Market'e gittim. Özgür yumurtalarımı aldım, cuma günü aldığımda bir tanesi kırılmıştı, yine kırılmış 1 tane, yolda öyle bir gidiyorum ki tıkış tıkış.
2 tane de kitap aldım. Sinan Akyüz-İncir Kuşları, Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk-İskender Pala indirimdeydi, cep boy. Zaten uygun cep boylar, daha da indirmişler fiyatı, hemen dayanamadım aldım.Market'e gittim. Özgür yumurtalarımı aldım, cuma günü aldığımda bir tanesi kırılmıştı, yine kırılmış 1 tane, yolda öyle bir gidiyorum ki tıkış tıkış.
2 tane de kitap aldım. Sinan Akyüz-İncir Kuşları, Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk-İskender Pala indirimdeydi, cep boy. Zaten uygun cep boylar, daha da indirmişler fiyatı, hemen dayanamadım aldım.Elimdekiler bitmeden kitap almayacaktım aslında.
topik ne kadar sessiz pazartesileri çoşardı burası :44:
bir kedim bile yok
saol gül abla soğuk içmedim ama yedim
c.tesi hastaneye hasta ziyaretine gitmiştim akşam üzeri üzerim inceydi havada serinlemişti dışarda oturduk kaptım sanırım şifayı orda:2:
gecmis olsun karbonatli su iciyormusun ... serum fizy +balli limon tevsiye ederim
:))))) tam benlik bi profil resmi oldu zaten..ayni zamanda motive edici
Canim Ideal kilom'u geçen hafta 58' e çektim sanki 60 olabildimde63.9'dum bu hafta. .az kaldı ama sona kalanlar çok zor gidiyormuş..ilk 77 ile başladıim tıkır tıkır gidiyordu şimdi yavasladi
bende 77yle girdim doguma 70le ciktim 15aydir da debelniom iste
dün sabah..KKK karnabahar bitsin diye ezdim üstüne bir yumurta kırdım 1 muz
akşamkefir ve kalan karnabahar,,,,,,bitirdim nihayet
spor...1,5 saat leslie
olsun hem karnibahar bitti hemde sen gayet uygun bir yemek tukettin afiyet olsun
Evet, uygun fiyata bulunca kaçırmak istemedim.iyi yapmışsın almasaydın keşke alsaydım diyecektin ,,,,,iyi okumalar
tatli krizi omega 3 eksikliğinden olurmuş,,kullanmak gerekiyor tatlı krizlerinide engellermiş
ben bugün rahatsızım bademcikler kötü öööle uyuşuk uyuşuk oturuyorum
Merhaba umarım tüm topik mutlu ve saglikli bir hafta yaşarız. .
Teoson geçmiş olsun canım. Gecen hafta benimde boğazım ağrıdı günlerce. .doğal yollarla halloldu şükür ama evde geziyor şimdi cocuklarda ikisinde de solunum yolu sıkıntısı var su an. .
güne yine çok geç başladım masallah bebegim 4.30'da müsade etti uyumamiza...Sabah 7 oğlum icin kalk yat derken duzenim bozuldu malesef..kahvaltımı 12'ye doğru yaptım. .
Simdide Bebeğimi uyutup bi azim bi azim spor yaptım hala da yapiyorum
Şu jill bi bitse çok yorumluyorum sporsuz gunlerimi özledim
merhaba canım
bugün bir durgunluk var zaten :44:
ben geldimmm...
gündüz ara aa girdim okudum ama ufaklıkha uğraşmaktan yazmaya vakit bulamıyorum ki... e zaman elime tel. alsam elimden almaya çalışıyordu
çıktık arabasına gezdirirken hem o uyudu hemde yürümüş loldum bugüne..
yediklerim sabah 9.00 kkk
saat 16.00 azıcık kuruyemiş
akşam 18.00 bi tabak ekşili köfte.. turşu
öğlen kız kardeşle, akşam minnoş ve annemle yürüdüm..yatmadan jill i yaparım..
