Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

saol canım
uyku düzensizliği mahvediyor insanı yine maşallah dayanıklısın.profil resmin bile ip atlıyor vücudunu çok yorma bence ideal kilona ulaşmana çokmu var

:))))) tam benlik bi profil resmi oldu zaten..ayni zamanda motive edici

Canim Ideal kilom'u geçen hafta 58' e çektim sanki 60 olabildimde 63.9'dum bu hafta. .az kaldı ama sona kalanlar çok zor gidiyormuş..ilk 77 ile başladıim tıkır tıkır gidiyordu şimdi yavasladi

geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırlar

sizede maşşallah yani 2. sini bitireceksiniz bide üstüne yürüyüş ekledikçe ekliyorsunuz,buna can nasıl dayansın

Sağol ablacim inşallah artmaz da atlatirlar..
Haklisin sporu çok abarttim kendi adima jille her gün 5 km de yürüyüş ekledim..simdi kediyle de onu konusuyorduk..level 3 bitsin bir hafta ara verecegiz..belki tae bo ekleyebiliriz..bide onun tadina bakalım ablacim eksik kalmayalim

çok güzel kilo vermişsin ben başlangıçta bile veremedim şimdide neden böyle oldu bilmiyorum 1 ay oldu 2 kilo oynadı sadece kafayı yiycem

Geçmişi okuyamadım, bugün gelemedim de pek...Bir ara tekrar uğrayacağım..
herks iyidir umarım.

Bugün yediklerim..

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı fındık
PEynir
10 zeytin
Havuç ve yeşillik

kahve
yeşilçay

Akşam,
Taze fasulye
minik bir parça peynir
közlenmiş kırmızı biber (Sarımsaklı yoğurtlu)
Yeşillik

40 dk. yürüyüş

daha biri bitmeden başka şeyler eklemeye bile karar vermişler
sen kedi ye uyarsan yandın yemek yapmaya da fırsat bulamayacaksın yakında

merhaba canım

bugün bir durgunluk var zaten :44:

İyi aksamlar hafta sonundan sonra İşe adapte olmam biraz zaman aliyor bugun çok yoruldum. Canım hiçbirşey yapmak istemedi.
Bugun ki menum
Sabah meyvesiz kkk
Oglen tereyaginda yumurta ve zeytinyagli pirasa
Aksam 1 servis kaşığı kuru fasulye ve 3 kasik bulgur pilavı bol salata
2 ltsu ve 2 fincan yeşil çay
Bugun spor yapamiycam sanırım

Gül ablaaa, pasta yedim, sen ye deyince. Ayırmışlar bana da. Ben bitti zannediyordum. Gece gece.

Gül ablaaa, pasta yedim, sen ye deyince. Ayırmışlar bana da. Ben bitti zannediyordum. Gece gece.

aklında kalana kadar miden de kaldı ....hem yaşın genç hem kg sorunun yok çokta spor yapıyorsun yiyebilirsin...
canan hoca kg sorunu olmayan 5 km koşuyorsa herşeyi yiyebilir diyor sen 15 km koşmuş gibi spor yapıyorsun

iyi akşamlar canım
bugünde spor yapma dinlen zaten yorulmuşsun

ben geldimmm...
gündüz ara aa girdim okudum ama ufaklıkha uğraşmaktan yazmaya vakit bulamıyorum ki... e zaman elime tel. alsam elimden almaya çalışıyordu
çıktık arabasına gezdirirken hem o uyudu hemde yürümüş loldum bugüne..
yediklerim sabah 9.00 kkk
saat 16.00 azıcık kuruyemiş
akşam 18.00 bi tabak ekşili köfte.. turşu

öğlen kız kardeşle, akşam minnoş ve annemle yürüdüm..yatmadan jill i yaparım..

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, tarçın, zeytinyağı

KAHVALTI 12:00
Yarım ayva, keçi boynuzu
Kavrulmuş fındık, kabak çekirdeği, ceviz
3 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Dereotu, yer elması, kırmızı lahana (zeytinyağı)
Siyah çay

AKŞAM YEMEĞİ 17:25 :)
Ispanak
Kıvırcık, kırmızı lahana, yer elması, dereotu salatası.

Yolda biraz kaju attım ağzıma.

Eve geldim pasta yedim.
Sonra cacık yedim.
Şimdi de türk kahvesi ve süt içiyorum, bugün süt günü.

hoş geldin canım

ufaklıkta pek tatlı tombul tombul tam sıkmalık o tombul bacaklarından öp benim için....

yediklerine göre korktuğun gibi olmayacak kg almayacak gibisin bol bolda yürüyüş yapıyorsun

daha biri bitmeden başka şeyler eklemeye bile karar vermişler
sen kedi ye uyarsan yandın yemek yapmaya da fırsat bulamayacaksın yakında

Ripped programına başlayacağımız için pazartesinden başlayalım dedik. O 1 haftada hareketsiz kalırsak olmaz. Hergün olmasa da gün aşırı birşey yapmak lazım, ya level 3'e devam ya da merak ettiğimiz tae bo egzersizini araya sokacağız.

afiyet olsun canım,,,, yarasın hedef kg na çık bari

dün sabah.. KKK karnabahar bitsin diye ezdim üstüne bir yumurta kırdım 1 muz

akşam kefir ve kalan karnabahar,,,,,,bitirdim nihayet

spor...1,5 saat leslie

Market'e gittim. Özgür yumurtalarımı aldım, cuma günü aldığımda bir tanesi kırılmıştı, yine kırılmış 1 tane, yolda öyle bir gidiyorum ki tıkış tıkış.

Son düzenleme:

hareketsiz olmaz tabiiki ama siz çok yaptığınız için çokta yoruluyorsunuz,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…