Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yeşil mercimeği hatırlattığın iyi oldu ev de çok sevilerek yeniliyor..
Ben sebze almayacağım diyordum ama pazara gidince dayanamadım karnabahar ve lahana aldım yine.

Bende manavlarda pazarda goruyorum ama nasıl yapıldığını bilmediğim için hic almadim

Biz çiğ tüketiyoruz kabuklarını soyup normal elma gibi çok güzel tadı..

en ufak kaçamağı ve hareketsizliği affetmiyor ya kg vermeyi durduruyor ya aldırıyor,,,düzeni bozmamak lazım......ben 6 aydır 68 lerde in çık in çık nefret etmeye başladım 68 den

Kİloların birden gidecek..

bayanların olduğu bütün kurslarda pasta börek olur bu da doğal bikaç bayan bir araya gelince boğazları durmaz da spora gidenlerin bunu yapması da garip olmuş

anlattıklarında biran kendimi gördüm bende aynıyım

inşallah canım bi kurtulsam 10 ay oldu başlayalı 6 aydır veremiyorum

karnabahar ı da çiğ yiyin diyor hoca bugün ki izlediğim video da

Iyi geceler herkese

Kahvaltı (11.30) kkk
Aksam 18.00 yoğurt çorbası barbunya ve boll salata

Geceden inanılmaz uykusuzdum bebegim sagolsun.sabah geç kalktim..kahvalti sonrasi gunlerdir biriken ütülere giristim.cok yordu ama bi makinalik kadar kaldı. Onceden ütüyu bebis uyurken yapardim birikmezdi.bu ara surekli sporla mesgul olunca dağ gibi olmuş

Aksama yemek yapamadim ev halki hazır pide yedi. Ben dünden kalanlari yedim...

Jillian 3/1 yaptim az önce gerçekten cok yordu.simdide yürüyorum. .Spor bu saate kalinca useniyorum...

Bu arada teoson ve fmgenc çok geçmiş olsun. .allahim korusun inşallah yasatmasin bir daha böyle acilar..

Sevgiler canim arkadaslarim:))

merhaba canım

bende sabah 5 e kadar oturdum yattım 7.30 da kız kalktım o sırada kedinin yoğurdundan yedim kız gitti uyuyana kadar 10 oldu 2 saat uyudum kalktım sözde hafta sonu uykusuz uykusuz geçti

her iş bize biraz kendimize vakit ayırınca işler kalıyor

buradan face ye geçtim bakayım ne var diye bir baktım tam benlik Bahattin koymuş birisi

Allah kabul etsin abla orucunu masallah ne güzel ...bu ara ben cozuttum borçlarım çok biraz tuttum sonrasi kaldi

Sorma abla hakikaten gün içinde spor yapsam ev işi kaliyor..ev işi yapsam yemek yetismiyor böyle hep bir seylerin arkasından kosmakla geçiyor zaman. Kardesimi aradim az önce yatmış tv izliyor..ee iki cocukta büyük olunca eline dolasan yok her şeyi planlı yetisiyor.ben hala spor derdindeyim(

Hmm tesekkurler ozamam bende uygulamaya calisiyim

zayıflama aşamasında yasak canım...karatay yaparken insülin seviyesini düşürmek istiyorsanız yasak biş yememeniz gerekir evde hiç bişey yoksa yumurta yeyip 10 tane yeyin diyor hoca

Evet haklisiniz ben yumurtayi sadece sabah yiyebilirim diye dusunuyorum. Bundan sonra birsey bulamazsam yumurta yicem

1 ayda sadece 2 kg verebildim, dogumdan 10 gun sonra 10 kg gitmisti zaten.1 aydir gunde 3lt su iciyorum hergun mutlaka sebze yemegi sut yogurt 3 dilim kepek ekmegimi 2 yhmurtami yiyorum ama tık yok işte, bebek kucuk oglen hic uyumuyor dolayisiyla egzersiz bise yapmaya zamanim yok belkide ondan zayiflayamadim

karataya uyduğunuz zaman o kg lar gidecek,,,,karatayda ekmek yok egzersiz yapmasanızda başlarda kg lar gid,yor bende 2 ay yapmadan 7 kg vermıstım

herkeslere GÜNAYDIN

bu gün en erkenci benim sanırım.çünküü ben saat 07:00 de işyerinde oluyorum .kahvaltımı burda yaptım tabiki.yediklerimi paylaşayım;
iki küçük muz
bir avuç kadar ceviz
bir avuç kadar peynir
10-12 siyah zeytin
bir domates
bolca marul
ve şekersiz çay
saat 07:50 de bitmişti kahvaltım.
öğlene kadar da bir litre suyumu içerim.

umarım haftasonu çok şey kaçırmamışımdır

Günaydın,

Huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum herkese..

tatlı niyetinede olsa 3 tane hurma olmamış canım

balık yeyince helva yenmesi gerekiyor yada tahin oradaki amaç tahin in omega 3 ün emilimini sağlaması için

bilmiyordum bidahakine dikkat ederim muhakkak

ayni durumdayiz canim 2dk kendimezamanim yok anca gece yarilari yapiyorum hareketlerimi

karatay usulu beslen gunde 3 ogun . Sabah kahvaltini erken yap oglenle arasinda 4 aat olsa yeter. bol su icincede sutunde olur zaten bebek emdikcede toparlaniyor vucut . nekadar cok emzirme okadar cabuk zayiflanama ve toparlanma. karatay usulu bslenirsen sutun azalmaz ama kafana gore kisma yemegini bol ye doyana kadar ye . ekmek hamurisi pilav makarna yeme onlarin yerine findik ceviz badem ye. onlarda cok sut yapiyor

GUL abla sen oruc tuttugunu yazinca bende yorum yapmistim. Sonra yataga girince aslinda 30 gun daha borcum oldugu gercegi geldi aklima hesaplama yaptim .Yani sen iyikide yazdin yoksa ben bu seneki orucumu tatamen silmisim kafamdan. 2 hamileligimdeki borclarimi odedim ama bu sene emziriyorum diye tutmadimki ben vede seytan tamamen unutturmus.. 2 gundur yazicam firsat bulup yazamadim. Simdi gunler uzamaya basladi ama yinede pazartesi persembe niyetleneyim hic olmazsa olursek filan niyetine girmis gidelim :)) Gece kalktim sahura bugunden basladim bakalim nasil gidecek karatay usulu sahur merakta etmiyor degilim. Allah senden razi olsun vesile oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…