne çok usül var kedi usulü, gül abla usulü, canan usulü.....
ben tadını çok beğendim sen de beğendinmi
KKK az olmuş
Biraz kirikligim var pek bisi yiyemedim bende begendim ucunude severim zaten gul abla begendiklerin gecen bahsetmistim ya ablamdan eşinden iste o
dikkat et kendine canım havalar bir iyi bir kötü etkiliyor insanı
ay canım ya o ölen enişten miydibayanı sana çok benzettim önce sen sandım sonradan diğer resimleri ve eşini görünce bu akrabası heralde diye düşündüm....allah rahmet eylesin
şehriye yok canım hata yapmışsın
3 hurma ha bu sefer affı yok
Adanam saat 6:27de sallandı hem tek basimayim hemde yüksek kattayim korktum
canım gözün aydın, inşallah güzel güzel sesler duyarsın pıt pıt pıt :)
annenler acayip mutlu olacak :)
Ben de adını bilmiyordum yukarı tekme diyordum, aynı hareketten bahsediyoruz galiba. Geçen gün birkaç videodan kick back diye okudum, farklı versiyonları var.Spor:3 km yürüyüş,20 squat,30 mekik,20 şer popo hareketi :) ya bunun adını bilmiyorum ters tekme falan mı ?
Kızlar sabah 9 dü kahvaltım 2 de evden çıkmam gerekiyor 13:30 a doğru bir şeyler yemem lazım çünkü bir toplantıya gidiyorum ne kadar sürecek bilmiyorum ne yemeliyim ? Bu arada yemeğim de yok😀
Herkese merhaba bende emziren bir anneyim kırkım yeni cikti 95 kg im 1.70 boyum var.Karatay diyetini hamilelik oncesi yapmistim 2 kg vermistim, simdide aranızda emziren anne olupta karatayı uygulayaniniz var mı varsa nasıl uyguluyorsunuz bende zayiflamak istiyorum cok
zayıflama aşamasında yasak canım...karatay yaparken insülin seviyesini düşürmek istiyorsanız yasak biş yememeniz gerekir evde hiç bişey yoksa yumurta yeyip 10 tane yeyin diyor hocaHerkese selam
Şehriyenin olmadığını biliyorum ama başka bir şey yoktu bende çok yorgundum bir şey hazırlayamadım . hurmaya gelince yasak olduğunu bilmiyordum . Halalarım umreden geldiler onlar getirmiş dayanamadım yedim.
canım çok teşekkürler iyi dileklerin için evet o mutlulugu yüzlerinde görmek için yüzyüze söylicem:)
benimde bulantılarım başladı bu haftasonu itibariyle hiçbirşey yiyemedim sürekli elimde limonla gezdim hayırlısı olsun geçecek nasılsa..
prenscim oğlunla buluşmaya gitcektin nasıl geçti?
ekincim seninde 2 li tarama vardı sanırım dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?