Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba ben emziriyorum bebegim 15 aylik ama cok emmedigi icin rahatim. SOyle soyliyim ben bebegimin 40i cikinca hatta benim 1 ayim dolunca taylan kumelinin kizinin diyetini yaptim eski kiloma donuyorum diye sitesi var tvde seyretmistim ama cok sik yemek gerekior o esnada cok sivi tukentmen gerekiyor gunde en az 3-4. sutu azaltti sanki o sonrasinda karatay uyguladim zaten diyette degil karatay bir beslenme sekli biliosun. sutum artti sonar biraktim diyeti vs abandim nutellaya cikolataya bayagi bi aldim .. yani demem o ki bebegin cok kucuk bence diyet yapma o bebegin senin sutune cok ihtiyaci var karatay usulu beslen ama sut yapan corbalardan yap kendine . sebzelerin hepsi su bazli karisik sebze corbasi yapmistim uzerine tavuk didiklemistim cok artmisti sutum.yani ispanak lahana kabak vs vs..

uyaninca karbonatli su

10.45 kk kahvaltisi+yesil cay

19.00 2 dilim balik +bol salata +bir avuc ceviz+3 hurma ( hurmayi tatli niyetine goturdum)

22.00 yesil cay

spor: 80 squat+tibet+plank 45 sny

tukkani kapadim baska spor yapmiycam

uyaninca karbonatli su

10.45 kk kahvaltisi+yesil cay

19.00 2 dilim balik +bol salata +bir avuc ceviz+3 hurma ( hurmayi tatli niyetine goturdum)

22.00 yesil cay

spor: 80 squat+tibet+plank 45 sny

tukkani kapadim baska spor yapmiycam

tatlı niyetinede olsa 3 tane hurma olmamış canım

balık yeyince helva yenmesi gerekiyor yada tahin oradaki amaç tahin in omega 3 ün emilimini sağlaması için

nasılsın canım

mavi gözlü kızımız nasıl

sağol gül ablacım bulantım da olmasa keyfim yerinde
bebişi görmeye gitmedik daha kalp atışını duymak için bekliyoruz inşallah herşey yolundadır:))
acaip ekşi şeylere ilgim var daha erken ama kız mı acaba diye içimden geçiyor

Ben de adını bilmiyordum yukarı tekme diyordum, aynı hareketten bahsediyoruz galiba. Geçen gün birkaç videodan kick back diye okudum, farklı versiyonları var.

Mantıklı :)

Herkese iyi akşamlar 😀

Çok yoğundu günüm offf sormayın

Öğle 13:00 2 kuru kayısı+2 kuru erik+1 kuru incir

Akşam 18 00 bir tabak pırasa + 1 kase yoğurt+ 1 kivi

Mucks

Son düzenleme:
09:00 KKK

13:30
Muz, Ayva, Ceviz

17:30
Hamsi buğulama, salata, tahin helvası

Giresun simidi geldi ama yemedim, aklım kalsada, çok seviyorum çünkü. Birde evde pasta almışlar, çok güzel görünüyordu, canım çekse de yemedim.

Süpersin kedicik:)

Bn de Bey'ime sıcak çikolata yaptım ayyy bir çikolata koktu of bn en çok nutella yemeyi özlüyorum zıkkım üç herif - öhömm öhömm- dicektim ama kıyamadım kocişime 😀

sağol canım ablacım teşkkür ederim

Süpersin kedicik:)

Bn de Bey'ime sıcak çikolata yaptım ayyy bir çikolata koktu of bn en çok nutella yemeyi özlüyorum zıkkım üç herif - öhömm öhömm- dicektim ama kıyamadım kocişime 😀
Oh oh, benim de kardeşim götürüyor herşeyi. Allahtan benim nutellaya düşkünlüğüm yok, hatta hiç yemem. Karataydan önce de işyerinde nutella olurdu, çok nadir ekmeğe sürüp yediğim olurdu. Bizim eve hiç nutella alınmaz. Ama bisküvi, kek, abur cubur bu aralar sürekli var. Annem bu akşam birde poğaça yapmış.

