Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

36,,38 giyiyorsan supersin ,,,herkes kendi vucudunu ve onun neye ihtiyaci oldugunu biliyor senin kg dan cok dedigin gibi sıkılasman lazim karatay la biraz daha verirsin birde sıkılasinca tam istedigin gibi olur,,,......kahveyi de gecen hafta topikte okuyunca uygulmistim cildim yumusacik olmustu bugun yine yaptim ....evdeki piiling ile maskeyide attim yavas yavas dogal evde yapilan urunlere gececegim ...

Iyi geceler herkese

Sabah kkk 11.30-12.00 arasi

Akşam ıspanak yemeği mercimek çorbası salata yoğurt

2 fincan yeşil çay ,3 lt su, karbonatli su

Spor jillian 3/2
5 km yürüyüş

Bacagim ağrıyor tam kasık altından kramp gibi..cok zorladım kendimi bitseydi bi..yine jille ilk başladığım gunlerdeki gibi soyleniyorum galiba

Level 3 bacakları çok zorluyor, ben egzersiz sırasında çok kötü oluyorum ama bugün düne göre daha iyi yaptım.

bendede var bekleyen 3 kitap 2si cocuk gelisimiyle ilgili biri ustam ve ben araya bir tasavvuf siksitirdim velilerin terbiye sekli diye digerleri yarim yarim kaldi ancak kucugu sallarken elime alabiliyorum obur turlu ikisi iki taraftan dadaniolar herseyime dadandiklari gibi:))

kahve telvesini eskiden bilirim hatta Karin catlaklarina ii gelio diyede okumustum bi topikte buara hergun ictigimden hemen yuzume suruyorum gozeneklere cok ii geliyor . birde cocuklar gorunce birden saskinlik yasadilar korksakmi gulsekmi bi tuhaf oldular :)) ilk bakislarini unutamiyorum. simdi buyugum anne hadi kahve yapta surelim diyor o gormeden gizlice mutfakta yapip orda yikiyorum :)

Son düzenleme:
çok güzel kilo vermişsin ben başlangıçta bile veremedim şimdide neden böyle oldu bilmiyorum 1 ay oldu 2 kilo oynadı sadece kafayı yiycem
Canim ben ilk başladığımda diyete aktif olarak emziriyordum.o yüzden 68'e kolay indim .sen tahlil vermistin degil mi? Ben aylarca kansizliktan verememisim..konusmustuk ilaclarimi yazmistim hatirlarsin ..ilaçlar etki etmeye basladikca tekrar vermem başladı. Senin sonuclar nasildi??

daha biri bitmeden başka şeyler eklemeye bile karar vermişler
sen kedi ye uyarsan yandın yemek yapmaya da fırsat bulamayacaksın yakında

Her zamanki gibi doğru tespit eşim isyan edecek yakinda...kedi için kolay cocuk yok ,yemek hazir oh miss ...tabi spor yapar Bakım yapar. Allahim allahim insallah kedi de ilk firsatta çoluk çocuğa karışır da spor yapacak zamanı zor bulur ( valla dua beddua degil kedicim)

sahur

karbonatli su

kk kahvaltisi+yesil cay+kefir 1 bardak

iftar
2 kasik bulgur pilavi+2-3 kasik kabak yemegi+2 tavuk but+domates salatalik maydonoz
3hurma+biraz findik+3-4 gun Kurusu

hurma yok biliyorum ama hic enerjim yoktu bide tarcinli su tatli istegini kesio ama iftardan sonRa cok doymadigimi dusunup beynimi rahatlatmak icin yedim

2 bardak limonlu tarcinli yesil cay

egzersiz Tibet+plates+slimpackdebbie+plank 45sny

Fantastik filmler ve kitapları ben de çok severim. Ben de uzun yolculukta yanıma kitap alırım ama midem bulanır okuyamam.

Ben de okurum yolda şükür bulanti olmuyor .ufaklık normalde cok hareketli ama araç koltuğunda put gibi o yüzden rahat rahat okuyabiliyorum..
gecen hafta ugur kosar'in kitaplarini aldim..Allah de otesini bırak'i okuyorum gece uyumadan önce..çok akıcı fakat ben hep yorgun olduğum için 5-10 sayfa okuyup bayılıyorum

Gününüz aydın olsun güzeller..

Maşallah...hakikaten canın istemedimi.?? Şapka çıkarıyorum...
Antepin has baklavası olacak valla yerim ben..
İhbar ediyorum kendimi.

Allah bağışlasın..yaş farkı varmış kardeşler arasın da çok zorlanmıyorsundur..
Aslın da bir ufak nedeni var ama böylesi kötü olmamı gerektirmiyor...ben çok hassas olduğum için çok fazla anlamlar yüklüyorum mutluyken de,hüzünlüyken de..Çok şükür tabii bu günümüze de..
Kızım haziran da 16 olacak nasipse..Elimde ki bitince okumayı planlıyorum ben de..

Son düzenleme:

Gülcüm valla dün uyuya kalmışım:) haklısın ama bugün uzun zamandır giymediğim bir eteğimi giydim üstümde dönüyor şu an:)

Herkese güneşli bir Antakya gününden merhaba :)

Sabah: 1 yumurta+peynir +3 zeytin +kuru kaysı+incir+erik+fındık+ceviz azar azar yedim işte şu an ıhlamur içiyorum

Günaydın.. burası da güneşli ama soğuk..

Dün akşam yemekten sonra aklıma geldi belimi ölçtüm ..Yaklaşık 3 cm. incelmişim çok sevindim..
gerçi öylesine kalın bir belim var ki dola dola mezurayı bitmedi..

günaydın arkadaşlar

dün ablamın doğum günüydü akşam bi çorba içip iki dilim börek yiyip pasta yedim üstüne yatmadan lionlu su içtim ama pişmanlık içindeyim sabahta limonlu su içip yürüyüp işe geldim 40 dk yol yürüdüm yani

sabahki menümde

yeşil çay
badem
kaşar
2 yumurta
yeşil zeytin

bende ilk yaptığımda zenci gibi oldum kızımın yanına gittim suratıma bir bakışı vardı bi an çocuk ne olduğunu anlamayamadı sonra güldü anne ya kahveyi niye sürdün diyor
bende aynısını düşünmüş ama yazmamıştım kediye çok takılıyoruz alınır diye

hem hurma hem kayısı olmamış tabiiki... bunu yapmazsam gül abla ayrım yapıyor derler ben gerekeni yapayım sen yediğinle kal

isviçre den gelirken yanımdaki arkadaşım okuyordu dikkatimi çekti abla bitirince sana veririm okursun dedi bi ara o uyumaya başladı aldım kitabı 30 sayfasını okudum

günaydın canım

senin de günün aydın olsun sıkıntısız bir gün olsun

valla hiç canım çekmedi daha bu ne ki bayramda babamlardaydık eşi 2 tepsi baklava yapmış mutfakta etlerden yemeklerden yer yok salon masasına koymuş biz kızlarda salonda yatıyorduk 5 gün gece gündüz gözümün önündeydi baklavalarsalona giren, kalkan devamlı atıştırıyordu gece bile kız kardeşim kalkınca yiyordu ben bi ara baktım nasıl yapmış diye o an tek düşündüğüm ıyyyy zehir bunca sene nasıl yemişim bunları diye tiksindim...omega 3 kullanmamında faydası vardır tabiiki

benim kızımda 27 mayıs ta 16 yı bitirecek 98 li

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…