tünaydın canım
şanslısın canım azda versen çok vermiş görünüyorsun,,ben 11 kg ya yakın verdim 46 beden giymeye yeni başlamıştım frene basınca 42 ye indim,,,kalça ve basenler spordan dolayı epey gitti göbek duruyor 44 beden pantolonun beli tutuyor aşağısı şalvar gibi duruyor 42 beden giyince bel sıkıyor kalça tam oluyor,basen ve bacaklar bol duruyor göbekten dolayı çok kg vermiş gibi durmuyorum sinir oluyorum.....
kişinin kg su değil görünüşü önemli aynı boy ve kg da olan 2 kişinin görünüşü aynı olmuyor birinin göğüsü büyük oluyor diğerinin göbeği,,,göbeği olan daha kg gibi duruyor ...sen hangi kg da vücudunu düzgün hissedersen senin normal kg odur canım
menünde az olmuş
KG BİLDİRİMLERİNİ DÜZENLEYECEK KİŞİLERİN LİSTE YAPMA TARİHLERİ
1. kedi83.............3.1.2014....yaptı
2. mydenizzz......10.1.2014....yaptı
3. Ekin06...........17.1.2014.....yaptı
4. Fmgenc..........24.1.2014....yaptı
5. prenscim........31.1.2014....yaptı
6. CANANSU60.....7.2.2014.....kedi83 yaptı
7. niceerendiz... 21.2.2014.... yaptı
9. selensu82......28.2.2014...yaptı
10.. cisgel2010.... 7.3.2014
11. Aburcubur81... 14.3.2014
12. muzikçi.....21.3.2014
13. Teoson.... 28.3.2014
14. Emriye88.....4.4.2014
15. hatce33......11.4.2014
ben yürüyüş yaptığım için gidiyor kilo birde ara öğünsüz bazende akşamları yiyemiyorum ondan verdimi düşünüyorum, ama bu saat oldu yeni acıkmaya basladım menüm azda olsa ama regl haftam bu hafta ondan dolayı tatlı krizlerim geldi bitter attım ağzıma bi kaç tanecik kahvaltıdan sonra
anam bu hafta sora bendeymiş ya, yardımcı olursunuz ama dimi
topik ne kadar sessiz pazartesileri çoşardı burası :44:
bir kedim bile yok[/QUOTE
ben bugün rahatsızım bademcikler kötü öööle uyuşuk uyuşuk oturuyorum
bir kedim bile yok[/QUOTE
ben bugün rahatsızım bademcikler kötü öööle uyuşuk uyuşuk oturuyorum
geçmiş olsun canım
soğuk bişeylermi içtin ki
Omega 3 sedece omaga 3 değil. Gebeler için hazırlanmış multivitamin preperatı içinde Omega 3 de var. Imom diye bir hap.çok dikkat ediyorsun kendine canım
ufak tefek kaçamaklardan bişey olmaz sonuçta hamilesin,,,
omega 3 olarak ne aldın
bence o bebektir benim iç karnım olmadığı için 2 ayda giydiklerim sıkmaya başlardı,,2. hamileliğim başında bişey yiyemiyordum 2. ayda 5 kg verdim ona rağmen karnım çıkmıştı
bir kedim bile yok
tatli krizi omega 3 eksikliğinden olurmuş,,kullanmak gerekiyor tatlı krizlerinide engellermiş
Omega 3 sedece omaga 3 değil. Gebeler için hazırlanmış multivitamin preperatı içinde Omega 3 de var. Imom diye bir hap.
Bence de bebek. Tamam yağlarım var göbekte ama alttan rahim bastırdıkça karın öne doğru fırladı. Baya baya gebe karnı gibi duruyor.
geçmiş olsun canım
soğuk bişeylermi içtin ki
saol gül abla soğuk içmedim ama yedim
c.tesi hastaneye hasta ziyaretine gitmiştim akşam üzeri üzerim inceydi havada serinlemişti dışarda oturduk kaptım sanırım şifayı orda:2:
Midem bulanıyor, dün balık yemiştim, çok lezzetliydi ama ben fazla yiyemiyorum, çok geldi. Hatırladıkça midem fena oluyor. Ağır geldi.
tünaydın canım
oh oh afiyet olsun ne güzel şeyler yemişsin,,bebişe yarasın
Günaydın herkese
Hafta sonu giremedim topike. Hafta içi her an pc ile göz göze diz dize olunca hafta sonu girmek istemiyor canım. Cumartesi rndevumuz vardı. Bebeğimi ilk kez net olarak gördüm her ayrıntısını. Kan sonuçlarımı henüz almadım eme ultrason sonuçlarım güzel çıktı. Cinsiyeti öğrenemedik henüz. Bir sonraki randevumuza kaldı.
Halsizliğim hat safhada. Öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. Bulantılar da tam geçti diyemem. İdare ediyorum. Bugün baya baya halsiz gibiyim.
