Günaydın herkese
Hafta sonu giremedim topike. Hafta içi her an pc ile göz göze diz dize olunca hafta sonu girmek istemiyor canım. Cumartesi rndevumuz vardı. Bebeğimi ilk kez net olarak gördüm her ayrıntısını. Kan sonuçlarımı henüz almadım eme ultrason sonuçlarım güzel çıktı. Cinsiyeti öğrenemedik henüz. Bir sonraki randevumuza kaldı.
Halsizliğim hat safhada. Öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. Bulantılar da tam geçti diyemem. İdare ediyorum. Bugün baya baya halsiz gibiyim.
Bu hafta yoğun bir hafta. tüm hafta seyehatlerim var. O nedenle topiğe giremem sanırım. Öpüyorum hepinizi
tünaydın canımherkeslere GÜNAYDIN
bu gün en erkenci benim sanırım.çünküü ben saat 07:00 de işyerinde oluyorum.kahvaltımı burda yaptım tabiki.yediklerimi paylaşayım;
iki küçük muz
bir avuç kadar ceviz
bir avuç kadar peynir
10-12 siyah zeytin
bir domates
bolca marul
ve şekersiz çay
saat 07:50 de bitmişti kahvaltım.
öğlene kadar da bir litre suyumu içerim.
umarım haftasonu çok şey kaçırmamışımdır
tünaydın canımGünaydın,
Huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum herkese..
allah kabul etsin canımGUL abla sen oruc tuttugunu yazinca bende yorum yapmistim. Sonra yataga girince aslinda 30 gun daha borcum oldugu gercegi geldi aklima hesaplama yaptim .Yani sen iyikide yazdin yoksa ben bu seneki orucumu tatamen silmisim kafamdan. 2 hamileligimdeki borclarimi odedim ama bu sene emziriyorum diye tutmadimki ben vede seytan tamamen unutturmus.. 2 gundur yazicam firsat bulup yazamadim. Simdi gunler uzamaya basladi ama yinede pazartesi persembe niyetleneyim hic olmazsa olursek filan niyetine girmis gidelim :)) Gece kalktim sahura bugunden basladim bakalim nasil gidecek karatay usulu sahur merakta etmiyor degilim. Allah senden razi olsun vesile oldun
tünaydın canımHERKESE GÜNAYDIN
İyi haftalar diliyorum
Günaydın. İyi haftalar
günaydın bayanlarrr
çevremdekiler baya kilo vermişsin diyor halbuki 2.5 kilom gitti ben biraz kemikli bi yapıdayım 70 e insem yeterli diyorum ama 74te felan iyi duruyosam 74demi ideal desem diye düşündüm, neyse moral oluyo tabi bu duyumları almak
bu sabahki menüm
yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
2 karper
kaşar peynir
tünaydın canımGünaydın..iyi haftalar...
Haftasonu temizlik,yemek toparlanmaca ile geçti..Dün akşam markete çıktık,dönüşte doğa parkta yürüyüş yapıp çay içtik..
Ne yediğime gelince; unutuyorum yaw ben haftasonunu :))
Cumartesi;
İşyerinde yarım kkk,öğleye doğru görümceme döndüm biraz zeytin -peynir -menemen ve çay
Eve geldim,temizliğe başladım ..işim bitince..yalancı işkembe-paça çorbası ,yumurtalı ıspanak
Otururken 5,5,30 gibi 1 adet keçi boynuzuve 1 avuç kabak çekirdeği
Pazar;
Kuruyemişsiz kkk
İkindi bir elma
Akşam 5,30 gibi de yalancı işkembe-paça çorbası,kavurma ve ayran..
Sonrada da çay ..
