iş yerinde mi evdemi
Canlarimmmm,canim dostlarim benimmmm.Herbirinize muhtesem guzellikte ,isil isil parildayan,enerji dolu,mutlu,saglikli bir gun devami diliyorum.Dun ,bu guzel topigin sayesinde cok mutlu oldum.Ilk gunden itibaren ettiginiz motive,verdiginiz destek sayesinde kanalize olarak dolapta bos yere asi duran cok guzel bir etegime girdim.Giyindim,ciktim,aman allahim tepkiler muthisti maasallah.Gecen sene o etegimin tam mevsimiydi,giymeyi denemistim,beli lastikli olmasina ragmen ,ne asagidan ne yukaridan etege girememistim,fakat cokta guzel oldugu icin elden cikarmaya da miyamamistim.Iyi ki korumusum,belime kemer uzerimede kisa kesimli bir ceket giydim ben de bayildim.Ozetle,evvel allah hersey sizin sayenizde,sizden ogrendigim onerilerle,sevgili Gulcugumun vesilesi ve sabriyla oldu.Ilk gunden itibaren soyledigim ve hissettigimin arkasindayim,iyi ki varsiniz,iyi ki sizlerleyim canlarim.
Bende bu diyeti uygulamayi dusunuyorum yardimci olurmusunuz.
evde gül abla sınır koydu abim artık zor bakacam
sen onlardan da zayıfsın daha nasıl olacaksın anlamadım
Ayy ben bunları hiç beğenmedim..
güzel değil yaaa özelliklede beyazlı bence kadına çok kas yakışmıyor azıcık olsa yeterkedi ciğer usulü
Gününüz aydın olsun güzeller..
Maşallah...hakikaten canın istemedimi.?? Şapka çıkarıyorum...
Antepin has baklavası olacak valla yerim ben..
İhbar ediyorum kendimi.
Allah bağışlasın..yaş farkı varmış kardeşler arasın da çok zorlanmıyorsundur..
Aslın da bir ufak nedeni var ama böylesi kötü olmamı gerektirmiyor...ben çok hassas olduğum için çok fazla anlamlar yüklüyorum mutluyken de,hüzünlüyken de..Çok şükür tabii bu günümüze de..
Kızım haziran da 16 olacak nasipse..Elimde ki bitince okumayı planlıyorum ben de..
Maşallah,sevindim...
Sağol ,sana da...
Gündüz görüşemiyoruz :)) Jillian bitince merak ediyorum sonuçları..kolay gelsin..
Allah kabul etsin..
Günaydın ablacım...
Ben dün sabah;
Cevizli+1 tereyapında yumurta ile kkk :)) sonunda cevizimi aldım..İzmir tulumu almıştım çok beğendim..ben bu zamana kadar erzincan alıyormuşum galiba
Öğlen; Bulgurlu-barbunyalı ve yeşil mercimekli çorba (adını bilmiyorum ,yeni tatar aşçımız yapmış) Kıymalı yaprak sarma,yoğurt,yoğurtlu havuç salatası(içimde mayonez olduğunu öğrenince bıraktım ama -2,3 çatal almış bulundum)
İkindi;1 incir,1 kayısı ve 2 erik..türk kahvesi kabak çekirdeği
Akşam ; Sebze çorbası,az kıymalı patates(çok azdı ,kedi gördü hatta),salata
Otururken oğluşumla kabak çekirdeği,yatmadan maden suyu içtim..
Gül ablacım ;kedicik keçi boynuzunu nasıl da almış hemenİlk kez yedi
Yazın annem memleke giderse ne yapacağım onu düşünüyorum. Ama ben de eve geç geliyorum, yolum uzun.
Ben onlar devam ederken, bacaklarım iyice yanmıştı, tutmadı artık, tutundum bir yere.Şu lunge hareketi varya bacak öne ve arkaya zıplıyorsun, sonra sumo squat, dumbella boks, çok fena, birde yüz üstü önce kolu kaldırıp sonra bacağı kaldırdığın hareket, bu hareketin kolay versiyonunu yapıyorum. Tam mekiğinde kolay versiyonunu yapıyorum.
