İşte olay şu ki 38-36 giyiyorum bunu da bn anlamıyorum:)beden yapım dar gayet normal görünüyor fiziğim ama yap oranım çok bence yumuşağım,spor yapıp yapıp bıraktığımdan:)) belki yarın hastaanıcam ondan ölçüler yüksek çıkmıştır :))) bu da kendimi kandırma yöntemim:)
Bn bakımsız kadın sevmem arkadaşım aferin sana o zmn erkeklerden farkımız kalmaZ:)
Level 3 bacakları çok zorluyor, ben egzersiz sırasında çok kötü oluyorum ama bugün düne göre daha iyi yaptım.Iyi geceler herkese
Sabah kkk 11.30-12.00 arasi
Akşam ıspanak yemeği mercimek çorbası salata yoğurt
2 fincan yeşil çay ,3 lt su, karbonatli su
Spor jillian 3/2
5 km yürüyüş
Bacagim ağrıyor tam kasık altından kramp gibi..cok zorladım kendimi bitseydi bi..yine jille ilk başladığım gunlerdeki gibi soyleniyorum galiba
2 tane de kitap aldım. Sinan Akyüz-İncir Kuşları, Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk-İskender Pala indirimdeydi, cep boy. Zaten uygun cep boylar, daha da indirmişler fiyatı, hemen dayanamadım aldım.Elimdekiler bitmeden kitap almayacaktım aslında.
36,,38 giyiyorsan supersin ,,,herkes kendi vucudunu ve onun neye ihtiyaci oldugunu biliyor senin kg dan cok dedigin gibi sıkılasman lazim karatay la biraz daha verirsin birde sıkılasinca tam istedigin gibi olur,,,......kahveyi de gecen hafta topikte okuyunca uygulmistim cildim yumusacik olmustu bugun yine yaptim ....evdeki piiling ile maskeyide attim yavas yavas dogal evde yapilan urunlere gececegim ...
Canim ben ilk başladığımda diyete aktif olarak emziriyordum.o yüzden 68'e kolay indim .sen tahlil vermistin degil mi? Ben aylarca kansizliktan verememisim..konusmustuk ilaclarimi yazmistim hatirlarsin ..ilaçlar etki etmeye basladikca tekrar vermem başladı. Senin sonuclar nasildi??çok güzel kilo vermişsinben başlangıçta bile veremedim şimdide neden böyle oldu bilmiyorum 1 ay oldu 2 kilo oynadı sadece kafayı yiycem
daha biri bitmeden başka şeyler eklemeye bile karar vermişler
sen kedi ye uyarsan yandın yemek yapmaya da fırsat bulamayacaksın yakında
temizlik vardi + oruc carpti beni anca kendime geliyorum... gecedende uykusuzdum sabahta erken kalktim cok uzun geldi gun. acikmadim susamadim ama uykusuzlugun verdigi bi asabiyet vardi ustumde
gecmis olsun karbonatli su iciyormusun ... serum fizy +balli limon tevsiye ederim
bende 77yle girdim doguma 70le ciktim 15aydir da debelniom iste
olsun hem karnibahar bitti hemde sen gayet uygun bir yemek tukettin afiyet olsun
Ben 73 le girdim doguma 67 ile ciktim..1 yil sonra 77 oldumemzirirken çok kilo aldım ikisinde de...
Şeytan kulağına kurşun başladığımdan beri tatlı krizlerim olmuyor ki her gün muhakak tatlı yerdim...
Geçmiş olsun..
Size de geçmiş olsun. umarım ilerlemeden atlatır çocuklar...
Kaç yaşın da seninkiler .?
Cuma gününden beri nedensiz bir iç sıkıntım var benim...Allah hayra çıkarsın..
göğsüm de ağırlık var gibi bir his ;(
Özellikle yürümek için vakit yaratıyorum ki kendimi iyi hissedeyim..
Umarım yarın daha huzurlu bir güne uyanırız...
MAşallahın var...Çok iyi gidiyorsun..
ben de çok severim kitap okumayı..En son , Zülfü Livaneli KArdeşimin hikayesi'ni okudum...
İskender Pala kızımın ödeviydi ..Pek beğenmedi zar zor okudu...