2 tane de kitap aldım. Sinan Akyüz-İncir Kuşları, Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk-İskender Pala indirimdeydi, cep boy. Zaten uygun cep boylar, daha da indirmişler fiyatı, hemen dayanamadım aldım.Elimdekiler bitmeden kitap almayacaktım aslında.
Ben çok beğenildi diye hatırlıyordum, onun için aldım.Şeytan kulağına kurşun başladığımdan beri tatlı krizlerim olmuyor ki her gün muhakak tatlı yerdim...
Geçmiş olsun..
Size de geçmiş olsun. umarım ilerlemeden atlatır çocuklar...
Kaç yaşın da seninkiler .?
Cuma gününden beri nedensiz bir iç sıkıntım var benim...Allah hayra çıkarsın..
göğsüm de ağırlık var gibi bir his ;(
Özellikle yürümek için vakit yaratıyorum ki kendimi iyi hissedeyim..
Umarım yarın daha huzurlu bir güne uyanırız...
MAşallahın var...Çok iyi gidiyorsun..
ben de çok severim kitap okumayı..En son , Zülfü Livaneli KArdeşimin hikayesi'ni okudum...
İskender Pala kızımın ödeviydi ..Pek beğenmedi zar zor okudu...
Ben çok beğenildi diye hatırlıyordum, onun için aldım.Bakalım, inşallah severim. Elimdekiler bitsin, ruh halime göre hangisine giderse elim onu okurum. Artık yolda da okumak zorlaştı, iyice kalabalıklaştı.
temizlik vardi + oruc carpti beni anca kendime geliyorum... gecedende uykusuzdum sabahta erken kalktim cok uzun geldi gun. acikmadim susamadim ama uykusuzlugun verdigi bi asabiyet vardi ustumde
gecmis olsun karbonatli su iciyormusun ... serum fizy +balli limon tevsiye ederim
bende 77yle girdim doguma 70le ciktim 15aydir da debelniom iste
olsun hem karnibahar bitti hemde sen gayet uygun bir yemek tukettin afiyet olsun
Allah kabul etsin canim...oruc tutmaya niyetlendin her seyde ust uste gelmis:) vakit cok cabuk geciyor acikmadan iftar oluyor
Jillian 22. gün level 3'te 2. gün. Çok fena bu level 3, bacaklarım yanıyor yaparken.Jillan öncesi 150 ip atlama, sonrası 150 ip. Birde gitmiş level 2'yi açıp başlamışım, sonra farkettim, ısınma kısmında. :)
Icindeki sıkıntiyi hayirlara yorayim havalardan dir diyeyim....bende tatli hastasiydim yemek oncesi yerdim 10 aydir aklima gelmiyor..G,antepten getirdigim fistikli baklava vardi karataya baslayinca buzluga kaldirmistim kiz kardesim gelince cikardim yesinler diye 3 er 4 er yediler ici bir parmak kalinliginda fistik doluydu canin hicmi cekmiyor diyorlar ....Şeytan kulağına kurşun başladığımdan beri tatlı krizlerim olmuyor ki her gün muhakak tatlı yerdim...
Geçmiş olsun..
Size de geçmiş olsun. umarım ilerlemeden atlatır çocuklar...
Kaç yaşın da seninkiler .?
Cuma gününden beri nedensiz bir iç sıkıntım var benim...Allah hayra çıkarsın..
göğsüm de ağırlık var gibi bir his ;(
Özellikle yürümek için vakit yaratıyorum ki kendimi iyi hissedeyim..
Umarım yarın daha huzurlu bir güne uyanırız...
MAşallahın var...Çok iyi gidiyorsun..
ben de çok severim kitap okumayı..En son , Zülfü Livaneli KArdeşimin hikayesi'ni okudum...
İskender Pala kızımın ödeviydi ..Pek beğenmedi zar zor okudu...
