Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben yürüyüş yaptığım için gidiyor kilo birde ara öğünsüz bazende akşamları yiyemiyorum ondan verdimi düşünüyorum, ama bu saat oldu yeni acıkmaya basladım menüm azda olsa ama regl haftam bu hafta ondan dolayı tatlı krizlerim geldi bitter attım ağzıma bi kaç tanecik kahvaltıdan sonra

anam bu hafta sıra bendeymiş ya, yardımcı olursunuz ama dimi

Son düzenleme:

tatli krizi omega 3 eksikliğinden olurmuş,,kullanmak gerekiyor tatlı krizlerinide engellermiş

Omega 3 sedece omaga 3 değil. Gebeler için hazırlanmış multivitamin preperatı içinde Omega 3 de var. Imom diye bir hap.
Bence de bebek. Tamam yağlarım var göbekte ama alttan rahim bastırdıkça karın öne doğru fırladı. Baya baya gebe karnı gibi duruyor.

topik ne kadar sessiz pazartesileri çoşardı burası :44:

bir kedim bile yok

Midem bulanıyor, dün balık yemiştim, çok lezzetliydi ama ben fazla yiyemiyorum, çok geldi. Hatırladıkça midem fena oluyor. Ağır geldi.

ne tatlı duruyordur o sekli bile

tünaydın canım
oh oh afiyet olsun ne güzel şeyler yemişsin,,bebişe yarasın

Sağol ablacım..

Canım dikkat et kendine,işlerin çok yoğun geçiyor senin..Ultrason sonuçlarında güzel çıkmış..çok sevindim..

Canlarimmm,canlarim benim herbirinize ,erguvanlar pembeliginde mutlu,saglikli,huzurlu ,piril piril bir hafta temenni ediyorum.Ekin 06cigim,saglik haberlerinize cok memnun oldum,rabbim hep boyle guzel heberlerle sevindirsin insaallah.

Teşekkür ederiz,aynı temennileri diliyorum..

Folik asiti bıraktın, bakalım sende de bir rahatlama olucak mı..Beslenme düzenin

topik ne kadar sessiz pazartesileri çoşardı burası :44:

bir kedim bile yok

Bizim nette sorun var,her dk. gidiyor ..ay sonu-ay başı işleride bitmiyor zaten..ben buralardayım..

kolay gelsin canım

ekincim seni yakalamışken sorayım solgarın omega 3ü balık karaciğerinden mi gövdesinden mi üretiliyor birde omega 3 e erken başlasak sorun olur mu ki?

Merhaba umarım tüm topik mutlu ve saglikli bir hafta yaşarız. .
Teoson geçmiş olsun canım. Gecen hafta benimde boğazım ağrıdı günlerce. .doğal yollarla halloldu şükür ama evde geziyor şimdi cocuklarda ikisinde de solunum yolu sıkıntısı var su an. .

güne yine çok geç başladım masallah bebegim 4.30'da müsade etti uyumamiza...Sabah 7 oğlum icin kalk yat derken duzenim bozuldu malesef..kahvaltımı 12'ye doğru yaptım. .

Simdide Bebeğimi uyutup bi azim bi azim spor yaptım hala da yapiyorum

Şu jill bi bitse çok yorumluyorum sporsuz gunlerimi özledim

saol canım
uyku düzensizliği mahvediyor insanı yine maşallah dayanıklısın.profil resmin bile ip atlıyor vücudunu çok yorma bence ideal kilona ulaşmana çokmu var

ekincim seni yakalamışken sorayım solgarın omega 3ü balık karaciğerinden mi gövdesinden mi üretiliyor birde omega 3 e erken başlasak sorun olur mu ki?
Solgar Omega 3 aldım ama içmedim duruyor. Balık karaciğerinden değil sardalyadan üretilir. Sardalyanın karaciğerinden nasıl omega 3 üretilir!!!!! Mümkün mü sence??? Benim doktorum eğer haftada 1 balık yiyebiliyorsan balık yağına gerek yok dedi. Ama ben balık yiyemiyorum. Bu haftaya kadar folik asit+B12 kullandm 12 haftam bitti folik asit + omega 3 ü kesip multivitaminli omaga 3 kullanmaya başladım 3 gündür. İlk 12 hafta önemli olan folik asit. Bebek senden beslenmeye başlamadı. Sadece glikozla besleniyor. O yüzden dışarından bir takviye (sonuçta antioksidan olarak e vitamini içeriyor ve geçenlerde bu hapların zararı ile ilgili tibbi araştırma sonuçları yayınlandı o nedenle balık yemek daha sağlıklı) su aşamada gerekli değil. Ama yine de sen bilirsin.

geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırlar

sizede maşşallah yani 2. sini bitireceksiniz bide üstüne yürüyüş ekledikçe ekliyorsunuz,buna can nasıl dayansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…