Sağol canim..büyük 9 yaşında kucuk 20 aylik oldu yeni..
bu aralar senin enerji düşüklüğünu bende hissettim..Hayır olsun bazen sebepsiz yere olabiliyor böyle şeyler. .içini ferah tut yarin sabah her şey muhteşem olur umarım. .
iskender pala'yi ben çok beğendim. .kizinin yaşı küçükse divan edebiyati ağır gelmiş olabilir..eminim sen okusan şiir gibi gelir
Level 3 bacakları çok zorluyor, ben egzersiz sırasında çok kötü oluyorum ama bugün düne göre daha iyi yaptım.
Hem de be zorlama kedicim yaa hatirlarsan ilk jillian maceramda yine 3 levelde kalmis ve yarim yapmıştım sebebi şiddetli bacak krampiydi..bu da sanki onun gibi ama umarim ilerlemez..
Bakim urunlerimi uygulayacaktim güya. .çocuk salliyorum..yarin yapacağım inşallah
Fantastik filmler ve kitapları ben de çok severim. Ben de uzun yolculukta yanıma kitap alırım ama midem bulanır okuyamam.
Icindeki sıkıntiyi hayirlara yorayim havalardan dir diyeyim....bende tatli hastasiydim yemek oncesi yerdim 10 aydir aklima gelmiyor..G,antepten getirdigim fistikli baklava vardi karataya baslayinca buzluga kaldirmistim kiz kardesim gelince cikardim yesinler diye 3 er 4 er yediler ici bir parmak kalinliginda fistik doluydu canin hicmi cekmiyor diyorlar ....
bu aralar senin enerji düşüklüğünu bende hissettim..Hayır olsun bazen sebepsiz yere olabiliyor böyle şeyler. .içini ferah tut yarin sabah her şey muhteşem olur umarım. .
iskender pala'yi ben çok beğendim. .kizinin yaşı küçükse divan edebiyati ağır gelmiş olabilir..eminim sen okusan şiir gibi gelir
36,,38 giyiyorsan supersin ,,,herkes kendi vucudunu ve onun neye ihtiyaci oldugunu biliyor senin kg dan cok dedigin gibi sıkılasman lazim karatay la biraz daha verirsin birde sıkılasinca tam istedigin gibi olur,,,......kahveyi de gecen hafta topikte okuyunca uygulmistim cildim yumusacik olmustu bugun yine yaptim ....evdeki piiling ile maskeyide attim yavas yavas dogal evde yapilan urunlere gececegim ...
Gününüz aydın olsun güzeller..
Gülcüm valla dün uyuya kalmışım:) haklısın ama bugün uzun zamandır giymediğim bir eteğimi giydim üstümde dönüyor şu an:)
Herkese güneşli bir Antakya gününden merhaba :)
Sabah: 1 yumurta+peynir +3 zeytin +kuru kaysı+incir+erik+fındık+ceviz azar azar yedim işte şu an ıhlamur içiyorum
temizlik vardi + oruc carpti beni anca kendime geliyorum... gecedende uykusuzdum sabahta erken kalktim cok uzun geldi gun. acikmadim susamadim ama uykusuzlugun verdigi bi asabiyet vardi ustumde
gecmis olsun karbonatli su iciyormusun ... serum fizy +balli limon tevsiye ederim
bende 77yle girdim doguma 70le ciktim 15aydir da debelniom iste
olsun hem karnibahar bitti hemde sen gayet uygun bir yemek tukettin afiyet olsun
karbonatlı suyu günde 3 öğün yemeklerden önce 1 çay kaşığına yakın birbardak suyla içiyorum canım saol tavsiyeleri için
Canim ben ilk başladığımda diyete aktif olarak emziriyordum.o yüzden 68'e kolay indim .sen tahlil vermistin degil mi? Ben aylarca kansizliktan verememisim..konusmustuk ilaclarimi yazmistim hatirlarsin ..ilaçlar etki etmeye basladikca tekrar vermem başladı. Senin sonuclar nasildi??
