İnşallah olur.Tahmin ettim zaten
Olacak olacak bu çabaların boşa gitmeyecek. .
Merhaba canım maşallah ben kızının bu yaşta olacağını dusunemedim..ne kadar sanslisin hem kızın var hem de buyutmussun..arkadaş olmuştur sana.allah güzel günler göstersin hepsine...
sebep buyuk küçük farketmiyor bizim nasıl hissettigimiz önemli. .bende ufacık bir olaya dagilabiliyorum bazen. .Aşağıda yazdigin gibi çok değer verince çok üzülüyor insan ama bu gün enerjin çok yüksek geldi bana çok sevindim...
Calisiyorum ve baslayip birakiyorum cogunlukla ama yorumlardan anladigim kadariyla full destek var burda. Gul hanim verilen kilolari falan paylasiyormusunuz burda
Amaninnn bir kez yedim ayy yok yok 2 kez yedim o tokadikendime getirdi bi silkindim ve kaçamağı sıfırladim..sadece geçen hafta d.gunu pastamdan yedim..o serbestti kacamak olarak saymadi gül abla:))
Sen maşşşallah baştan programlı çıktın. .menülerini takdirle takip ediyorum
Canlarimmmm,canim dostlarim benimmmm.Herbirinize muhtesem guzellikte ,isil isil parildayan,enerji dolu,mutlu,saglikli bir gun devami diliyorum.Dun ,bu guzel topigin sayesinde cok mutlu oldum.Ilk gunden itibaren ettiginiz motive,verdiginiz destek sayesinde kanalize olarak dolapta bos yere asi duran cok guzel bir etegime girdim.Giyindim,ciktim,aman allahim tepkiler muthisti maasallah.Gecen sene o etegimin tam mevsimiydi,giymeyi denemistim,beli lastikli olmasina ragmen ,ne asagidan ne yukaridan etege girememistim,fakat cokta guzel oldugu icin elden cikarmaya da miyamamistim.Iyi ki korumusum,belime kemer uzerimede kisa kesimli bir ceket giydim ben de bayildim.Ozetle,evvel allah hersey sizin sayenizde,sizden ogrendigim onerilerle,sevgili Gulcugumun vesilesi ve sabriyla oldu.Ilk gunden itibaren soyledigim ve hissettigimin arkasindayim,iyi ki varsiniz,iyi ki sizlerleyim canlarim.
maşallah canım sanada güle güle giy sende pantolonunu..Ablacimmmm merhaba bu topik cidden iyi ki var..her birimiz ayrı ayrı renk katıyoruz...enerji veriyoruz birbirimize..sen de iyi ki varsin canim ablam💓
Cok sevindim senin adina az değil 17 kilo verdin elbet böyle muhteşem sonuclar yasayacaksin..ben de 1.5 ay önce yeni bi dar kesim pantolon almıştım 40 bedendi ama 38 beden kalibindaydi..Diğer tüm 40 bedenlere girebiliyordum ama o sıkıyordu. Bel bölgemde bi pörtlemeoluyordu bu sabah bende o pantolona gayet rahat girdim..yaşadığım hazzzz hic bir pastaya böreğe degisilmez:)
Amaninnn bir kez yedim ayy yok yok 2 kez yedim o tokadikendime getirdi bi silkindim ve kaçamağı sıfırladim..sadece geçen hafta d.gunu pastamdan yedim..o serbestti kacamak olarak saymadi gül abla:))
Sen maşşşallah baştan programlı çıktın. .menülerini takdirle takip ediyorum
afiyet olsun canım iyi yürüyüşlerBen akşam yemeğimi yedim sabah erken yeyince çok acıktım birazdan yürüyüşe gideceğim..
Ohhh karnım tok sırtım pek .
Sabah,
2 yumurta
1 çay bardağı fındık
10 zeytin
Peynir
yeşillik ve havuç
2 gün kurusu
Kahve yeşilçay
Akşam,
Yoğurt çorbası
yeşil mercimek
lahana salatası
turşu
İkinci resim de ki hatun çok seksi) ben beğendim...
Tahminin doğru canım iyiyim bugün çok şükür..
Kızım konusun da gerçekten şanslıyım..İlk çocuğumun kız olması büyük avantaj ve kolaylık hayatım da...
KArdeşi konusun da özellikle çok anlayışlı ve esnek...
Hoşgeldiniz aramıza..
Tebrik ederim pantolona girdiğin için ne güzel emeklerinin karşılığını alıyorsun..
