Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın bayanlarrr

çevremdekiler baya kilo vermişsin diyor halbuki 2.5 kilom gitti ben biraz kemikli bi yapıdayım 70 e insem yeterli diyorum ama 74te felan iyi duruyosam 74demi ideal desem diye düşündüm, neyse moral oluyo tabi bu duyumları almak

bu sabahki menüm

yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
2 karper
kaşar peynir

Günaydın..iyi haftalar...

Haftasonu temizlik,yemek toparlanmaca ile geçti..Dün akşam markete çıktık,dönüşte doğa parkta yürüyüş yapıp çay içtik..

Ne yediğime gelince; unutuyorum yaw ben haftasonunu :))

Cumartesi;

İşyerinde yarım kkk,öğleye doğru görümceme döndüm biraz zeytin -peynir -menemen ve çay

Eve geldim,temizliğe başladım ..işim bitince..yalancı işkembe-paça çorbası ,yumurtalı ıspanak

Otururken 5,5,30 gibi 1 adet keçi boynuzu ve 1 avuç kabak çekirdeği

Pazar;

Kuruyemişsiz kkk

İkindi bir elma

Akşam 5,30 gibi de yalancı işkembe-paça çorbası,kavurma ve ayran..

Sonrada da çay ..

Günaydın herkese
Hafta sonu giremedim topike. Hafta içi her an pc ile göz göze diz dize olunca hafta sonu girmek istemiyor canım. Cumartesi rndevumuz vardı. Bebeğimi ilk kez net olarak gördüm her ayrıntısını. Kan sonuçlarımı henüz almadım eme ultrason sonuçlarım güzel çıktı. Cinsiyeti öğrenemedik henüz. Bir sonraki randevumuza kaldı.
Halsizliğim hat safhada. Öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. Bulantılar da tam geçti diyemem. İdare ediyorum. Bugün baya baya halsiz gibiyim.
Bu hafta yoğun bir hafta. tüm hafta seyehatlerim var. O nedenle topiğe giremem sanırım. Öpüyorum hepinizi

Herkese günaydınlar umarım pazartesiniz sendromsuz geçer :) zira bnm sendromum bugün doruklarda

Sabah:07 50 peynirli+maydonozlu 1,5 yumurtalı omlet+3 zeytin+2 ceviz + 1 çay ... Evt bazı şeyleri yemeyi unuttum farkındayım ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum bi üşüyorum bi uyku bastırıyor offf bit Pazartesi bit

Allah sağsalim doğurmanı nasip eder inşaallah bnm gibi isteyenlere de verir inşaaaallaaaah😀

tünaydın canım
Günaydın,

Huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum herkese..
tünaydın canım
allah kabul etsin canım

çok sevindim oruç tutmana bilmeyerek te olsa yol gösterdiğim için mutlu oldum

topiğin bu yönünüde çok seviyorum sadece karatayla değil her şeyle birbirimize örnek oluyoruz....ben mesela emriye88 i örnek aldım 4 gündür yağ içmeye devam
HERKESE GÜNAYDIN
İyi haftalar diliyorum
tünaydın canım
Günaydın. İyi haftalar

tünaydın canım

tünaydın canım

şanslısın canım azda versen çok vermiş görünüyorsun,,ben 11 kg ya yakın verdim 46 beden giymeye yeni başlamıştım frene basınca 42 ye indim,,,kalça ve basenler spordan dolayı epey gitti göbek duruyor 44 beden pantolonun beli tutuyor aşağısı şalvar gibi duruyor 42 beden giyince bel sıkıyor kalça tam oluyor,basen ve bacaklar bol duruyor göbekten dolayı çok kg vermiş gibi durmuyorum sinir oluyorum.....

kişinin kg su değil görünüşü önemli aynı boy ve kg da olan 2 kişinin görünüşü aynı olmuyor birinin göğüsü büyük oluyor diğerinin göbeği,,,göbeği olan daha kg gibi duruyor ...sen hangi kg da vücudunu düzgün hissedersen senin normal kg odur canım