teason arkadaşım bugün deprem olmuş ama ben hissetmedim.. kız kardeşim kaldırdı korkmuş abla sallandık diye

bugn yediklerim 9.30 sabah bi yerli muz, bi ufak portakal (yumurta kalmamıştı babamda ekmek almaya gidince unutmuş) kahvaltı karatay oldu ama yumurtasız

akşam 4 gibi biraz yerfıstığı ufak i kase yoğurt yedim.. dışarı çıktık dönünce acıktım gibi olmuştu
17.30 da fırında balık, salata , turp ve azıcık tahin helvası yedim..
günü kapattık böylede

19.30 gibi ufak kız kardeşimle yürüyüşe çıktık. yatmadan öncede jil. yapar yatarım...girebilirsem girerim yine nete

Birde yediklerime ek olarak sporlarımı yazayım
Jillian 3. level 1. gün, çok zorladı, bacaklarım özellikle çok zorlandı. Bazı hareketleri daha kolay versiyonuyla yaptım, bazılarını düzgün yapamadım.
80 squat
Yatmaya yakında tibetimi yaparım, sabah yapmadım.

Evet canim bende sallantiyla uyandim 12.kattayim iyi hissettim bende ii korktum yalnızdim sabahta erkenden topicte paylaştım

Napalım yüce Allahım bizi de bunlarla sınıyor işte😀

Valla çikolatadan başka tatlıyı cnm hiç çekmez künefe cennet in de Yaşarım herhalde en son geçen yıl yedim:) ama bir şey size sunulduğunda "teşekkürler yemiyorum" deyip "waaow kendini nasıl tutuyorsun helal olsun " diye cevap verilmesi paha biçilemrzzzz:)

Evet canim bende sallantiyla uyandim 12.kattayim iyi hissettim bende ii korktum yalnızdim sabahta erkenden topicte paylaştım

Az önce aklıma geçen ay da iskenderun da olduğu geldi,korkutmayın kızlar beni antakya 1. Deprem bölgesi bn de en üst katayım Allahım hepimizi korusun

Bana öyle denilmiyor. Takdir edenler çok nadir. Ye ne olacak, sanki süreklimi yiyorsun, bir kereden birşey olmaz vs...vs..........................

Annem yine bana ayyy çok zayıflamışsın dedi.

Bana öyle denilmiyor. Takdir edenler çok nadir. Ye ne olacak, sanki süreklimi yiyorsun, bir kereden birşey olmaz vs...vs..........................

Annem yine bana ayyy çok zayıflamışsın dedi.

Ne şanslısın o zmn ,bnm annemin kilo takıntısı var,kapıdan girince "oy oy bnm tombiş kuşum gelmiş "diye seviyordu B'ni :) düşün 168 e 60 kilo biri ne kadar şişman görünebilir:)))

Ha bazende komik olabiliyor :) mesela kardeşimle mekik doğru nasıl yapılır diyoruz o an da annem dommmm yatıyor yere mekik çekmeye çalışıyor 10 çekiyor tamam :)))) kardeşim işte şöyle esneyeceksin diyor annem dibimde :) çok komik ya:)tv de kim hangi yiyecek faydalı derse o hafta onu yiyor falan:) bomba yani

Ama sen anneni dinleme yine de :)

Çok eğlenceli geçiyormuş işte, ne güzel. Annemde pilates'e gitti bir ara, çok güzel yapıyordu, bu aralar hiçbirşey yapmıyor. Yalnız spora gidiyorlar, hoca pasta, börek istiyormuş, annemde börek götürmüştü.

Sabah,
Klasik karatay kahvaltısı..

Kahve
yeşilçay

Akşam,
Yoğurt çorbası
2 kaşık barbunya
1 adet kuru patlıcan dolması
küçük bir parça tavuk
Roka

Dünden kalan yemeklerden ortaya karışık yedik Ama hala bitmedi..

bana özelden mesaj atarmısın benim formülü nasıl uyguladığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…