Fantastik filmler ve kitapları ben de çok severim. Ben de uzun yolculukta yanıma kitap alırım ama midem bulanır okuyamam.Kızım fantastik kitapları sever..tarzına uymadığı için zorlandı..
Seversin muhakak...Yolda kitap okuyamam hiç, midem bulanır hemen. arabada hep karşıya bakmam lazım benim..Çokta özenirim yol da kitap okuyanlara..
Pasta'nın cezası.Bacaklarim yaniyor diyorsun ustune birde 150 ip atlamissin :)
Güzel yüzlü güzel yüzlü bnm cnm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar😀
PaZartesilerim öyle karışık ki sizi bugün hiç takip edemedim ,çok uykusuz yorgun ve mutsuz hissettim tüm gün kendimi,hem okulda nöbet tutma ve hiç oturmama psikolojisinden hem de özel günüm kapıda ondandı galiba...ancak şu saatte popomu koltuğa oturttum yüzümde kil maskem kınışamıyirim😃
Bugün ki mamalarım:
Öğle 12:00 bi tavuk but+yoğurt
Akşam 18 30 brokoli+yoğurt+salata
Kötü bir şey yapıp 4 kahve içtim
Spor:jillian shred 1/1 sadece bunu yaptım okey yaparken çok zor hele bnm ağırlıklarım 2 kg ilk kollarım çok ağrıdı ama bu tek başına yeter mi çok kararsız kaldım başka şeyler de yapan var mı bunu yapıp?
Ölçüm: göğüs 90
Bel: 78 - utanç abidemmm
Kalça:97
Ben hiçbirşey yapamıyorum bunun üstüne, ancak squat ekliyorum. Barfikse asılacaktım onu bile yapmıyorum. İlk bende 2 kg ile yapmıştım, pes ettim 10. dakikada. Sonra ayak bilek ağırlıklarım var 1 kg.'lık onları aldım öyle yapabildim. Bununla birlikte yürüyüşte yapabilirsin, ip atlayabilirsin, yada ayrı bir program ekleyebilirsin eğer yeterli gelmiyorsa. Ama saati çokta arttırma, 1 saat üstüne çıkmasın.
Güzel yüzlü güzel yüzlü bnm cnm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar😀
PaZartesilerim öyle karışık ki sizi bugün hiç takip edemedim ,çok uykusuz yorgun ve mutsuz hissettim tüm gün kendimi,hem okulda nöbet tutma ve hiç oturmama psikolojisinden hem de özel günüm kapıda ondandı galiba...ancak şu saatte popomu koltuğa oturttum yüzümde kil maskem kınışamıyirim😃
Bugün ki mamalarım:
Öğle 12:00 bi tavuk but+yoğurt
Akşam 18 30 brokoli+yoğurt+salata
Kötü bir şey yapıp 4 kahve içtim
Spor:jillian shred 1/1 sadece bunu yaptım okey yaparken çok zor hele bnm ağırlıklarım 2 kg ilk kollarım çok ağrıdı ama bu tek başına yeter mi çok kararsız kaldım başka şeyler de yapan var mı bunu yapıp?
Ölçüm: göğüs 90
Bel: 78 - utanç abidemmm
Kalça:97
Ne guzel sevgi dolu sozler guzel baktigin icin bizleride guzel goruyorsun guzel kardesim benim....zor bir gun gecirmissin 4 kahvede yorgunlugunu aldi diyelim :).....isin zor allah yardimcin olsun canim...o kadar yorgunluga kil maskenide unutmamissin :) bende biraz once kahve icmistim telvesi ilede yuzume piiling yaptim :). ,,,,40 beden mi giyiyorsun
Cnm zaten ben 2 liklerle yaptım ama bana sor yani inadım inat çok korktum yerde yatarken kafama düşürecem diye:)yarın gidip bi ucuzundan birer kiloluk alıcam inşaallah
O zmn bi 30 dk yürüyeyim öncesinde toplamda 1 saat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?