Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın canım

çok çabuk incelmişsin gözünaydın

benim sonuçlar
ferritin:13.9
b12:323
DEMİR:58
demir bağlama:216
glukoz(hba1c)5.6

hepsi normal gibi ama akdeniz anemisi taşıyıcıyım belki onunetkisi vardır

taşıyıcı olduğun için değerler yükselsede tekrar düşer, büyük kızımda taşıyıcı hep düşük değerler demir hapı kullanıyoruz 3 ay yükseliyor sonraki tahlile kadar yine düşüyor .....sen karatay yaptığın için daha çok yükselir düşük hali şimdiki yüksek gibi olur....

Dün akşam yemekten sonra aklıma geldi belimi ölçtüm ..Yaklaşık 3 cm. incelmişim çok sevindim..
gerçi öylesine kalın bir belim var ki dola dola mezurayı bitmedi..

Maşallah,sevindim...

Sağol ,sana da...

Gündüz görüşemiyoruz :)) Jillian bitince merak ediyorum sonuçları..kolay gelsin..

Allah kabul etsin..

Günaydın ablacım...

Ben dün sabah;

Cevizli+1 tereyapında yumurta ile kkk :)) sonunda cevizimi aldım..İzmir tulumu almıştım çok beğendim..ben bu zamana kadar erzincan alıyormuşum galiba

Öğlen; Bulgurlu-barbunyalı ve yeşil mercimekli çorba (adını bilmiyorum ,yeni tatar aşçımız yapmış ) Kıymalı yaprak sarma,yoğurt,yoğurtlu havuç salatası(içimde mayonez olduğunu öğrenince bıraktım ama -2,3 çatal almış bulundum)

İkindi;1 incir,1 kayısı ve 2 erik..türk kahvesi kabak çekirdeği

Akşam ; Sebze çorbası,az kıymalı patates(çok azdı ,kedi gördü hatta),salata

Otururken oğluşumla kabak çekirdeği,yatmadan maden suyu içtim..

Gül ablacım ;kedicik keçi boynuzunu nasıl da almış hemen İlk kez yedi

İşte o yaşanan pişmanlık çok kötü...bugün çok bol su için vaktiniz olursa tekrar yürüyün merak etmeyin bi defaya mahsus bir şey olmaz yeter ki tekrarlanmasın:)
Muhakkak ki her durumd çok güzeliz,çekiciyiz ama kendimizi ayna da beğenmek çok başka bir şey çabamız bunun için :)

kesinlikle hayatım birde zayıfladığımı görüp heveslenip ne güzel vermişsin kilonu devam et böyle diye iltifatları duyunca daha moral oluyo ama annemde çok güzel börek yapıyo be, baska biri olsa geri çevirirdim ama annemin böreğine hayır diyemedim bide ablamın yani doğumgünü, kızıma onlar bakıyo cünkü o an yemiycem desem olmazdı neyse bugün telafi edicem

İzmir tulumunu çok severdim, karataydan önce simit yanında yerdim, çok güzel olurdu, ama simitsiz de gayet güzel oluyor. Hiç yemedim, pekmezini yemiştim ama meyve olarak yemedim, sen yedim deyince şaşırdım, aaa bu yeniliyormuydu diye. Çekirdekleri boncuk gibi.

Günaydın hepinize canlar
tünaydın canım
Dün akşam yemekten sonra aklıma geldi belimi ölçtüm ..Yaklaşık 3 cm. incelmişim çok sevindim..
gerçi öylesine kalın bir belim var ki dola dola mezurayı bitmedi..
gözünaydın canım,,,,o bel incelek o zamanda eskiden ne kalınmış diye güleceksin

bu da sana ....hemde 2 dilim 1 i yeyip pişman olmamış bide 2 yi yemiş

tünaydın canım

bu da sana ....hemde 2 dilim 1 i yeyip pişman olmamış bide 2 yi yemiş

bildirimi görünce eyvah gül abla kızıcak bana dedim aynen öle olmuş pişmanlığımı gideriyorum bugün cezalıyım