Canlarimmmm,canim dostlarim benimmmm.Herbirinize muhtesem guzellikte ,isil isil parildayan,enerji dolu,mutlu,saglikli bir gun devami diliyorum.Dun ,bu guzel topigin sayesinde cok mutlu oldum.Ilk gunden itibaren ettiginiz motive,verdiginiz destek sayesinde kanalize olarak dolapta bos yere asi duran cok guzel bir etegime girdim.Giyindim,ciktim,aman allahim tepkiler muthisti maasallah.Gecen sene o etegimin tam mevsimiydi,giymeyi denemistim,beli lastikli olmasina ragmen ,ne asagidan ne yukaridan etege girememistim,fakat cokta guzel oldugu icin elden cikarmaya da miyamamistim.Iyi ki korumusum,belime kemer uzerimede kisa kesimli bir ceket giydim ben de bayildim.Ozetle,evvel allah hersey sizin sayenizde,sizden ogrendigim onerilerle,sevgili Gulcugumun vesilesi ve sabriyla oldu.Ilk gunden itibaren soyledigim ve hissettigimin arkasindayim,iyi ki varsiniz,iyi ki sizlerleyim canlarim.
Ben sopanın tadına bakmak istemediğim için hiç kaçamak neyin yapmıyorum)
MAşallah çok sevindim sizin adınıza...harikasınız.
Nice güzel eteklere,elbiselere..
İnşallah canım..
Ilk resimdeki bayanin hatları çok sert geldi bana karın baklava dolu kollar acayip kaslı. .yok yok ben almayım:))) ama ikinci çok hoş cidden
Calisiyorum ve baslayip birakiyorum cogunlukla ama yorumlardan anladigim kadariyla full destek var burda. Gul hanim verilen kilolari falan paylasiyormusunuz burda
Evet ilk fotoda kinin kollar bayağı kaslıymış hiç görmedim, ben direkt olarak karna baktığım için, hiçbirşey göremiyorum. İnce kol, hafif karın kasları olabilir.
bir dirhem yağ çirkin kasları örter.....buda benden gülsözüBen daha çok karın kaslarına baktım. Benim karın bölgesindeki yağlar gitse belki, böyle olabilirdi ama gitmiyorlar, bırakamıyorlar beni.
bende beğenmedim...Ayy ben bunları hiç beğenmedim..
güzel değil yaaa özelliklede beyazlı bence kadına çok kas yakışmıyor azıcık olsa yeterkedi ciğer usulü
bende dahil çoğumuz çalışıyoruz 3 tanede çalışan hamilemiz var,,,,hamileler bile yapıyorsa sizde yapabilirsiniz ve bir daha bırakmazsınız yeterki buradan kopmayın,burada motivasyon çok hareket etmeyecek insan bile ediyor yapanlara özenip,,,mesela ben onların yaptığını yapamıyorum belimde 3 fıtık dizlerimde de sıvı bitmesi var ama buradaki motivasyondan kendimi sokaklara atıp yürüyorum önceden öğlenleri yerimde oturur çıkmazdım dizlerim ağrıyor diye şimdi sol dizimi çeke çeke 1,5 saat sokakta geziyorumCalisiyorum ve baslayip birakiyorum cogunlukla ama yorumlardan anladigim kadariyla full destek var burda. Gul hanim verilen kilolari falan paylasiyormusunuz burda
..ben de 1.5 ay önce yeni bi dar kesim pantolon almıştım 40 bedendi ama 38 beden kalibindaydi..Diğer tüm 40 bedenlere girebiliyordum ama o sıkıyordu. Bel bölgemde bi pörtlemeoluyordu bu sabah bende o pantolona gayet rahat girdim..yaşadığım hazzzz hic bir pastaya böreğe degisilmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?