Herkese merhaba bende emziren bir anneyim kırkım yeni cikti 95 kg im 1.70 boyum var.Karatay diyetini hamilelik oncesi yapmistim 2 kg vermistim, simdide aranızda emziren anne olupta karatayı uygulayaniniz var mı varsa nasıl uyguluyorsunuz bende zayiflamak istiyorum cok
uyaninca karbonatli su
10.45 kk kahvaltisi+yesil cay
19.00 2 dilim balik +bol salata +bir avuc ceviz+3 hurma ( hurmayi tatli niyetine goturdum)
22.00 yesil cay
spor: 80 squat+tibet+plank 45 sny
tukkani kapadim baska spor yapmiycam
Çok geçmiş olsun canım . Hiç duymadık umarım önemli bir şey yoktur.
nasılsın canım
mavi gözlü kızımız nasıl
Ben de adını bilmiyordum yukarı tekme diyordum, aynı hareketten bahsediyoruz galiba. Geçen gün birkaç videodan kick back diye okudum, farklı versiyonları var.
09:00 KKK
13:30
Muz, Ayva, Ceviz
17:30
Hamsi buğulama, salata, tahin helvası
Giresun simidi geldi ama yemedim, aklım kalsada, çok seviyorum çünkü. Birde evde pasta almışlar, çok güzel görünüyordu, canım çekse de yemedim.
Canlarim benimmmm,hepinize muhtesem guzellikte bir pazar gunu diliyorum,saglikla mutlulukla insaallah.Sevgili fmgenccigim guzel kizim ailenle birlikte cok guzel bir hafta gecirmeni temenni ederim canim.Sevgili teosocugum,cok gecmis olsun canim,rabbim korusun suphesiz korkmamak ne mumkun...Yuce rabbime emanet olunuz canlarim.
Süpersin kedicik:)
Bn de Bey'ime sıcak çikolata yaptım ayyy bir çikolata koktu of bn en çok nutella yemeyi özlüyorumzıkkım üç herif - öhömm öhömm- dicektim ama kıyamadım kocişime 😀
09:00 KKK
13:30
Muz, Ayva, Ceviz
17:30
Hamsi buğulama, salata, tahin helvası
Giresun simidi geldi ama yemedim, aklım kalsada, çok seviyorum çünkü. Birde evde pasta almışlar, çok güzel görünüyordu, canım çekse de yemedim.
teason arkadaşım bugün deprem olmuş ama ben hissetmedim.. kız kardeşim kaldırdı korkmuş abla sallandık diye
bugn yediklerim 9.30 sabah bi yerli muz, bi ufak portakal (yumurta kalmamıştı babamda ekmek almaya gidince unutmuş) kahvaltı karatay oldu ama yumurtasız
akşam 4 gibi biraz yerfıstığı ufak i kase yoğurt yedim.. dışarı çıktık dönünce acıktım gibi olmuştu
17.30 da fırında balık, salata , turp ve azıcık tahin helvası yedim..
günü kapattık böylede
19.30 gibi ufak kız kardeşimle yürüyüşe çıktık. yatmadan öncede jil. yapar yatarım...girebilirsem girerim yine nete
Oh oh, benim de kardeşim götürüyor herşeyi. Allahtan benim nutellaya düşkünlüğüm yok, hatta hiç yemem. Karataydan önce de işyerinde nutella olurdu, çok nadir ekmeğe sürüp yediğim olurdu. Bizim eve hiç nutella alınmaz. Ama bisküvi, kek, abur cubur bu aralar sürekli var. Annem bu akşam birde poğaça yapmış.
Evet canim bende sallantiyla uyandim 12.kattayim iyi hissettim bende ii korktum yalnızdim sabahta erkenden topicte paylaştım
Bana öyle denilmiyor. Takdir edenler çok nadir.Napalım yüce Allahım bizi de bunlarla sınıyor işte😀
Valla çikolatadan başka tatlıyı cnm hiç çekmez künefe cennet in de Yaşarım herhalde en son geçen yıl yedim:) ama bir şey size sunulduğunda "teşekkürler yemiyorum" deyip "waaow kendini nasıl tutuyorsun helal olsun " diye cevap verilmesi paha biçilemrzzzz:)
Bana öyle denilmiyor. Takdir edenler çok nadir.Ye ne olacak, sanki süreklimi yiyorsun, bir kereden birşey olmaz vs...vs..........................
Annem yine bana ayyy çok zayıflamışsın dedi.
Ne şanslısın o zmn ,bnm annemin kilo takıntısı var,kapıdan girince "oy oy bnm tombiş kuşum gelmiş "diye seviyordu B'ni :) düşün 168 e 60 kilo biri ne kadar şişman görünebilir:)))
Ha bazende komik olabiliyor :) mesela kardeşimle mekik doğru nasıl yapılır diyoruz o an da annem dommmm yatıyor yere mekik çekmeye çalışıyor 10 çekiyor tamam :)))) kardeşim işte şöyle esneyeceksin diyor annem dibimde :) çok komik ya:)tv de kim hangi yiyecek faydalı derse o hafta onu yiyor falan:) bomba yani
Ama sen anneni dinleme yine de :)
sağol gül ablacım bulantım da olmasa keyfim yerinde
bebişi görmeye gitmedik daha kalp atışını duymak için bekliyoruz inşallah herşey yolundadır:))
acaip ekşi şeylere ilgim var daha erken ama kız mı acaba diye içimden geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?