Evet hava kapalı ama bir yağıyor hatta arada bir de güneş aciyor. Izmirin havası iste 😄😄
Sebzeli haftalardan sonra etli ya da bakliyatli yemekler güzel bir mola ya da degisiklik oluyor. Mesela tadı super ve yapımı en kolay olan yemeklerden yeşil mercimek benim favorim. Ezogelin çorbası. Yahni de güzel oluyor.
Bende manavlarda pazarda goruyorum ama nasıl yapıldığını bilmediğim için hic almadim
en ufak kaçamağı ve hareketsizliği affetmiyor ya kg vermeyi durduruyor ya aldırıyor,,,düzeni bozmamak lazım......ben 6 aydır 68 lerde in çık in çık nefret etmeye başladım 68 den
09:00 KKK
13:30
Muz, Ayva, Ceviz
17:30
Hamsi buğulama, salata, tahin helvası
Giresun simidi geldi ama yemedim, aklım kalsada, çok seviyorum çünkü. Birde evde pasta almışlar, çok güzel görünüyordu, canım çekse de yemedim.
bayanların olduğu bütün kurslarda pasta börek olur bu da doğal bikaç bayan bir araya gelince boğazları durmazÇok eğlenceli geçiyormuş işte, ne güzel. Annemde pilates'e gitti bir ara, çok güzel yapıyordu, bu aralar hiçbirşey yapmıyor. Yalnız spora gidiyorlar, hoca pasta, börek istiyormuş, annemde börek götürmüştü.
Ne şanslısın o zmn ,bnm annemin kilo takıntısı var,kapıdan girince "oy oy bnm tombiş kuşum gelmiş "diye seviyordu B'ni :) düşün 168 e 60 kilo biri ne kadar şişman görünebilir:)))
Ha bazende komik olabiliyor :) mesela kardeşimle mekik doğru nasıl yapılır diyoruz o an da annem dommmm yatıyor yere mekik çekmeye çalışıyor 10 çekiyor tamam :)))) kardeşim işte şöyle esneyeceksin diyor annem dibimde :) çok komik ya:)tv de kim hangi yiyecek faydalı derse o hafta onu yiyor falan:) bomba yani
Ama sen anneni dinleme yine de :)
yeşil mercimeği hatırlattığın iyi oldu ev de çok sevilerek yeniliyor..
Ben sebze almayacağım diyordum ama pazara gidince dayanamadım karnabahar ve lahana aldım yine.
Biz çiğ tüketiyoruz kabuklarını soyup normal elma gibi çok güzel tadı..
Kİloların birden gidecek..
Iyi geceler herkese
Kahvaltı (11.30) kkk
Aksam 18.00 yoğurt çorbası barbunya ve boll salata
Geceden inanılmaz uykusuzdum bebegim sagolsun.sabah geç kalktim..kahvalti sonrasi gunlerdir biriken ütülere giristim.cok yordu ama bi makinalik kadar kaldı. Onceden ütüyu bebis uyurken yapardim birikmezdi.bu ara surekli sporla mesgul olunca dağ gibi olmuş
Aksama yemek yapamadim ev halki hazır pide yedi. Ben dünden kalanlari yedim...
Jillian 3/1 yaptim az önce gerçekten cok yordu.simdide yürüyorum. .Spor bu saate kalinca useniyorum...
Bu arada teoson ve fmgenc çok geçmiş olsun. .allahim korusun inşallah yasatmasin bir daha böyle acilar..