Yazın annem memleke giderse ne yapacağım onu düşünüyorum. Ama ben de eve geç geliyorum, yolum uzun.
Ben onlar devam ederken, bacaklarım iyice yanmıştı, tutmadı artık, tutundum bir yere. Şu lunge hareketi varya bacak öne ve arkaya zıplıyorsun, sonra sumo squat, dumbella boks, çok fena, birde yüz üstü önce kolu kaldırıp sonra bacağı kaldırdığın hareket, bu hareketin kolay versiyonunu yapıyorum. Tam mekiğinde kolay versiyonunu yapıyorum.

bildirimi görünce eyvah gül abla kızıcak bana dedim aynen öle olmuş pişmanlığımı gideriyorum bugün cezalıyım

ben baştan sıkı tutmazsam kaçamaklar çoğalıyor onun için kaçamak yapan herkes sopanın da tadına bakıyor akşama kadar tek ayak üstünde sin

[video=youtube_share;Oo8g-eHqsh4]http://youtu.be/Oo8g-eHqsh4[/video]

Hadi kalkın.

Canlarimmmm,canim dostlarim benimmmm.Herbirinize muhtesem guzellikte ,isil isil parildayan,enerji dolu,mutlu,saglikli bir gun devami diliyorum.Dun ,bu guzel topigin sayesinde cok mutlu oldum.Ilk gunden itibaren ettiginiz motive,verdiginiz destek sayesinde kanalize olarak dolapta bos yere asi duran cok guzel bir etegime girdim.Giyindim,ciktim,aman allahim tepkiler muthisti maasallah.Gecen sene o etegimin tam mevsimiydi,giymeyi denemistim,beli lastikli olmasina ragmen ,ne asagidan ne yukaridan etege girememistim,fakat cokta guzel oldugu icin elden cikarmaya da miyamamistim.Iyi ki korumusum,belime kemer uzerimede kisa kesimli bir ceket giydim ben de bayildim.Ozetle,evvel allah hersey sizin sayenizde,sizden ogrendigim onerilerle,sevgili Gulcugumun vesilesi ve sabriyla oldu.Ilk gunden itibaren soyledigim ve hissettigimin arkasindayim,iyi ki varsiniz,iyi ki sizlerleyim canlarim.

Son düzenleme:
ben baştan sıkı tutmazsam kaçamaklar çoğalıyor onun için kaçamak yapan herkes sopanın da tadına bakıyor akşama kadar tek ayak üstünde sin

aynen öyle olucak evet, yürüyerek gidicem eve gene, kızımı alıp doğru gerisin geri kendi evime ama metroyu kullanıcam hava soğuk kızım üşür yarında spor günüm zaten

Ben sopanın tadına bakmak istemediğim için hiç kaçamak neyin yapmıyorum )

MAşallah çok sevindim sizin adınıza...harikasınız.
Nice güzel eteklere,elbiselere..

tünaydın canım

:

İnşallah canım..

Son düzenleme:
market'e gittim. özgür yumurtalarımı aldım, cuma günü aldığımda bir tanesi kırılmıştı, yine kırılmış 1 tane, yolda öyle bir gidiyorum ki tıkış tıkış.

marketlerde varmıki özgür yumurta

sizede muhteşem güzel günler olsun çok sevindim sizin adınıza insan zayıflayınca kendine güvenide geliyor

marketlerde varmıki özgür yumurta

sizede muhteşem güzel günler olsun çok sevindim sizin adınıza insan zayıflayınca kendine güvenide geliyor

Mi....s'tan alıyorum. Üzerinde serbest dolaşan, free range egg gibi birşey yazıyor.

Cok cok tesekkurler canim teosoncugum,hem guven geliyor hem de sagliga ve guzel goruntuye yonelik bir ideal olusuyor.Elimizde hep guzel verili geri donusumler oluyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…