Her zamanki gibi doğru tespiteşim isyan edecek yakinda...kedi için kolay cocuk yok ,yemek hazir oh miss ...tabi spor yapar Bakım yapar. Allahim allahim insallah kedi de ilk firsatta çoluk çocuğa karışır da spor yapacak zamanı zor bulur ( valla dua beddua degil kedicim)
Ben 73 le girdim doguma 67 ile ciktim..1 yil sonra 77 oldumemzirirken çok kilo aldım ikisinde de...
Hem de be zorlama kedicim yaa hatirlarsan ilk jillian maceramda yine 3 levelde kalmis ve yarim yapmıştım sebebi şiddetli bacak krampiydi..bu da sanki onun gibi ama umarim ilerlemez..
Bakim urunlerimi uygulayacaktim güya. .çocuk salliyorum..yarin yapacağım inşallah
benim sonuçlar
ferritin:13.9
b12:323
DEMİR:58
demir bağlama:216
glukoz(hba1c)5.6
hepsi normal gibi ama akdeniz anemisi taşıyıcıyım belki onunetkisi vardır
bende ilk yaptığımda zenci gibi oldum kızımın yanına gittim suratıma bir bakışı vardı bi an çocuk ne olduğunu anlamayamadı sonra güldü anne ya kahveyi niye sürdün diyorbendede var bekleyen 3 kitap 2si cocuk gelisimiyle ilgili biri ustam ve ben araya bir tasavvuf siksitirdim velilerin terbiye sekli diye digerleri yarim yarim kaldi ancak kucugu sallarken elime alabiliyorum obur turlu ikisi iki taraftan dadaniolar herseyime dadandiklari gibi:))
kahve telvesini eskiden bilirim hatta Karin catlaklarina ii gelio diyede okumustum bi topikte buara hergun ictigimden hemen yuzume suruyorum gozeneklere cok ii geliyor . birde cocuklar gorunce birden saskinlik yasadilar korksakmi gulsekmi bi tuhaf oldular :)) ilk bakislarini unutamiyorum. simdi buyugum anne hadi kahve yapta surelim diyor o gormeden gizlice mutfakta yapip orda yikiyorum :)
bende aynısını düşünmüş ama yazmamıştım kediye çok takılıyoruz alınır diyeHer zamanki gibi doğru tespiteşim isyan edecek yakinda...kedi için kolay cocuk yok ,yemek hazir oh miss ...tabi spor yapar Bakım yapar. Allahim allahim insallah kedi de ilk firsatta çoluk çocuğa karışır da spor yapacak zamanı zor bulur ( valla dua beddua degil kedicim)
sahur
karbonatli su
kk kahvaltisi+yesil cay+kefir 1 bardak
iftar
2 kasik bulgur pilavi+2-3 kasik kabak yemegi+2 tavuk but+domates salatalik maydonoz
3hurma+biraz findik+3-4 gun Kurusu
hurma yok biliyorum ama hic enerjim yoktu bide tarcinli su tatli istegini kesio ama iftardan sonRa cok doymadigimi dusunup beynimi rahatlatmak icin yedim
2 bardak limonlu tarcinli yesil cay
egzersiz Tibet+plates+slimpackdebbie+plank 45sny
Ben de okurum yolda şükür bulanti olmuyor .ufaklık normalde cok hareketli ama araç koltuğunda put gibi o yüzden rahat rahat okuyabiliyorum..
gecen hafta ugur kosar'in kitaplarini aldim..Allah de otesini bırak'i okuyorum gece uyumadan önce..çok akıcı fakat ben hep yorgun olduğum için 5-10 sayfa okuyup bayılıyorum
Gününüz aydın olsun güzeller..
Maşallah...hakikaten canın istemedimi.?? Şapka çıkarıyorum...
Antepin has baklavası olacak valla yerim ben..
İhbar ediyorum kendimi.
Allah bağışlasın..yaş farkı varmış kardeşler arasın da çok zorlanmıyorsundur..
Aslın da bir ufak nedeni var ama böylesi kötü olmamı gerektirmiyor...ben çok hassas olduğum için çok fazla anlamlar yüklüyorum mutluyken de,hüzünlüyken de..Çok şükür tabii bu günümüze de..
Kızım haziran da 16 olacak nasipse..Elimde ki bitince okumayı planlıyorum ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?