OĞLumun haftaya pazartesi doğum günü o zaman yiyebiliyorum demek ben de..
ha benim doğum günüm ha oğlumun.
merhaba arkadaşlar... bugün dışardaydık teyzemlere gittik durmadan yiyormuşuz da ben yeni farkettim... ben yine iyi çok kilo almamışım bu yemeyle
sabah 10da kkk yaptım.. teyzemlere gittik... onlar sofradaydılar.. aradan 2saat geçmedi börekler, makarnalar, tatlılar... geçmedim masaya
3 teyzem başladılar hadi gelsene, yesene diyip durdular ama oturmadım...
saat 15.15gibi artık biraz salata birazda soğuk döğme çorbası içtim( teyzem çok üzüldü bi de baktım saat ilerlemiş biraz yedim bende) tabi bu ara onlar çayın yanında kekler götürdüler
akşamda az önce yani dünkü yemekten yedim bi kase kadar. birde yoğurt... yemek faslı bitti yatmadan da spor faslı yapar yatarım.. adana yağışlı yürüyemedim bugün.. dün akşam ki gibi biraz durursa çıkarım yine...
Iyi akiamlar prensesler :)
Regl oldum karnım ağrıyo uzanıyorum şu an birazdan kalkıp bir yeşil çay yapıcam kendime inşaallaah
Öğle 12:20 mercimekli erişte+yoğurt+maydonoz
Saat 16:00 bi kase meyve salatası
Saat 18:00 2 ceviz+biraz kuru üzüm
Çok saçma saatler ama napalım bugün böyle oldu,spor yapmayı da düşünmüyorum ama jillian ı bi gün yaptım popom acıyo:)) hala karar veremedim yarım kilo mı 1 kiloluk mı dambıl la yapıyor bu kadın ? 2 kg lıklara nereye kdr devam edicem ben
merhaba canım
bugün hem saatler hem yemekler karışık olmuş
erişte vücutta su toplar fazla yememişsindir umarım
meyve salatası tek başına olmamalı yanında mutlaka protein olmali ki Gİ yarıya düşsün
2 saat sonra da insülin çalışırken birde üzüm yemişsin oda koruma evresinde yenilenen bir meyve
hem meyve hem üzüm üstüste olmuş
Çok kötü biriyim bn offf bizim salıları oyunumuz var arkadaşlarla 1 yıldır falan kağıt oynuyoruz eskiden pasta börek yapardık kilo alıyoruz diye meyve salatasına geçtik,bn ne diyeyim peki şimdi elalemin evinde de yoğurt süt istenmez,rica edip bana koymayın mı desem? Yanımda süt mü götürsem üstüne içerim ne bilim bu diyette tek sevmediğim istediğim zaman meyve yiyememek sanırım
Bu arada erişte çok çok az koydum zaten bol yeşil mercimek yedim de diyebiliriz cnm
ben her gittiğim yere yemeğimi yanımda götürüyorum sende yoğurdunu götürebilirsin ama oda çözüm değil o saatte meyve yemek iyi değil sabah yenmeli meyve,,, kısr yiyebilirsiniz, mercimek köfte yiyebilirsin bunlardan birine çevirebilirsiniz...
Dün akşam yemekten sonra aklıma geldi belimi ölçtüm ..Yaklaşık 3 cm. incelmişim çok sevindim..
gerçi öylesine kalın bir belim var ki dola dola mezurayı bitmedi..
hem hurma hem kayısı olmamış tabiiki...bunu yapmazsam gül abla ayrım yapıyor derler ben gerekeni yapayım sen yediğinle kal
Canlarimmmm,canim dostlarim benimmmm.Herbirinize muhtesem guzellikte ,isil isil parildayan,enerji dolu,mutlu,saglikli bir gun devami diliyorum.Dun ,bu guzel topigin sayesinde cok mutlu oldum.Ilk gunden itibaren ettiginiz motive,verdiginiz destek sayesinde kanalize olarak dolapta bos yere asi duran cok guzel bir etegime girdim.Giyindim,ciktim,aman allahim tepkiler muthisti maasallah.Gecen sene o etegimin tam mevsimiydi,giymeyi denemistim,beli lastikli olmasina ragmen ,ne asagidan ne yukaridan etege girememistim,fakat cokta guzel oldugu icin elden cikarmaya da miyamamistim.Iyi ki korumusum,belime kemer uzerimede kisa kesimli bir ceket giydim ben de bayildim.Ozetle,evvel allah hersey sizin sayenizde,sizden ogrendigim onerilerle,sevgili Gulcugumun vesilesi ve sabriyla oldu.Ilk gunden itibaren soyledigim ve hissettigimin arkasindayim,iyi ki varsiniz,iyi ki sizlerleyim canlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?