Herkese günaydınlar umarım pazartesiniz sendromsuz geçer :) zira bnm sendromum bugün doruklarda
Sabah:07 50 peynirli+maydonozlu 1,5 yumurtalı omlet+3 zeytin+2 ceviz + 1 çay ... Evt bazı şeyleri yemeyi unuttum farkındayım ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum bi üşüyorum bi uyku bastırıyor offf bit Pazartesi bit
Teşekkür ederim Amin. Dualarımız sizlerle. Umarım en kısa sürede sizinde güzel haberlerinizi alırız. Topiğimiz bebek isteyenlere uğurlu geliyorAllah sağsalim doğurmanı nasip eder inşaallah bnm gibi isteyenlere de verir inşaaaallaaaah😀
karataya uyduğunuz zaman o kg lar gidecek,,,,karatayda ekmek yok egzersiz yapmasanızda başlarda kg lar gid,yor bende 2 ay yapmadan 7 kg vermıstım
karatay usulu beslen gunde 3 ogun . Sabah kahvaltini erken yap oglenle arasinda 4 aat olsa yeter. bol su icincede sutunde olur zaten bebek emdikcede toparlaniyor vucut . nekadar cok emzirme okadar cabuk zayiflanama ve toparlanma. karatay usulu bslenirsen sutun azalmaz ama kafana gore kisma yemegini bol ye doyana kadar ye . ekmek hamurisi pilav makarna yeme onlarin yerine findik ceviz badem ye. onlarda cok sut yapiyor[/QUOTE .!.:Ekmek hamurisi pek aramam haftada bir anca cnm cekerse yerim, ama iste kahvalti 10 11 gibi anca yapabiliyorum karatay yapmiyorum suan ama genede 3 ogun besleniyorum 2, 5 saatte bir agzima hise atiyorum ceviz kayisi meyve vs. Birde sanirsam karatayda aksam 8 den sonea bise yemek yok, ama ben mutlaka sut ceviz bise yiyorum acikiyorum cunku
Günaydın herkese
Hafta sonu giremedim topike. Hafta içi her an pc ile göz göze diz dize olunca hafta sonu girmek istemiyor canım. Cumartesi rndevumuz vardı. Bebeğimi ilk kez net olarak gördüm her ayrıntısını. Kan sonuçlarımı henüz almadım eme ultrason sonuçlarım güzel çıktı. Cinsiyeti öğrenemedik henüz. Bir sonraki randevumuza kaldı.
Halsizliğim hat safhada. Öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. Bulantılar da tam geçti diyemem. İdare ediyorum. Bugün baya baya halsiz gibiyim.
Bu hafta yoğun bir hafta. tüm hafta seyehatlerim var. O nedenle topiğe giremem sanırım. Öpüyorum hepinizi
Insallah bende cok istiyorum
Ekmek hamurisi pek aramam haftada bir anca cnm cekerse yerim, ama iste kahvalti 10 11 gibi anca yapabiliyorum karatay yapmiyorum suan ama genede 3 ogun besleniyorum 2, 5 saatte bir agzima hise atiyorum ceviz kayisi meyve vs. Birde sanirsam karatayda aksam 8 den sonea bise yemek yok, ama ben mutlaka sut ceviz bise yiyorum acikiyorum cunku
Sağol Gül Abla. Biz de merakla bekliyoruz. Cumartesi acaba görürmiyiz dedik ama ayak parmaklarını bile gördük cinsiyettünaydın canım
gözünaydın olsun canım bebişimiz iyiymiş
1 ay sonra cinsiyetini öğreneceğiz merakla bekliyorum
allah kolaylık versin seyahatlerde dikkat et kendine kemer bağlamadan çıkma
Çok teşekkürler Canan ablaCanlarimmm,canlarim benim herbirinize ,erguvanlar pembeliginde mutlu,saglikli,huzurlu ,piril piril bir hafta temenni ediyorum.Ekin 06cigim,saglik haberlerinize cok memnun oldum,rabbim hep boyle guzel heberlerle sevindirsin insaallah.
Canlarimmm,canlarim benim herbirinize ,erguvanlar pembeliginde mutlu,saglikli,huzurlu ,piril piril bir hafta temenni ediyorum.Ekin 06cigim,saglik haberlerinize cok memnun oldum,rabbim hep boyle guzel heberlerle sevindirsin insaallah.
Sağol Gül Abla. Biz de merakla bekliyoruz. Cumartesi acaba görürmiyiz dedik ama ayak parmaklarını bile gördük cinsiyet28 Martta randevumuz var 16 hafta bitmiş olacak o zaman muhtemelen görürüz.
Emniyet kemerini takmadan kontağı çalıştırmam ben. İlk işim kemer olur. Hatta erkekler dalga geçiyor kontak çalışmıyo mu senin arabada kemeri takmadan diyorlar. Neyseki İtalyan arkadaşım da olacak yanımda 2 şöförüz. Çok zorlanmam diye düşünüyorum. sadece Istanbul dönüşü ben tek olacağım onu da bandırmaya feribotla geçip ordan devam edeceğim yolu kısaltmak için.
Ha bu arada doktorun tartısında 500 gr almış gözüktüm son 3 haftada. Ondan önceki 3 haftada da öyleydi. Doktor iyi gidiyorsun dedi. Abur cuburu kestim. Tek abur cuburum ekşi esme ekmek oldu şimdilik. Dün ufak bir kaçamağım var. Bu seferde eşim aşerdi mavi haşhaşlı revani yaptım:18: Onun haricinde herşey sağlıklı yemek, sebze, salata, yeşillik, iki yumurta mutlaka he sabah, süt felan... Dikkat ediyorum zira bebiş artık benden beslenmeye başladı. Doktor omega 3 içeren vitamin takviyesi de verdi ona da başladım. Folik asiti bıraktım. Göbüş de çıktı. Bu bebek değil göbek dedim ben hep ama adığım kilo çok değil. Bir göbek var ama ne ben de bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?