Gülcüm valla dün uyuya kalmışım:) haklısın ama bugün uzun zamandır giymediğim bir eteğimi giydim üstümde dönüyor şu an:)
Herkese güneşli bir Antakya gününden merhaba :)
Sabah: 1 yumurta+peynir +3 zeytin +kuru kaysı+incir+erik+fındık+ceviz azar azar yedim işte şu an ıhlamur içiyorum
benim sonuçlar
ferritin:13.9
b12:323
DEMİR:58
demir bağlama:216
glukoz(hba1c)5.6
hepsi normal gibi ama akdeniz anemisi taşıyıcıyım belki onunetkisi vardır
Dün akşam yemekten sonra aklıma geldi belimi ölçtüm ..Yaklaşık 3 cm. incelmişim çok sevindim..
gerçi öylesine kalın bir belim var ki dola dola mezurayı bitmedi..
Gününüz aydın olsun güzeller..
Maşallah...hakikaten canın istemedimi.?? Şapka çıkarıyorum...
Antepin has baklavası olacak valla yerim ben..
İhbar ediyorum kendimi.
Allah bağışlasın..yaş farkı varmış kardeşler arasın da çok zorlanmıyorsundur..
Aslın da bir ufak nedeni var ama böylesi kötü olmamı gerektirmiyor...ben çok hassas olduğum için çok fazla anlamlar yüklüyorum mutluyken de,hüzünlüyken de..Çok şükür tabii bu günümüze de..
Kızım haziran da 16 olacak nasipse..Elimde ki bitince okumayı planlıyorum ben de..
Iyi geceler herkese
Sabah kkk 11.30-12.00 arasi
Akşam ıspanak yemeği mercimek çorbası salata yoğurt
2 fincan yeşil çay ,3 lt su, karbonatli su
Spor jillian 3/2
5 km yürüyüş
Bacagim ağrıyor tam kasık altından kramp gibi..cok zorladım kendimi bitseydi bi..yine jille ilk başladığım gunlerdeki gibi soyleniyorum galiba
sahur
karbonatli su
kk kahvaltisi+yesil cay+kefir 1 bardak
iftar
2 kasik bulgur pilavi+2-3 kasik kabak yemegi+2 tavuk but+domates salatalik maydonoz
3hurma+biraz findik+3-4 gun Kurusu
hurma yok biliyorum ama hic enerjim yoktu bide tarcinli su tatli istegini kesio ama iftardan sonRa cok doymadigimi dusunup beynimi rahatlatmak icin yedim
2 bardak limonlu tarcinli yesil cay
egzersiz Tibet+plates+slimpackdebbie+plank 45sny
Eki Görüntüle 1007623
........................
günaydın arkadaşlar
dün ablamın doğum günüydü akşam bi çorba içip iki dilim börek yiyip pasta yedim üstüne yatmadan lionlu su içtim ama pişmanlık içindeyim sabahta limonlu su içip yürüyüp işe geldim 40 dk yol yürüdüm yani
sabahki menümde
yeşil çay
badem
kaşar
2 yumurta
yeşil zeytin
İşte o yaşanan pişmanlık çok kötü...bugün çok bol su için vaktiniz olursa tekrar yürüyün merak etmeyin bi defaya mahsus bir şey olmaz yeter ki tekrarlanmasın:)
Muhakkak ki her durumd çok güzeliz,çekiciyiz ama kendimizi ayna da beğenmek çok başka bir şey çabamız bunun için :)
Maşallah,sevindim...
Sağol ,sana da...
Gündüz görüşemiyoruz :)) Jillian bitince merak ediyorum sonuçları..kolay gelsin..
Allah kabul etsin..
Günaydın ablacım...
Ben dün sabah;
Cevizli+1 tereyapında yumurta ile kkk :)) sonunda cevizimi aldım..İzmir tulumu almıştım çok beğendim..ben bu zamana kadar erzincan alıyormuşum galiba
Öğlen; Bulgurlu-barbunyalı ve yeşil mercimekli çorba (adını bilmiyorum ,yeni tatar aşçımız yapmış) Kıymalı yaprak sarma,yoğurt,yoğurtlu havuç salatası(içimde mayonez olduğunu öğrenince bıraktım ama -2,3 çatal almış bulundum)
İkindi;1 incir,1 kayısı ve 2 erik..türk kahvesi kabak çekirdeği
Akşam ; Sebze çorbası,az kıymalı patates(çok azdı ,kedi gördü hatta),salata
Otururken oğluşumla kabak çekirdeği,yatmadan maden suyu içtim..