Bu hafta yoğun bir hafta. tüm hafta seyehatlerim var. O nedenle topiğe giremem sanırım. Öpüyorum hepinizi
Canlarimmm,canlarim benim herbirinize ,erguvanlar pembeliginde mutlu,saglikli,huzurlu ,piril piril bir hafta temenni ediyorum.Ekin 06cigim,saglik haberlerinize cok memnun oldum,rabbim hep boyle guzel heberlerle sevindirsin insaallah.
Sağol Gül Abla. Biz de merakla bekliyoruz. Cumartesi acaba görürmiyiz dedik ama ayak parmaklarını bile gördük cinsiyet28 Martta randevumuz var 16 hafta bitmiş olacak o zaman muhtemelen görürüz.
Emniyet kemerini takmadan kontağı çalıştırmam ben. İlk işim kemer olur. Hatta erkekler dalga geçiyor kontak çalışmıyo mu senin arabada kemeri takmadan diyorlar. Neyseki İtalyan arkadaşım da olacak yanımda 2 şöförüz. Çok zorlanmam diye düşünüyorum. sadece Istanbul dönüşü ben tek olacağım onu da bandırmaya feribotla geçip ordan devam edeceğim yolu kısaltmak için.
Ha bu arada doktorun tartısında 500 gr almış gözüktüm son 3 haftada. Ondan önceki 3 haftada da öyleydi. Doktor iyi gidiyorsun dedi. Abur cuburu kestim. Tek abur cuburum ekşi esme ekmek oldu şimdilik. Dün ufak bir kaçamağım var. Bu seferde eşim aşerdi mavi haşhaşlı revani yaptım:18: Onun haricinde herşey sağlıklı yemek, sebze, salata, yeşillik, iki yumurta mutlaka he sabah, süt felan... Dikkat ediyorum zira bebiş artık benden beslenmeye başladı. Doktor omega 3 içeren vitamin takviyesi de verdi ona da başladım. Folik asiti bıraktım. Göbüş de çıktı. Bu bebek değil göbek dedim ben hep ama adığım kilo çok değil. Bir göbek var ama ne ben de bilemedim
bir kedim bile yok
Benim kullanmama gerek yok, tatlı krizine pek girmiyorum. Görmedikçe canım pek çekmiyor.
Sağol ablacım..
Canım dikkat et kendine,işlerin çok yoğun geçiyor senin..Ultrason sonuçlarında güzel çıkmış..çok sevindim..
Teşekkür ederiz,aynı temennileri diliyorum..
Folik asiti bıraktın, bakalım sende de bir rahatlama olucak mı..Beslenme düzenin
Bizim nette sorun var,her dk. gidiyor ..ay sonu-ay başı işleride bitmiyor zaten..ben buralardayım..
Omega 3 sedece omaga 3 değil. Gebeler için hazırlanmış multivitamin preperatı içinde Omega 3 de var. Imom diye bir hap.
Bence de bebek. Tamam yağlarım var göbekte ama alttan rahim bastırdıkça karın öne doğru fırladı. Baya baya gebe karnı gibi duruyor.
Merhaba umarım tüm topik mutlu ve saglikli bir hafta yaşarız. .
Teoson geçmiş olsun canım. Gecen hafta benimde boğazım ağrıdı günlerce. .doğal yollarla halloldu şükür ama evde geziyor şimdi cocuklarda ikisinde de solunum yolu sıkıntısı var su an. .
güne yine çok geç başladım masallah bebegim 4.30'da müsade etti uyumamiza...Sabah 7 oğlum icin kalk yat derken duzenim bozuldu malesef..kahvaltımı 12'ye doğru yaptım. .
Simdide Bebeğimi uyutup bi azim bi azim spor yaptım hala da yapiyorum
Şu jill bi bitse çok yorumluyorum sporsuz gunlerimi özledim
Solgar Omega 3 aldım ama içmedim duruyor. Balık karaciğerinden değil sardalyadan üretilir. Sardalyanın karaciğerinden nasıl omega 3 üretilir!!!!! Mümkün mü sence???ekincim seni yakalamışken sorayım solgarın omega 3ü balık karaciğerinden mi gövdesinden mi üretiliyor birde omega 3 e erken başlasak sorun olur mu ki?
Merhaba umarım tüm topik mutlu ve saglikli bir hafta yaşarız. .
Teoson geçmiş olsun canım. Gecen hafta benimde boğazım ağrıdı günlerce. .doğal yollarla halloldu şükür ama evde geziyor şimdi cocuklarda ikisinde de solunum yolu sıkıntısı var su an. .
güne yine çok geç başladım masallah bebegim 4.30'da müsade etti uyumamiza...Sabah 7 oğlum icin kalk yat derken duzenim bozuldu malesef..kahvaltımı 12'ye doğru yaptım. .
Simdide Bebeğimi uyutup bi azim bi azim spor yaptım hala da yapiyorum
Şu jill bi bitse çok yorumluyorum sporsuz gunlerimi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?