Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Market'e gittim. Özgür yumurtalarımı aldım, cuma günü aldığımda bir tanesi kırılmıştı, yine kırılmış 1 tane, yolda öyle bir gidiyorum ki tıkış tıkış.

benim sütçü bu hafta gelmedi yumurtam da az kaldı tek tek yiyeceğim hafta sonuna kadar sütte yok,,,işten gelirken 2 şişe aldım hem kefir için hem kız içsin diye

Market'e gittim. Özgür yumurtalarımı aldım, cuma günü aldığımda bir tanesi kırılmıştı, yine kırılmış 1 tane, yolda öyle bir gidiyorum ki tıkış tıkış.
2 tane de kitap aldım. Sinan Akyüz-İncir Kuşları, Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk-İskender Pala indirimdeydi, cep boy. Zaten uygun cep boylar, daha da indirmişler fiyatı, hemen dayanamadım aldım. Elimdekiler bitmeden kitap almayacaktım aslında.

iyi yapmışsın almasaydın keşke alsaydım diyecektin ,,,,,iyi okumalar

topik ne kadar sessiz pazartesileri çoşardı burası :44:

bir kedim bile yok

temizlik vardi + oruc carpti beni anca kendime geliyorum... gecedende uykusuzdum sabahta erken kalktim cok uzun geldi gun. acikmadim susamadim ama uykusuzlugun verdigi bi asabiyet vardi ustumde

Jillian 22. gün level 3'te 2. gün. Çok fena bu level 3, bacaklarım yanıyor yaparken. Jillan öncesi 150 ip atlama, sonrası 150 ip. Birde gitmiş level 2'yi açıp başlamışım, sonra farkettim, ısınma kısmında. :)

Son düzenleme:
tatli krizi omega 3 eksikliğinden olurmuş,,kullanmak gerekiyor tatlı krizlerinide engellermiş

Şeytan kulağına kurşun başladığımdan beri tatlı krizlerim olmuyor ki her gün muhakak tatlı yerdim...

ben bugün rahatsızım bademcikler kötü öööle uyuşuk uyuşuk oturuyorum

Geçmiş olsun..

Size de geçmiş olsun. umarım ilerlemeden atlatır çocuklar...
Kaç yaşın da seninkiler .?

merhaba canım

bugün bir durgunluk var zaten :44:

Cuma gününden beri nedensiz bir iç sıkıntım var benim...Allah hayra çıkarsın..
göğsüm de ağırlık var gibi bir his ;(
Özellikle yürümek için vakit yaratıyorum ki kendimi iyi hissedeyim..
Umarım yarın daha huzurlu bir güne uyanırız...

MAşallahın var...Çok iyi gidiyorsun..

ben de çok severim kitap okumayı..En son , Zülfü Livaneli KArdeşimin hikayesi'ni okudum...
İskender Pala kızımın ödeviydi ..Pek beğenmedi zar zor okudu...

Ben çok beğenildi diye hatırlıyordum, onun için aldım. Bakalım, inşallah severim. Elimdekiler bitsin, ruh halime göre hangisine giderse elim onu okurum. Artık yolda da okumak zorlaştı, iyice kalabalıklaştı.

Son düzenleme:

Kızım fantastik kitapları sever..tarzına uymadığı için zorlandı..
Seversin muhakak...Yolda kitap okuyamam hiç, midem bulanır hemen. arabada hep karşıya bakmam lazım benim..Çokta özenirim yol da kitap okuyanlara..

Güzel yüzlü güzel yüzlü bnm cnm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar😀

PaZartesilerim öyle karışık ki sizi bugün hiç takip edemedim ,çok uykusuz yorgun ve mutsuz hissettim tüm gün kendimi,hem okulda nöbet tutma ve hiç oturmama psikolojisinden hem de özel günüm kapıda ondandı galiba...ancak şu saatte popomu koltuğa oturttum yüzümde kil maskem kınışamıyirim😃

Bugün ki mamalarım:

Öğle 12:00 bi tavuk but+yoğurt
Akşam 18 30 brokoli+yoğurt+salata

Kötü bir şey yapıp 4 kahve içtim

Spor:jillian shred 1/1 sadece bunu yaptım okey yaparken çok zor hele bnm ağırlıklarım 2 kg ilk kollarım çok ağrıdı ama bu tek başına yeter mi çok kararsız kaldım başka şeyler de yapan var mı bunu yapıp?

Ölçüm: göğüs 90
Bel: 78 - utanç abidemmm
Kalça:97

Bacaklarim yaniyor diyorsun ustune birde 150 ip atlamissin :)

Icindeki sıkıntiyi hayirlara yorayim havalardan dir diyeyim....bende tatli hastasiydim yemek oncesi yerdim 10 aydir aklima gelmiyor..G,antepten getirdigim fistikli baklava vardi karataya baslayinca buzluga kaldirmistim kiz kardesim gelince cikardim yesinler diye 3 er 4 er yediler ici bir parmak kalinliginda fistik doluydu canin hicmi cekmiyor diyorlar ....

Fantastik filmler ve kitapları ben de çok severim. Ben de uzun yolculukta yanıma kitap alırım ama midem bulanır okuyamam.

Ben hiçbirşey yapamıyorum bunun üstüne, ancak squat ekliyorum. Barfikse asılacaktım onu bile yapmıyorum. İlk bende 2 kg ile yapmıştım, pes ettim 10. dakikada. Sonra ayak bilek ağırlıklarım var 1 kg.'lık onları aldım öyle yapabildim. Bununla birlikte yürüyüşte yapabilirsin, ip atlayabilirsin, yada ayrı bir program ekleyebilirsin eğer yeterli gelmiyorsa. Ama saati çokta arttırma, 1 saat üstüne çıkmasın.

Cnm zaten ben 2 liklerle yaptım ama bana sor yani inadım inat çok korktum yerde yatarken kafama düşürecem diye:)yarın gidip bi ucuzundan birer kiloluk alıcam inşaallah

O zmn bi 30 dk yürüyeyim öncesinde toplamda 1 saat olur

Ne guzel sevgi dolu sozler guzel baktigin icin bizleride guzel goruyorsun guzel kardesim benim....zor bir gun gecirmissin 4 kahvede yorgunlugunu aldi diyelim :).....isin zor allah yardimcin olsun canim...o kadar yorgunluga kil maskenide unutmamissin :) bende biraz once kahve icmistim telvesi ilede yuzume piiling yaptim :). ,,,,40 beden mi giyiyorsun

İşte olay şu ki 38-36 giyiyorum bunu da bn anlamıyorum:)beden yapım dar gayet normal görünüyor fiziğim ama yap oranım çok bence yumuşağım,spor yapıp yapıp bıraktığımdan:)) belki yarın hastaanıcam ondan ölçüler yüksek çıkmıştır :))) bu da kendimi kandırma yöntemim:)

Bn bakımsız kadın sevmem arkadaşım aferin sana o zmn erkeklerden farkımız kalmaZ:)

Maşallah, nasıl yaptın diye şaşırdım zaten, ama benim kollar biraz güçsüz. 2 kg bana hiç dinlenmeden yapılan bir egzersizde fazla zaten. Kaç aydır egzersiz yaptığım halde hala kollarım ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…