Gül ablacım ;kedicik keçi boynuzunu nasıl da almış hemenİlk kez yedi
tünaydın canımGünaydın hepinize canlar
gözünaydın canım,,,,o bel incelek o zamanda eskiden ne kalınmış diye güleceksinDün akşam yemekten sonra aklıma geldi belimi ölçtüm ..Yaklaşık 3 cm. incelmişim çok sevindim..
gerçi öylesine kalın bir belim var ki dola dola mezurayı bitmedi..
günaydın arkadaşlar
dün ablamın doğum günüydü akşam bi çorba içip iki dilim börek yiyip pasta yedim üstüne yatmadan lionlu su içtim ama pişmanlık içindeyim sabahta limonlu su içip yürüyüp işe geldim 40 dk yol yürüdüm yani
sabahki menümde
yeşil çay
badem
kaşar
2 yumurta
yeşil zeytin
tünaydın canım
gözünaydın canım,,,,o bel incelek o zamanda eskiden ne kalınmış diye güleceksin
bu da sana....hemde 2 dilim 1 i yeyip pişman olmamış bide 2 yi yemiş
Her zamanki gibi doğru tespiteşim isyan edecek yakinda...kedi için kolay cocuk yok ,yemek hazir oh miss ...tabi spor yapar Bakım yapar. Allahim allahim insallah kedi de ilk firsatta çoluk çocuğa karışır da spor yapacak zamanı zor bulur ( valla dua beddua degil kedicim)
Hem de be zorlama kedicim yaa hatirlarsan ilk jillian maceramda yine 3 levelde kalmis ve yarim yapmıştım sebebi şiddetli bacak krampiydi..bu da sanki onun gibi ama umarim ilerlemez..
Bakim urunlerimi uygulayacaktim güya. .çocuk salliyorum..yarin yapacağım inşallah
Gül ablacım ;kedicik keçi boynuzunu nasıl da almış hemenİlk kez yedi
bildirimi görünce eyvah gül abla kızıcak bana dedim aynen öle olmuş pişmanlığımı gideriyorum bugün cezalıyım
ben baştan sıkı tutmazsam kaçamaklar çoğalıyor onun için kaçamak yapan herkes sopanın da tadına bakıyorakşama kadar tek ayak üstünde sin
ben baştan sıkı tutmazsam kaçamaklar çoğalıyor onun için kaçamak yapan herkes sopanın da tadına bakıyorakşama kadar tek ayak üstünde sin
Canlarimmmm,canim dostlarim benimmmm.Herbirinize muhtesem guzellikte ,isil isil parildayan,enerji dolu,mutlu,saglikli bir gun devami diliyorum.Dun ,bu guzel topigin sayesinde cok mutlu oldum.Ilk gunden itibaren ettiginiz motive,verdiginiz destek sayesinde kanalize olarak dolapta bos yere asi duran cok guzel bir etegime girdim.Giyindim,ciktim,aman allahim tepkiler muthisti maasallah.Gecen sene o etegimin tam mevsimiydi,giymeyi denemistim,beli lastikli olmasina ragmen ,ne asagidan ne yukaridan etege girememistim,fakat cokta guzel oldugu icin elden cikarmaya da miyamamistim.Iyi ki korumusum,belime kemer uzerimede kisa kesimli bir ceket giydim ben de bayildim.Ozetle,evvel allah hersey sizin sayenizde,sizden ogrendigim onerilerle,sevgili Gulcugumun vesilesi ve sabriyla oldu.Ilk gunden itibaren soyledigim ve hissettigimin arkasindayim,iyi ki varsiniz,iyi ki sizlerleyim canlarim.
tünaydın canım
gözünaydın canım,,,,o bel incelek o zamanda eskiden ne kalınmış diye güleceksin
:
market'e gittim. özgür yumurtalarımı aldım, cuma günü aldığımda bir tanesi kırılmıştı, yine kırılmış 1 tane, yolda öyle bir gidiyorum ki tıkış tıkış.
canlarimmmm,canim dostlarim benimmmm.herbirinize muhtesem guzellikte ,isil isil parildayan,enerji dolu,mutlu,saglikli bir gun devami diliyorum.dun ,bu guzel topigin sayesinde cok mutlu oldum.ılk gunden itibaren ettiginiz motive,verdiginiz destek sayesinde kanalize olarak dolapta bos yere asi duran cok guzel bir etegime girdim.giyindim,ciktim,aman allahim tepkiler muthisti maasallah.gecen sene o etegimin tam mevsimiydi,giymeyi denemistim,beli lastikli olmasina ragmen ,ne asagidan ne yukaridan etege girememistim,fakat cokta guzel oldugu icin elden cikarmaya da miyamamistim.ıyi ki korumusum,belime kemer uzerimede kisa kesimli bir ceket giydim ben de bayildim.ozetle,evvel allah hersey sizin sayenizde,sizden ogrendigim onerilerle,sevgili gulcugumun vesilesi ve sabriyla oldu.ılk gunden itibaren soyledigim ve hissettigimin arkasindayim,iyi ki varsiniz,iyi ki sizlerleyim canlarim.
marketlerde varmıki özgür yumurta
sizede muhteşem güzel günler olsun çok sevindim sizin adınıza insan zayıflayınca kendine güvenide geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?