menünde az olmuş

tünaydın canım

oh oh afiyet olsun ne güzel şeyler yemişsin,,bebişe yarasın

tünaydın canım

KG BİLDİRİMLERİNİ DÜZENLEYECEK KİŞİLERİN LİSTE YAPMA TARİHLERİ

1. kedi83.............3.1.2014....yaptı
2. mydenizzz......10.1.2014....yaptı
3. Ekin06...........17.1.2014.....yaptı
4. Fmgenc..........24.1.2014....yaptı
5. prenscim........31.1.2014....yaptı
6. CANANSU60.....7.2.2014.....kedi83 yaptı
7. niceerendiz... 21.2.2014.... yaptı
9. selensu82......28.2.2014...yaptı
10.. cisgel2010.... 7.3.2014
11. Aburcubur81... 14.3.2014
12. muzikçi.....21.3.2014
13. Teoson.... 28.3.2014
14. Emriye88.....4.4.2014
15. hatce33......11.4.2014

karataya uyduğunuz zaman o kg lar gidecek,,,,karatayda ekmek yok egzersiz yapmasanızda başlarda kg lar gid,yor bende 2 ay yapmadan 7 kg vermıstım

Insallah bende cok istiyorum

tünaydın canım

gözünaydın olsun canım bebişimiz iyiymiş

1 ay sonra cinsiyetini öğreneceğiz merakla bekliyorum

allah kolaylık versin seyahatlerde dikkat et kendine kemer bağlamadan çıkma

canım kahvaltını kalkar kalmaz yap bu çok önemli

sen emzikli olduğun için leptin yarım saat çalışsın alışana kadar mesela...10.30 gibi KKK yapsan,,,, 15 gibi yemek yersin 19.30-20.00 arasıda akşam yemeği yersin gece yatarken de süt içersin .....zaralı şeyler yemeyince sütünde artar ...karatay kitaplarının 2. sindeydi sanırım maya ile sütün artacağını yazıyordu

Canlarimmm,canlarim benim herbirinize ,erguvanlar pembeliginde mutlu,saglikli,huzurlu ,piril piril bir hafta temenni ediyorum.Ekin 06cigim,saglik haberlerinize cok memnun oldum,rabbim hep boyle guzel heberlerle sevindirsin insaallah.

tünaydın canım

gözünaydın olsun canım bebişimiz iyiymiş

1 ay sonra cinsiyetini öğreneceğiz merakla bekliyorum

allah kolaylık versin seyahatlerde dikkat et kendine kemer bağlamadan çıkma
Sağol Gül Abla. Biz de merakla bekliyoruz. Cumartesi acaba görürmiyiz dedik ama ayak parmaklarını bile gördük cinsiyet 28 Martta randevumuz var 16 hafta bitmiş olacak o zaman muhtemelen görürüz.
Emniyet kemerini takmadan kontağı çalıştırmam ben. İlk işim kemer olur. Hatta erkekler dalga geçiyor kontak çalışmıyo mu senin arabada kemeri takmadan diyorlar. Neyseki İtalyan arkadaşım da olacak yanımda 2 şöförüz. Çok zorlanmam diye düşünüyorum. sadece Istanbul dönüşü ben tek olacağım onu da bandırmaya feribotla geçip ordan devam edeceğim yolu kısaltmak için.
Ha bu arada doktorun tartısında 500 gr almış gözüktüm son 3 haftada. Ondan önceki 3 haftada da öyleydi. Doktor iyi gidiyorsun dedi. Abur cuburu kestim. Tek abur cuburum ekşi esme ekmek oldu şimdilik. Dün ufak bir kaçamağım var. Bu seferde eşim aşerdi mavi haşhaşlı revani yaptım :18: Onun haricinde herşey sağlıklı yemek, sebze, salata, yeşillik, iki yumurta mutlaka he sabah, süt felan... Dikkat ediyorum zira bebiş artık benden beslenmeye başladı. Doktor omega 3 içeren vitamin takviyesi de verdi ona da başladım. Folik asiti bıraktım. Göbüş de çıktı. Bu bebek değil göbek dedim ben hep ama adığım kilo çok değil. Bir göbek var ama ne ben de bilemedim

Canlarimmm,canlarim benim herbirinize ,erguvanlar pembeliginde mutlu,saglikli,huzurlu ,piril piril bir hafta temenni ediyorum.Ekin 06cigim,saglik haberlerinize cok memnun oldum,rabbim hep boyle guzel heberlerle sevindirsin insaallah.

merhaba canım

ne güzel tememniler bunlar sanada mutlu güzel haberli günler canım

çok dikkat ediyorsun kendine canım

ufak tefek kaçamaklardan bişey olmaz sonuçta hamilesin,,,

omega 3 olarak ne aldın

bence o bebektir benim iç karnım olmadığı için 2 ayda giydiklerim sıkmaya başlardı,,2. hamileliğim başında bişey yiyemiyordum 2. ayda 5 kg verdim ona rağmen karnım çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…