Sevgiler canim arkadaslarim:))
merhaba canım
bende sabah 5 e kadar oturdum yattım 7.30 da kız kalktım o sırada kedinin yoğurdundan yedim kız gitti uyuyana kadar 10 oldu 2 saat uyudum kalktım sözde hafta sonu uykusuz uykusuz geçti
her iş bize biraz kendimize vakit ayırınca işler kalıyor
merhaba canım
bende sabah 5 e kadar oturdum yattım 7.30 da kız kalktım o sırada kedinin yoğurdundan yedim kız gitti uyuyana kadar 10 oldu 2 saat uyudum kalktım sözde hafta sonu uykusuz uykusuz geçti
her iş bize biraz kendimize vakit ayırınca işler kalıyor
buradan face ye geçtim bakayım ne var diye bir baktım tam benlik Bahattin koymuş birisi
Eki Görüntüle 1004812
Hmm tesekkurler ozamam bende uygulamaya calisiyimmerhaba
bebeğiniz hayırlı olsun güle güle büyütün
3 tane hamilemiz var karatayı uygulayan, bebeği küçük olan babymom var ama emziriyor mu bilmiyorum:44:
ama tanıdıklarım var karaty uygulayıp emziren sütleri çok arttı ve herkesten çabuk kg verdiler emzirmek avantaj sizin için bri arkadaş 4 ayda 25 kg verdi emzirirken
zayıflama aşamasında yasak canım...karatay yaparken insülin seviyesini düşürmek istiyorsanız yasak biş yememeniz gerekir evde hiç bişey yoksa yumurta yeyip 10 tane yeyin diyor hoca
merhaba ben emziriyorum bebegim 15 aylik ama cok emmedigi icin rahatim. SOyle soyliyim ben bebegimin 40i cikinca hatta benim 1 ayim dolunca taylan kumelinin kizinin diyetini yaptim eski kiloma donuyorum diye sitesi var tvde seyretmistim ama cok sik yemek gerekior o esnada cok sivi tukentmen gerekiyor gunde en az 3-4. sutu azaltti sanki o sonrasinda karatay uyguladim zaten diyette degil karatay bir beslenme sekli biliosun. sutum artti sonar biraktim diyeti vs abandim nutellaya cikolataya bayagi bi aldim .. yani demem o ki bebegin cok kucuk bence diyet yapma o bebegin senin sutune cok ihtiyaci var karatay usulu beslen ama sut yapan corbalardan yap kendine . sebzelerin hepsi su bazli karisik sebze corbasi yapmistim uzerine tavuk didiklemistim cok artmisti sutum.yani ispanak lahana kabak vs vs..
Bu ayni zamada benlikmiste:)) haftasonunu iple çekiyorum uyumak için. O zamanda bebiş hissedip kaldırıyor :)
1 ayda sadece 2 kg verebildim, dogumdan 10 gun sonra 10 kg gitmisti zaten.1 aydir gunde 3lt su iciyorum hergun mutlaka sebze yemegi sut yogurt 3 dilim kepek ekmegimi 2 yhmurtami yiyorum ama tık yok işte, bebek kucuk oglen hic uyumuyor dolayisiyla egzersiz bise yapmaya zamanim yok belkide ondan zayiflayamadim
tatlı niyetinede olsa 3 tane hurma olmamış canım
balık yeyince helva yenmesi gerekiyor yada tahin oradaki amaç tahin in omega 3 ün emilimini sağlaması için
Allah kabul etsin abla orucunu masallah ne güzel ...bu ara ben cozuttum borçlarım çok biraz tuttum sonrasi kaldi
Sorma abla hakikaten gün içinde spor yapsam ev işi kaliyor..ev işi yapsam yemek yetismiyor böyle hep bir seylerin arkasından kosmakla geçiyor zaman. Kardesimi aradim az önce yatmış tv izliyor..ee iki cocukta büyük olunca eline dolasan yok her şeyi planlı yetisiyor.ben hala spor derdindeyim(
1 ayda sadece 2 kg verebildim, dogumdan 10 gun sonra 10 kg gitmisti zaten.1 aydir gunde 3lt su iciyorum hergun mutlaka sebze yemegi sut yogurt 3 dilim kepek ekmegimi 2 yhmurtami yiyorum ama tık yok işte, bebek kucuk oglen hic uyumuyor dolayisiyla egzersiz bise yapmaya zamanim yok belkide ondan zayiflayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?