Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba canan cığım

kutlarım seni canım harikasın
yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum sanki kendim vermiş gibi, mantolar çıkmadan çıtırlıklar başladı

Merhaba canım maşallah ben kızının bu yaşta olacağını dusunemedim..ne kadar sanslisin hem kızın var hem de buyutmussun..arkadaş olmuştur sana.allah güzel günler göstersin hepsine...

sebep buyuk küçük farketmiyor bizim nasıl hissettigimiz önemli. .bende ufacık bir olaya dagilabiliyorum bazen. .Aşağıda yazdigin gibi çok değer verince çok üzülüyor insan ama bu gün enerjin çok yüksek geldi bana çok sevindim...

Teşekkür ederim bende çok merak ediyorum jill sonuçlarını. Umarim bu yorgunluğa değer. .evet bu aralar gündüz giremiyorum prenscim ama sıkı takipteyim..gece kuşu oldum :)

:))) Canim benim zaten ben çaktırmadan dua ettim sana. .tabii ki hepimizin hayatında türlü telaslar var...annen gidince zor olacak sana cidden.bir müddet kahvalti yaparsın nasılsa çok seviyorsun yumurtayı. .

Bu yazdiklarinin hepsinde bende çok zorlanip kolay olanlari yapıyorum. .biraz once bitti jill pert oldum..
Bu arada yazmayi unutuyorum her gün 11.000 civari adim atıyorum

Calisiyorum ve baslayip birakiyorum cogunlukla ama yorumlardan anladigim kadariyla full destek var burda. Gul hanim verilen kilolari falan paylasiyormusunuz burda

Son düzenleme:

Ablacimmmm merhaba bu topik cidden iyi ki var..her birimiz ayrı ayrı renk katıyoruz...enerji veriyoruz birbirimize..sen de iyi ki varsin canim ablam💓

Cok sevindim senin adina az değil 17 kilo verdin elbet böyle muhteşem sonuclar yasayacaksin..ben de 1.5 ay önce yeni bi dar kesim pantolon almıştım 40 bedendi ama 38 beden kalibindaydi..Diğer tüm 40 bedenlere girebiliyordum ama o sıkıyordu. Bel bölgemde bi pörtleme oluyordu bu sabah bende o pantolona gayet rahat girdim..yaşadığım hazzzz hic bir pastaya böreğe degisilmez:)

Ben sopanın tadına bakmak istemediğim için hiç kaçamak neyin yapmıyorum )

MAşallah çok sevindim sizin adınıza...harikasınız.
Nice güzel eteklere,elbiselere..

İnşallah canım..

Amaninnn bir kez yedim ayy yok yok 2 kez yedim o tokadi kendime getirdi bi silkindim ve kaçamağı sıfırladim..sadece geçen hafta d.gunu pastamdan yedim..o serbestti kacamak olarak saymadi gül abla:))

Sen maşşşallah baştan programlı çıktın. .menülerini takdirle takip ediyorum

Ilk resimdeki bayanin hatları çok sert geldi bana karın baklava dolu kollar acayip kaslı. .yok yok ben almayım:))) ama ikinci çok hoş cidden

Evet ilk fotoda kinin kollar bayağı kaslıymış hiç görmedim, ben direkt olarak karna baktığım için, hiçbirşey göremiyorum. İnce kol, hafif karın kasları olabilir.

Calisiyorum ve baslayip birakiyorum cogunlukla ama yorumlardan anladigim kadariyla full destek var burda. Gul hanim verilen kilolari falan paylasiyormusunuz burda

Merhaba hoşgeldiniz aramiza..evet bizde destek motivasyon bollll..ne kiloya göre ne yaşa göre hiç ama hiç bir ayrım yok bizde..sadece düzenli menü paylaşın ve cuma kilo bildiriminde bulunun yeter..sizde bizden olursunuz..topigin ilk sayfasini okumanızı öneririm. .Özetle yazıyor diyetimiz..aklınıza takilan her şeyi de sorabilirsiniz

Evet ilk fotoda kinin kollar bayağı kaslıymış hiç görmedim, ben direkt olarak karna baktığım için, hiçbirşey göremiyorum. İnce kol, hafif karın kasları olabilir.

Tahmin ettim zaten

Olacak olacak bu çabaların boşa gitmeyecek. .

Ben daha çok karın kaslarına baktım. Benim karın bölgesindeki yağlar gitse belki, böyle olabilirdi ama gitmiyorlar, bırakamıyorlar beni.
bir dirhem yağ çirkin kasları örter.....buda benden gülsözü
Ayy ben bunları hiç beğenmedim..
bende beğenmedim...
güzel değil yaaa özelliklede beyazlı bence kadına çok kas yakışmıyor azıcık olsa yeterkedi ciğer usulü

aynen .....çok çirkin

bende dahil çoğumuz çalışıyoruz 3 tanede çalışan hamilemiz var,,,,hamileler bile yapıyorsa sizde yapabilirsiniz ve bir daha bırakmazsınız yeterki buradan kopmayın,burada motivasyon çok hareket etmeyecek insan bile ediyor yapanlara özenip,,,mesela ben onların yaptığını yapamıyorum belimde 3 fıtık dizlerimde de sıvı bitmesi var ama buradaki motivasyondan kendimi sokaklara atıp yürüyorum önceden öğlenleri yerimde oturur çıkmazdım dizlerim ağrıyor diye şimdi sol dizimi çeke çeke 1,5 saat sokakta geziyorum

tebrik ederim seni canım iyice incelmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…